Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 559K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαίνεις στο χώρο και βλέπεις τη Θεά Ίσιδα...

• Με γυναικείο ταγέρ ή κουστούμι και γόβες

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Καθημερινό ντύσιμο Ίσιδας

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Λάτεξ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δερμάτινα

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Αυτό το έχω βιώσει κι εγώ τις πρώτες φορές. Απλά απόρησα με τον επιπλέον σαδισμό και πόνο που περιγράφετε, ειδικά ο lb που την ξέρει χρόνια. Κυριακή κοντή γιορτή, μακάρι να είναι όπως τα λέτε, αν και δε με βλέπω να βγαίνω ζωντανός
κοντή ειναι... αλλά μονο στο μάτι να ξες... δεν το λεω για να την προσβάλω και μόνη της μου το λέει ότι δεν την πειράζει και την φωνάζουν και άλλοι έτσι

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.785
Με φώναξε κανείς?

Καλησπέρα πλάσματα μου.
Γεμίζει το στόμα σας όταν με λέτε κοντή......

Όταν οι πετσες κλειδώνουν, οι νύχτες μεγαλώνουν?:rockon::rockon:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.542
Πόντοι
2.306
Με φώναξε κανείς?

Καλησπέρα πλάσματα μου.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, όπως το να σε κοιτάει η "κοντή" με αυτό το βλέμμα και να ρίχνει τέτοια απιστευτα χαστούκια βγάζοντας τέτοια δύναμη......

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, όπως το να σε κοιτάει η "κοντή" με αυτό το βλέμμα και να ρίχνει τέτοια απιστευτα χαστούκια βγάζοντας τέτοια δύναμη......
Όντως, αλλά αυτό δεν είναι σαδισμός, αλλά ευχαρίστηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με φώναξε κανείς?

Καλησπέρα πλάσματα μου.

Το στόμα φροντίζετε να γεμίζει με ποικίλους τρόπους κατά καιρους

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Εγώ πάλι συναγωνιστές και ΚΥΡΙΑ για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω τολμήσει ακόμα συνάντηση....για κάποιο λόγο "τρέμω" και μόνο στην ιδέα τι θα βιωσω.....το οποίο μ αρέσει (!?)

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
785
Πόντοι
81
Ισχύει και το ότι η "κοντή" ρίχνει απίστευτα χαστούκια και το ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο!

Arcade

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
18
Πόντοι
0
Εγώ πάλι συναγωνιστές και ΚΥΡΙΑ για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω τολμήσει ακόμα συνάντηση....για κάποιο λόγο "τρέμω" και μόνο στην ιδέα τι θα βιωσω.....το οποίο μ αρέσει (!?)
εγω ακομα γαμαω τη τρυπα μου με κατι μεγαλα dildo μονος :grin::wanker:

• Like
Αντιδράσεις: Gmarbi
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.567
Πόντοι
456
Για μένα πάλι το αυτό- dildoma είναι ο μόνος τρόπος που μου επιτρέπει η Κυρία να τελειώνω... Αν χύσει η τρύπα μου δηλαδή... Από μπροστά κλουβάκι...

Μου είχε δώσει δώρο ένα μαύρο θηρίο και περιμένει βίντεο που να το καρφώνω όλο και να το παίζω με άνεση για να με ξεκλειδώσει τελείως. Μέχρι τότε για κάθε μεγαλύτερο μέγεθος dildo που τρώω και της το στέλνω σε βίντεο κερδίζω μια μέρα άδεια κλουβιού.

* το "public" με το κλείδωμα μου και τους δονητές που τρώω είναι μέρος του challenge που μου επέβαλε η Κυρία...

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
785
Πόντοι
81
Για μένα πάλι το αυτό- dildoma είναι ο μόνος τρόπος που μου επιτρέπει η Κυρία να τελειώνω... Αν χύσει η τρύπα μου δηλαδή... Από μπροστά κλουβάκι...

Μου είχε δώσει δώρο ένα μαύρο θηρίο και περιμένει βίντεο που να το καρφώνω όλο και να το παίζω με άνεση για να με ξεκλειδώσει τελείως. Μέχρι τότε για κάθε μεγαλύτερο μέγεθος dildo που τρώω και της το στέλνω σε βίντεο κερδίζω μια μέρα άδεια κλουβιού.

* το "public" με το κλείδωμα μου και τους δονητές που τρώω είναι μέρος του challenge που μου επέβαλε η Κυρία...
Μου θυμίζει η όλη φάση ένα επεισόδιο στους Αληθινούς Έρωτες, με τη διαφορά ότι στο επεισόδιο ήταν κυρίαρχος ο άντρας και υποτακτική η γυναίκα... αν το βρω θα στείλω το link...

• Like
Αντιδράσεις: xnick

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
381
Πόντοι
21

LB μην μας κάνεις τέτοια αδερφέ έχουν αρχίσει και οι ζέστες θα πάθουμε τίποτα

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.567
Πόντοι
456

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Εγω δεν κάνω τίποτα.... Η Κυρία με γλεντάει, μόνη της, σε φίλες της ή σε όλο το μπου :cheesy::cheesy:
Προσπαθούμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι, μέχρι να «ρθει η σειρά μας…..

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.785
Προσπαθούμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι, μέχρι να «ρθει η σειρά μας…..
Μείνε ψύχραιμος μέχρι να μπει το πρώτο κομμάτι και ακούσεις τα BPM.....

Καλό απόγευμα να έχουμε πλάσματα μου...

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
εγω ακομα γαμαω τη τρυπα μου με κατι μεγαλα dildo μονος :grin::wanker:
μηπως θα ηταν καλυτερο να σε βοηθησει η ισιδα σε αυτο? το κανειι και καλα! το αναφερω επειδη το γραφεις στο νημα της

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Γελάτε εσείς και καλά τα λέτε.... χαίρομαι που μοιράζεστε τις εμπειρίες σας...
Περιμένω πως και πως να βρω ελεύθερο χρόνο να κανονίσω να την υπηρετήσω....
Πραγματικά βλέπω απλά τις φωτό της και ανατριχιαζω και μόνο από αυτό το κυρίαρχο βλέμμα!

Arcade

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
18
Πόντοι
0
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
εχασα την ευκαρια μου εγωωω
ποια ευκαιρία έχασες φίλε; η κοπελα είναι φουλ ενεργή και σε λίγο θα ετοιμος και χωρος. μην διστάζετε μάγκες να υλοποιείτε τις φαντασιώσεις σας. Οι κοπέλες ειναι στο χωρο και εχουν τα ιδια ενδιαφέροντα με εμάς. καμιά δεν θα παρεξηγήση τίποτα!! και συγκεκριμένα η ίσιδα το έχει περα από επάγγελμα και ως τρόπο ζωής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom