Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χανιά μας ξεχάσατε κυρία
Με όλη την παρέα σας ;;
Οκ. Όπως και να έχει εσείς κάνετε για 10Καλημέρα.... Ακόμα είναι νωρίς για να ξέρω αν θα είναι και η παρέα μου....
''Να ταξιδέψουμε μαζί, χωρίς αποσκευές, μέσα από χώρους που μιλούν στην ψυχή και ξυπνούν τις αισθήσεις''
Αυτό ακριβώς θα ήθελα να εξηγήσω σε όλους, ν' αντιληφθούν αυτήν την πτυχή. Πολύ υλισμός, σχεδόν κανένας δεν αντιλαμβάνεται την πραγματική εναλλαγή ενέργειας, τον ρομαντισμό, πίσω από κάθε πράξη που βγαίνει από την ψυχή, τον συμβολισμό, τα πάντα. Όπως και να χει, ακούγονται πολύ ωραία τα νέα περί Θεσσαλονίκης, λογικά κάπως θα μάθουμε το πως και τι και πότε. Σίγουρα κάτι ιδιαίτερο έχεις οραματιστεί.
Βλέπω, Acid Techno και EBM, έχεις καλό γούστο, βλέπω σκέψεις για δημιουργία χώρου και κάνω όνειρα...
Φαντάζομουν πάντα και χώρο για ποτό τύπου Castle de Paris και επειδή το χω αυτό, να κάνω σκέψεις και να ονειροπολώ με τα ποθούμενά μου (είναι η αδυναμία μου), λέω από μέσα μου ''πόσα χρόνια περιμένω αυτή η εικόνα, ολοκληρωμένη, να γινότανε πραγματικότητα στην Θεσσαλονίκη'' ερχόμενος από Γερμανία το 2008, μπορώ να πω πως ξενερώνω σε πολλά και δεν έχω βρεί κάτι που να ονομάσω στέκι, όπως το θέλω για να πηγαίνω.
Ίσως φταίει και η έλλειψη επαφών, άλλαξα πόλη συχνά. Μόνο σε σας δεν ήρθα. Ειλικρινά σας ζηλεύω εκεί στην Αθήνα.
Πάντως μ' αρέσει να θρέφω ελπίδες και μ' αρέσουν οι εκπλήξεις...
Προφανώς και αποτελεί ιδιαίτερη επιλογή, για ιδιαίτερες περιπτώσεις. Σίγουρα προτιμώ κάτι ποιο ''Lounge'' αν και εκτιμώ πολλά είδη μουσικής, λιγότερο δημοφιλή. Θεωρώ την μουσική πάντα κάτι το συνοδευτικό, ανάλογα με το συναίσθημα που ενισχύει την ατμόσφαιρα. Η οποία και φυσικά δημιουργείται από τις πράξεις που λαμβάνουν χώρο. Άλλη συνοδεύει μια ρομαντική ατμόσφαιρα έκφρασης λατρείας και άλλη π.χ. μια αυταρχική πράξη.Να σου πω όμως ότι η acid techno δεν μου αρέσει.... Μια φασαρία χωρίς λόγο ακούω μέσα σε αυτό το είδος....
Άλλες μελωδίες παίζουν στα προσωπικά μου στέκια......
Καλημέρα όλη μέρα στην Θεά μας. Ανυπομονουμε να βρεθούμε στην θέση μας στον καινουριο χώροΚαλημέρα και καλή εβδομάδα από το Arcanum.
![]()

Από κάτω σαςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα από το Arcanum.
![]()
Καλησπέρα Κυρία Ίσιδα, υπάρχει μήπως και κάποια μειωμένη τιμή για διπλό σέσσιον μαζί σας και την κυρία Ήρα;Καλημέρα πλάσματα μου...
Λάρισα έως,και 19/12...
Αθήνα από 21/12 -1/1/26 το κόστος για τα σεσσιον για 1,5 ώρα στα 100 ευρώ...
Εξαιρούνται τα σεσσιον της κοπρολαγνειας
Καλησπέρα Κυρία Ίσιδα, υπάρχει μήπως και κάποια μειωμένη τιμή για διπλό σέσσιον μαζί σας και την κυρία Ήρα;