Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 411K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Το πρόβλημα λύνεται εύκολα αλλά θέλει μια στοιχειώδη οργάνωση
Παρακολουθείς το ματατζη κάπου θα τον βρεις χωρίς κράνος. Ένα κινητό έχουν όλοι. Υπάρχουν και τηλεφακοι με 150€.
Φτιάχνεις μια λίστα και ξεκινάει το πάρτυ.
Πρέπει να χυθεί αίμα, ΤΕΛΟΣ.
Είσαι εχθρός της δημοκρατίας

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.106
Πόντοι
16.235
Την δουλειά τους ΓΤΧΣ κ σένα. Την δουλειά τους κ οχι προβοκάτσια κ αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης
Σε εμένα θα μιλάς καλύτερα βρωμοστομο υποκειμενο.
Ξέρεις ότι έχουν διαταγές να πάνε εκεί και πουθενά αλλού;Η εσύ κάνεις ότι θέλεις στην δουλειά σου;

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.440
Πόντοι
3.556
Ξέρεις ότι έχουν διαταγές να πάνε εκεί και πουθενά αλλού;Η εσύ κάνεις ότι θέλεις στην δουλειά σου;
Ολοι έχουν κάποιες εντολές.Δεν είμαστε αχούρι.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.979
Πόντοι
216
Και τα θυμήθηκαν τα Τέμπη τώρα ;;;

Το καλοκαίρι του 2023 ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ... ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.
Θα τα ρίξουν ... τώρα ;;;;

Τότε δεν τους θεωρούσαν υπεύθυνους ;
Και τους θεωρούν τώρα ;;;;

Και θα ψηφίσουν τι ;
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ;;;;;;;;;;

Παίζει να είναι χειρότερο της ΝΔ. Επάνοδος του ... ΠΑΣΟΚ .........

Καλύτερα άλλες 2 τετραετίες Μητσοτάκη , μετά άλλες δύο Μπακογιάννη
και έπειτα 3 τετραετίες ο γιός του Μητσοτάκη.

ΕΛΕΟΣ.
Ε ναι ρε Λάκη. Τα τελευταία 2 χρόνια τους χάλασαν τα τραίνα. Ασε που ήταν έτοιμοι για αγορά ηλεκτρικού όλοι και περίμεναν την επιδότηση, τις ντιζελοσακαράκες τις έστειλαν για απόσυρση :confused:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.106
Πόντοι
16.235
Συμφωνώ εν μέρη. Εάν για την συγκεκριμένη περίπτωση λες ότι έπρεπε να ρίξει στον αέρα. Όταν περιπολούν στα σύνορα και βρίσκουν παράνομους να διασχίζουν τα σύνορα, τι πρέπει να κάνουν ;
Την δουλειά τους.
Όχι νταντεμα σε κέντρα και μετά αμολητοι όλοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι να μαυρίσει όλος ο τόπος.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.440
Πόντοι
3.556
Την δουλειά τους.
Όχι νταντεμα σε κέντρα και μετά αμολητοι όλοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι να μαυρίσει όλος ο τόπος.
Εχουμε υπογράψει και διεθνείς συμφωνίες.
Δε θα κάνουμε τα σύνορα σκοπευτήριο.
Αλλά πρέπει να τα φυλάσσουμε.

Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.882
Πόντοι
8.346
Βρε αει γαμησου μπινε, ένα σκουπίδι είσαι κ τπτ παραπάνω. Θες να σε μιλάμε καλύτερα. Πήγαινε να τν αρμεξεις με καμιά γριά. Δν εχεις ιδέα ούτε που σε έκανα παράθεση κ για ποιους μιλούσες.
Εγω ξέρω ότι στην δουλειά μου, αν δν την κάνω καλά παίρνω πόδι. Δν με αλλάζουν θέση μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα. Στοκε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.154
Πόντοι
33.405
Ακουσα σημερα στο ραδιοφωνο (σε εκπομπη που εχει και μια αδυναμια στην κυβερνηση) οτι ο κοσμος επρεπε να ηταν ενημερωμενος για τα θεματα ασφαλειας που υπηρχαν.Μεχρι σημερα επαιζε το αφηγημα οτι ισως υπηρχαν θεματα,ποιος τα γνωριζε ομως κλπ:confused::confused::confused:

Βεβαίως. Το ότι τα πλοία δεν ζητούν από τους επιβάτες κατά την επιβίβαση τους πτυχίο δύτη προκειμένου να τους επιτραπεί η επιβίβαση, είναι τεράστια παράλειψη.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Εγώ είμαι εχθρός της δημοκρατίας. Εσύ ως τι αυτοχαρακτηρίζεσαι;
Η φωνή ενός απλού πολίτη που θέλει να είναι ασφαλής στην χώρα του σε ότι κάνει και όχι να ζει από τύχη

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.221
Πόντοι
6.256
Βεβαίως. Το ότι τα πλοία δεν ζητούν από τους επιβάτες κατά την επιβίβαση τους πτυχίο δύτη προκειμένου να τους επιτραπεί η επιβίβαση, είναι τεράστια παράλειψη.
Θα απαντησω σε λιγο,τωρα προσπαθω να διαλευκανω ποιοι ντυμενοι ηθοποιοι με στολες των ματ κανουν επεισοδια:confused::confused::confused::hi:

Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.449
Πόντοι
6.955
Η φωνή ενός απλού πολίτη που θέλει να είναι ασφαλής στην χώρα του σε ότι κάνει και όχι να ζει από τύχη
Ξέρεις που την έχει γραμμένη η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ τη φωνή σου;

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.440
Πόντοι
3.556
482342585_18487146259057174_2822014903903474041_n.jpg

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Ξέρεις που την έχει γραμμένη η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ τη φωνή σου;
Οι εγκληματικές οργανώσεις των τελευταίων 50 ετών μας έχουν χεσμενους γιατί απλά ήταν και παρέμειναν βολεμένοι με την εκλογή τους από τον λαό ....γι αυτό έχουν θράσος...αντίπαλοι μας δεν είναι οι αστυνομικοί είναι οι πολιτικοί που ψηφίζουμε....άρα ο ίδιος μας ο εαυτός

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.440
Πόντοι
3.556
Οι εγκληματικές οργανώσεις των τελευταίων 50 ετών μας έχουν χεσμενους γιατί απλά ήταν και παρέμειναν βολεμένοι με την εκλογή τους από τον λαό ....γι αυτό έχουν θράσος...αντίπαλοι μας δεν είναι οι αστυνομικοί είναι οι πολιτικοί που ψηφίζουμε....άρα ο ίδιος μας ο εαυτός
Κοινοβουλευτισμός=Ολιγαρχία.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
Την δουλειά τους.

Μήπως αυτές τις εντολές έχουν από την πολιτική ηγεσία που υποστηρίζεις ;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.882
Πόντοι
8.346
Οι αστυνομικοί μας βλέπουν ως αντιπάλους κ όχι το ανάποδο. Μπάτσος, η ζωντανή απόδειξη του πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος για λίγα ψίχουλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom