Μας κρύψετε την υπέροχη ρωγα σας...Καλημέρα και καλή Κυριακή πλάσματα μου..
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 677K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτό ακριβώς εννοούσα στα 4 και να μου το χωνετε στο στόμα και όχι μονοΑυτό που κρέμεται θα είσαι εσύ στα 4 κ θα το έχεις στο στόμα.... ο άλλος θα πρέπει να τιμωρηθεί με χαστούκια που δεν το πήρε στο στόμα του.
Πάντως θα ήθελα και εγώ τα χαστούκια μουΑυτό που κρέμεται θα είσαι εσύ στα 4 κ θα το έχεις στο στόμα.... ο άλλος θα πρέπει να τιμωρηθεί με χαστούκια που δεν το πήρε στο στόμα του.
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
έτσι κι αλλιως χαστουκια θα φαμε...ειτε ξεκιναμε από κάτω (και δεν μπορουμε να ξεπερασουμε το στραπ) , είτε παμε ευθια στις ρωγες...Αυτό που κρέμεται θα είσαι εσύ στα 4 κ θα το έχεις στο στόμα.... ο άλλος θα πρέπει να τιμωρηθεί με χαστούκια που δεν το πήρε στο στόμα του.
Nikos40@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 1.059
- Πόντοι
- 201
επειδή είμαι ευθής σαν χαρακτήρας, πάω κατευθείαν στις ρώγες.....έτσι κι αλλιως χαστουκια θα φαμε...ειτε ξεκιναμε από κάτω (και δεν μπορουμε να ξεπερασουμε το στραπ) , είτε παμε ευθια στις ρωγες...
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
θα εχεις συνέπειες , κι οπως την κοβω δεν θα σταματησει στις φάπεςεπειδή είμαι ευθής σαν χαρακτήρας, πάω κατευθείαν στις ρώγες.....![]()
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
θα εχεις συνέπειες , κι οπως την κοβω δεν θα σταματησει στις φάπες![]()
Φαντάσου να του αρέσει....
Αν είναι να απολαύσω τις θεσπεσιες ρώγες, θα αντέξω όσες φαπες θέλει η κυρία....Φαντάσου να του αρέσει....
Nikos40@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 1.059
- Πόντοι
- 201
Φαντάσου να του αρέσει....
Καλημέρα! Μπα δεν νομίζω να μου αρέσει..... Μ'αρέσει να υποτάσσομαι και να λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γυναίκα.... το στραπόν (πλαστικό τσουτούνι) παραπέμπει σε άνδρα και δεν με ελκύει.....
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Καλημέρα! Μπα δεν νομίζω να μου αρέσει..... Μ'αρέσει να υποτάσσομαι και να λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γυναίκα.... το στραπόν (πλαστικό τσουτούνι) παραπέμπει σε άνδρα και δεν με ελκύει.....
Καλημέρα....
Για τα χαστούκια εννοώ αμιγκο.
Ρίξτε και κανένα από εδώ....Καλημέρα....
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
και σε ποιον δεν θα αρεσε....Φαντάσου να του αρέσει....
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
και σε ποιον δεν θα αρεσε....
Έχω κάποια παραδείγματα.... Καλημέρα
Nikos40@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 1.059
- Πόντοι
- 201
Είναι η απόλυτη ηδονή για μένα να έρχομαι σε σωματική επαφή με μια όμορφη και σέξυ γυναίκα ......Καλημέρα....
Τα χαστούκια είναι μια μορφή σωματικής επαφής.....
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
μπορει το πρωτο χαστουκι να μην αρεσει..το δευτερο ακομα (μαλλον)..το τρίτο θα στο ζιτήσει...Έχω κάποια παραδείγματα.... Καλημέρα
καλμέρα κυρια...
Είμαι έτοιμος για διαγωνισμό, ποιος θα φάει το περισσότερο φτύσιμο και χαστούκιαΈχω κάποια παραδείγματα.... Καλημέρα
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
μέσαΕίμαι έτοιμος για διαγωνισμό, ποιος θα φάει το περισσότερο φτύσιμο και χαστούκια
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Είμαι έτοιμος για διαγωνισμό, ποιος θα φάει το περισσότερο φτύσιμο και χαστούκια
Σε βλέπω... Παλεύεις να βγεις τρίτος ενώ τρέχεις μόνος εσύ.....
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
η ερωτηση είναι ποσα μπορει να δινει η κυρια πριν της πονεσειυν τα χερακια της....
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.046
- Πόντοι
- 736
η εκφραση ειναι βγαινεις δευτερος ενω τρεχεις μονος σουΣε βλέπω... Παλεύεις να βγεις τρίτος ενώ τρέχεις μόνος εσύ.....