You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 415K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)
κινέζος φιλέλληνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 578
- Πόντοι
- 86
πέφτει η κυβέρνηση, τι δεν καταλαβαίνετε
ανοίχτε τα παράθυρα να ξεβρωμίσει ο τόπος
ανοίχτε τα παράθυρα να ξεβρωμίσει ο τόπος
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.410
- Πόντοι
- 6.256
Είναι ουδέτερο και το μεταφράζει ο καθένας όπως θέλει.περίμενα διαφορετικό πόρισμα εάν τα έχω καταλάβει καλά. Υπερ κυβέρνησης και εγώ το καταλαβαίνω ως κατά. Τι δεν καταλαβαίνω ρε παιδία?
Ο Μαρινάκης βγήκε και είπε ότι καταρρίπτει ξεκάθαρα τις θεωρίες για συγκάλυψη

Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.882
- Πόντοι
- 8.346
Είσαι μόνος σ αυτόν τον κόσμο κ δν έχεις κανέναν. Κ αυτό φαίνεται ρε αρχιδι ακόμα κ σε ένα ανώνυμο κ απρόσωπο σαιτ. Η σκατοψυχια κ η γυμνια σου δν κρύβεται. Μόνος θα πεθάνεις μια μέρα κ κανείς δεν θα σε κλάψει όπως σου αρμόζει. Σε κανέναν δεν θα λείψειςΟι αη γαμησου μαλακα με το iq μπροκολου δε θα καταλαβουν ποτε γιατι με το 112 δεν ειχαμε κι αλλο Ματι. Μακαρι να γινει και η 717 επιτελους να μην τυχον εχουμε αλλα Τεμπη.
Εν τω μεταξύ ο ένας αη γαμησου μαλακά έγραψε και αυτό το θεϊκό.
Ο κακομοίρης που θα ρίξει ισόβια γιατί έτσι, είναι νομικός, εισαγγελέας, δικαστής και ΞΕΡΕΙ, πιστεύει πως την άλλη μέρα θα τρέχουν στο δρόμο οι "πραγματικά άριστοι πολίτες και θα ξεβρωμίσει η πολιτική ζωή του τόπου", έτσι απλά, είναι ένα μικρό θαύμα που το είδε στον ύπνο του και θα γίνει πράξη, είναι δέσμευση....... Που δεν έγινε τα προηγούμενα 150 χρόνια, οι άριστοι είναι εκεί και περιμένουν τον αηγαμησουμαλακα.![]()
και στο χώμα άχρηστος θα είναι , θα βρωμάει μπόχα σαπίλα ... τα σκουλίκια θα προτιμήσουν νηστείαΕίσαι μόνος σ αυτόν τον κόσμο κ δν έχεις κανέναν. Κ αυτό φαίνεται ρε αρχιδι ακόμα κ σε ένα ανώνυμο κ απρόσωπο σαιτ. Η σκατοψυχια κ η γυμνια σου δν κρύβεται. Μόνος θα πεθάνεις μια μέρα κ κανείς δεν θα σε κλάψει όπως σου αρμόζει. Σε κανέναν δεν θα λείψεις
Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.882
- Πόντοι
- 8.346
Είναι ουδέτερο το πόρισμα. Αφήνει να εννοηθεί ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ( όποιος θέλει δλδ μπορεί να το μεταφράσει κ έτσι , αλλά όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ) κ αφήνει κ παραθυράκι για τους συγγενείς ότι όντως κάτι ύποπτο εγινε κ στο δυστύχημα κ μετά με το μπάζωμα κτλπερίμενα διαφορετικό πόρισμα εάν τα έχω καταλάβει καλά. Υπερ κυβέρνησης και εγώ το καταλαβαίνω ως κατά. Τι δεν καταλαβαίνω ρε παιδία?
Έχει κι άλλα νέα από την "άλλη" υπόθεση των "αρίστων".
.
Ήταν σίγουρο για μένα ότι δε βρέθηκε μόνος του εκεί.
Αλλά αν θέλω να είμαι αντικειμενικός, δε μπορώ να το συνδέσω άμεσα με τα Τέμπη (αν και είναι περίεργο το τάιμινγκ).
Μόνο η μάνα μπορεί να μιλήσει για το αν δέχθηκε απειλές ή όχι.
Οι Έλληνες τρομοκράτες είναι ίδιοι κι όμοιοι με τους Έλληνες πολιτικούς.Μακάρι ώστε να σφυξουν λίγο οι κώλοι
Αλλά ποιος θα καθίσει να κάνει τον τρομοκράτη το 2025 όταν θα πρέπει να χτυπάς τριπλό βάρδιες με τόση πολιτική σαπιλα που υπάρχει
Κατιμαδες του ένοπλου αγώνα.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.410
- Πόντοι
- 6.256
Επίσης κάθετε ο καθένας και μας πουλάει παραμμύθι ότι αν πέσει η κυβέρνηση θα φύγουμε από το ευρώ...θα χρεοκοπήσουμε ξανά....θα χάσουμε τις καταθέσεις μας...θα μας πάρουν τα σπίτια τα κουμμούνια κτλπ.
Ρε βοσκοί....εδώ....ψηφίστηκε πήρε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ που στις αρχές κουμάντο έκαναν οι ορίτζιναλ κατσαπλιάδες....και ούτε από το ευρώ βγήκαμε...ούτε οι καταθέσεις εξαφανίστηκαν..ούτε χρεοκόπησε η χώρα (περισσότερο από ότι ήταν....)
τι έγινε??? οι αριστεροί έγιναν ξαφνικά μνημονιακοί και επέβαλαν το πιο σκληρό μνημόνιο και καθάρισαν γυαλί για την τροικα. Και μας πουλάτε παραμμύθες τώρα ότι αν δεν ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία θα χάσουμε τον τρόπο ζωής μας???
Έχετε κοιτάξει τίποτα οικονομικά στοιχεία να δείτε τα δημοσιονομικά...την αγοραστική δύναμη του μέσου Έλληνα....για να πάρετε χαμπάρι που πάει ο τρόπος ζωής σας???
Γιατί ούτε για ολιγάρχες σας κόβω ούτε για διορισμένους σε καμιά ανεξάρτητη αρχή με μισθό 8Κ το μήνα.
Ρε βοσκοί....εδώ....ψηφίστηκε πήρε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ που στις αρχές κουμάντο έκαναν οι ορίτζιναλ κατσαπλιάδες....και ούτε από το ευρώ βγήκαμε...ούτε οι καταθέσεις εξαφανίστηκαν..ούτε χρεοκόπησε η χώρα (περισσότερο από ότι ήταν....)
τι έγινε??? οι αριστεροί έγιναν ξαφνικά μνημονιακοί και επέβαλαν το πιο σκληρό μνημόνιο και καθάρισαν γυαλί για την τροικα. Και μας πουλάτε παραμμύθες τώρα ότι αν δεν ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία θα χάσουμε τον τρόπο ζωής μας???
Έχετε κοιτάξει τίποτα οικονομικά στοιχεία να δείτε τα δημοσιονομικά...την αγοραστική δύναμη του μέσου Έλληνα....για να πάρετε χαμπάρι που πάει ο τρόπος ζωής σας???
Γιατί ούτε για ολιγάρχες σας κόβω ούτε για διορισμένους σε καμιά ανεξάρτητη αρχή με μισθό 8Κ το μήνα.
Είναι ουδέτερο το πόρισμα. Αφήνει να εννοηθεί ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ( όποιος θέλει δλδ μπορεί να το μεταφράσει κ έτσι , αλλά όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ) κ αφήνει κ παραθυράκι για τους συγγενείς ότι όντως κάτι ύποπτο εγινε κ στο δυστύχημα κ μετά με το μπάζωμα κτλ
Εγώ το βλέπω σαν 49-51 υπέρ των συγγενών.
Και πώς γίνεται να μην υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, όταν το σύστημα τηλεδιοίκησης δεν έγινε ποτέ, ενώ υποτίθεται είχε κοπεί κονδύλι;
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 3.936
Τα καριολια μπράβοκουλακια που κρύφτηκαν? Το βίντεο ψεύτικο τελικά Ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτσε μην βιάζεσαι. Πολιτικές ευθύνες δεν έχουν γιατί όπως είπε δεν συμμετείχαν και δεν έδιναν εντολές στα Τέμπη. Άλλο πράγμα οι συμβάσεις κτλπΕγώ το βλέπω σαν 49-51 υπέρ των συγγενών.
Και πώς γίνεται να μην υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, όταν το σύστημα τηλεδιοίκησης δεν έγινε ποτέ, ενώ υποτίθεται είχε κοπεί κονδύλι;
Θεωρητικά τα λέει ολοσωστα. Αλλά αυτό δε μειώνει τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων ΚΑΙ της σημερινης για την 717 ούτε των προηγούμενων για το 112 και ποσά πολλά αλλα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.
Βρε άντε γαμησου μαλακα
βρε αη γαμησου μαλακα
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 3.936
Έχει και άλλο παιδί εάν σου λέει κάτι αυτόΉταν σίγουρο για μένα ότι δε βρέθηκε μόνος του εκεί.
Αλλά αν θέλω να είμαι αντικειμενικός, δε μπορώ να το συνδέσω άμεσα με τα Τέμπη (αν και είναι περίεργο το τάιμινγκ).
Μόνο η μάνα μπορεί να μιλήσει για το αν δέχθηκε απειλές ή όχι.
Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.882
- Πόντοι
- 8.346
Άντε πες. Το άλλο το παιδοβουβαλο βγήκε να δηλώσει κατευθείαν ότι το πόρισμα επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη... Τι να πεις τώρα..Εγώ το βλέπω σαν 49-51 υπέρ των συγγενών.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.743
- Πόντοι
- 2.606
ουδετερο τα αρχιδια μου ειναι,ειτε χαζεψες εντελως ειτε επεσες πανω σε τιποτα φαπες και ξεκουτιανες...τι μας ειπαν στο πορισμα,ακριβως οτι λεμε εδω και δυο χρονια....ακομα και για την εκρηξη ειπαν οτι προκληθηκε απο αγνωστη ουσια και οχι απο τα ελαια σιλικονης....ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ...ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ,ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ......Είναι ουδέτερο και το μεταφράζει ο καθένας όπως θέλει.
Ο Μαρινάκης βγήκε και είπε ότι καταρρίπτει ξεκάθαρα τις θεωρίες για συγκάλυψη![]()
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.....
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.867
- Πόντοι
- 47.293
Bρωμοκοτες ήταν ...Οι Έλληνες τρομοκράτες είναι ίδιοι κι όμοιοι με τους Έλληνες πολιτικούς.
Κατιμαδες του ένοπλου αγώνα.
Πχ μια αρχιδατη πολιτική τρομοκρατία θα είχε φυτεύσει σφαίρες σε κάτι αδωνηδες και πρωκτοσαλτηδες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 178
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις