nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.804
- Πόντοι
- 206
hardcorepse Μας προκαλεί για ούζα κ για σάντουιτς ή κοπέλα χαχαχα τί λες θα τήν παλέψει;Μερακλής
hardcorepse Μας προκαλεί για ούζα κ για σάντουιτς ή κοπέλα χαχαχα τί λες θα τήν παλέψει;Μερακλής
θα φτιάχνανε αλλά 5 κλωνοπροφίλ, μίνιμουμ, ο καθένας μετάΕσείς θα κάνετε την κριτική σας για εμένα και εγώ θα κάνω την κριτική μου για εσάς. Για όλα όμως. για το μέγεθος σας, για την εμφάνιση σας, για τις αντοχές σας, για τα πάντα. Σε προκαλώ και εσένα.

Αυτοί και η Ντόλιθα φτιάχνανε αλλά 5 κλωνοπροφίλ, μίνιμουμ, ο καθένας μετά![]()
Η καλύτερη ανεξάρτητη του 2026 θα βγει, το έχω πει εγώΚάνω...
Εντάξει όλες για το κέρδος δουλευουν κακά τα ψέμματα.Kαλα, δεν είναι το πρόβλημα τα 180... Είναι ότι η κοπελίτσα προφανώς παίρνει εντολές από νταβατζη. Μου έστειλε κάποιος προχθές ότι την είχε όλη μέρα σε ραντεβού. Αν θέλετε εσείς, να πηδάτε κοπέλες που δε δουλεύουν 100% με τη θέληση τους και τις καίνε για το γρηγορότερο κερδος, κακο του κεφαλιού σας.
Σε προκαλώΣτα λόγια από εδώ είσαι πολύ καλή τά λες πολύ καλά στην πράξη όμως είναι το θέμα τί κάνεις.
hardcorepse Μας προκαλεί για ούζα κ για σάντουιτς ή κοπέλα χαχαχα τί λες θα τήν παλέψει;
Όπως τα λες ακριβώς είναι...ειδες;;;;; χαχαKαλα, δεν είναι το πρόβλημα τα 180... Είναι ότι η κοπελίτσα προφανώς παίρνει εντολές από νταβατζη. Μου έστειλε κάποιος προχθές ότι την είχε όλη μέρα σε ραντεβού. Αν θέλετε εσείς, να πηδάτε κοπέλες που δε δουλεύουν 100% με τη θέληση τους και τις καίνε για το γρηγορότερο κερδος, κακο του κεφαλιού σας.
Αρα δεν δουλεύεις με τη θέλησή σου;Όπως τα λες ακριβώς είναι...ειδες;;;;; χαχα
Σε προκαλώ και εσένα.
Σε προκαλώ
Σε προκαλώ
Και λίγα λες !Να υποθέσω πως ξεκίνησες με ένα inbox όπου όλοι είναι έτοιμοι να "σε κάνουν να ξεχάσεις το όνομα σου, να σου τον βάλουν από παντού και να μη ξέρεις τι σε βρήκε, το ανακόντα να θεωρείται παιδική χαρά και επίσης να ξεκινάνε το 2016 και να τελειώνουν στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή τη συντέλεια της γης, οποιο έρθει πρώτο".![]()
Εσύ είσαι βλακας με τη θέληση σου; η σε βάζουν με το ζόρι να τον κάνεις;Αρα δεν δουλεύεις με τη θέλησή σου;
Άρα πρέπει να έρθουμε μαζί σου έτοιμοι για αερόβιο.....Και όμως υφίσταται θέμα χημείας... Μεγαλύτερη καβλα θα βγάλω με κάποιον που έχω χημεία στο κρεβάτι πάρα με κάποιον που δεν έχω.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάνω αγγαρεία με αυτόν που δεν έχω χημεία. Πότε δεν το κάνω. Το ζω έντονα.
Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά.
Ένα παράδειγμα Εμένα προσωπικά οι περισσότεροι, λόγω εμφάνισης, προσώπου και σωματοτυπου, με βλέπουν, με θαυμάζουν και φοβούνται να μη σπάσω... Ενώ εγώ στην πραγματικότητα θέλω, ειδικά την ώρα που κάνω πρωκτικο, να με χτυπάνε δυνατά., να μου χαστουκιζουν τον κωλο...... Θέλω να γίνομαι σβούρα μέσα στο δωμάτιο, να με παίρνουν παντού και όχι να κάθομαι σε ένα σημείο ακίνητη...
Καλημέρα
Γιατί θεωρείς εξ ορισμού δεδομένο ότι "ο νταβατζής την είχε όλη μέρα σε ραντεβού παρά τη θέληση της"; Πως αποκλείουμε την περίπτωση η κοπέλα, από μόνη της ή έστω, για την οικονομία της συζήτησης, στον νταβατζή της, να μη λέει η ίδια "βάλε μου 10 ραντεβού σήμερα, έχω όρεξη, είμαι καλά, θέλω να μαζέψω χρήματα";Kαλα, δεν είναι το πρόβλημα τα 180... Είναι ότι η κοπελίτσα προφανώς παίρνει εντολές από νταβατζη. Μου έστειλε κάποιος προχθές ότι την είχε όλη μέρα σε ραντεβού. Αν θέλετε εσείς, να πηδάτε κοπέλες που δε δουλεύουν 100% με τη θέληση τους και τις καίνε για το γρηγορότερο κερδος, κακο του κεφαλιού σας.
Ντικ Πικς από εδώ μέχρι τα όρια του Central Park στη Fifth Ave- 66th st E. ΣτανταρΚαι λίγα λες !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ είσαι βλακας με τη θέληση σου; η σε βάζουν με το ζόρι να τον κάνεις;

Να βλεπόταν κιόλας τα "πουλάκια "...Ντικ Πικς από εδώ μέχρι τα όρια του Central Park στη Fifth Ave- 66th st E. Στανταρ
A, εδώ θα διαφωνήσουμε, πέρα από το δεδομένο πως "όλα τα μέλη του σαη είναι κομψότατοι, αρρενωποί, επιχειρηματίες οικονομικών κολοσσών, με ευγένεια, αριστοκρατική καταγωγή κλπ" το επόμενο δεδομένο είναι "η 20+ πόντους πουτσα με το ιδανικό σχήμα και την απαράμιλλη αντοχή".Να βλεπόταν κιόλας τα "πουλάκια "...