Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.812
Πόντοι
10.131

Η Κυρια κανω οτι γουστάρω, γραφω στο μουνι μου τις γνώμες και απόψεις των υπολοίπων συγγενών των θυμάτων, μονο εγω ξερω και εχω το αλάθητο του Παπα και οτι πει η Ζωη θα κανω μιας και μου εχει τάξει βουλευτιλίκι.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.222
Πόντοι
446

Η Κυρια κανω οτι γουστάρω, γραφω στο μουνι μου τις γνώμες και απόψεις των υπολοίπων συγγενών των θυμάτων, μονο εγω ξερω και εχω το αλάθητο του Παπα και οτι πει η Ζωη θα κανω μιας και μου εχει τάξει βουλευτιλίκι.
Σκάσε κοπρίτη!

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.312
Πόντοι
1.056
Την πραγματικότητα....την καθημερινότητα....ότι δύσκολα προχωρα μπροστά αυτή η χώρα γιατί προέχει το κομματικό συμφέρον....είδατε τι αποφάσεις πήραν για το μάτι....

Κουφαλα σταθμαρχη ετοιμάσου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δημοκρατικοτατο....

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.612
Πόντοι
21.395
Το δικό μας κίνημα θα έχει ΟΛΕΣ τις δεξιές αξίες

θα είναι ένα κόμμα για όλο τον λαό όμως...ούτε δεξιά ούτε αριστερά θα λέγεται Ε.Υ. Θ.Ε.Ι.Α.

Εύποροι για να πιάσουμε τους δεξιούς και Θεία για να πιάσουμε τους θεούσους :confused:
Κοίτα να βρεις καμμία εύπορη θεία να σου κάνει αναβάθμιση στα γουφερ και άσε τα κόμματα και τίς ευθείες.

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Δεν νομίζω ότι περιμένει κανένας να καταδικαστεί κανένας για παράνομα φορτία....αφού δεν υπάρχει κανένα στοιχείο....μόνο υποθέσεις.

Εγώ περιμένω να καταδικαστεί κάποιος για το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία (αλλοίωση του χώρου). Και δεν νομίζω ότι εκεί υπάρχουν αμφιβολίες.

Όπως και να γίνει σοβαρή έρευνα και κατηγορία για την κατάσταση του οργανισμού, τον διορισμό του σταθμάρχη και τα λεφτά για τα μέτρα ασφαλείας....

αυτά δηλαδή που όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν θέλουν να ασχολούμαστε.
η ζωούλα όμως άλλου ψαρεύει, να τη μαλώσεις

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.377
Πόντοι
6.256

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.939
Πόντοι
216
Η κυρία Καρυστιανου αποδεικνύει ότι ακόμα και μία γυναίκα μπορεί να έχει κάτι κακαλα αφροαμερικανικα. Με μια λέξη της κυρίας Καρυστιανου θα είμαστε πάλι στην Καμάρα...

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.812
Πόντοι
10.131

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.735
Πόντοι
2.306
Ακούστε πώς στοιχειοθετεί και τεκμηριώνει την Εσχάτη Προδοσία που αποδίδεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι η ίδια, αλλά, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με βάση την παραβίαση του Άρθρου 134, που τελέστηκε στις 6 Μαρτίου 2023 από τον Πρωθυπουργό, όταν με ευθεία παρέμβαση του, έστειλε επιστολή στον κύριο Ντογιάκο, ζητώντας του να… «αναβαθμιστεί» η υπόθεση των Τεμπών, που ουσιαστικά σήμανε την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της δικαστού που είχε χρεωθεί την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, κι έτσι να αναλάβει ο κύριος Μπακαίμης, κάτι που θα μπορούσε να αποφασίσει κυριαρχικά, ΜΟΝΟ η Δικαιοσύνη. Άρα, αυτό που πρέπει να διερευνηθεί, είναι η κατηγορία που έχει ήδη αποδοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων από 7/3/23 περί διάκρισης των εξουσιών όπως προβλέπεται από το 2021 στο Σύνταγμα και συνιστά την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας!!!

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
421
Πόντοι
20
Μπαινω στον πειρασμο να πω κι εγω μια γνωμη. Οσο πιο λακωνικα γινεται. Ας ξεκινησω απο τις δηλωσεις του κ. Πλακια. Συμφωνω. Αλλη μια προανακριτικη, δηλαδη χαβαλες των διαφορων "πολιτικων", να "φαινονται " και να βρισκονται στην ( αθλια) επικαιροτητατων βρωμοκαναλων( δεν βλεπω τηλεοραση εδω και εικοσι χρονια)..Προανακριτικη = οιο νει δικαστηριο, συγκεκαλυμμενο δικαστηριο. Τωρα, τι δικη ειναι μια διαδικασια οπου ολοι γνωριζουν εκ των προτερων την αποφαση,το αφηνω στην κριση του καθενος. [ πιστευω οτι η προταση Συριζα κλπ δεν εγινε χωρις συνεννοηση με την κυβερνηση. ]Παμε στην κυρια διαδικασια: Μετα τις μηνυσεις εναντιον του, ο ανακριτης επρεπε ,εστω για λογους ευθιξιας,να εχει παραιτηθει. Τα υπολοιπα που γινονται,δηλωσεις, εμφανισεις διαφορων, ολος αυτος ο ορυμαγδος,που δε θυμαμαι να εχει ξανασυμβει πουθενα,ιναι ενδεικτικο μιας χωρας οπου στην ουσια εχει παψει να υφισταται ο θεσμος της δικαστικης εξουσιας. Στην ουσια,την αποφαση,οπως παμε, θα βγαλει τελικα η κουτσελινη και οι ομοιες της. Εννοειται, αυτο πιστευω εγω, οτι ολο αυτο το πρωτοφανες συστριγγλο θα τελειωσει με μια μυστικη συμφωνια μεταξυ των κομματικων ελιτ,της πολιτικης Μαφια δηλαδη. Οι δικαστες, θα ειναι οι μονοι που θα χασουν καθε κυρος στο τελος ολων αυτων. Ευχαριστω.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.729
Πόντοι
266
Μπαινω στον πειρασμο να πω κι εγω μια γνωμη. Οσο πιο λακωνικα γινεται. Ας ξεκινησω απο τις δηλωσεις του κ. Πλακια. Συμφωνω. Αλλη μια προανακριτικη, δηλαδη χαβαλες των διαφορων "πολιτικων", να "φαινονται " και να βρισκονται στην ( αθλια) επικαιροτητατων βρωμοκαναλων( δεν βλεπω τηλεοραση εδω και εικοσι χρονια)..Προανακριτικη = οιο νει δικαστηριο, συγκεκαλυμμενο δικαστηριο. Τωρα, τι δικη ειναι μια διαδικασια οπου ολοι γνωριζουν εκ των προτερων την αποφαση,το αφηνω στην κριση του καθενος. [ πιστευω οτι η προταση Συριζα κλπ δεν εγινε χωρις συνεννοηση με την κυβερνηση. ]Παμε στην κυρια διαδικασια: Μετα τις μηνυσεις εναντιον του, ο ανακριτης επρεπε ,εστω για λογους ευθιξιας,να εχει παραιτηθει. Τα υπολοιπα που γινονται,δηλωσεις, εμφανισεις διαφορων, ολος αυτος ο ορυμαγδος,που δε θυμαμαι να εχει ξανασυμβει πουθενα,ιναι ενδεικτικο μιας χωρας οπου στην ουσια εχει παψει να υφισταται ο θεσμος της δικαστικης εξουσιας. Στην ουσια,την αποφαση,οπως παμε, θα βγαλει τελικα η κουτσελινη και οι ομοιες της. Εννοειται, αυτο πιστευω εγω, οτι ολο αυτο το πρωτοφανες συστριγγλο θα τελειωσει με μια μυστικη συμφωνια μεταξυ των κομματικων ελιτ,της πολιτικης Μαφια δηλαδη. Οι δικαστες, θα ειναι οι μονοι που θα χασουν καθε κυρος στο τελος ολων αυτων. Ευχαριστω.
Φυσικά επειδή πάντα κάνεις ανακοινώσεις και όχι διάλογο

Δεν πρόκειται να απαντήσεις επί της ουσίας

Screenshot_2025-06-09-18-07-36-245_com.android.chrome.jpg

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.091
Πόντοι
3.836
Άντε ψάξε να βρεις τις μαλακιες @barock & @Anemodoura που έγραφαν για τα βίντεο που κατέθεσε ο Καπερνάρος ή πως στον πουτσο λέγεται....

Σήμερα η δικαιοσύνη διωκε τρεις για πλαστα και άσχετα βίντεο ,αναβλήθηκε όμως δε!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.435
Πόντοι
5.506
Άντε ψάξε να βρεις τις μαλακιες @barock & @Anemodoura που έγραφαν για τα βίντεο που κατέθεσε ο Καπερνάρος ή πως στον πουτσο λέγεται....

Σήμερα η δικαιοσύνη διωκε τρεις για πλαστα και άσχετα βίντεο ,αναβλήθηκε όμως δε!
Ε και, αφου ολοι το ξερουμε πως η δικαιοσυνη ειναι στημενη, δε διαβαζεις τι γραφουν οι συντροφοι παραπανω;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.489
Πόντοι
456
Ακούστε πώς στοιχειοθετεί και τεκμηριώνει την Εσχάτη Προδοσία που αποδίδεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι η ίδια, αλλά, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με βάση την παραβίαση του Άρθρου 134, που τελέστηκε στις 6 Μαρτίου 2023 από τον Πρωθυπουργό, όταν με ευθεία παρέμβαση του, έστειλε επιστολή στον κύριο Ντογιάκο, ζητώντας του να… «αναβαθμιστεί» η υπόθεση των Τεμπών, που ουσιαστικά σήμανε την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της δικαστού που είχε χρεωθεί την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, κι έτσι να αναλάβει ο κύριος Μπακαίμης, κάτι που θα μπορούσε να αποφασίσει κυριαρχικά, ΜΟΝΟ η Δικαιοσύνη. Άρα, αυτό που πρέπει να διερευνηθεί, είναι η κατηγορία που έχει ήδη αποδοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων από 7/3/23 περί διάκρισης των εξουσιών όπως προβλέπεται από το 2021 στο Σύνταγμα και συνιστά την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας!!!

Τώρα έπεσε το μάτι μου.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ με αυτά που λέει η συνάδελφος.
Τεσπα, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Και μόνο που υφίσταται κάνει κουρελόχαρτο τη δημοκρατία.
Και ναι, οι πράξεις πολλών κυβερνώντων έκαναν κακό στη δημοκρατία, αλλά δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό.

Μια ερώτηση έχω, και είναι σοβαρή: αφού όλοι αυτοί υποτίθεται ότι μισούν τον Κούλη, γιατί του κάνουν τέτοια δώρα;;;;
Δεν μπορεί να μην ξέρουν ότι τα περί εσχάτης προδοσίας δεν θα προχωρήσουν. Θες γιατί δεν στέκουν; Θες γιατί η δικαιοσύνη είναι Κουλική;
Δεν θα προχωρήσουν. Τότε γιατί του κάνουν τέτοια δώρα;;;; Να βγει και από πάνω κιόλας;
Ειλικρινά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι. Δεν το έχω καταλάβει.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.222
Πόντοι
446
Τώρα έπεσε το μάτι μου.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ με αυτά που λέει η συνάδελφος.
Τεσπα, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Και μόνο που υφίσταται κάνει κουρελόχαρτο τη δημοκρατία.
Και ναι, οι πράξεις πολλών κυβερνώντων έκαναν κακό στη δημοκρατία, αλλά δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό.

Μια ερώτηση έχω, και είναι σοβαρή: αφού όλοι αυτοί υποτίθεται ότι μισούν τον Κούλη, γιατί του κάνουν τέτοια δώρα;;;;
Δεν μπορεί να μην ξέρουν ότι τα περί εσχάτης προδοσίας δεν θα προχωρήσουν. Θες γιατί δεν στέκουν; Θες γιατί η δικαιοσύνη είναι Κουλική;
Δεν θα προχωρήσουν. Τότε γιατί του κάνουν τέτοια δώρα;;;; Να βγει και από πάνω κιόλας;
Ειλικρινά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι. Δεν το έχω καταλάβει.
Είσαι νομικός; Μπορείς να μας εξηγήσεις πού διαφωνείς για να καταλάβουμε κι εμείς που δεν ξέρουμε από νομικά. Σοβαρά ρωτάω χωρίς υπονοούμενα.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.735
Πόντοι
2.306
07/05/23

Με ανακοίνωσή τους στις 7 Μαρτίου 2023, έξι μέλη του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων υποστηρίζουν ότι η επιστολή του πρωθυπουργού και επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο σχετικά με τη δικαστική διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη αποτελεί «ευθεία παραβίαση» της αρχής της διάκρισης των εξουσιών, όπως αυτή κατοχυρώνεται από το άρθρο 26 του Συντάγματος.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.489
Πόντοι
456
Είσαι νομικός; Μπορείς να μας εξηγήσεις πού διαφωνείς για να καταλάβουμε κι εμείς που δεν ξέρουμε από νομικά. Σοβαρά ρωτάω χωρίς υπονοούμενα.
Ειλικρινά δεν θα ήθελα να το συζητήσω νομικά. Δεν αξίζει στη δημοκρατία σαν πολίτευμα αυτή η συζήτηση. Όση επιστημονική βάση έχει το ξεμάτιασμα, άλλη τόση έχει η εσχάτη προδοσία. Κρίμα πραγματικά.
Και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί κάνουν δώρα στον Μητσοτάκη.

07/05/23

Με ανακοίνωσή τους στις 7 Μαρτίου 2023, έξι μέλη του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων υποστηρίζουν ότι η επιστολή του πρωθυπουργού και επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο σχετικά με τη δικαστική διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη αποτελεί «ευθεία παραβίαση» της αρχής της διάκρισης των εξουσιών, όπως αυτή κατοχυρώνεται από το άρθρο 26 του Συντάγματος.

Δηλαδή για να καταλάβω το επιχείρημα, το "εφόσον το κρίνετε," είναι εσχάτη προδοσία; Που έτσι κι αλλιώς σε εφέτη ανακριτή θα πήγαινε η υπόθεση και όχι σε νέα πρωτοδίκη. Λες και αυτή θα γλίτωνε τις μηνύσεις. Υποκρισία και δώρα στον Κούλη.
Δεν το πιστεύω ότι μιλάμε σοβαρά για τέτοιο θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom