gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.412
- Πόντοι
- 8.695
Τελικά μετράμε ή δε μετράμε; Ω ρε πουστη μπέρδεμα παλι...ισως τελικα να μην μετραει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά μετράμε ή δε μετράμε; Ω ρε πουστη μπέρδεμα παλι...ισως τελικα να μην μετραει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήν μασάς ρε δεν μετράει μόνο το μέγεθος μετράει κ να ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις.τι να κανω ρε μαν...ο θεός, άλλους τους έκανε ψηλούς άλλους τους έκανε κοντους...εμένα με έκανε με μικρό πουλί εγω φταίω??
Μπορεί κ να σταμάτησε το άθλημα.Που χάθηκε η κοριτσαρα ρε παιδιά; Ούτε κλήρωση ούτε φωνή.
απο γαυροπουλακι τι περιμενεις????τι να κανω ρε μαν...ο θεός, άλλους τους έκανε ψηλούς άλλους τους έκανε κοντους...εμένα με έκανε με μικρό πουλί εγω φταίω??
λεγε..απο γαυροπουλακι τι περιμενεις????
Επίσης με υγεία πάνω απ' όλα κοριτσάραΞανά κοντά σας από Δευτέρα 13/04.
Καλο Πάσχα σε όλους με υγεία
Επισης Μικρη μου ! Υγεια πανω απ΄ΟΛΑ !!!!!Ξανά κοντά σας από Δευτέρα 13/04.
και καλή Ανάσταση!Καλή Ανάσταση να έχουμε..με χαρά υγεία και τύχη,επανέρχομαι μετά από την θετικότατη κριτική για την αγαπητή Αγγελική με μια αρνητικοτατη..δεν ξέρω τι συνέβη,και δεν με νοιάζει,όπως απαιτούν να είμαστε συνεπείς πρέπει να είναι και εκείνες,αλλά όπως έγραψε ότι είχε πολλές ακυρώσεις κάποια στιγμή εφάρμοσε το ίδιο σε ραντεβού δικό μου και μάλιστα χωρίς ειδοποίηση..κλεισμένο ραντεβού δεν απάντησε παρά μόνο σε ένα καλό Πάσχα μετά από 5 ώρες...η ασυνέπεια έχει συνέπεια..τουλάχιστον το δικό μου χρήμα δεν θα το ξαναδείς..να μου πεις σιγά.και τι έγινε.ο σεβασμός στον πελάτη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στο εμπόριο..ο μη σεβασμός στον πελάτη τον κάνει να αναζητά άλλους δρόμους συνεργασίας..και υπάρχουν λεωφόροι..
Επίσης! ελπιζω για συνάντηση μέσα στη βδομάδα!Ξανά κοντά σας από Δευτέρα 13/04.
KΚαλή Ανάσταση να έχουμε..με χαρά υγεία και τύχη,επανέρχομαι μετά από την θετικότατη κριτική για την αγαπητή Αγγελική με μια αρνητικοτατη..δεν ξέρω τι συνέβη,και δεν με νοιάζει,όπως απαιτούν να είμαστε συνεπείς πρέπει να είναι και εκείνες,αλλά όπως έγραψε ότι είχε πολλές ακυρώσεις κάποια στιγμή εφάρμοσε το ίδιο σε ραντεβού δικό μου και μάλιστα χωρίς ειδοποίηση..κλεισμένο ραντεβού δεν απάντησε παρά μόνο σε ένα καλό Πάσχα μετά από 5 ώρες...η ασυνέπεια έχει συνέπεια..τουλάχιστον το δικό μου χρήμα δεν θα το ξαναδείς..να μου πεις σιγά.και τι έγινε.ο σεβασμός στον πελάτη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στο εμπόριο..ο μη σεβασμός στον πελάτη τον κάνει να αναζητά άλλους δρόμους συνεργασίας..και υπάρχουν λεωφόροι..
σαν να μην έκλεισε ποτέ!Επιστροφή στη δράση...
βαλε ρε μωρο το βιντεακι απο την διαδικασία μεχρι να γινει ετσιΕπιστροφή στη δράση...
Τι μουνοχειλαρες είναι αυτές!Επιστροφή στη δράση...
Αυτό είναι έργο τέχνης ! Μπορώ να το θαυμάσω από κοντά ;Επιστροφή στη δράση...
Επιστροφή στη
κωλαραΕπιστροφή στη δράση...