Ενώ όταν είσαι φασίστας λέει πάνε στην εκκλησία να κάνεις προσευχή!Αν είσαι κομμουνιστής το λέει στο καταστατικό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 518K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (0 μέλη και 154 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.444
- Πόντοι
- 5.506
Ρωτα τα χρυσαυγουλα, δεν ξέρω απ αυτά.Ενώ όταν είσαι φασίστας λέει πάνε στην εκκλησία να κάνεις προσευχή!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.466
- Πόντοι
- 6.256
Δεν συνεργάζονται τύπε.Έχει χαλιά ρε μαλακές τελικά η χώρα....αποφασίστε....ο ένας γράφει μουλος ή χώρα ,εσύ χάλια η χώρα ,αλλά μουλος μέχρι να σβήσει ο ήλιος.....για συνεργαστείτε ρε μαλακές ...
Ο καθένας για την πάρτη του.
Για να σηκώσει το τρόπαιο .
Όλοι θέλουν να γίνουν
Mr Malakas
Bestman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.750
- Πόντοι
- 456
Έλεγε στις ειδήσεις ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, ότι στα πρώτα βαγόνια που η εταιρεία λέει ότι είχαν φορτώσει λαμαρίνες, περίσσευαν τρία μέτρα..
οπότε χωραγανε μερικές παλέτοδεξαμενές..
Κάνουν λόγο για έξι, του τόνου..
οπότε χωραγανε μερικές παλέτοδεξαμενές..
Κάνουν λόγο για έξι, του τόνου..
Διαγραμμένο μέλος 254351
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 581
- Πόντοι
- 86
Όχι, αλλά τέλος πάντων.
Δηλαδή δεν μπορούμε να διώξουμε τον Κούλη, τον Άδωνη και τον Κικίλια με εκλογές και πρέπει να πάρουμε τα όπλα;
Δεν τους έχω για τόσο ικανούς.
άμα έχουμε κατάλυση του συντάγματος αυτό λέει, να πάρουμε τα όπλα
τώρα το αν έχουμε κατάλυση ή όχι καλύτερα να μην το συζητήσουμε, θα γίνουμε όλοι συνταγματολόγοι και δεν έχω καμία όρεξη να απέχω
σκέψου μόνο ότι ο τύπος έχει στήσει μία παράγκα από όπου παρακολουθεί με κοριό στρατηγούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες,
έχει υποκαταστήσει ευπ και δικαιοσύνη
λέγεται μητσοτάκης
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.444
- Πόντοι
- 5.506
άμα έχουμε κατάλυση του συντάγματος αυτό λέει, να πάρουμε τα όπλα

CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε σορυ που θα σου χαλάσω τις σκέψεις,αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, έτσι και τους αφήσεις χωρίς κινητό κάνα τετράωρο μάλλον θα σκεφτούν να κρατήσουν την ανάσα τους,όχι και να αρχίσουν τις βλαχομαγκιες.... αυτή τη στιγμή η κοινωνία είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης από όλες τις απόψεις....και κυρίως αντανακλαστικών.....άμα έχουμε κατάλυση του συντάγματος αυτό λέει, να πάρουμε τα όπλα
τώρα το αν έχουμε κατάλυση ή όχι καλύτερα να μην το συζητήσουμε, θα γίνουμε όλοι συνταγματολόγοι και δεν έχω καμία όρεξη να απέχω
σκέψου μόνο ότι ο τύπος έχει στήσει μία παράγκα από όπου παρακολουθεί με κοριό στρατηγούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες,
έχει υποκαταστήσει ευπ και δικαιοσύνη
λέγεται μητσοτάκης
Διαγραμμένο μέλος 254351
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 581
- Πόντοι
- 86
τι να σου πω, εγώ δεν κρατάω καθόλου καλάθι γι αυτά,Τύπε σορυ που θα σου χαλάσω τις σκέψεις,αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, έτσι και τους αφήσεις χωρίς κινητό κάνα τετράωρο μάλλον θα σκεφτούν να κρατήσουν την ανάσα τους,όχι και να αρχίσουν τις βλαχομαγκιες.... αυτή τη στιγμή η κοινωνία είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης από όλες τις απόψεις....και κυρίως αντανακλαστικών.....
την περασμένη κυριακή άραγε περίμενε κανείς με σιγουριά την έκταση της ανταπόκρισης του κόσμου στο κάλεσμα των συγγενών;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.444
- Πόντοι
- 5.506
Μονο μην ανεβεις στο ρουφ για κανενα ποτο, μπορει να κανει καμια στραβη βολη ο καταπελτης και θα φας την πετρα στο δοξα πατρι.Τυποι αν παρουμε τα οπλα εγω θα ειμαι στο διοικητήριο στην σουιτα της Μεγάλης Βρετανιας
Και να περιφρουρησετε και το Κολωνακι , μην μπουν οι εχθροι
Το ξενοδοχειο αφήστε το πάνω μου , ΤΟ ΧΩ![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.350
- Πόντοι
- 12.756
Μονο μην ανεβεις στο ρουφ για κανενα ποτο, μπορει να κανει καμια στραβη βολη ο καταπελτης και θα φας την πετρα στο δοξα πατρι.
Το σκεφτηκα αυτο τυπε , θα παραγγελνω ρουμ-σερβις

Διαγραμμένο μέλος 254351
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 581
- Πόντοι
- 86
Τυποι αν παρουμε τα οπλα εγω θα ειμαι στο διοικητήριο στην σουιτα της Μεγάλης Βρετανιας
Και να περιφρουρησετε και το Κολωνακι , μην μπουν οι εχθροι
Το ξενοδοχειο αφήστε το πάνω μου , ΤΟ ΧΩ![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.444
- Πόντοι
- 5.506
Α εσύ είσαι σκληρός καργιολης τελικά.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.713
- Πόντοι
- 3.656
@troubakhs ...
Σε βλεπω να μενεις πισω..ο βελουχιωτης εχει ζωστει τα φυσεκλικια και ροβολαει για το μετωπο στη σουιτα απεναντι απο τους οχτρους.....
κριμα κριμα...
Σε βλεπω να μενεις πισω..ο βελουχιωτης εχει ζωστει τα φυσεκλικια και ροβολαει για το μετωπο στη σουιτα απεναντι απο τους οχτρους.....
κριμα κριμα...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
Τώρα θέλεις ένα λαϊκ από αλεχάντρο να σε εμψυχώσει....Το σκεφτηκα αυτο τυπε , θα παραγγελνω ρουμ-σερβις![]()
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 1.706
Πόρισμα του πανεπιστημίου Γάνδης στο οποίο ανέθεσε την έρευνα ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Πανεπιστήμιο Γάνδης για Τέμπη: Δεξαμενή με τουλάχιστον 3,5 τόνους εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του εμπορικού τρένου
Πανεπιστήμιο Γάνδης για Τέμπη: Δεξαμενή με τουλάχιστον 3,5 τόνους εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του εμπορικού τρένου
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.587
- Πόντοι
- 6.536
Μπου ρε μπουλη
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
Το μόνο καλό της περασμένης Κυριακής είναι ότι εστάλη μνμ στους συγγενείς των θυμάτων που σηκώνουν τεράστιο σταυρό μαρτυρίου ότι δεν τους έχουμε ξεχάσει,όπως έλεγε η κωλοτρυπιδα Άδωνης....το κακό είναι πως οι δουλειές αυτες περισσότερο ως μέσο αποσυμπίεσης λειτουργούν πάρα πίεσης....στο μπουρδελισταν είναι πιασμένοι όλοι ....πολιτικοί,μπάτσοι ,δικαστες,ΜΜΕ.....δεν θα βρεθεί άκρη,μόλις βρουν αυτοφωρακια να βολεύει θα του τα φορτώσουν και γεια σας....τι να σου πω, εγώ δεν κρατάω καθόλου καλάθι γι αυτά,
την περασμένη κυριακή άραγε περίμενε κανείς με σιγουριά την έκταση της ανταπόκρισης του κόσμου στο κάλεσμα των συγγενών;
τύπε είναι γνωστά τα χούγια τους άλλωστε δεν το κρύβουν τι είναι , συνήθισαν να στήνονται στα 4 και τους έγινε πάθοςΜΕΝΕΔΗΜΟΣ κ.λπ. υπάρχουν πολλοί γύρω μας, είναι ο ορισμός του ραγιά. Δυστυχώς 400 χρόνια σκατοτουρκιάς δε φεύγει εύκολα.
Στο θέμα του νήματος ,
είναι ξάστερα δολοφόνοι και παλιόμουνα, βγάλανε έναν ολόκληρο λαό συνωμότες ,φαντασιόπληκτους ..τους γονείς ότι τα παίρνουν
Είναι ανήθικοι ,όχι με την έννοια του μπουρδελιάρη, είναι ανήθικοι στη ψυχή μέχρι το μεδούλι
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 328
- Εμφανίσεις
- 23K