tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
Αυτο το χωρο μπορουμε να τον δουμε καπου? εχει ενδιαφερον εξαπτει τη φαντασια κι αναβαθμιζει το παιχνιδι σιγουρα
Φίλε ανυπομονώ να την δω από κοντά!!! Με έχει κλειδώσει μέχρι να την συναντήσω και πνίγομαι από καύλα!! Η περίοδος χάριτος- ελευθερίας τέλειωσε. Περιμένω πως και πως να κατέβω Αθήνα να συρθώ στα πόδια της...σε ευχαριστώ για αλλη μια φορά κυρια ισιδα! φοβερη εμπειρια. Στα κοντα κσι η επόμενη οπως ειπαμε! κσλό σκ!
ποσο καιρο εισαι κλειδωμενος?Ευχαριστώ πολύ για την χθεσινή άδεια Κυρία... Απο σήμερα πάλι στη θέση μου.
Δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν μου το επιτρέψει πρώτα η Κυρία Ίσιδα. Ότι θα αναφέρω από εδώ και πέρα από προσωπικές εμπειρίες -ακόμα και για το ότι πήρα άδεια από το κλείδωμα- θα γίνεται μετά από εντολή και άδεια της. Έχει επιστρέψει πολύ πιο αυστηρή και σαδίστρια. Ακόμα και σε μένα που με είχε στα τέσσερα μεταφορικά και κυριολεκτικά απλά κουνώντας το μικρό της δακτυλάκι... Δεν σηκώνει πολλά πολλά. Οπότε καλύτερα για παραπέρα πληροφορίες στην ίδια ή αν μου επιτρέψει να απαντήσω κάποια στιγμή θα σου απαντήσω.ποσο καιρο εισαι κλειδωμενος?
Οπότε περιμένω να πάρεις άδεια για να μάθουμεΔεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν μου το επιτρέψει πρώτα η Κυρία Ίσιδα. Ότι θα αναφέρω από εδώ και πέρα από προσωπικές εμπειρίες -ακόμα και για το ότι πήρα άδεια από το κλείδωμα- θα γίνεται μετά από εντολή και άδεια της. Έχει επιστρέψει πολύ πιο αυστηρή και σαδίστρια. Ακόμα και σε μένα που με είχε στα τέσσερα μεταφορικά και κυριολεκτικά απλά κουνώντας το μικρό της δακτυλάκι... Δεν σηκώνει πολλά πολλά. Οπότε καλύτερα για παραπέρα πληροφορίες στην ίδια ή αν μου επιτρέψει να απαντήσω κάποια στιγμή θα σου απαντήσω.
Ίσως και να μην πάρω άδεια ή αν δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου με το θέμα (ενεργή είναι στο νήμα και βλέπει τα σχόλια), μπορεί εγώ να μην θέλω να ζητήσω άδεια.Οπότε περιμένω να πάρεις άδεια για να μάθουμε
Ε τωρα γιατι μας το κανεις αυτο, μας εξαπτεις την περιεργεια. Μακαρι να μας πει δυο λογια και η κυρια με ποιους ορους επιβαλλει αυτο το παρατεταμενο τσαστιτυ ειδικα για τους εξ αποστασεως υποτακτικους. Διψαμε για γνωση!Ίσως και να μην πάρω άδεια ή αν δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου με το θέμα (ενεργή είναι στο νήμα και βλέπει τα σχόλια), μπορεί εγώ να μην θέλω να ζητήσω άδεια.
Έχω γράψει τα LBίδια έπη από challenges που μου επέβαλε η Κυρία σε προηγούμενες σελίδες.... Όποιος έχει διάθεση και χρόνο μπορεί να ρίξει μια ματιά και να σβήσει τη δίψα του για γνώση. Έχει μπόλικο υλικό για ξεκαύλωμα για όποιον ψήνεται...Ε τωρα γιατι μας το κανεις αυτο, μας εξαπτεις την περιεργεια. Μακαρι να μας πει δυο λογια και η κυρια με ποιους ορους επιβαλλει αυτο το παρατεταμενο τσαστιτυ ειδικα για τους εξ αποστασεως υποτακτικους. Διψαμε για γνωση!
Πώς γίνεται «πιο σαδίστρια»;;;; Τερματισμένο το είχα πάντα σε αυτόν τον τομέα!!!Δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν μου το επιτρέψει πρώτα η Κυρία Ίσιδα. Ότι θα αναφέρω από εδώ και πέρα από προσωπικές εμπειρίες -ακόμα και για το ότι πήρα άδεια από το κλείδωμα- θα γίνεται μετά από εντολή και άδεια της. Έχει επιστρέψει πολύ πιο αυστηρή και σαδίστρια. Ακόμα και σε μένα που με είχε στα τέσσερα μεταφορικά και κυριολεκτικά απλά κουνώντας το μικρό της δακτυλάκι... Δεν σηκώνει πολλά πολλά. Οπότε καλύτερα για παραπέρα πληροφορίες στην ίδια ή αν μου επιτρέψει να απαντήσω κάποια στιγμή θα σου απαντήσω.
Με έχει τεντώσει ακόμα και από απόσταση... Τέντωμα και καύλα... μαστίγιο και καρότο! Το έχει πάει σε άλλο λέβελΠώς γίνεται «πιο σαδίστρια»;;;; Τερματισμένο το είχα πάντα σε αυτόν τον τομέα!!!
Ανυπομονώ……
επιβεβαιωνώ τον φίλο! αν και δεν την ήξερα πως ήταν πριν απόαυτο που περιγράφετε, η κοπέλα δινει τρελο πόνο! πολύ ξυλο και εγκεφαλικά και σωματικα και δεν της φαινεται λογω σωματότυπου.Πώς γίνεται «πιο σαδίστρια»;;;; Τερματισμένο το είχα πάντα σε αυτόν τον τομέα!!!
Ανυπομονώ……
Αυτό το έχω βιώσει κι εγώ τις πρώτες φορές. Απλά απόρησα με τον επιπλέον σαδισμό και πόνο που περιγράφετε, ειδικά ο lb που την ξέρει χρόνια. Κυριακή κοντή γιορτή, μακάρι να είναι όπως τα λέτε, αν και δε με βλέπω να βγαίνω ζωντανόςεπιβεβαιωνώ τον φίλο! αν και δεν την ήξερα πως ήταν πριν απόαυτο που περιγράφετε, η κοπέλα δινει τρελο πόνο! πολύ ξυλο και εγκεφαλικά και σωματικα και δεν της φαινεται λογω σωματότυπου.