Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.127
- Πόντοι
- 6.256
Δεν έχω ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση...αλλά θεωρώ λογικό η google να παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στον browser της...έχει τα κεφάλαια, το κίνητρο και τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου να δουλεύουν για αυτό.Συμφωνώ με τα περισσότερα που λες και με ορισμένα λιγότερο, αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο για λεπτομερεστερη συζήτηση επί του παρόντος. Νομίζω ότι έχεις επηρεαστεί πάντως περισσότερο από τις απόψεις που επικρατούν σε σελίδες όπως το privacy guides (όχι απαραιτήτως αρνητικό) παρά από το πραγματικό usability. Πάντως το βασικό είναι ακριβώς όπως λες: να χρησιμοποιείς πάντα διαφορετικούς browsers για διαφορετικούς λόγους.
Όσο για τον firefox....μπορείς να παρατηρήσεις ότι πρώτα βγαίνει το update στον firefox και μετά στα forks πχ libre και mullvad κτλπ.
Το πραγματικό usability διαφέρει στον καθένα...αλλά μπορώ να σου πω 10 λόγους που τα macos είναι ασφαλέστερα από τα linux (χωρίς παραμετροποίηση) για τον μέσο άνθρωπο.
Η ουσία είναι ο χρήστης περισσότερο όπως λες...είτε στα macos είτε στα linux αν προσέχεις τι κλικάρεις, τι ανοίγεις κτλπ δεν θα έχεις θέμα.

..τα παραθυρα συνεχιζουν να πεταγονται!