Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πέφτεις απ'τα σύννεφα δικέ μου??δεν μπορω να το πιστεψω
Ή και να κηδεύει το παιδί της την ώρα που γράφεις το μήνυμα.
Δύσκολη είναι η υπομονή??
παντου σκοταδιΠέφτεις απ'τα σύννεφα δικέ μου??
Ταξιδευει με τη χρονομηχανη στο μελλον να φερει και αλλα βιντεο στη δημοσιοτητα...Αυτος ο Καπερνάρος που χάθηκε ρε παλικάρια ;;![]()
Δεν χρειάζονται σεντόνια στο πιο απλό ερώτημα, δύσκολη είναι η υπομονή??όντας προϊσταμένη της εισαγγελίας εφετών λάρισας δεν σχολιάζεις εν μέσω τέτοιου κλίματος κι όποιον πάρει ο χάρος... ιδιαίτερα απ τη στιγμή που το κρίμα πέφτει σύμφωνα με τη λογική της μαφίας στον πθ και στους ακροδεξιούς τραμπούκους που φέρουν εις πέρας το έργο της εξαφάνισης των μαρτύρων
και μη μου πει κανείς ότι είναι κι αυτή μάνα, γιατί παρέστη ως δικαστικός στην αναγνώριση της σορού αν δεν κάνω λάθος με την ψυχραιμία που αρμόζει στον ρόλο της..
το αν και πόσο θα παρασυρθούν άτομα τέτοια λογής στον (γραπτό μάλιστα) λόγο τους, όταν τα μετρημένα λόγια του νόμου τούς έχουν γίνει δεύτερη φύση, εξαρτάται από τον ψυχρό υπολογισμό τους και καθόλου απ' το όποιο δικαιολογημένο ανθρώπινο πάθος –
αλλά και έτσι να είναι, να παρασύρθηκε δηλαδή εν τη ρύμη του λόγου της και να πέταξε αυτά τα μαργαριτάρια σπιλώνοντας κατά λάθος με επιπλέον υποψίες την υπόληψη των μαφιόζων του παρακράτους,
σημασία έχει η εργαλειοποίηση του θέματος από την κυβέρνηση, βλέπε βορίδη εχτές στη βουλή, που εξανέστη ο χουντικός για την σπίλωση του ηθικού αναστήματος της κυβέρνησης, που παραδίδει μαθήματα ήθους εδώ και δυο χρόνια για να πάρουμε μόνο τα Τέμπη,
ακολουθώντας τη λογική της απαξίωσης όλου του εύλογου θορύβου που έχει δημιουργηθεί την κατάλληλη στιγμή, επαναφέροντας τα πνεύματα στην ευθεία οδό και τα ήθη στη γνωστή νομιμότητα.
φωνάζετε, λαϊκιστές –θα πουν στο τέλος,
εκτός κι αν είναι οι ίδιοι που έφαγαν το παιδί με τα άξια μαφιόζικα χέρια τους
Δυστυχώς η Κα Καλογηρου δεν έδειξε ακόμα τις πεποιθήσεις της και αν έχει βασικά όπως η Καρυστιανου.
Είμαστε δυο είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς....
Τώρα ο Μητσοτάκης έχει δύο βουνά να αντιμετωπίσει.Καλογηρου και Καρυστιανου.
Απλώς να θυμήσω , ότι στις μονομαχίες λάμβαναν μέρος κύριοι , όχι πουτάνων γιοί .Προτεινεις κατι αλλο πχ μονομαχιες
Είναι μαλάκας ο Lefteris38 ;Βλέπει ο εισαγγελέας πτώματα;;;![]()
Γιατί πιστεύεις ότι αν πραγματικά έφαγαν το παιδί της για να της βουλώσουν το στόμα θα μιλήσει? Άλλους συγγενείς δεν έχει?Δεν χρειάζονται σεντόνια στο πιο απλό ερώτημα, δύσκολη είναι η υπομονή??
Κάτσε να τελειώσει με αυτά τα διαδικαστικά της κηδείας και ποιος ξέρει, μπορεί και σε λίγες ώρες να μιλήσει και να ονοματίσει αυτούς που θες ή άλλους.
Πάρε άλλη μια απόφαση που ψήφισε η κυβέρνηση σε μια νύχταΔε γνωριζω. Ποσοι αραγε εδω μεσα μπορουν να γραψουν αυτες τις δυο λεξεις;
καλά που είπες τι χρειάζεται και τι όχι στις μαλακίες που γράφεις για να σε γράφω στ' αρχίδια μου στο εξήςΔεν χρειάζονται σεντόνια στο πιο απλό ερώτημα, δύσκολη είναι η υπομονή??
Κάτσε να τελειώσει με αυτά τα διαδικαστικά της κηδείας και ποιος ξέρει, μπορεί και σε λίγες ώρες να μιλήσει και να ονοματίσει αυτούς που θες ή άλλους.
Πάτα και μια αγνόηση να μην βλέπεις καν τις μαλακίες που γράφω.καλά που είπες τι χρειάζεται και τι όχι στις μαλακίες που γράφεις για να σε γράφω στ' αρχίδια μου στο εξής
Ti τού κάνατε κ άλλαξε Νικνειμ ;;Είναι μαλάκας ο Lefteris38 ;
Ρητορικές ερωτήσεις.
Αποκλείεται αυτό που λες.Δυστυχώς η Κα Καλογηρου δεν έδειξε ακόμα τις πεποιθήσεις της και αν έχει βασικά όπως η Καρυστιανου.
Ενδεχομένως να ακολουθήσει άλλο δρόμο απ αυτόν που περιμένεις
ναι και; Μετωπική σύγκρουση τρένων έγινε τι σημασία έχουν τα μετεπειτα;Αφου 30 ανθρωποι πεθαναν απο τη φωτια, μπορει και περισσοτεροι. Και η φωτια ηταν σιγουρα απο ξυλολιο.