Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαίνεις στο χώρο και βλέπεις τη Θεά Ίσιδα...

• Με γυναικείο ταγέρ ή κουστούμι και γόβες

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Καθημερινό ντύσιμο Ίσιδας

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Λάτεξ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Δερμάτινα

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.789
Καλησπέρα σύμπαν.

Λίγες μέρες έμειναν, για να με λατρέψετε στον χώρο μου.

Υ.Γ. Έλαβα το δώρο σου ρε βρωμοσκυλο... Είναι όντως ξεχωριστό και με χιούμορ.
Μόλις μπει στην θέση του ντεκόρ θα το ανεβάσω φωτογραφία να γελάσουν και οι υπόλοιποι...
Ευχαριστώ πολύ ρε τρόμπα..:pipa3:

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.585
Πόντοι
456

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.789
Όλοι θα θέλαμε να είμαστε στη θέση σου!!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Και bpm και nba και cla στα χέρια της Θεάς μόνο να πέφταμε:cheesy::cheesy::cheesy:
Ειδικά αν πρόκειται για δώρο γιορτής, γενεθλίων, Χριστούγεννα, Πάσχα και Αγίου πνεύματος μαζί.....
Δεν μου έχει ετοιμαστεί όμως.....

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Όσο έτοιμος μπορώ να είμαι….

Φοβάμαι ως δεν θα είναι αρκετό,

Η νεκροψία μετά τη διέλευση του οδοστρωτήρα από πάνω μου θα δείξει…..

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.789
Όσο έτοιμος μπορώ να είμαι….

Φοβάμαι ως δεν θα είναι αρκετό,

Η νεκροψία μετά τη διέλευση του οδοστρωτήρα από πάνω μου θα δείξει…..
Θα σε θυμόμαστε πάντως.... :rockon:

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Μετά από 24 ώρες δισταγμού να γράψω αναμνήσεις από τη χθεσινή αυναντηση με την ισιδα, την οποία είχα να δω πολύ καιρό, επειδή θεώρησα ότι πήγαμε πολύ απαλά και ότι έχω φλωρεψει σε σχέση με το παρελθόν, συνειδητοποίησα ότι : α) βάζω αλοιφή στον κωλο και την πλάτη μου γιατί έχω φουσκάλες από τα κεράκια, β) έχει πρηστεί και πονάει ο λαιμός μου από το στραπον που μου έχωσε στο λαρύγγι μέχρι να δακρύσω και μετά άρχισα να το ανεβοκατεβάζει, γ) ότι με πήδηξε ψιλό κανονικά για πρώτη φορά μετά από άπειρες που έχουμε βρεθεί και δ) τις ρωγες μου που τις νιώθω ακόμη να τις τραβάει πριν τους στάξει κερι(μαζοχιστική επιθυμία μου που της φάνηκε ωραία ιδέα, λες και δεν ήξερα),θα συμφωνήσω ότι έχει επιστρέψει κεφάτη και ότι τελικά γλίτωσα επειδή για έναν περίεργο λόγο, παρεισφρησαν την κατάλληλη στιγμή στο σάουντρακ που είχε ετοιμάσει, κάτι αισθησιακά κομμάτια σε χαμηλά bmp(αλλιώς θα έγραφα την επόμενη εβδομάδα). Το δε χαμόγελο όταν τελειωσα πολύ σύντομα ενω με πηδαγε(συμβαίνει πρώτη φορά όσα χρόνια γνωριζόμαστε), οοοοοολα τα λεφτά!
Welcome back and take care

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Μετά από 24 ώρες δισταγμού να γράψω αναμνήσεις από τη χθεσινή αυναντηση με την ισιδα, την οποία είχα να δω πολύ καιρό, επειδή θεώρησα ότι πήγαμε πολύ απαλά και ότι έχω φλωρεψει σε σχέση με το παρελθόν, συνειδητοποίησα ότι : α) βάζω αλοιφή στον κωλο και την πλάτη μου γιατί έχω φουσκάλες από τα κεράκια, β) έχει πρηστεί και πονάει ο λαιμός μου από το στραπον που μου έχωσε στο λαρύγγι μέχρι να δακρύσω και μετά άρχισα να το ανεβοκατεβάζει, γ) ότι με πήδηξε ψιλό κανονικά για πρώτη φορά μετά από άπειρες που έχουμε βρεθεί και δ) τις ρωγες μου που τις νιώθω ακόμη να τις τραβάει πριν τους στάξει κερι(μαζοχιστική επιθυμία μου που της φάνηκε ωραία ιδέα, λες και δεν ήξερα),θα συμφωνήσω ότι έχει επιστρέψει κεφάτη και ότι τελικά γλίτωσα επειδή για έναν περίεργο λόγο, παρεισφρησαν την κατάλληλη στιγμή στο σάουντρακ που είχε ετοιμάσει, κάτι αισθησιακά κομμάτια σε χαμηλά bmp(αλλιώς θα έγραφα την επόμενη εβδομάδα). Το δε χαμόγελο όταν τελειωσα πολύ σύντομα ενω με πηδαγε(συμβαίνει πρώτη φορά όσα χρόνια γνωριζόμαστε), οοοοοολα τα λεφτά!
like a boss :s&m_2:

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.585
Πόντοι
456
Για εμένα που με έχει πάρει και από τα αυτιά... Κυριολεκτικά όμως... Θα σου πω ότι για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να χύνεις από το γαμήσι της....

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Για εμένα που με έχει πάρει και από τα αυτιά... Κυριολεκτικά όμως... Θα σου πω ότι για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να χύνεις από το γαμήσι της....
Ήταν όντως καβλα!!!!

• Like
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.585
Πόντοι
456
Καλημέρα στην Κυρία και σε όλο το θρεντ!! Ομορφιές!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.585
Πόντοι
456
Στα πόδια Σας Αφέντρα!

lostreth

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2025
Like
80
Πόντοι
0
Ας καταθεσω κι εγω την αποψη μου για την "κοντη"...
Mενω σε νησι οποτε οι επιλογες ειναι περιορισμενες.
Την εχω συναντησει 5 φορες..3 στο νησι και 2 στην Αθηνα σε περασματα μου απο εκει.
Η "κοντη" ειναι φωτια!!
Ειμαι φαν του ct,του anal play και του extreme edging πιο πολυ...Η Ισιδα ανταποκρινεται εξαιρετικα στο παιχνιδι..Θυμαμαι αξεχαστα την πρωτη φορα που την ειδα...Μου λεει γδυσου και με το που γδυθηκα μου τραβαει 2 χαστουκια στο πεος που ειχε αρχισει να σηκωνεται,που με τρελανε!!
Ειχαμε chasity play καποιες αλλες φορες..Παρα πολυ καλη σε αυτο...Βασανισμα μεχρι που ελεγα θα σπασω το λουκετο!!
Δεν ξερω αν τωρα που επανηλθε,χρησιμοποιει τον ιδιο χωρο στην Αθηνα αλλα σε αυτον που ειχα παει εγω ηταν πολυ ατμοσφαιρικος,πολυ προσεγμενος και φτιαχμενος εξαιρετικα για τα σεσσιον.
Overall πιστευω οτι αυτη τη στιγμη ειναι απο τις top επιλογες και επισης να σημειωσω(που ειναι πολυ σημαντικο) οτι με κανει και νιωθω πολυ ανετα μαζι της.
Μακαρι να μας ερθει παλι συντομα!!!

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.789
Καλημέρα σε όλους.

Με νέα σενάρια ξεκινάει και ο χώρος...

1) Roleplay μαμά και κόρη.

2) Να κοιτάς να ξεσκίζω έναν υποτακτικό μου και μετά να μπεις και εσύ στο παιχνίδι.

Τα διπλά σεσσιον πραγματοποιούνται με την γνωστή σε όλους Mistress D

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.585
Πόντοι
456
Καλημέρα σε όλους.

Με νέα σενάρια ξεκινάει και ο χώρος...

1) Roleplay μαμά και κόρη.

2) Να κοιτάς να ξεσκίζω έναν υποτακτικό μου και μετά να μπεις και εσύ στο παιχνίδι.

Τα διπλά σεσσιον πραγματοποιούνται με την γνωστή σε όλους Mistress D
Δίδυμο φωτιά (στις τρύπες μας)+ δεν χρειάζεται ηλιοθεραπεία (θα μαυρίσουμε από το ξύλο)! :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom