CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.764
- Πόντοι
- 2.606
δεν το λεω μικρε ανοητε ,δεν ειμαι σαν εσενα ταξερωολας,το γραφει η ιστορια της ανθρωποτητας με χρυσα γραμματα στον προλογο!!για να το λες![]()
δεν το λεω μικρε ανοητε ,δεν ειμαι σαν εσενα ταξερωολας,το γραφει η ιστορια της ανθρωποτητας με χρυσα γραμματα στον προλογο!!για να το λες![]()
Άκου ξερόλας εγώδεν το λεω μικρε ανοητε ,δεν ειμαι σαν εσενα ταξερωολας,το γραφει η ιστορια της ανθρωποτητας με χρυσα γραμματα στον προλογο!!
Η τράπεζα που μου έδωσε πιστωτικήΠοιος το κλαιει?![]()
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς![]()
δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο όλοι είναι με το μέρος μουτο "μετα σε γαμωσταυρίζουν ολοι" που εισαι τωρα σε ποιο ακριβως σημειο ειναι ;![]()
οχι και mr μαλακα, προσβαλει τον διαγωνισμο. Πρεπει να γινει διαγωνισμος για βληματα, με καταταξη πυροβολικου και τη πλακα που προκαλειαυτος ειναι σεσημασμενος βλαμενος ,απλα δεν ειχε ξεδιπλωσει το ταλεντο του στα πολιτικα νηματα ....ευτυχως για μας το εκανε με ανεση και κερδισε το καραγκιοζιλικι ενα ακομα τεραστιο ταλεντο και ο διαγωνισμος μρ.μαλακα 25 εναν ακομα ικανο υποψηφιο...
Δεν είναι και τόσο απλή. Αν επικαλεστεί κάποιος το 2ΠΚ και το 6 της Εσδα, δεν θα έχει καθόλου εύκολη δουλειά το ΑΕΔ.![]()
Χαράλαμπος Τσιλιώτης: Η κατάργηση της σύντομης αποσβεστικής προθεσμίας του άρθρου 86 παρ. 3 υπερισχύει της αντίθετης ρύθμισης του άρθρου 3 παρ. 2 Ν. 3126/2003
Χαράλαμπος Τσιλιώτης:Με το από 25-11-2019 Ψήφισμα της Θ΄ Αναθεωρητικής Βουλής[5] η υποπαρ. 2 του άρθρου 86 παρ. 3...www.dikastiko.gr
γεμάτη είναι η νομοθεσία με τέτοιες ανακολουθίες, όπως ξέρεις,
μακάρι όλες να ήταν έτσι απλές
Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα αυτού που τα λέει:
Το κολλημένο σκατόμυαλο τους το πάει κομματικά το πράμα. Δε νοούν οτι οι γονείς νεκρών θέλουν δικαιοσυνη.