You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 677K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Χανιά μας ξεχάσατε κυρία
Έρχομαι σύντομα πλάσμα μου....
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Με όλη την παρέα σας ;;
Καλημέρα.... Ακόμα είναι νωρίς για να ξέρω αν θα είναι και η παρέα μου....
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 528
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα στην Κυρία μας και σε όλο το νήμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για έναν σκλάβο της Κυρίας από την χρησιμοποίηση μου ως χαλακι και τουαλέτα της κατά την διάρκεια όλης της νύχτας κάτω από το κρεβάτι της και τα θεϊκά της πόδια. Μόνο που σκέφτομαι ότι έγινε με πιάνει πραγματικό κοκομπλοκο. Να σηκώνεται το βράδυ να σε πατάει ενώ άχρηστη σε ανεβάζει τσουλαρα σε κατεβάζει και σαν να μην έφτανε αυτό να αδειάζει όλα τα θεϊκά της υγρά πάνω μου και εγώ να μην ξέρω αν είμαι σε όνειρο ή όχι. Είμαστε μόνο στην αρχή Κυρία, μέσα σε 1,5 χρόνο δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα ζούσα όλα αυτά δίπλα σας.Μου κάνατε το κλικ που λέμε και έχουμε δρόμο ακόμα. Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν το ξέρετε. Καλές γιορτές σε όλους και όλες με υγεία να περνάτε όμορφα!!!
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Καλημέρα πλάσματα μου.
Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της τον ήχο των δρόμων της Ασίας, τα χρώματα των αγορών, την ηρεμία των ναών και την ένταση των μεγαλουπόλεων. Ταξίδια που δεν ήταν απλώς προορισμοί, αλλά εμπειρίες· στιγμές που άφησαν αποτύπωμα, φιλοσοφία και ρυθμό.
Από το Βιετνάμ μέχρι την Ινδία και από τη Ταϊλάνδη έως την Αίγυπτο, κάθε ταξίδι έγινε έμπνευση. Έμαθα ότι η ομορφιά κρύβεται στη λεπτομέρεια, ότι η φιλοξενία είναι τελετουργία και ότι ο χώρος μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία χωρίς λέξεις. Αυτές οι ιστορίες βρίσκουν τώρα το δρόμο τους στους χώρους μου.
Στην Αθήνα, ο γνώριμος χώρος "Dark Chamber "ανανεώνεται. Κρατάει τον χαρακτήρα του, αλλά αποκτά νέα ενέργεια: πιο ζεστή, πιο ουσιαστική, πιο ταξιδεμένη. Υλικά, αρώματα, μουσικές και αισθητικές επιρροές που παντρεύουν την Ανατολή με τη σύγχρονη αστική ζωή.
Ο δεύτερος χώρος "Arcanum" ένα παλατάκι με μεσαιωνικό χαρακτήρα είναι έτοιμο να καλύψει κάθε φαντασίωση.
Και με τη νέα χρονιά, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη Θεσσαλονίκη. Ένας χώρος που γεννήθηκε από την ανάγκη να μοιραστώ όσα έζησα, όσα ένιωσα και όσα με διαμόρφωσαν. Ένα σημείο συνάντησης πολιτισμών, ανθρώπων και στιγμών· ένας χώρος που δεν επισκέπτεσαι απλώς, αλλά βιώνεις.
Η νέα χρονιά δεν είναι απλώς μια αλλαγή ημερολογίου. Είναι πρόσκληση. Να ταξιδέψουμε μαζί, χωρίς αποσκευές, μέσα από χώρους που μιλούν στην ψυχή και ξυπνούν τις αισθήσεις.
Καλή χρονιά......
Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της τον ήχο των δρόμων της Ασίας, τα χρώματα των αγορών, την ηρεμία των ναών και την ένταση των μεγαλουπόλεων. Ταξίδια που δεν ήταν απλώς προορισμοί, αλλά εμπειρίες· στιγμές που άφησαν αποτύπωμα, φιλοσοφία και ρυθμό.
Από το Βιετνάμ μέχρι την Ινδία και από τη Ταϊλάνδη έως την Αίγυπτο, κάθε ταξίδι έγινε έμπνευση. Έμαθα ότι η ομορφιά κρύβεται στη λεπτομέρεια, ότι η φιλοξενία είναι τελετουργία και ότι ο χώρος μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία χωρίς λέξεις. Αυτές οι ιστορίες βρίσκουν τώρα το δρόμο τους στους χώρους μου.
Στην Αθήνα, ο γνώριμος χώρος "Dark Chamber "ανανεώνεται. Κρατάει τον χαρακτήρα του, αλλά αποκτά νέα ενέργεια: πιο ζεστή, πιο ουσιαστική, πιο ταξιδεμένη. Υλικά, αρώματα, μουσικές και αισθητικές επιρροές που παντρεύουν την Ανατολή με τη σύγχρονη αστική ζωή.
Ο δεύτερος χώρος "Arcanum" ένα παλατάκι με μεσαιωνικό χαρακτήρα είναι έτοιμο να καλύψει κάθε φαντασίωση.
Και με τη νέα χρονιά, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη Θεσσαλονίκη. Ένας χώρος που γεννήθηκε από την ανάγκη να μοιραστώ όσα έζησα, όσα ένιωσα και όσα με διαμόρφωσαν. Ένα σημείο συνάντησης πολιτισμών, ανθρώπων και στιγμών· ένας χώρος που δεν επισκέπτεσαι απλώς, αλλά βιώνεις.
Η νέα χρονιά δεν είναι απλώς μια αλλαγή ημερολογίου. Είναι πρόσκληση. Να ταξιδέψουμε μαζί, χωρίς αποσκευές, μέσα από χώρους που μιλούν στην ψυχή και ξυπνούν τις αισθήσεις.
Καλή χρονιά......
Οκ. Όπως και να έχει εσείς κάνετε για 10Καλημέρα.... Ακόμα είναι νωρίς για να ξέρω αν θα είναι και η παρέα μου....
Διαγραμμένο μέλος 264461
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
''Να ταξιδέψουμε μαζί, χωρίς αποσκευές, μέσα από χώρους που μιλούν στην ψυχή και ξυπνούν τις αισθήσεις''
Αυτό ακριβώς θα ήθελα να εξηγήσω σε όλους, ν' αντιληφθούν αυτήν την πτυχή. Πολύ υλισμός, σχεδόν κανένας δεν αντιλαμβάνεται την πραγματική εναλλαγή ενέργειας, τον ρομαντισμό, πίσω από κάθε πράξη που βγαίνει από την ψυχή, τον συμβολισμό, τα πάντα. Όπως και να χει, ακούγονται πολύ ωραία τα νέα περί Θεσσαλονίκης, λογικά κάπως θα μάθουμε το πως και τι και πότε. Σίγουρα κάτι ιδιαίτερο έχεις οραματιστεί.
Αυτό ακριβώς θα ήθελα να εξηγήσω σε όλους, ν' αντιληφθούν αυτήν την πτυχή. Πολύ υλισμός, σχεδόν κανένας δεν αντιλαμβάνεται την πραγματική εναλλαγή ενέργειας, τον ρομαντισμό, πίσω από κάθε πράξη που βγαίνει από την ψυχή, τον συμβολισμό, τα πάντα. Όπως και να χει, ακούγονται πολύ ωραία τα νέα περί Θεσσαλονίκης, λογικά κάπως θα μάθουμε το πως και τι και πότε. Σίγουρα κάτι ιδιαίτερο έχεις οραματιστεί.
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
''Να ταξιδέψουμε μαζί, χωρίς αποσκευές, μέσα από χώρους που μιλούν στην ψυχή και ξυπνούν τις αισθήσεις''
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
Έχουμε καιρό ακόμα... Για αρχή έρχεται φωτογράφιση τις επόμενες ημέρες από τον νέο χώρο στην Αθήνα.
Καλό βράδυ σε όλους
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε....
Από αύριο διαθέσιμη στην Αθήνα.
Τα σεσσιον θα πραγματοποιούνται στον χώρο στην Καλλιθέα.
Για περισσότερες πληροφορίες, καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας...
Από αύριο διαθέσιμη στην Αθήνα.
Τα σεσσιον θα πραγματοποιούνται στον χώρο στην Καλλιθέα.
Για περισσότερες πληροφορίες, καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας...
Διαγραμμένο μέλος 264461
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Βλέπω, Acid Techno και EBM, έχεις καλό γούστο, βλέπω σκέψεις για δημιουργία χώρου και κάνω όνειρα...
Φαντάζομουν πάντα και χώρο για ποτό τύπου Castle de Paris και επειδή το χω αυτό, να κάνω σκέψεις και να ονειροπολώ με τα ποθούμενά μου (είναι η αδυναμία μου), λέω από μέσα μου ''πόσα χρόνια περιμένω αυτή η εικόνα, ολοκληρωμένη, να γινότανε πραγματικότητα στην Θεσσαλονίκη'' ερχόμενος από Γερμανία το 2008, μπορώ να πω πως ξενερώνω σε πολλά και δεν έχω βρεί κάτι που να ονομάσω στέκι, όπως το θέλω για να πηγαίνω.
Ίσως φταίει και η έλλειψη επαφών, άλλαξα πόλη συχνά. Μόνο σε σας δεν ήρθα. Ειλικρινά σας ζηλεύω εκεί στην Αθήνα.
Πάντως μ' αρέσει να θρέφω ελπίδες και μ' αρέσουν οι εκπλήξεις...
Φαντάζομουν πάντα και χώρο για ποτό τύπου Castle de Paris και επειδή το χω αυτό, να κάνω σκέψεις και να ονειροπολώ με τα ποθούμενά μου (είναι η αδυναμία μου), λέω από μέσα μου ''πόσα χρόνια περιμένω αυτή η εικόνα, ολοκληρωμένη, να γινότανε πραγματικότητα στην Θεσσαλονίκη'' ερχόμενος από Γερμανία το 2008, μπορώ να πω πως ξενερώνω σε πολλά και δεν έχω βρεί κάτι που να ονομάσω στέκι, όπως το θέλω για να πηγαίνω.
Ίσως φταίει και η έλλειψη επαφών, άλλαξα πόλη συχνά. Μόνο σε σας δεν ήρθα. Ειλικρινά σας ζηλεύω εκεί στην Αθήνα.
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Βλέπω, Acid Techno και EBM, έχεις καλό γούστο, βλέπω σκέψεις για δημιουργία χώρου και κάνω όνειρα...
Να σου πω όμως ότι η acid techno δεν μου αρέσει.... Μια φασαρία χωρίς λόγο ακούω μέσα σε αυτό το είδος....
Άλλες μελωδίες παίζουν στα προσωπικά μου στέκια......
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Καλημέρα και καλή εβδομάδα από το Arcanum.
Διαγραμμένο μέλος 264461
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Προφανώς και αποτελεί ιδιαίτερη επιλογή, για ιδιαίτερες περιπτώσεις. Σίγουρα προτιμώ κάτι ποιο ''Lounge'' αν και εκτιμώ πολλά είδη μουσικής, λιγότερο δημοφιλή. Θεωρώ την μουσική πάντα κάτι το συνοδευτικό, ανάλογα με το συναίσθημα που ενισχύει την ατμόσφαιρα. Η οποία και φυσικά δημιουργείται από τις πράξεις που λαμβάνουν χώρο. Άλλη συνοδεύει μια ρομαντική ατμόσφαιρα έκφρασης λατρείας και άλλη π.χ. μια αυταρχική πράξη.Να σου πω όμως ότι η acid techno δεν μου αρέσει.... Μια φασαρία χωρίς λόγο ακούω μέσα σε αυτό το είδος....
Άλλες μελωδίες παίζουν στα προσωπικά μου στέκια......
Όπως και η εικόνες εδώ που τα λέμε... Η κάθε μια αντηχεί διαφορετικά στο συναίσθημα.
Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις καλύτερα πως να δημιουργήσεις αυτήν την μαγεία.
Το ομορφότερο απ' όλα, είναι ότι αποτελεί αληθινή έκφρασή που πηγάζει από τον εσωτερικό σου κόσμο, τουλάχιστον αυτό διαβάζω σε ότι περιεχόμενο έχω δει αλλά και στα γραφόμενά σου και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο, κάτι ζωντανό και σε κάνει μοναδική.
Τελευταία τροποποίηση:
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 528
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα όλη μέρα στην Θεά μας. Ανυπομονουμε να βρεθούμε στην θέση μας στον καινουριο χώροΚαλημέρα και καλή εβδομάδα από το Arcanum.
![]()

Από κάτω σαςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα από το Arcanum.
![]()
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Καλημέρα όλη μέρα σύμπαν....
Σε ευχαριστώ για το δώρο σου πλάσμα μου είναι απίθανες...
Σε ευχαριστώ για το δώρο σου πλάσμα μου είναι απίθανες...
Καλησπέρα Κυρία Ίσιδα, υπάρχει μήπως και κάποια μειωμένη τιμή για διπλό σέσσιον μαζί σας και την κυρία Ήρα;Καλημέρα πλάσματα μου...
Λάρισα έως,και 19/12...
Αθήνα από 21/12 -1/1/26 το κόστος για τα σεσσιον για 1,5 ώρα στα 100 ευρώ...
Εξαιρούνται τα σεσσιον της κοπρολαγνειας
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.254
Καλησπέρα Κυρία Ίσιδα, υπάρχει μήπως και κάποια μειωμένη τιμή για διπλό σέσσιον μαζί σας και την κυρία Ήρα;
Καλησπέρα. Όχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.