Μας κρύψετε την υπέροχη ρωγα σας...Καλημέρα και καλή Κυριακή πλάσματα μου..
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μας κρύψετε την υπέροχη ρωγα σας...Καλημέρα και καλή Κυριακή πλάσματα μου..
![]()
Αυτό ακριβώς εννοούσα στα 4 και να μου το χωνετε στο στόμα και όχι μονοΑυτό που κρέμεται θα είσαι εσύ στα 4 κ θα το έχεις στο στόμα.... ο άλλος θα πρέπει να τιμωρηθεί με χαστούκια που δεν το πήρε στο στόμα του.
Πάντως θα ήθελα και εγώ τα χαστούκια μουΑυτό που κρέμεται θα είσαι εσύ στα 4 κ θα το έχεις στο στόμα.... ο άλλος θα πρέπει να τιμωρηθεί με χαστούκια που δεν το πήρε στο στόμα του.
έτσι κι αλλιως χαστουκια θα φαμε...ειτε ξεκιναμε από κάτω (και δεν μπορουμε να ξεπερασουμε το στραπ) , είτε παμε ευθια στις ρωγες...Αυτό που κρέμεται θα είσαι εσύ στα 4 κ θα το έχεις στο στόμα.... ο άλλος θα πρέπει να τιμωρηθεί με χαστούκια που δεν το πήρε στο στόμα του.
επειδή είμαι ευθής σαν χαρακτήρας, πάω κατευθείαν στις ρώγες.....έτσι κι αλλιως χαστουκια θα φαμε...ειτε ξεκιναμε από κάτω (και δεν μπορουμε να ξεπερασουμε το στραπ) , είτε παμε ευθια στις ρωγες...
θα εχεις συνέπειες , κι οπως την κοβω δεν θα σταματησει στις φάπεςεπειδή είμαι ευθής σαν χαρακτήρας, πάω κατευθείαν στις ρώγες.....![]()
θα εχεις συνέπειες , κι οπως την κοβω δεν θα σταματησει στις φάπες![]()
Αν είναι να απολαύσω τις θεσπεσιες ρώγες, θα αντέξω όσες φαπες θέλει η κυρία....Φαντάσου να του αρέσει....
Φαντάσου να του αρέσει....
Καλημέρα! Μπα δεν νομίζω να μου αρέσει..... Μ'αρέσει να υποτάσσομαι και να λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γυναίκα.... το στραπόν (πλαστικό τσουτούνι) παραπέμπει σε άνδρα και δεν με ελκύει.....
Ρίξτε και κανένα από εδώ....Καλημέρα....
Για τα χαστούκια εννοώ αμιγκο.
και σε ποιον δεν θα αρεσε....Φαντάσου να του αρέσει....
και σε ποιον δεν θα αρεσε....
Είναι η απόλυτη ηδονή για μένα να έρχομαι σε σωματική επαφή με μια όμορφη και σέξυ γυναίκα ......Καλημέρα....
Για τα χαστούκια εννοώ αμιγκο.
μπορει το πρωτο χαστουκι να μην αρεσει..το δευτερο ακομα (μαλλον)..το τρίτο θα στο ζιτήσει...Έχω κάποια παραδείγματα.... Καλημέρα
Είμαι έτοιμος για διαγωνισμό, ποιος θα φάει το περισσότερο φτύσιμο και χαστούκιαΈχω κάποια παραδείγματα.... Καλημέρα
μέσαΕίμαι έτοιμος για διαγωνισμό, ποιος θα φάει το περισσότερο φτύσιμο και χαστούκια
Είμαι έτοιμος για διαγωνισμό, ποιος θα φάει το περισσότερο φτύσιμο και χαστούκια
η εκφραση ειναι βγαινεις δευτερος ενω τρεχεις μονος σουΣε βλέπω... Παλεύεις να βγεις τρίτος ενώ τρέχεις μόνος εσύ.....