KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.577
- Πόντοι
- 6.536
Σκάσε κοπρίτη!![]()
Τέμπη: Αντιδράσεις συγγενών θυμάτων για την πρόταση προανακριτικής από την Καρυστιανού | in.gr
Υποστηρίζουν ότι η πρόταση δεν είχε συζητηθεί στο ΔΣ του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.www.in.gr
Η Κυρια κανω οτι γουστάρω, γραφω στο μουνι μου τις γνώμες και απόψεις των υπολοίπων συγγενών των θυμάτων, μονο εγω ξερω και εχω το αλάθητο του Παπα και οτι πει η Ζωη θα κανω μιας και μου εχει τάξει βουλευτιλίκι.
Την πραγματικότητα....την καθημερινότητα....ότι δύσκολα προχωρα μπροστά αυτή η χώρα γιατί προέχει το κομματικό συμφέρον....είδατε τι αποφάσεις πήραν για το μάτι....και τι λέει αυτό?
Δημοκρατικοτατο....Σκάσε κοπρίτη!
Κοίτα να βρεις καμμία εύπορη θεία να σου κάνει αναβάθμιση στα γουφερ και άσε τα κόμματα και τίς ευθείες.Το δικό μας κίνημα θα έχει ΟΛΕΣ τις δεξιές αξίες
θα είναι ένα κόμμα για όλο τον λαό όμως...ούτε δεξιά ούτε αριστερά θα λέγεται Ε.Υ. Θ.Ε.Ι.Α.
Εύποροι για να πιάσουμε τους δεξιούς και Θεία για να πιάσουμε τους θεούσους![]()
η ζωούλα όμως άλλου ψαρεύει, να τη μαλώσειςΔεν νομίζω ότι περιμένει κανένας να καταδικαστεί κανένας για παράνομα φορτία....αφού δεν υπάρχει κανένα στοιχείο....μόνο υποθέσεις.
Εγώ περιμένω να καταδικαστεί κάποιος για το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία (αλλοίωση του χώρου). Και δεν νομίζω ότι εκεί υπάρχουν αμφιβολίες.
Όπως και να γίνει σοβαρή έρευνα και κατηγορία για την κατάσταση του οργανισμού, τον διορισμό του σταθμάρχη και τα λεφτά για τα μέτρα ασφαλείας....
αυτά δηλαδή που όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν θέλουν να ασχολούμαστε.
αυτός είναι ultimate στόχος μου στην ζωή αλλά όλο κάτι άφραγκες μου τυχαίνουνΚοίτα να βρεις καμμία εύπορη θεία να σου κάνει αναβάθμιση στα γουφερ και άσε τα κόμματα και τίς ευθείες.
τι να κάνει πρέπει να κάνει και αυτή τη δουλειά τηςη ζωούλα όμως άλλου ψαρεύει, να τη μαλώσεις
Φυσικά επειδή πάντα κάνεις ανακοινώσεις και όχι διάλογοΜπαινω στον πειρασμο να πω κι εγω μια γνωμη. Οσο πιο λακωνικα γινεται. Ας ξεκινησω απο τις δηλωσεις του κ. Πλακια. Συμφωνω. Αλλη μια προανακριτικη, δηλαδη χαβαλες των διαφορων "πολιτικων", να "φαινονται " και να βρισκονται στην ( αθλια) επικαιροτητατων βρωμοκαναλων( δεν βλεπω τηλεοραση εδω και εικοσι χρονια)..Προανακριτικη = οιο νει δικαστηριο, συγκεκαλυμμενο δικαστηριο. Τωρα, τι δικη ειναι μια διαδικασια οπου ολοι γνωριζουν εκ των προτερων την αποφαση,το αφηνω στην κριση του καθενος. [ πιστευω οτι η προταση Συριζα κλπ δεν εγινε χωρις συνεννοηση με την κυβερνηση. ]Παμε στην κυρια διαδικασια: Μετα τις μηνυσεις εναντιον του, ο ανακριτης επρεπε ,εστω για λογους ευθιξιας,να εχει παραιτηθει. Τα υπολοιπα που γινονται,δηλωσεις, εμφανισεις διαφορων, ολος αυτος ο ορυμαγδος,που δε θυμαμαι να εχει ξανασυμβει πουθενα,ιναι ενδεικτικο μιας χωρας οπου στην ουσια εχει παψει να υφισταται ο θεσμος της δικαστικης εξουσιας. Στην ουσια,την αποφαση,οπως παμε, θα βγαλει τελικα η κουτσελινη και οι ομοιες της. Εννοειται, αυτο πιστευω εγω, οτι ολο αυτο το πρωτοφανες συστριγγλο θα τελειωσει με μια μυστικη συμφωνια μεταξυ των κομματικων ελιτ,της πολιτικης Μαφια δηλαδη. Οι δικαστες, θα ειναι οι μονοι που θα χασουν καθε κυρος στο τελος ολων αυτων. Ευχαριστω.
Ε και, αφου ολοι το ξερουμε πως η δικαιοσυνη ειναι στημενη, δε διαβαζεις τι γραφουν οι συντροφοι παραπανω;Άντε ψάξε να βρεις τις μαλακιες @barock & @Anemodoura που έγραφαν για τα βίντεο που κατέθεσε ο Καπερνάρος ή πως στον πουτσο λέγεται....
Σήμερα η δικαιοσύνη διωκε τρεις για πλαστα και άσχετα βίντεο ,αναβλήθηκε όμως δε!
Ε και, αφου ολοι το ξερουμε πως η δικαιοσυνη ειναι στημενη, δε διαβαζεις τι γραφουν οι συντροφοι παραπανω;
Τώρα έπεσε το μάτι μου.Ακούστε πώς στοιχειοθετεί και τεκμηριώνει την Εσχάτη Προδοσία που αποδίδεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι η ίδια, αλλά, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με βάση την παραβίαση του Άρθρου 134, που τελέστηκε στις 6 Μαρτίου 2023 από τον Πρωθυπουργό, όταν με ευθεία παρέμβαση του, έστειλε επιστολή στον κύριο Ντογιάκο, ζητώντας του να… «αναβαθμιστεί» η υπόθεση των Τεμπών, που ουσιαστικά σήμανε την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της δικαστού που είχε χρεωθεί την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, κι έτσι να αναλάβει ο κύριος Μπακαίμης, κάτι που θα μπορούσε να αποφασίσει κυριαρχικά, ΜΟΝΟ η Δικαιοσύνη. Άρα, αυτό που πρέπει να διερευνηθεί, είναι η κατηγορία που έχει ήδη αποδοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων από 7/3/23 περί διάκρισης των εξουσιών όπως προβλέπεται από το 2021 στο Σύνταγμα και συνιστά την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας!!!
Είσαι νομικός; Μπορείς να μας εξηγήσεις πού διαφωνείς για να καταλάβουμε κι εμείς που δεν ξέρουμε από νομικά. Σοβαρά ρωτάω χωρίς υπονοούμενα.Τώρα έπεσε το μάτι μου.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ με αυτά που λέει η συνάδελφος.
Τεσπα, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Και μόνο που υφίσταται κάνει κουρελόχαρτο τη δημοκρατία.
Και ναι, οι πράξεις πολλών κυβερνώντων έκαναν κακό στη δημοκρατία, αλλά δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό.
Μια ερώτηση έχω, και είναι σοβαρή: αφού όλοι αυτοί υποτίθεται ότι μισούν τον Κούλη, γιατί του κάνουν τέτοια δώρα;;;;
Δεν μπορεί να μην ξέρουν ότι τα περί εσχάτης προδοσίας δεν θα προχωρήσουν. Θες γιατί δεν στέκουν; Θες γιατί η δικαιοσύνη είναι Κουλική;
Δεν θα προχωρήσουν. Τότε γιατί του κάνουν τέτοια δώρα;;;; Να βγει και από πάνω κιόλας;
Ειλικρινά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι. Δεν το έχω καταλάβει.
Ειλικρινά δεν θα ήθελα να το συζητήσω νομικά. Δεν αξίζει στη δημοκρατία σαν πολίτευμα αυτή η συζήτηση. Όση επιστημονική βάση έχει το ξεμάτιασμα, άλλη τόση έχει η εσχάτη προδοσία. Κρίμα πραγματικά.Είσαι νομικός; Μπορείς να μας εξηγήσεις πού διαφωνείς για να καταλάβουμε κι εμείς που δεν ξέρουμε από νομικά. Σοβαρά ρωτάω χωρίς υπονοούμενα.
Δηλαδή για να καταλάβω το επιχείρημα, το "εφόσον το κρίνετε," είναι εσχάτη προδοσία; Που έτσι κι αλλιώς σε εφέτη ανακριτή θα πήγαινε η υπόθεση και όχι σε νέα πρωτοδίκη. Λες και αυτή θα γλίτωνε τις μηνύσεις. Υποκρισία και δώρα στον Κούλη.07/05/23
Με ανακοίνωσή τους στις 7 Μαρτίου 2023, έξι μέλη του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων υποστηρίζουν ότι η επιστολή του πρωθυπουργού και επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο σχετικά με τη δικαστική διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη αποτελεί «ευθεία παραβίαση» της αρχής της διάκρισης των εξουσιών, όπως αυτή κατοχυρώνεται από το άρθρο 26 του Συντάγματος.