tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.461
- Πόντοι
- 6.256
Εσύ ως δημόσιος υπάλληλος , τι ξέρεις ;Ρε Λάκη μιλα για τα ιατρικά που τα ξέρεις κ άσε τα αγροτικά γιατί πετάς τουβλα
Εκτός από το να είσαι αργόμισθος εννοώ ;;
Εσύ ως δημόσιος υπάλληλος , τι ξέρεις ;Ρε Λάκη μιλα για τα ιατρικά που τα ξέρεις κ άσε τα αγροτικά γιατί πετάς τουβλα
Πες μου λοιπόν, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δίκης και κυρίως ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.Τι να πω ρε χυστη...
Εσύ βλέπεις τον ίδιο στόμφο του Βορίδη κλπ πως μίλαγαν για Τεμπη τον Ιούλη του '23 και πως τώρα;
ο μητσοτακης....σου αρεσει η κωλοτρυπιδα του και αυτην θα ψηφισωΠες μου λοιπόν, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δίκης και κυρίως ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.
Εκεί ας ελέγξουν πόθεν αίσχες ....Η επιθεώρηση
Η Πυθία ειμαι;Πες μου λοιπόν, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δίκης και κυρίως ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.
Αν μου εξηγήσει κάποιος πως δημόσιος υπάλληλος μπορεί να έχει χωρίς καμία κληρονομιά και δωρεά
ακίνητα αντικειμενικής πάνω από 2 μύρια .... εως πολύ πάνω ...
Μακαρι να ημουν τυπεΕσύ ως δημόσιος υπάλληλος , τι ξέρεις ;
Εκτός από το να είσαι αργόμισθος εννοώ ;;
Πες μου λοιπόν, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δίκης και κυρίως ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.
Βγήκε κάποιος να γράψει μια λογική διαφορετική άποψη, που απλά δε βολεύει το αφήγημα των ταξιτζήδων και έπεσαν τα γνωστά κοπρόσκυλα του σάιτ να του την πέσουν και αναγκάστηκε ο κακομοίρης να μαζέψει λίγο τη γνώμη του να μην τον τραμπουκισουν άλλο. Οι ευαισθητούληδες ξερόλες που σκούζουν και για ελλειψη δημοκρατίας από τον κουλη.
Γι αυτό πουστρακια θα πίνετε τα χυσια μου όπως τα πίνει και ο τεληςοσταλονες από τα τραβελια της Ηλιουπολης-Αργυρουπολης που σκατα ήταν θαμώνας και το καυχιόταν και μόνος του.

Δεν ξέρω ρε 'σύ, εδώ έχετε βγάλει πορίσματα, καταδίκες και ποινές. Και όλα τα αναλύετε με το θυμικό και όχι με τη λογική.Η Πυθία ειμαι;
Αυτό είναι νόμος.τα έχει πει αυτα ο Νταιμας μπραδερινι μου , αν δεν τους αρεσει η αποψη ξεκινανε να βριζουν , δεν εχουν επιχειρήματα![]()
Λέει το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος να πάρουμε τα όπλα για να πέσει η κυβέρνηση;;;τα όπλα λοιπόν υποχρεούται να πάρει και σήμερα ο λαός σύμφωνα με την ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος, και αν χρειαστεί αυτό θα κάνει.
![]()
Η χειρότερη τραγωδία με τρένο υψηλής ταχύτητας: 101 νεκροί στη Γερμανία
Το τρένο, που ταξίδευε στη γραμμή Ανόβερο – Αμβούργο εκτροχιάστηκε κοντά στο Εσχέντε της Κάτω Σαξονίας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε γέφυρα η οποία κατέρρευσε!www.ethnos.gr
Λέει το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος να πάρουμε τα όπλα για να πέσει η κυβέρνηση;;;

Νομίζω αυτός που το ξεκίνησε αυτό ήταν ο αφέντης σου;Δεν ξέρω ρε 'σύ, εδώ έχετε βγάλει πορίσματα, καταδίκες και ποινές. Και όλα τα αναλύετε με το θυμικό και όχι με τη λογική.
To λεει το second amendment τυπεΛέει το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος να πάρουμε τα όπλα για να πέσει η κυβέρνηση;;;

Γιατί πήγες Γερμανία και δεν μας λες για το Μάτι τυπε και συ;![]()
Η χειρότερη τραγωδία με τρένο υψηλής ταχύτητας: 101 νεκροί στη Γερμανία
Το τρένο, που ταξίδευε στη γραμμή Ανόβερο – Αμβούργο εκτροχιάστηκε κοντά στο Εσχέντε της Κάτω Σαξονίας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε γέφυρα η οποία κατέρρευσε!www.ethnos.gr