Το Καισα είχε πολύ ωραίες κοπέλες όταν είχε πρωτοανοίξει. Είχα πάει μια- δυο φορές, αλλά κώλησα στην τιμή του χορού, που ήταν δεκαρικο και δεν ξαναπήγα.
Μετά κάποιες πήγαν στο fbi.
Αν και δεκάρικο, είχα πάει πάλι 2-3 φορές, και θυμάμαι μια βραδιά, που πήγα αποφασισμένος λόγω του κόστους των χορών, ότι θα περάσω όλη τη βραδιά με μια μόνο κοπέλα, να δω μήπως και έτσι συμφέρει. (και γουσταρα τότε τρελά μια Εβελίνα πιτσιρίκα με πολύ γυμνασμένο, δεμένο σώμα.
Πέρασα μαζί της όλο το σχεδόν δίωρο που έκατσα εκεί με 50 ευρώ σε ποτά και χόρούς.
Ή την πέτυχα σε καλή μέρα, ή ήταν γενικά φιλότιμη, δεν ξέρω ΄τι από τα δυο, αλλά περασα καλά.
Μετά δεν την ξανάδα.
Πάντως γενικά, δε μας παίρνει οικονομικά για μαγαζιά του δεκάρικου χορού.
Τώρα μπορεί να πάω μια φορά στο εξάμηνο fbi, επείδη μου τη δίνει η Γκρεις που είναι καλή επαγγελματίας και πολύ γκομενάρα, και μια παλιά καραβάνα η έλενα, που επίσης μου τη δίνει σα γυναίκα - γουστα είναι αυτά - και κάνει και καλό χορό.
Αλλά, για συχνά δε λέει! Δε βγαίνω οικονομικά.
Με 50 σε άλλα μαγαζιά, με τάληρο, χορταίνω χορούς. Και μπορώ να πηγαίνω κάθε βδομάδα χωρίς να τα κλαίω.
(εντάξει, παλιότερα με 50 έβγαζα για φαγητό ή ποτά καμμιά φίλη που προσπαθούσα να ρίξω, και οι περισσότερες δεν καθόντουσαν κιόλας...
αλλά άλλες εποχές εκείνες