Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μια ερωτηση χρεωνεσαι οταν μπαινεισ για τσατ στο ζοο?
απο το ζοο στον ενα χρονο που κανω τσατ...εχω πηδηξει...πανω απο 20 γκομενες επιλεκτικα....συν εχω αλλες τοσες να με ΄΄κυνηγανε''...
απο τσατ γενικα...εχω γαμησει πανω απο 40......και εχω γνωρισει 10δες....σε συναντησεις κτλ...
Πειραζει που ειμαι κ μεγαλη φιρμα πειραζει?
Οχι δε πειραζειιιιιιιιιι_____________
Οι σκατοφατσες ειναι λογικο να μη με πιστεψουν....αλλα στη πουτσαρα μου!
ΕΥχαριστω φιλε,οταν στελνεισ πριβε μηνυματα?Οταν κατι σε χρεωνει στο λεει η στο τελοσ του μηνα το αντιλαμβενεσαι?

απο το ζοο στον ενα χρονο που κανω τσατ...εχω πηδηξει...πανω απο 20 γκομενες επιλεκτικα....συν εχω αλλες τοσες να με ΄΄κυνηγανε''...
απο τσατ γενικα...εχω γαμησει πανω απο 40......και εχω γνωρισει 10δες....σε συναντησεις κτλ...

για το 1ο σκελος...ενημερωσε με να ερθω μαζι κ βαζω 5.000 οποτε θα μας παρει ο γαμιας 8.000...επειδή κάποτε είχα ένα συνάδελφό μου που με είχε πρήξει ότι κάθε φορά που πήγαινε στο Jackson Hall (παρασκευή και σάββατο) έγβαζε από μια σούπερ γκόμενα και τη σκυλοπήδαγε (μάλιστα μου είπε ότι είναι εύκολο να βρεις πια θέλει, αυτή που πάντα καθόταν αριστερά προς την έξοδο ήταν κάτι σαν σημάδι... :o) το άκουγα και κάποια στιγμή φρίκαρα και άρχισα να του λέω να πάω μαζί του να δω απλώς από μακριά πως παίζει το παιχνίδι (να μάθω δήθεν και εγώ)...εκεί άρχισε τις δικαιολογίες σήμερα παντρεύεται φίλος μου, την άλλη με πονάει ο κ...ος μου, την παράλλη χάλασε το μίξερ στο σπίτι κτλ κτλ. Μέχρι που μια μέρα μετά από μερικές φορές ακόμα που έλεγε τις ίδιες παπαρολογίες του είπε το εξής: "Μάγκα μου άμα ΜΙΑ φορά με πας και δω ότι βγάζεις γκόμενα και την παίρνεις να πας να γαμ...θείς μαζί της εγώ θα σου δώσω ένα χιλιάρικο ευρώ εκείνη την ώρα με την προϋπόθεση ότι θα συναντηθούμε τυχαία και θα μου το πεις εκείνη την ώρα μπροστά της..." Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πέρασε κανένας μήνας άρχισα να τον ρωτάω τι έγινε ρε πως πάνε τα πηδήματα και μου είπε "το έκοψα μωρε βαρέθηκα με όλες αυτές τις π....νες θέλω να βρω καμιά καλή κοπέλα να παντρευτώ...!".
Έτσι λοιπόν και εγώ προτείνω στον αγαπητό φίλο με τις 40 και πλέον (ναταν 1,2,3 άντε 5 σε 1 χρόνο πάει στο καλό) να με καλέσει μια μέρα στο σπίτι του, να δώ ότι κλείνει ραντεβού με μια από το ΖΟΟ χωρίς να την ξέρει από πριν (θα καταλάβω από το διάλογο), να βγεί έξω και να την πηδήξει και εγώ θα του δώσω 3 χιλιάρικα....αλλιώς θα πρέπει να τον εξετάσει ειδικός ψευδολόγος.
Με αυτά θέλω να πω ότι εντάξει υπάρχουν γυναίκες - κοπέλες που ψάχνονται (γνωστό είναι αυτό) ακόμα και στα sites αλλά όχι τέτοια ποσοστά και όχι έτσι φόρα παρτίδα. Το δουλεύουν πολύ καλά από μικρές το σύστημα όλες οι δήθεν για να είναι τόσο αληθινό και παραδεισένιο μόνο για σένα φίλε μου...και αυτά περί τρόπων και στυλ μην τα ακούω γιατί βγάζω καντήλες. Εγώ χωρίς να είμαι και super star κάποια μέρα την έπεσε σε μια σε μια δεξίωση...με τα πολλά (και αφού μετά από μέρες ούτε εγώ πιστευα τι έλεγα και πόσο καλά τα είχα φέρει) πλησίασε κάποια στιγμή η νύφη που άκουσε ένα μόνο τμήμα της συζήτησης μας και είπε: " Χ..(ας πούμε το όνομά μου)....αχ....Χ αν μου τα έλεγες όλα αυτά πριν 5-6 ώρες θα σου έκανα τα πάντα, πασά μου θα σε είχα...". Και τότε πήρε μπρος και η γκόμενα που μέχρι εκείνη την ώρα με άκουγε σα ζόμπι αλλά κατέγραφε στο δίσκο της....και είπε το φοβερό "εεε...άσε μας και μας να κάνουμε την τύχη μας...." Μετά από την ατάκα αυτή της τύπισσας και αφού πλέον ήταν έτοιμη να αποδεχθεί το πέσιμο μου την έκανα δια του στρίβειν....καταλάβατε που πήγε το μυαλό της...στην αποκατάσταση απλά το επεξεργαζόταν....![]()
γαμια....μπορεις να μου πεις συνολο κιλων????απο το ζοο στον ενα χρονο που κανω τσατ...εχω πηδηξει...πανω απο 20 γκομενες επιλεκτικα....συν εχω αλλες τοσες να με ΄΄κυνηγανε''...
Για το zoo φημολογείται πάντως έντονα ότι τα περισότερα προφίλ είναι μούφα. Σημειώστε, ότι το μίνιμουμ αποστολής δωρεάν μηνυμάτων είναι μόλις τρία. Μετά χρεώνεσαι.
ΑΝ είναι αληθής η φήμη, ποιο είναι το αποτέλεσμα;;;
Κάποιος που επιζητεί εναγωνίως να βρεί γκόμενα, στέλνει ένα σωρό μηνύματα, χρεούμενος με ένα σωρό zoo coins (και πολλά, πολλά ευρουλάκια, και τελικά, τα περισσότερα από τα μηνύματα, καταλήγουν σε fake γκόμενες.