djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 652
- Πόντοι
- 6.055
α τόσο πίσω δεν έφτασα!ευχαριστώ!!!απο την 6 και μετά
α τόσο πίσω δεν έφτασα!ευχαριστώ!!!απο την 6 και μετά
Από εμένα ή εμένα;Αγγελική30 ο λαός σου θέλει να δει κάτι όμορφο από εσένα
εσένα βέβαια.....οταν έχεις ευκαιρία και είσαι στα 4 .....μια φωτο παρακαλώ της καρδιάς που σχηματίζει το κωλαράκι σου ....άιντε μπας και αλλάξει το κλίμα με αυτούς που έχουμε μπλέξειΑπό εμένα ή εμένα;

το ιδιο πραμα ειναι ! δωσε στο λαο ελπιδα!!Από εμένα ή εμένα;
Μπορείτε να το θαυμάσετε από κοντά μωρό !!εσένα βέβαια.....οταν έχεις ευκαιρία και είσαι στα 4 .....μια φωτο παρακαλώ της καρδιάς που σχηματίζει το κωλαράκι σου ....άιντε μπας και αλλάξει το κλίμα με αυτούς που έχουμε μπλέξει![]()
οοοοοκ...τσιγκούνα ..Μπορείτε να το θαυμάσετε από κοντά μωρό !!
και εμείς θα πρέπει να ξέρουμε τώρα ποιος ειναι αυτός που μιλας?Είναι τυχαίο που σήμερα κάποιος κλείνει συνεχώς ραντεβού και τα ακυρώνει;;;; κακό δεν κάνει σε εμένα.... Κακό κάνει σε εσάς που προσπαθείτε να κλείσετε μαζί μου και δεν μπορείτε γιατί κάποιοι παίζουν... Τυχαία λοιπόν έγινε σήμερα;;;;
Τροφή για σκέψη αγάπες... Αν δεν θέλετε Λοιπόν να μη δουλεύουμε με κλειστό κύκλο εσείς μόνοι σας πρέπει να αποβαλετε τα άτομα αυτά... Και όχι να τα υποστηρίζετε...
Φιλιά πολλά

να τον αναγάγουμε ποιο μέλος ειναι εδώ μην τύχη και τον υποστηρίξουν κάποιοι.....Καλημέρα, μπορείς να δουλεύεις όχι σε κλειστό κύκλο (που σημαίνει ότι σταματάς να έχεις παρουσία εδώ και συναντάς μόνο όποιους σε ξέρουν κι έχουν ήδη το τηλ σου), αλλά δίνοντας προτεραιότητα σε πελάτες που τους έχεις ήδη συναντήσει μια φορά και ξέρεις ότι είναι αξιόπιστοι. Ελπίζω να την καταλαβαίνεις τη διαφορά, δεν είναι το ίδιο. Όσο για τους υπόλοιπους, ζήτα επιβεβαίωση 2 ώρες πριν από το ραντεβού, αλλιώς ότι αυτόματα θα ακυρώνεται. Όχι ότι δεν μπορεί να σε στήσει κάποιος και πάλι, αλλά μειώνονται οι πιθανότητες. Κι όποιον παρόλα αυτά σε στήνει, βγάζε τον στη σέντρα. Υποθέτω ότι τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά ήδη, αλλά αν δεν, γιαυτό στα έγραψα.Είναι τυχαίο που σήμερα κάποιος κλείνει συνεχώς ραντεβού και τα ακυρώνει;;;; κακό δεν κάνει σε εμένα.... Κακό κάνει σε εσάς που προσπαθείτε να κλείσετε μαζί μου και δεν μπορείτε γιατί κάποιοι παίζουν... Τυχαία λοιπόν έγινε σήμερα;;;;
Τροφή για σκέψη αγάπες... Αν δεν θέλετε Λοιπόν να μη δουλεύουμε με κλειστό κύκλο εσείς μόνοι σας πρέπει να αποβαλετε τα άτομα αυτά... Και όχι να τα υποστηρίζετε...
Φιλιά πολλά
....yeapΕίπαμε… εδώ και πολύ καιρό. Η κοπέλα ‘κάνει ζημιά’, ‘χαλάει την πιάτσα’. Ναι τίποτα δεν είναι τυχαίο ή μη αναμενόμενο. Πάλι όμως φουλ κλεισμένη θα είναι και πάλι θα γράφουν καλές κριτικές γι’αυτήν
Ο νοών νοείτο![]()
τι να κανω ρε μαν...ο θεός, άλλους τους έκανε ψηλούς άλλους τους έκανε κοντους...εμένα με έκανε με μικρό πουλί εγω φταίω??τελικά η παρτούζα έγινε?
χάθηκε εντελώς το κορίτσι...
α ρε Παστέλιε τι μας έκανες με το γαριδάκι σου...
Είσαι καλό παιδί όμως, αυτό μετράει, άσε τους άλλους να βγάζουν μεζούρες....τι να κανω ρε μαν...ο θεός, άλλους τους έκανε ψηλούς άλλους τους έκανε κοντους...εμένα με έκανε με μικρό πουλί εγω φταίω??
ισως τελικα να μην μετραει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είσαι καλό παιδί όμως, αυτό μετράει, άσε τους άλλους να βγάζουν μεζούρες....