Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μπαίνεις στο χώρο και βλέπεις τη Θεά Ίσιδα...

• Με γυναικείο ταγέρ ή κουστούμι και γόβες

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Καθημερινό ντύσιμο Ίσιδας

• Λάτεξ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δερμάτινα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
95
Πόντοι
0
Αυτο το χωρο μπορουμε να τον δουμε καπου? εχει ενδιαφερον εξαπτει τη φαντασια κι αναβαθμιζει το παιχνιδι σιγουρα

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.785
Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε πλάσματα μου.

Μόλις ξεκινήσει να λειτουργεί ο χώρος θα γίνει η φωτογράφιση.
Οι φωτογραφίες θα υπάρχουν στο site

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.785
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.

Όσο και να ανυπομονείτε να βρεθείτε στον χώρο μου, εάν δεν γνωριζόμαστε δεν έχετε την ευκαιρία.
Η πρώτη συνάντηση γίνεται σε ξενοδοχείο.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.583
Πόντοι
456
σε ευχαριστώ για αλλη μια φορά κυρια ισιδα! φοβερη εμπειρια. Στα κοντα κσι η επόμενη οπως ειπαμε! κσλό σκ!
Φίλε ανυπομονώ να την δω από κοντά!!! Με έχει κλειδώσει μέχρι να την συναντήσω και πνίγομαι από καύλα!! Η περίοδος χάριτος- ελευθερίας τέλειωσε. Περιμένω πως και πως να κατέβω Αθήνα να συρθώ στα πόδια της...

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.583
Πόντοι
456
Ευχαριστώ πολύ για την χθεσινή άδεια Κυρία... Απο σήμερα πάλι στη θέση μου.

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.583
Πόντοι
456
ποσο καιρο εισαι κλειδωμενος?
Δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν μου το επιτρέψει πρώτα η Κυρία Ίσιδα. Ότι θα αναφέρω από εδώ και πέρα από προσωπικές εμπειρίες -ακόμα και για το ότι πήρα άδεια από το κλείδωμα- θα γίνεται μετά από εντολή και άδεια της. Έχει επιστρέψει πολύ πιο αυστηρή και σαδίστρια. Ακόμα και σε μένα που με είχε στα τέσσερα μεταφορικά και κυριολεκτικά απλά κουνώντας το μικρό της δακτυλάκι... Δεν σηκώνει πολλά πολλά. Οπότε καλύτερα για παραπέρα πληροφορίες στην ίδια ή αν μου επιτρέψει να απαντήσω κάποια στιγμή θα σου απαντήσω.

Τελευταία τροποποίηση:

xnick

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2019
Like
336
Πόντοι
21
Δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν μου το επιτρέψει πρώτα η Κυρία Ίσιδα. Ότι θα αναφέρω από εδώ και πέρα από προσωπικές εμπειρίες -ακόμα και για το ότι πήρα άδεια από το κλείδωμα- θα γίνεται μετά από εντολή και άδεια της. Έχει επιστρέψει πολύ πιο αυστηρή και σαδίστρια. Ακόμα και σε μένα που με είχε στα τέσσερα μεταφορικά και κυριολεκτικά απλά κουνώντας το μικρό της δακτυλάκι... Δεν σηκώνει πολλά πολλά. Οπότε καλύτερα για παραπέρα πληροφορίες στην ίδια ή αν μου επιτρέψει να απαντήσω κάποια στιγμή θα σου απαντήσω.
Οπότε περιμένω να πάρεις άδεια για να μάθουμε

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.583
Πόντοι
456
Οπότε περιμένω να πάρεις άδεια για να μάθουμε
Ίσως και να μην πάρω άδεια ή αν δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου με το θέμα (ενεργή είναι στο νήμα και βλέπει τα σχόλια), μπορεί εγώ να μην θέλω να ζητήσω άδεια.

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
95
Πόντοι
0
Ίσως και να μην πάρω άδεια ή αν δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου με το θέμα (ενεργή είναι στο νήμα και βλέπει τα σχόλια), μπορεί εγώ να μην θέλω να ζητήσω άδεια.
Ε τωρα γιατι μας το κανεις αυτο, μας εξαπτεις την περιεργεια. Μακαρι να μας πει δυο λογια και η κυρια με ποιους ορους επιβαλλει αυτο το παρατεταμενο τσαστιτυ ειδικα για τους εξ αποστασεως υποτακτικους. Διψαμε για γνωση!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.583
Πόντοι
456
Ε τωρα γιατι μας το κανεις αυτο, μας εξαπτεις την περιεργεια. Μακαρι να μας πει δυο λογια και η κυρια με ποιους ορους επιβαλλει αυτο το παρατεταμενο τσαστιτυ ειδικα για τους εξ αποστασεως υποτακτικους. Διψαμε για γνωση!
Έχω γράψει τα LBίδια έπη από challenges που μου επέβαλε η Κυρία σε προηγούμενες σελίδες.... Όποιος έχει διάθεση και χρόνο μπορεί να ρίξει μια ματιά και να σβήσει τη δίψα του για γνώση. Έχει μπόλικο υλικό για ξεκαύλωμα για όποιον ψήνεται...

ΥΓ. Απλά το "Οπότε περιμένω να πάρεις άδεια για να μάθουμε".... Μου ακούγεται λίγο κάπως. Ειδικά όταν ο ίδιος δεν έχει αναφέρει κάποια εμπειρία του με την Κυρία Ίσιδα ή κάποια άλλη αφέντρα και απλώς ρωτάει για το πως και τι. Και δεν είναι η πρώτη ή η δεύτερη φορά σε αυτό ή σε άλλο σχετικό νήμα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.583
Πόντοι
456
Φυσικά η Κυρία Ίσιδα αποφασίζει ειδικώς και γενικώς.

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Πώς γίνεται «πιο σαδίστρια»;;;; Τερματισμένο το είχα πάντα σε αυτόν τον τομέα!!!
Ανυπομονώ……

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.583
Πόντοι
456
Πώς γίνεται «πιο σαδίστρια»;;;; Τερματισμένο το είχα πάντα σε αυτόν τον τομέα!!!
Ανυπομονώ……
Με έχει τεντώσει ακόμα και από απόσταση... Τέντωμα και καύλα... μαστίγιο και καρότο! Το έχει πάει σε άλλο λέβελ :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Ανυπομονώ……
επιβεβαιωνώ τον φίλο! αν και δεν την ήξερα πως ήταν πριν απόαυτο που περιγράφετε, η κοπέλα δινει τρελο πόνο! πολύ ξυλο και εγκεφαλικά και σωματικα και δεν της φαινεται λογω σωματότυπου.

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
επιβεβαιωνώ τον φίλο! αν και δεν την ήξερα πως ήταν πριν απόαυτο που περιγράφετε, η κοπέλα δινει τρελο πόνο! πολύ ξυλο και εγκεφαλικά και σωματικα και δεν της φαινεται λογω σωματότυπου.
Αυτό το έχω βιώσει κι εγώ τις πρώτες φορές. Απλά απόρησα με τον επιπλέον σαδισμό και πόνο που περιγράφετε, ειδικά ο lb που την ξέρει χρόνια. Κυριακή κοντή γιορτή, μακάρι να είναι όπως τα λέτε, αν και δε με βλέπω να βγαίνω ζωντανός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom