emmanouil2003
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.294
- Πόντοι
- 201
Το φανταζομαστε..αλλα οτι και να φανταζομαστε ειναι λιγο κυρια...Που βλέπετε το βλέμμα μου ρε παιδιά? Αλήθεια τώρα?....
Το φανταζομαστε..αλλα οτι και να φανταζομαστε ειναι λιγο κυρια...Που βλέπετε το βλέμμα μου ρε παιδιά? Αλήθεια τώρα?....
Μα ποιος/α μίλησε για την συγκεκριμένη φωτογραφία. Γενικά λέμε ότι ισχύειΠου βλέπετε το βλέμμα μου ρε παιδιά? Αλήθεια τώρα?....
Εμενα γιατι δε μου μιλατε..ετσι δηλαδη? τι εκαναα? <3 :')Άλλος από εδώ.... Άι μωρηηηη στη θέση σου.
Η Ζωή χρειάζεται και λίγο φαντασίαΠου βλέπετε το βλέμμα μου ρε παιδιά? Αλήθεια τώρα?....
Θα έρθει η ώρα σου και εσένα μην αγχώνεσαι.... Χαρτάκι πήρες?Εμενα γιατι δε μου μιλατε..ετσι δηλαδη? τι εκαναα? <3 :')
Έχει χαραχτει στη μνήμη μας...Που βλέπετε το βλέμμα μου ρε παιδιά? Αλήθεια τώρα?....
Και χαρτακι.,.και κολλα α4..και αιτηση στα κεπ θα κανω....Θα έρθει η ώρα σου και εσένα μην αγχώνεσαι.... Χαρτάκι πήρες?
Δεν θέλει χαρτάκι....., χαπάκι θέλει!Θα έρθει η ώρα σου και εσένα μην αγχώνεσαι.... Χαρτάκι πήρες?
Το φανταζόμαστε και αυτό αρκεί για να καυλώσει η σούφρα μαςΠου βλέπετε το βλέμμα μου ρε παιδιά? Αλήθεια τώρα?....
μαλον δεν θελετε να ξερετε τι βλεπουμεΠου βλέπετε το βλέμμα μου ρε παιδιά? Αλήθεια τώρα?....
Κεσκεσέ Laughing Buddha, spooky clown?Καλημέρα πλάσματα μου.
Μετά τον διαγωνισμό, New year Challenge που έγινε στο only fans, έρχεται νέος διαγωνισμός...
Για να δούμε ποιός θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα...
ενας με δεμμενα χερια , αλλος με στραπ , αλλος με κλειστα ματια , ενας εγινε καρεκλα....
Καλημέρα σας...