Νέα

Dating Apps. Tinder,Badoo, bumble

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Poseidon7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.365
Πόντοι
2.916
Συμφωνώ, απαξ και θες μόνο γαμησια ο Πάπας τους αξίζει πολλές φορές. Κοροϊδία αυτές κοροϊδία και εμείς. Ξέρεις όμως ότι δεν θα την καψουρευτεις. Πρέπει να το ελέγξεις από την αρχή αδελφέ.
Ρε bro αυτό ακρβώς είναι το πρόβλημα, ότι δε μπορείς να το ξέρεις.

Αν πουλάς παραμύθι το πουλάς στην αρχή για να γαμήσεις, αν όμως μετά από μερικά ραντεβού η γκόμενα σου αρέσει και έχεις της πει μαλακίες που δε μαζεύονται χάθηκε το παιχνίδι.

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Ρε bro αυτό ακρβώς είναι το πρόβλημα, ότι δε μπορείς να το ξέρεις.

Αν πουλάς παραμύθι το πουλάς στην αρχή για να γαμήσεις, αν όμως μετά από μερικά ραντεβού η γκόμενα σου αρέσει και έχεις της πει μαλακίες που δε μαζεύονται χάθηκε το παιχνίδι.
Ναι ρε μαν, αλλά την κόβεις από την αρχή αν σαρεσει. Δεν είμαστε τίποτα χάπατα. Ξέρεις πως να χειριστείς την κάθε γκομενα με το που ανταλλάξετε 5 κουβέντες. Αυτές δεν μπορούν να μας χειριστούν όχι εμεις. Τις έχουμε κάνει κάποιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ θα έλεγα μάλλον περνάει 2η εφηβεία… και ότι δεν έκανε μικρή τα θέλει τώρα
Τώρα τι λέει στο γαμήσι δεν ξέρω, με γυρόφερνε μια εποχή αλλά δεν…
Και δεύτερη εφηβεία να περνάει δεν υπάρχει πρόβλημα. Η εμπειρία που δίνε σίγουρα για τους νεότερους θα είναι φάρμακο φίλε!!

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.365
Πόντοι
2.916
Ναι ρε μαν, αλλά την κόβεις από την αρχή αν σαρεσει. Δεν είμαστε τίποτα χάπατα. Ξέρεις πως να χειριστείς την κάθε γκομενα με το που ανταλλάξετε 5 κουβέντες. Αυτές δεν μπορούν να μας χειριστούν όχι εμεις. Τις έχουμε κάνει κάποιες
Ρε bro, σε ένα 1ο ρεντεβού μπορείς να καταλάβεις αν μια γκόμενα σου αρέσει σαν εμφάνιση, όχι αν θέλεις να κάνεις σχέση μαζί της.
Για να καταλάβεις ότι θα ήθελες σχέση πρέπει να τη δεις μερικές φορές ή αυτός είναι ο κανόνας anyway. Aν εσύ καψουρεύεσαι στις πέντε κουβέντες ,ΟΚ, respect, αλλά ούτε το 1% δε λειτουργεί έτσι.

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Ρε bro, σε ένα 1ο ρεντεβού μπορείς να καταλάβεις αν μια γκόμενα σου αρέσει σαν εμφάνιση, όχι αν θέλεις να κάνεις σχέση μαζί της.
Για να καταλάβεις ότι θα ήθελες σχέση πρέπει να τη δεις μερικές φορές ή αυτός είναι ο κανόνας anyway. Aν εσύ καψουρεύεσαι στις πέντε κουβέντες ,ΟΚ, respect, αλλά ούτε το 1% δε λειτουργεί έτσι.
Καταλαβαίνω τι μου λες. Εγώ εννοώ να την κόψεις. Αν στο πρώτο ραντεβού σου φαίνεται κομπλέ και νομίζεις πως θα πάει καλά δεν λες σότα. Αν όμως καταλάβεις ότι δεν κάνει, θα πεις να την γαμησω και φιλάκια, οπότε θα πεις και το παραμύθι σου για να το κάνεις πιο εύκολο

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.365
Πόντοι
2.916
Καταλαβαίνω τι μου λες. Εγώ εννοώ να την κόψεις. Αν στο πρώτο ραντεβού σου φαίνεται κομπλέ και νομίζεις πως θα πάει καλά δεν λες σότα. Αν όμως καταλάβεις ότι δεν κάνει, θα πεις να την γαμησω και φιλάκια, οπότε θα πεις και το παραμύθι σου για να το κάνεις πιο εύκολο
ΟΚ bro, κι αυτό δεν είναι εύκολο πάντως. Εγώ έχει τύχει να κάνω και σχέσεις με γυναίκες με τις οποίες στην αρχή έβγαινα για αρκετό καιρό χαλαρά, χωρίς αποκλειστικότητα κλπ. Αν τις είχα φλομώσει στον παπά δε θα μπορούσα.

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
ΟΚ bro, κι αυτό δεν είναι εύκολο πάντως. Εγώ έχει τύχει να κάνω σχέσεις με γυναίκες με τις οποίες στην αρχή έβγαινα για αρκετό καιρό χαλαρά, χωρίς αποκλειστικότητα κλπ. Αν τις είχα φλομώσει στον παπά δε θα μπορούσα.
Εννοείται μαν. Ο κάθε ένας έχει το δικό του τρόπο προσέγγισης και διαχείρισης σε μια κατάσταση. Προφανώς όταν φλομώνεις την άλλη στο ψέμα έχεις σκοπέ να την δεις μάξιμουμ 5 φορές.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Φίλε άλλο το dating app και άλλο το ινστα. Εξορισμου το όνομα της εφαρμογής διακρίνει την διαφορά. Εμένα μου κάνει εντύπωση που οι άσχημες το παίζουν μουναρες και οι άλλες κάνουν προώθηση τον εαυτό τους και τα social media τους. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά αυτό διακρίνω τις 10 μέρες που τα λειτουργώ

Συμφωνώ 100%. Εδώ κάνεις match με 4-5 γκόμενες και ανάθεμα αν θα σου απαντήσει η μια. Ασε που το παίζουν παρθένες και γυναίκες για σπίτι.
στο ινστα παιξε μπαλα απλα.... καθενας δειχνει αυτο που θελει να δειξει ειτε το υποστηριζει ειτε οχι. οποτε μεσες ακρες ξερεις τις ανασφαλειες που θελει να καλυψει ο καθενας (και τη ματαιοδοξια και τα κομπλεξ του)

καθε πρωι που το ανοιγω το διαβαζω καπως ετσι;
χαχαχα κοιτα τι κανω ημουν εξω για ποτο χθες
χαχα κοιτα τι κανω ανεβαζω φωτο απο προπερσινο ταξιδι (αν ξερεις το ατομο που ακολουθεις)
χαχα κοιτα τι κανω το παιζω ευαισθητος για τα αιολικα στα βουνα/ζωακια/ξυλο που τρων οι αγροτες
χαχα κοιτα τι κανω ανεβαζω ντακ φεης η τον κωλο μου η τα ποδια μου...
χαχα κοιτα τι γαματο μπραντς τρωω

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
στο ινστα παιξε μπαλα απλα.... καθενας δειχνει αυτο που θελει να δειξει ειτε το υποστηριζει ειτε οχι. οποτε μεσες ακρες ξερεις τις ανασφαλειες που θελει να καλυψει ο καθενας (και τη ματαιοδοξια και τα κομπλεξ του)

καθε πρωι που το ανοιγω το διαβαζω καπως ετσι;
χαχαχα κοιτα τι κανω ημουν εξω για ποτο χθες
χαχα κοιτα τι κανω ανεβαζω φωτο απο προπερσινο ταξιδι (αν ξερεις το ατομο που ακολουθεις)
χαχα κοιτα τι κανω το παιζω ευαισθητος για τα αιολικα στα βουνα/ζωακια/ξυλο που τρων οι αγροτες
χαχα κοιτα τι κανω ανεβαζω ντακ φεης η τον κωλο μου η τα ποδια μου...
χαχα κοιτα τι γαματο μπραντς τρωω
Ρε φίλε τι να το κάνω αυτό; Μιλάμε για ρηχούς ανθρώπους που θέλουν μόνο να δείχνονται.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
386
Πόντοι
21
Σίγουρα παλαιότερα ήταν καλύτερα αλλά και τώρα έχει θέμα η κατάσταση .
Εγω τώρα μπαίνω badoo και okc.
Εχει πολλές χωρισμένες με παιδί που για εμένα είναι η καλύτερη κατηγορία για σεξ μόνο.
Βέβαια αν δεν βγάζει κάποιος γκόμενα εκτός date site δεν θα βγάλει και στα date site.

Nick1312

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
419
Πόντοι
20
Εγώ πάντως στο blind chat έριξα μια φοιτήτρια στην περιοχή μου ! Τύχη ; Ναι ! Απλά μόλις έμαθε ότι είμαι ίδια περιοχή μόνη της ξεκίνησε να μου λέει έλα από το σπίτι ! Στην 3η μέρα μου είπε πέρνα για καφέ πήγα και μου έκατσε ! Ηταν 1,60 με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά ήξερε ή τυπισα να πέρνει καλό τσιμπούκι και έδωσε και κωλο στην 2η φορά !

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Σίγουρα παλαιότερα ήταν καλύτερα αλλά και τώρα έχει θέμα η κατάσταση .
Εγω τώρα μπαίνω badoo και okc.
Εχει πολλές χωρισμένες με παιδί που για εμένα είναι η καλύτερη κατηγορία για σεξ μόνο.
Βέβαια αν δεν βγάζει κάποιος γκόμενα εκτός date site δεν θα βγάλει και στα date site.
Πρώτη φορά ακούω το okc. Τι είναι αυτό αδελφέ ;

Εγώ πάντως στο blind chat έριξα μια φοιτήτρια στην περιοχή μου ! Τύχη ; Ναι ! Απλά μόλις έμαθε ότι είμαι ίδια περιοχή μόνη της ξεκίνησε να μου λέει έλα από το σπίτι ! Στην 3η μέρα μου είπε πέρνα για καφέ πήγα και μου έκατσε ! Ηταν 1,60 με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά ήξερε ή τυπισα να πέρνει καλό τσιμπούκι και έδωσε και κωλο στην 2η φορά !
Blind chat? Φίλε αυτόν θέλει πολλά κιλά αρχιδια για να το ρισκάρεις!

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
386
Πόντοι
21

Είναι παλιό , σε σχέση με badoo έχει πολύ καλύτερου επιπέδου γυναίκες . Και σε θέμα ομορφιάς αλλά και κουλτούρας, εκπαίδευσης. Κατά τύχη και σήμερα με μια από εκεί θα βγω ... Καλή επιτυχία !!!

Nick1312

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
419
Πόντοι
20

Χαχαχαχα όταν είσαι παντρεμένος μόνο έτσι μπορεί να γίνει παιχνίδι !

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Είναι παλιό , σε σχέση με badoo έχει πολύ καλύτερου επιπέδου γυναίκες . Και σε θέμα ομορφιάς αλλά και κουλτούρας, εκπαίδευσης. Κατά τύχη και σήμερα με μια από εκεί θα βγω ... Καλή επιτυχία !!!
Φίλε σε ευχαριστώ. Για να το λες θα το δοκιμάσω

Χαχαχαχα όταν είσαι παντρεμένος μόνο έτσι μπορεί να γίνει παιχνίδι !
Στην δικιά μου περίπτωση δεν έχω τέτοια θέματα. Χαχα

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.365
Πόντοι
2.916
Ρε φίλε τι να το κάνω αυτό; Μιλάμε για ρηχούς ανθρώπους που θέλουν μόνο να δείχνονται.

Bro οι τύποι που είναι πολύ ενεργοί στα social media, ειδικά στο insta, είναι δύο κατηγορίες.
α) ψώνια που γουστάρουν να δείχνονται και συνήθως δεν έχουν κάτι όντως αξιοζήλευτο να δείξουν και γελάει ο κόσμος μαζί τους. Π.χ. τύπος που ανεβάζει φωτό με πόζα, καπέλο των 200 ευρώ γυαλί gucci αγορασμένα σε 12 άτοκες να το παίξει μούρη ενώ είναι υπάλληλος του 1000ρικου.
Ή τύποι που το παίζουν celebrities επειδή έδωσαν συνέντευξη σε ένα τοπικό site που το παρακολουθούν 1000 άτομα ή έβαλαν γκολ στο τοπικό κλπ. Αυτοί είναι η μεγάλη πλειονότητα που είναι οι βλάκες.
β) τύποι που έχουν όντως κάποια πράγματα να δείξουν και ξέρουν πώς με το να δείχνεσαι μπορείς να βγάλεις λεφτά/ γκόμενες κλπ. Αυτοί είναι οι λίγοι και έξυπνοι.
Εννοείται υπάρχουν και κάποιοι όντως καλοί φωτογράφοι που ποστάρουν στη λογική που είναι το Insta όταν ξεκίνησε αλλά αυτοί πλέον είναι ελάχιστοι.

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Bro οι τύποι που είναι πολύ ενεργοί στα social media, ειδικά στο insta, είναι δύο κατηγορίες.
α) ψώνια που γουστάρουν να δείχνονται και συνήθως δεν έχουν κάτι όντως αξιοζήλευτο να δείξουν και γελάει ο κόσμος μαζί τους. Π.χ. τύπος που ανεβάζει φωτό με πόζα, καπέλο των 200 ευρώ γυαλί gucci αγορασμένα σε 12 άτοκες να το παίξει μούρη ενώ είναι υπάλληλος του 1000ρικου.
Ή τύποι που το παίζουν celebrities επειδή έδωσαν συνέντευξη σε ένα τοπικό site που το παρακολουθούν 1000 άτομα ή έβαλαν γκολ στο τοπικό κλπ. Αυτοί είναι η μεγάλη πλειονότητα που είναι οι βλάκες.
β) τύποι που έχουν όντως κάποια πράγματα να δείξουν και ξέρουν πώς με το να δείχνεσαι μπορείς να βγάλεις λεφτά/ γκόμενες κλπ. Αυτοί είναι οι λίγοι και έξυπνοι.
Εννοείται υπάρχουν και κάποιοι όντως καλοί φωτογράφοι που ποστάρουν στη λογική που είναι το Insta όταν ξεκίνησε αλλά αυτοί πλέον είναι ελάχιστοι.
Συμφωνώ αδελφέ μου. Άλλο να το κάνεις για δουλειά ή για να βγάλεις χρήματα και άλλο επειδή είσαι ψώνιο και θέλεις να δείχνεσαι. 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Οι περισσότερες γκόμενες βέβαια μόνο δείχνονται

manos968

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2022
Like
52
Πόντοι
0
Μάγκες υπάρχει κάποια δωρεάν ιστοσελίδα ή εφαρμογή για γνωριμίες που να είναι πολύ καλή και να είναι δωρεάν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom