Νέα

Με καβλώνει η καθαρίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malaperdas222
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stylos79

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουν 2022
Κριτικές
26
Like
1.863
Πόντοι
2.390
Αν είναι καλή στο καθάρισμα ασ'την ήσυχη, οι καλές καθαρίστριες είναι πολύ πιο δυσεύρετες απ'τις καλές πουτάνες

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
924
Πόντοι
86
Κ γω ψαχνω μια τετοια!
Να ερχεται να μου καθαριζει και στο τελος να ξηγιεται και μια πιπουλα!
Μια φορά την εβδομαδα και με το αζημίωτο φυσικα.
Αν εχτε κατι υπ οψιν σας στειλτε μηνυμα!

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Κ γω ψαχνω μια τετοια!
Να ερχεται να μου καθαριζει και στο τελος να ξηγιεται και μια πιπουλα!
Μια φορά την εβδομαδα και με το αζημίωτο φυσικα.
Αν εχτε κατι υπ οψιν σας στειλτε μηνυμα!
Αχ, και εγώ ψάχνω, αλλά να είναι γονατιστή ομως ιδρωμενη κουρασμενη με στην μπιχλα της καθαριότητας και μετά να με αδειασει να τα φτυσει και μετα να τα μαζειψει κι ολας με το αζημίωτο φυσικα και εγω αλλα στο douleutaras δε βρισκω τετοιες υπηρεσιες ρε γαμώτο κριμα. Μαλλον δεν ψαχνω σωστα.:lipsrsealed:

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
3.103
Πόντοι
456
Όχι
No Way Monkey GIF
Ε να στο πληρωσουμε

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Στέκεστε αρκετά καλά οικονομικά για να έχετε και προσωπικό για τέτοιες εργασίες στο σπίτι,μην ξεφτιλιστεις δημιουργώντας κατάσταση στο σπίτι,πρότεινε συνάντηση σε ξενοδοχείο για να πεισθεί ότι δεν είσαι του πεταματου οικονομικά ...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Ρε τυποι ξερω οτι ειναι Πρωταπριλια,δεν ειμαστε 10χρονα.Ξερετε τι ειναι να σαι σπιτι καβλωμενος με ενα θυληκο και να το βλεπεις να σκυβει απο δω και απο κει?Μαρτυριο...
...και μάλιστα δεν είναι ο τύπος της καθαρίστριας που είχαμε στο σχολείο αλλα στυλ κατά πολύ ελκυστικότερο....είσαι τυχερός αλλά και άτυχος γιατί το μυαλό πάει στο :zfuck:και όχι μόνο στο " να δω πόση ώρα ακόμα θα μείνει για να υπολογίσω πόσο θα κοστίσει".

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Εχουμε μια καθαριστρια στο σπιτι μια φορα την εβδομαδα,40αρα κοντοπουτανο παντρεμενη, δεν ειχε δωσει μεχρι προσφατα δικαιωματα, τελευταια εχω προσεξει οτι με κοιταει στα ματια οταν μου μιλαει και χθες κατι λεγαμε γελασε και μου ακουμπησε το στηθος...Δεν ξερω πως κρατηθηκα η πως θα κρατηθω την επομενη φορα που θα μαστε μονοι 6 ωρες στο σπιτι...Τι κανω?
Καλά,που ήθελες να σε κοιτάει;
Στα αυτιά;
Το άγγιγμα ίσως να σημαίνει κάτι,το ότι σε κοιτάει στα μάτια μην το αξιολογείς.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
τις δειχνεις με τροπο οτι την γουσταρεις, δυτερο βημα αν δεις οτι ανταποκρινεται στις ματιες σου γελακια κλπ, της ανεβαζεις το μεροκαματο κ...ολα θα ερθουν απο μονα τους. αν δεν γινει πιο διαχυτικη την αγνοεις. αλλανθαστη δοκιμασμενη μεθοδος
Όμως για το θέμα του μεροκάματου αρμόδιοι είναι οι γονείς του συναγωνιστού μας που έχουν τα λεφτά και προσέλαβαν την εν λόγω κυρία.
Ο συναγωνιστής μας αν είναι χαρτζηλικοδοτουμενος δεν έχει κανένα περιθώριο κινήσεων ,εκτός αν έχει βάλει κάνα φράγκο στην άκρη.

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
Πέρα από την πλάκα, είδες τι έγραψε ο τύπος;;:angry::angry::angry:
καλα του εκανες και του την ειπες:angel:
ανδρες γουρουνια :tooth:
σε εμας να δειξεις τα βυζια σου που ειμαστε και καλα παιδια:angel: