Νέα

Λάουρα η μικρή Θεά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
:hi: Δεν θα μπορούσα να μην καταθέσω την εμπειρία μου με την Domina Λάουρα.  Η αλήθεια είναι πως έως κάποια στιγμή με απέτρεπε το νεαρό της ηλικίας της και ήμουν επιφυλακτικός στο να την συναντήσω. Έβλεπα  τις φωτογραφίες της στις αγγελίες όμως. Ξετρελαινόμουν και δεν άντεξα. Είπα θα την δω και ας γίνει ότι γίνει. Είναι απίστευτο αλλά από την πρώτη στιγμή που την είδα έφαγα κόλλημα μαζί της και από τότε την έχω δει άλλες τρεις φορές. Η κοπέλα είναι μοντέλο και  εκτός που είναι κορμάρα και πανύψηλη, έχει φοβερά πόδια για γλείψιμο. Μπορώ να πω πως είναι η πιο όμορφη αφέντρα που έχω γνωρίσει έως τώρα και το καλό είναι πως δεν είναι ψωνισμένη. Βασικά θα έλεγα πως είναι γαμώ τα παιδιά. Γουστάρει την ποδολαγνεία με χίλια και το σταρπόνιασμα. Συνδυάζει την γοητεία μιας γυναίκας αφέντρας αλλά έχει και κάτι παράξενο κοριτσίστικο που θα σας τραβήξει και θα θέλετε να την ξαναδείτε.  Δεν θα έλεγα πως είναι πολύ αυταρχική  για σκληρά παιχνίδια, αλλά γουστάρει πολύ αυτό που κάνει και το δείχνει. Το μειονέκτημα της είναι πως είναι λίγο δυσεύρετη και για να την συναντήσω μου βγήκε  η πίστη. Άξιζε όμως τον κόπο και το χρήμα. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.  
Εγώ την βρήκα στις αγγελίες, αλλά η σελίδα της είναι εδω: 

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
σε ξεκωλιασε μορτη μου?

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Προμοτεράκος είναι ρε παιδιά, νέο εμπόρευμα, χαλεποί οι καιροί, δύσκολο το μεροκάματο...

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
658
Πόντοι
96
"μάγκες" το σάιτ δεν είναι για να κράζουμε τις προτιμήσεις του καθένα εδω μέσα.. έχετε μπει σε λάθος σάιτ αν νομίζετε αυτό... εδώ είναι κάθε καρυδιάς καρύδι

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
16
σε πείθει πως είναι αφέντρα ή λόγω αθώας ομορφιάς δεν είναι πειστική ?

:hi: Δεν θα μπορούσα να μην καταθέσω την εμπειρία μου με την Domina Λάουρα.  Η αλήθεια είναι πως έως κάποια στιγμή με απέτρεπε το νεαρό της ηλικίας της και ήμουν επιφυλακτικός στο να την συναντήσω. Έβλεπα  τις φωτογραφίες της στις αγγελίες όμως. Ξετρελαινόμουν και δεν άντεξα. Είπα θα την δω και ας γίνει ότι γίνει. Είναι απίστευτο αλλά από την πρώτη στιγμή που την είδα έφαγα κόλλημα μαζί της και από τότε την έχω δει άλλες τρεις φορές. Η κοπέλα είναι μοντέλο και  εκτός που είναι κορμάρα και πανύψηλη, έχει φοβερά πόδια για γλείψιμο. Μπορώ να πω πως είναι η πιο όμορφη αφέντρα που έχω γνωρίσει έως τώρα και το καλό είναι πως δεν είναι ψωνισμένη. Βασικά θα έλεγα πως είναι γαμώ τα παιδιά. Γουστάρει την ποδολαγνεία με χίλια και το σταρπόνιασμα. Συνδυάζει την γοητεία μιας γυναίκας αφέντρας αλλά έχει και κάτι παράξενο κοριτσίστικο που θα σας τραβήξει και θα θέλετε να την ξαναδείτε.  Δεν θα έλεγα πως είναι πολύ αυταρχική  για σκληρά παιχνίδια, αλλά γουστάρει πολύ αυτό που κάνει και το δείχνει. Το μειονέκτημα της είναι πως είναι λίγο δυσεύρετη και για να την συναντήσω μου βγήκε  η πίστη. Άξιζε όμως τον κόπο και το χρήμα. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. 
Εγώ την βρήκα στις αγγελίες, αλλά η σελίδα της είναι εδω: 

OP
OP
A

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
σε ξεκωλιασε μορτη μου?
Ποδολάτρης είμαι κουφιοκέφαλε παλιολεχρίτη. Αλλά και να με ξεκώλιαζε δικό μου το θέμα. Δεν με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Κριτική επιτροπή στα γούστα μας σε βάλαμε?

OP
OP
A

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Προμοτεράκος είναι ρε παιδιά, νέο εμπόρευμα, χαλεποί οι καιροί, δύσκολο το μεροκάματο...
Για όποια και να έγραφα το ίδιο θα έλεγες. Να πάψουμε να μιλάμε τότε για να μην παρεξηγηθούμε. Ηλίθιοι

OP
OP
A

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
σε πείθει πως είναι αφέντρα ή λόγω αθώας ομορφιάς δεν είναι πειστική ?
Φίλε μου είναι μια πανέμορφη πιτσιρίκα με μακριά χυτά υπέροχα ποδαράκια που θέλεις απο την πρώτη στιγμή να τα λατρέψεις.  :kneel: Όπως και να το κάνουμε όσο και να αγριεύει θελεις να την  :zfuck: Βέβαια ξέρει καλά να σε βάζει στην θέση σου. Αυτό είναι και το ατού της.  :erection:

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Φίλε μου είναι μια πανέμορφη πιτσιρίκα με μακριά χυτά υπέροχα ποδαράκια που θέλεις απο την πρώτη στιγμή να τα λατρέψεις.  :kneel: Όπως και να το κάνουμε όσο και να αγριεύει θελεις να την  :zfuck: Βέβαια ξέρει καλά να σε βάζει στην θέση σου. Αυτό είναι και το ατού της.  :erection:

τυπε καθετε να γαμηθει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom