Δεν θα μπορούσα να μην καταθέσω την εμπειρία μου με την Domina Λάουρα. Η αλήθεια είναι πως έως κάποια στιγμή με απέτρεπε το νεαρό της ηλικίας της και ήμουν επιφυλακτικός στο να την συναντήσω. Έβλεπα τις φωτογραφίες της στις αγγελίες όμως. Ξετρελαινόμουν και δεν άντεξα. Είπα θα την δω και ας γίνει ότι γίνει. Είναι απίστευτο αλλά από την πρώτη στιγμή που την είδα έφαγα κόλλημα μαζί της και από τότε την έχω δει άλλες τρεις φορές. Η κοπέλα είναι μοντέλο και εκτός που είναι κορμάρα και πανύψηλη, έχει φοβερά πόδια για γλείψιμο. Μπορώ να πω πως είναι η πιο όμορφη αφέντρα που έχω γνωρίσει έως τώρα και το καλό είναι πως δεν είναι ψωνισμένη. Βασικά θα έλεγα πως είναι γαμώ τα παιδιά. Γουστάρει την ποδολαγνεία με χίλια και το σταρπόνιασμα. Συνδυάζει την γοητεία μιας γυναίκας αφέντρας αλλά έχει και κάτι παράξενο κοριτσίστικο που θα σας τραβήξει και θα θέλετε να την ξαναδείτε. Δεν θα έλεγα πως είναι πολύ αυταρχική για σκληρά παιχνίδια, αλλά γουστάρει πολύ αυτό που κάνει και το δείχνει. Το μειονέκτημα της είναι πως είναι λίγο δυσεύρετη και για να την συναντήσω μου βγήκε η πίστη. Άξιζε όμως τον κόπο και το χρήμα. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Εγώ την βρήκα στις αγγελίες, αλλά η σελίδα της είναι εδω: