nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.824
- Πόντοι
- 206
Τής ειρωνείες άλλου γκεγκε;Μάλιστα ότι πείτε κύριε. Κάτι άλλο;
Τής ειρωνείες άλλου γκεγκε;Μάλιστα ότι πείτε κύριε. Κάτι άλλο;
Σε ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Καλό απογευμα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε ευγενικέ μου κύριεΤής ειρωνείες άλλου γκεγκε;
Επίσης ευγενική κυρίαΣε ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Καλό απογευμα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε ευγενικέ μου κύριε
Είσαστε Πολυ γλυκός σε βαθμό που όταν σας γράφω ανεβάζω ζάκχαροΕπίσης ευγενική κυρία
Στην φωτό είσαι με το αγόρι σου ή μπαίνουν τα χύσια κάθε αγνώστου μέσα στο κώλο σου;
Μάλλον το δεύτερο φίλε.Στην φωτό είσαι με το αγόρι σου ή μπαίνουν τα χύσια κάθε αγνώστου μέσα στο κώλο σου;
Μια απ' τά ίδια.Είσαστε Πολυ γλυκός σε βαθμό που όταν σας γράφω ανεβάζω ζάκχαρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στη φώτο είμαι με τον δικό μου... Σε κάλυψα;
Επανήλθες στις εργοστασιακες ρυθμίσεις βλέπω !!!Μάλλον το δεύτερο φίλε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια απ' τά ίδια.
Είσαι κ αστειατορας βλέπω μπράβο σου καλά το πάς.Επανήλθες στις εργοστασιακες ρυθμίσεις βλέπω !!!
Πουρμπουάρ το λένε οι λορδοι στον καφενέΣοβαρά ε? Το θες και το πιστεύεις αυτό? Να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε. Έχεις ιδέα από που έχει βγει η λέξη tip και τι σημαίνε?
Είσαι κ μετριόφρων βλέπω μια χαρά.Δεκτή η άποψη σου. Δεν γίνετε να αρέσουμε σε όλους έτσι;; είσαι μόλις το1%... αλλά το πόσο κοστολογώ εγώ δεν αφορά κανέναν ούτε δέχομαι υποδείξεις...οποίος θέλει και μπορεί έρχετε, οποίος δεν θέλει και δεν μπορεί δεν έρχετε απλό...δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο πάνω σε αυτό γιατί Θα πάει αλλού μετά η συζήτηση...
Καλή συνέχεια λοιπόν και εύχομαι να βρίσκεις πάντα τις κοπέλες που σου αρέσουν. Εγώ θα μείνω στο υπόλοιπο 99% που με γουστάρει για αυτό που είμαι και για αυτό που τους βγάζω
Αφού δεν με γουστάρεις γιατί ασχολείσαι; από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ ασχολείσαι μαζί μου; την βρίσκεις έτσι; μαζόχα είσαι; σου αρέσει να σε λένε όλοι βλακα; φτιάχνεσαι;Είσαι κ μετριόφρων βλέπω μια χαρά.
Οτι πεις είμαι κ εγώ το 1% που δεν γουστάρει.Αφού δεν με γουστάρεις γιατί ασχολείσαι; από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ ασχολείσαι μαζί μου; την βρίσκεις έτσι; μαζόχα είσαι; σου αρέσει να σε λένε όλοι βλακα; φτιάχνεσαι;
σιγά σιγά αποκτά υλικό το thread. 

Το έχει το όνομα φαίνεται....Αφού δεν με γουστάρεις γιατί ασχολείσαι; από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ ασχολείσαι μαζί μου; την βρίσκεις έτσι; μαζόχα είσαι; σου αρέσει να σε λένε όλοι βλακα; φτιάχνεσαι;
Εσύ από το 21 με μόνο 17 μηνύματα μάλλον ζεις πολύ καλά την... ζωή σουΕγώ θα πω , αν όλοι μας κοιτάζαμε μόνο πως θα ζήσουμε την ζωή μας και δεν ασχολούμασταν με τους άλλους θα ήταν όλα λίγο πιο απλά!
Που αλλού δούλευε;Τώρα δουλεύει αθηνα ;