Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 523K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Ειναι τρομερό το πόσο για το πουτσο της εχει η Κυβερνηση τον κόσμο :tooth::tooth:

Μαλάκα τους πετάνε οτι μαλακία βρουν, βιντεο οτι να ναι , βαζουν αυτους που ειναι ηδη εμπλεκόμενοι να διερευνήσουν καινουργια στοιχεία , καθε μέρα στοιχεια και απο εναν καινουργιο εμπειρογνώμονα κτλ

Σε λιγο θα βγει και κανας Μαρινακης σε ενημερωση τυπου και θα πει - Τι θέλετε ρε μαλάκες και μας σκοτιζεται τ αρχιδια ; οτι θελουμε θα κανουμε , οτι μας βολευει , οποιον γουσταρουμε θα κατηγορησουμε , τι δεν καταλαβαινετε απο όλο αυτό ;;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.862
Πόντοι
6.256
Ειναι τρομερό το πόσο για το πουτσο της εχει η Κυβερνηση τον κόσμο :tooth::tooth:

Μαλάκα τους πετάνε οτι μαλακία βρουν, βιντεο οτι να ναι , βαζουν αυτους που ειναι ηδη εμπλεκόμενοι να διερευνήσουν καινουργια στοιχεία , καθε μέρα στοιχεια και απο εναν καινουργιο εμπειρογνώμονα κτλ

Σε λιγο θα βγει και κανας Μαρινακης σε ενημερωση τυπου και θα πει - Τι θέλετε ρε μαλάκες και μας σκοτιζεται τ αρχιδια ; οτι θελουμε θα κανουμε , οτι μας βολευει , οποιον γουσταρουμε θα κατηγορησουμε , τι δεν καταλαβαινετε απο όλο αυτό ;;
Tυπε δεν λες παλι καλα που δεν ακουσαμε ακομα,οτι δεν εγινε ατυχημα αλλα βαλανε κατι ηθοποιους να διαμαρτυρονται για να ριξουν την κυβερνηση:coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
εσυ δεν εισαι που πηγαινες στα τσονταδικα και ενημερωνες σαν blackdove ? θυμαμαι ελεγες πως δεν περνας αμεσως μεσα και στηνεσαι απεξω να δεις ποιοι μπαινουν γιατι κανεις οικονομια για ....το γαλα των παιδιων ...
Οχι, δεν ειμαι εγω, δεν εχω καμια σχεση με αυτα που γραφεις. Αλλη ερωτηση;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Tυπε δεν λες παλι καλα που δεν ακουσαμε ακομα,οτι δεν εγινε ατυχημα αλλα βαλανε κατι ηθοποιους να διαμαρτυρονται για να ριξουν την κυβερνηση:coffee::confused::confused::confused:

Αμα τους ζαλισουν ακόμα για πολυ τ αρχιδια θα αρχισουν να λενε και αυτο.

Δηλαδη εδω ταιριαζει ΑΠΟΛΥΤΑ η ατακα του Αλεξουκου , ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ !!!!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.862
Πόντοι
6.256
Αμα τους ζαλισουν ακόμα για πολυ τ αρχιδια θα αρχισουν να λενε και αυτο.

Δηλαδη εδω ταιριαζει ΑΠΟΛΥΤΑ η ατακα του Αλεξουκου , ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ !!!!
Παω για καφε,σε αφηνω να τα πεις με το μπραδερινι σου:coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
γιατι εχεις gay αβαταρ ;
Για πλακα που εκανα με μια φιλη απο δω. Και εσυ το βλεπεις γκει, καποια αλλη το βλεπει go go boy.
Επομενη ερωτηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα μας γραψεις καμια ιστορια, ας πουμε για την Ελενα πχ; :coffee:

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.775
Πόντοι
456
Ποιο αγγούρι??? Μέχρι πριν από 10 χρόνια ήταν όλες οι πόρτες ανοιχτές οικονομικά.

Εγώ δεν έχω βρεθεί σε αγορά εργασίας χωρίς κρίση.....αυτούς τους παρακάλαγαν να πάρουν πιστωτική και τώρα κλαίνε που της πιστόλιασαν....εμένα για να μου κάνει πίστωση η τράπεζα θέλει να κολάτεραλ το νεφρό μου.

Στενοχωριέσαι που δε μπορείς να φεσωθείς; Μη νομίζεις ότι είναι κάποιο ιδιαίτερο προνόμιο. Μπορώ να σου γράφω ιστορίες για μέρες, από κόσμο που καταστράφηκε από εκείνα τα δάνεια και τις πιστωτικές που λες.

Ευκαιρία είναι να βρεις δουλειά με εισόδημα 2-3-4-5 φορές το μέσο κόστος ζωής της πόλης-χώρας σου και όχι να βρεις δουλειά με το 120% του βασικού και να βγάζεις αβέρτα πιστωτικές σαν καραμέλες για να τα βγάλεις πέρα

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
462
Πόντοι
301

Αφού είδαν ότι δεν μπορούν να περιορίσουν τις πληροφορίες που έσκαγαν στη δημοσιότητα είπαν να κάνουν το αντίθετο και να προκαλέσουν κορεσμό. Πάρε τώρα και εκθέσεις ειδικών από ινστιτούτα και πανεπιστήμια και βίντεο και ''στοιχεία'' και επιτροπές διερεύνησης και έχουμε χάσει τη μπάλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Με αυτές τις μαλακίες φυσικά δεν συμφωνώ.
Αλλά το να παντρεύται οποιοσδήποτε ενηλίκος οποιοδήποτε άλλον ενήλικο
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ
στα αρχίδια μας.

Δεν παίζουν και κληρονομικες αδικίες.

Να ζει ο άλλος με έναν άνδρα 50 χρόνια ... και να πεθαίνει ...
και να τα κληρονομεί όλα , όχι αυτός που ζούσε μαζί του 50 χρόνια ...
αλλά μια καριόλα αδελφή ... που τον έφτυνε 50 χρόνια ... μεγάλη αδικία εδώ που τα λέμε.
Να τος ο λακης, εκδηλωθηκε, θελει να μπορεσει να κληροδοτησει το λεον στο γκομενο του

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
ο λάκης είναι τόσο μπετόχαζος που νομίζει ότι έχω πρόβλημα με την νίκη τους σπαρτιάτες και τον βελόπουλο που επειδή είμαι αναρχοκουμούνι.

Ποιός Ο ΛΑΚΗΣ...που καταριέται με αρώστιες και χέζει τάφους σαν καλός χριστιανός (ΝΙΚΗ)

που γράφει το κοινονικό σύνολο στα παπάρια του και τον ένοιαξε μόνο που τον φορολόγησαν και θα πληρώσει το τεκμήριο (ο πατριώτης)....γιαυτό μας τα έχει κάνει αερόστατα με το φορολογικό...

και που στην ιδεολογία είναι πιο κουμουνιστής και από τον κουτσούμπα.....

μιλάμε για μεγάλη προσωπικότητα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Το οτι ψηφιζε με λυσσα τσιπρα γιατι δεν το αναφερεις;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.790
Πόντοι
16.131
Αφού είδαν ότι δεν μπορούν να περιορίσουν τις πληροφορίες που έσκαγαν στη δημοσιότητα είπαν να κάνουν το αντίθετο και να προκαλέσουν κορεσμό. Πάρε τώρα και εκθέσεις ειδικών από ινστιτούτα και πανεπιστήμια και βίντεο και ''στοιχεία'' και επιτροπές διερεύνησης και έχουμε χάσει τη μπάλα.
Με αποτέλεσμα βέβαια όλα αυτά να κουράσουν το κοινό να καθυστερήσει η δική και να παράγραφουν αδικήματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
μπα θα γελασουμε με τις μαλακιες που γραφεις
Ετσι μπραβο, σου ειπα αραξε παραπερα απο μενα αλλα επιμενεις.

μα ειναι ξεκαθαρα gay .
Το γραφεις απο προσωπικη εμπειρια;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.790
Πόντοι
16.131
Ετσι μπραβο, σου ειπα αραξε παραπερα απο μενα αλλα επιμενεις.

Το γραφεις απο προσωπικη εμπειρια;
Κοίτα να δεις στραπονιαρη από εδώ και πέρα όλο από πίσω σού θα είμαι.... βέβαια μην σου μπει ιδέα ότι εγώ θα σε καλαφατισω.... απλός θα γελάω με τίς μαλακίες που γράφεις.....έτσι και αλλιώς ένας γελωτοποιός κομμάτοσκυλο είσαι

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Κοίτα να δεις στραπονιαρη από εδώ και πέρα όλο από πίσω σού θα είμαι.... βέβαια μην σου μπει ιδέα ότι εγώ θα σε καλαφατισω.... απλός θα γελάω με τίς μαλακίες που γράφεις.....έτσι και αλλιώς ένας γελωτοποιός κομμάτοσκυλο είσαι
Αλλος ενας τραβε-Λακης, γιουβαρ-Λακης, τραβελυσταλονες. Μελετησε τον λιγο να δεις πως θα καταντησεις.

Τι σκατα γινεται με αυτο τον μαλακομαγνητη ρε πουστικ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.790
Πόντοι
16.131
Αλλος ενας τραβε-Λακης, γιουβαρ-Λακης, τραβελυσταλονες. Μελετησε τον λιγο να δεις πως θα καταντησεις.

Τι σκατα γινεται με αυτο τον μαλακομαγνητη ρε πουστικ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
τι προσδοκουσες εξω απο το τσοντοσινεμα περα απο την οικονομια για να παρεις γαλα;;
Κλωναρακο, αιντε παραπερα και μια φουσκα με τη μυξα σου.

Μαλλον κοιμηθηκες αργα εχθες και εισαι μες τα νευρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom