...το λοιπον μαγκες μου, χθεσινη συναντηση με την Αγγελικη και πρωτη εντυπωση με το που ανοιγω την πορτα, εκπληξη! Βλεπω μπροστα μου μια ομορφη κοπελα, με το χαμογελο στα χειλη, εικονα “κοπελα της διπλανης πορτας», με κλασικο ντυσιμο (μαυρο πανω-κατω) κ διακριτικο μακιγιαζ.
Εμφανισιακα γυρω στο 1,65, ηλικια εκει γυρω στα 30, κοντο καρε μαλλι ξανθο (με ανταυγιες), ομορφο προσωπο, γυαλακια, σωμα ομορφο, καλοσχηματισμενο, χωρις περιττα, γυρω στα 50κιλα, καθαρη επιδερμιδα και χωρις τατου. Κωλαρακι στητο κ στην θεση του, καθαρο κ ομορφο μουνακι, ξυρισμενη παντου, στηθος 2,5 περιπου (ελαφρως πεσμενο κ με λιγες ραγαδες) αλλα με ρωγες που καβλωνουν ομορφα, ακρα προσεγμενα και περιποιημενα. Στο σοσιαλ κομματι η κοπελα είναι καλλιεργημενη, εξυπνη, μπορει να ακολουθησει την συζητηση και τελος διακριτικη.
Στα του αγωνα τωρα, εκει ηταν η δευτερη εκπληξη, η κοπελα γουσταρε αυτό που εκανε, δινοταν, το ζουσε, ηθελε να περασει καλα και αυτή! Σε γλειφει παντου, ξεκινωντας από λαιμο (δινει και γλωσσοφιλα φουλ αλλα εγω δεν φιλαω τα κοριτσια του χωρου), στηθος, ρωγες και κατεβαινει σε μια εξαιρετικη, υγρη και δυνατη πιπα, χωρις να αφησει τιποτα παραπονεμενο και χωρις να το περασει με την γλωσσιτσα της. Της αρεσει, χαλαρωνει και αφηνεται να της κανετε παιχνιδι, δεχεται δαχτυλα (και μουνακι και κωλαρακι), απολαμβανει και φτιαχνεται ομορφα με το γλειφομουνι και γενικα καβλωνει κ αυτή κ το ζει! Τελειωνοντας τα προκαταρτικα, ξεκιναει καβαλλοντας με σε cow σταση, αρχικα σιγα-σιγα κ επειτα τερματισε, με ρυθμο δυνατο, με εκφρασεις καβλας στο ομορφο προσωπακι της και κοιτωντας με συνεχεια στα ματια. Στη συνεχεια γυρισε μονη της σε αναποδο cow οπου συνεχισε στους ιδιους ρυθμος, γυρνουσε συνεχως το κεφαλι για να με βλεπει και καποια στιγμη μου παιρνει τα χερια και μου ζηταει να την σφαλιαριζω στο κωλαρακι, και οσο το εκανα (ελαφρα προφανως) τοσο γουσταρε, φτιαχνοταν και αντιδρουσε με επιφωνηματα κ κραυγουλες καβλας. Στην συνεχεια την γυρναω ιεραποστολικο, βαζω λιγο λιπαντικο, αρχιζω να χαϊδευω και να παιζω με δακτυλο και σφηνα την πισω τρυπουλα της που ηταν σφικτη. Με το που χαλαρωσε μπηκα μεσα της σιγα-σιγα, ζοριστηκε λιγο στην αρχη, αλλα οσο το συνηθιζε τοσο γουσταρε και αρχισε να το απολαμβανει με αποκορυφωμα να τελειωνω ετσι στο στενο της κωλαρακι.
Μαγκες η μικρη ηταν μια ευχαριστη εκπληξη για μενα, τελειως GFE και περασα ένα ζορικο ραντεβου. Σιγουρα θα ακολουθησει και άλλο, μεγαλυτερης διαρκειας γτ η μια ωρα δεν μου εφτασε.
Θελω να αναφερω κατι για τα σχολια που γινονται για τον τροπο που δουλευει/κλεινει ραντεβου με τον Greek Power, η επικοινωνια μαζι του ηταν αψογη, αμμεση, στελνοντας μου φωτογραφιες/πληροφοριες, κλεινοντας μου το ραντεβου όταν με βολευε, ζητησε επιβεβαιωση μια ημερα πριν, με ενημερωσε με μνμ όταν η κοπελα ξεκινησε για να μου ερθει. Γενικα ειχα μια επικοινωνια αψογη, χωρις το αγχος, την αναμονη και το ηξεις αφηξεις που πολλες φορες συνανταμε στις ανεξαρτητες. Η οποια συμφωνια μπορει να εχουν μεταξυ τους δεν με ενδιαφερει, εμενα με ενδιαφερει η συνεπεια στο ραντεβου και αυτό το ειχα. Στην υπονοια της ταυτοποιησης τωρα, δεν νομιζω να υπαρχει θεμα, εγω ξεκαθαρισα ότι δεν δινω τηλεφωνο σε καποιον αγνωστο και μου προτεινε λογαριασμο στο telegram οπου είναι τελειως ανωνυμο και εκει εγινε ολη μας η επικοινωνια.
Αυτά από εμενα, αν όλα τα παραπανω είναι στα στα γουστα σας, δοκιμαστε! Τελικως η μικρη είναι μια πολυ καλη περιπτωση που αξιζει την προσοχη μας!