newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
αποφασησες να μας τρελλανεις πρωινιατικα;Έχεις καιρό να τα νιώσεις.... Έκαναν βαρακια....
αποφασησες να μας τρελλανεις πρωινιατικα;Έχεις καιρό να τα νιώσεις.... Έκαναν βαρακια....
αποφασησες να μας τρελλανεις πρωινιατικα;
Εμένα με κέρδισε και η τρυφερότητα της, όταν γονάτισα από το πολύ ξύλο και η συμπόνια που έδειξετο πιο ωραίο στη όλη φάση είναι πως μεταμορφώνεται η αφέντρα από αμίγκα σε δεινή σαδίστρια που σ'αρχίζει στα χαστούκια χωρίς έλεος......
η απόλυτη ηδονή!!!!
Ναι ναι το παθαίνει καμιά φορά η Κυρία και από τίγρης γίνεται πεκινουαΕμένα με κέρδισε και η τρυφερότητα της, όταν γονάτισα από το πολύ ξύλο και η συμπόνια που έδειξε
και χωρις βιντεο μια χαρα το καταφερνεις...Μόλις βγει το νέο βίντεο.....
Εμένα με κέρδισε και η τρυφερότητα της, όταν γονάτισα από το πολύ ξύλο και η συμπόνια που έδειξε
Αναμένω μήνυμα σας να βρεθούμεΝα σε ακούσει ο @PaNik14 να πεθάνει στα γέλια...
Έχω ωραίο γλυκό αν θέλετε να σας φέρω
Έχω ωραίο γλυκό αν θέλετε να σας φέρω
Με μεγαλο σεβασμο ....
Αν το βάζαμε στην μπότα, θα καθαριστεί τόσο καλά με τη γλώσσα που θα γυαλίζει λες και την περάσαμε με γυαλιστικο!Τα ωραία γλυκά άχρηστε δεν είναι για τις μπότες μου. Να τα φέρεις όμως.
Αν το βάζαμε στην μπότα, θα καθαριστεί τόσο καλά με τη γλώσσα που θα γυαλίζει λες και την περάσαμε με γυαλιστικο!
Αν θέλετε σας φέρνω και σήμερα....
Σαντιγύ από την ρώγα σας λαχταράω....Μακριά από τις μπότες αυτές... Δεν είναι για γλυκά.... Με κάνα μπισκότο θα την βγάλεις.
ένα φτύσιμο σπ'το στόμα της , στην ρώγα της και κάτω στο στομα μου...υπαρχει καλύτερη σαντιγύ;Σαντιγύ από την ρώγα σας λαχταράω....
Τι τυχερός;;;
Εγώ πάλι σαντιγύ από την κλειτορίδα........Σαντιγύ από την ρώγα σας λαχταράω....