Νέα

Σεξ και σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george398
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george398

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Για δώστε μου καμιά γνώμη στο θέμα μου γιατί θα αρχίσει να με τρελενει .
Εδώ και δύο χρόνια είμαι σε σχέση, τον πρώτο χρόνο εγώ ήθελα σχεδόν κάθε μέρα σεξ αλλά αυτή όχι , οριακά μια φορά την εβδομάδα. Κάπου κι εγώ κουραστικά να ακούω όχι οπότε σταμάτησα να πιέζω.

Τους τελευταίους μήνες θέλει πιο συχνά που δε με χαλάει αλλά έτυχαν φορές που δε μου σηκώθηκε γιατί ήρθε αιφνιδιαστικά και αυτό αρχίζει να γίνεται πιο έντονα γιατί πχ θα κάτσει επάνω μου και επειδή δε θα μου σηκωθεί στο 3λεπτο ξενερώνει και σταματάει. Γενικά νιώθω ότι δεν έχω χρόνο και με αγχώνει συν ότι σκέφτομαι την προηγούμενη αποτυχημένη φορά και σβήνω

Να δώσει χρόνο δε θέλει, της φαίνεται πολύ περίεργο που δε μου σηκώνεται άμεσα. Από θέμα στυσης δεν έχω πρόβλημα μόνο εκείνη τη στιγμή που θα έρθει και θα το ζητήσει αυτή που ουσιαστικά θα ήθελα το χρόνο μου. Όταν θέλω εγώ δεν έχω θεμα.

Είναι καθαρά θέμα άγχους αλλά πως να το μετριάσω δεν ξερω

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.442
Πόντοι
486
Να δώσει χρόνο δε θέλει, της φαίνεται πολύ περίεργο που δε μου σηκώνεται άμεσα.

Εδώ πρέπει να της εξηγήσεις οτι και εσύ όταν ήθελες, εκείνη δεν ήθελε ή δεν μπορούσε..... λες και είσαι ρομποτ να σου σηκώνεται με κουμπάκι κάθε τρεις και λίγο.....

Ζούμε σε ένα κόσμο πια που οι γυναίκες τα θέλουν όλα στο 100% σε όλους τους τομείς ενώ αυτές είναι με το ζόρι στο 50%.........

Πιστεύω ίσως δεν σε τραβάει πολύ εσένα ερωτικά τώρα πια για αυτό.... Αν σου μπαίνουν και ιδέες/άγχος κάθε φορά που είναι να κάνετε κάτι, δεν θα σου σηκώνεται αυτό είναι το άγχος επίδοσης και είναι πολύ συνηθισμένο....

Γενικά αυτό το θέμα είτε το επικοινωνείτε εκτός "κρεβατιου" και το λύνετε σε κάποιο χρόνο, είτε τελειώνετε τη σχέση....

Τελευταία τροποποίηση:

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.499
Πόντοι
6.495
man θα είμαι κάπως αψής..
κατ' αρχήν τι νομίζει ότι είσαι ; ρομποτάκι που μόλις σε πλησιάσει /κάτσει πάνω σου όπως λες πρέπει ..το κατάρτι να είναι έτοιμο;;;
αν σε γουστάρει /είναι ερωτευμένη μαζί σου μιας και λες ''σχέση'', ΔΕΝ επιβάλεται να εχετε προκαταρτικά; χάδια ;φιλιά ;
να προσπαθήσει να σε ανάψει; να φτιάξει ''περιβάλλον''
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ !! αυτό λέει πολλά man...
δηλ.. τι θέλει;
να σου είναι σηκωμένος σε 3'' ..να τον πάρει και ..και αντε γειά;;
είσαι σίγουρος man ... οτι Ενδιαφέρεται για ότι λες ότι έχετε; ''σχέση''
...γιατι απ την συμπεριφορά της στο σεξ...δεν φαινεται.

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.346
Πόντοι
206
Εδώ και δύο χρόνια είμαι σε σχέση, τον πρώτο χρόνο εγώ ήθελα σχεδόν κάθε μέρα σεξ αλλά αυτή όχι , οριακά μια φορά την εβδομάδα. Κάπου κι εγώ κουραστικά να ακούω όχι οπότε σταμάτησα να πιέζω.

Τους τελευταίους μήνες θέλει πιο συχνά που δε με χαλάει αλλά έτυχαν φορές που δε μου σηκώθηκε γιατί ήρθε αιφνιδιαστικά και αυτό αρχίζει να γίνεται πιο έντονα γιατί πχ θα κάτσει επάνω μου και επειδή δε θα μου σηκωθεί στο 3λεπτο ξενερώνει και σταματάει. Γενικά νιώθω ότι δεν έχω χρόνο και με αγχώνει συν ότι σκέφτομαι την προηγούμενη αποτυχημένη φορά και σβήνω

Να δώσει χρόνο δε θέλει, της φαίνεται πολύ περίεργο που δε μου σηκώνεται άμεσα. Από θέμα στυσης δεν έχω πρόβλημα μόνο εκείνη τη στιγμή που θα έρθει και θα το ζητήσει αυτή που ουσιαστικά θα ήθελα το χρόνο μου. Όταν θέλω εγώ δεν έχω θεμα.

τη βαρεθηκες και σε βαρεθηκε

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.729
Πόντοι
456
Μήπως βρίσκει αφορμές για να το τελειώσει;
Ξηγα της ότι είμαστε κυνηγοί και δεν θέλουμε τροφή ετοιματζιδικη αλλά ελευθέρας βοσκής

OP
OP
G

george398

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
16
Πόντοι
0
man θα είμαι κάπως αψής..
κατ' αρχήν τι νομίζει ότι είσαι ; ρομποτάκι που μόλις σε πλησιάσει /κάτσει πάνω σου όπως λες πρέπει ..το κατάρτι να είναι έτοιμο;;;
αν σε γουστάρει /είναι ερωτευμένη μαζί σου μιας και λες ''σχέση'', ΔΕΝ επιβάλεται να εχετε προκαταρτικά; χάδια ;φιλιά ;
να προσπαθήσει να σε ανάψει; να φτιάξει ''περιβάλλον''
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ !! αυτό λέει πολλά man...
δηλ.. τι θέλει;
να σου είναι σηκωμένος σε 3'' ..να τον πάρει και ..και αντε γειά;;
είσαι σίγουρος man ... οτι Ενδιαφέρεται για ότι λες ότι έχετε; ''σχέση''
...γιατι απ την συμπεριφορά της στο σεξ...δεν φαινεται.
οταν μου λεει πως ειναι δυνατόν να κάθομαι πάνω σου ή να είμαι γυμνή και να μη σου σηκώνεται και να ξενερώνει με παραξενεύει , αυτό θεωρεί ότι πρέπει έναν άνδρα να τον σηκώνει. Είμαι εγώ κάπου λάθος; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω

κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει έτοιμο το κατάρτι απλά και μόνο που θα εμφανιστεί.

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.839
Η γνώση φέρνει ελευθερία και πλέον υπαρχει παντου για παρα πολλά πραγματα και ειδικα οτι αφορα την ερωτικη συμπεριφορα αλλα και την λειτουργία του σωματος σε συνδεση με το μυαλο

Καλως η κακως το πεος δεν κρύβετε ουτε οταν γουσταρει ουτε οταν δεν θελει..και φυσικα μονο ο κάτοχος μπορει να γνωρίζει τι συμβαίνει :coffee:

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Τον πρώτο χρόνο ήσουν στο στάδιο της κατάκτησης και όλο το σύστημα ανταποκρινόταν άμεσα.
Τώρα ο αρχικός ενθουσιασμός και οι ορμόνες έχουν καταλαγιάσει, οπότε το σύστημα θέλει λίγο επικοινωνιακό ζέσταμα για να πιάσει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μην αγχώνεσαι...........υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.499
Πόντοι
6.495
οταν μου λεει πως ειναι δυνατόν να κάθομαι πάνω σου ή να είμαι γυμνή και να μη σου σηκώνεται και να ξενερώνει με παραξενεύει , αυτό θεωρεί ότι πρέπει έναν άνδρα να τον σηκώνει. Είμαι εγώ κάπου λάθος; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω

κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει έτοιμο το κατάρτι απλά και μόνο που θα εμφανιστεί.
κάπου ώπα...man
αν νομίζει ότι είναι χρυσομούνα και ο εκάστοτε σύντροφος της πρεπει να λειτουργεί ως το '' κατοικίδιό'' της...σήκω/πήδα/όρθιος κ.λ.π
εχεις μεγάλη ευθύνη και εσύ!

Σχέση ..οπου η γυναικα να θέλει/απαιτεί να κάτσει γυμνή πανω στον Αντρα ...και να πάει στον αυτόματο, ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΣ ΣΧΕΣΗ.
αδερφέ ΟΥΤΕ με τις πουτάνες δεν τα κάνουμε αυτά!
διάβασε παντού έστω και εδώ..
φιλιά, χάδια, γλυψίματα, γλωσσόφιλα, μασσαζ, κ.λ.π/κ.λ.π
αν η ''δικιά σου'' δεν εχει χρόνο/είναι καριερίστρια/ είναι ''αρσενική γκόμενα'' .....
τα πράγματα είναι απλά, ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΟΥ.
Αλλάζεις απλα ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706

Οι περισσότερες γυναίκες λειτουργούν τελείως διαφορετικά και ανεξέλεγκτα σε σχέση με τους άντρες.
Αυτό συμβαίνει κυρίως σε γυναίκες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο σεξ... από διαφορετικούς συντρόφους!
Όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θέλουν να το κάνουν εδώ και τώρα. Οι έμπειρες δεν κάνουν αυτό το λάθος.
Στη δική σας περίπτωση, κύριε George, έχετε το πλεονέκτημα μιας σχετικά άπειρης γυναίκας στο σεξ,
όσον αφορά το αντρικό μυαλό και τον εγωισμό τους σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από την άλλη, θα πρέπει να δώσετε χώρο στη σύντροφό σας και με τον τρόπο σας να την επανακατακτήσετε.
Κάτι έχει χαθεί... :hi:

Beautiful Women Sexy Lady GIF.gif

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
753
Πόντοι
81
Το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, εγώ θα την είχα σουτάρει

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
199
Πόντοι
0
Η λεγάμενη , όχι μόνο έχει πολλά θέματα , αλλά κατάφερε στο τέλος να σε πείσει ότι τα θέματα τα έχεις εσύ . Πρόκειται για κλασική περίπτωση βλάβης , η οποία προκύπτει , όταν ο άνδρας δεν στέλνει με συνοπτικές διαδικασίες την προβληματική γκόμενα από την αρχή , και όταν αυτό το μπάχαλο το βαπτίζει ως σχέση

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.442
Πόντοι
486
κάπου ώπα...man
αν νομίζει ότι είναι χρυσομούνα και ο εκάστοτε σύντροφος της πρεπει να λειτουργεί ως το '' κατοικίδιό'' της...σήκω/πήδα/όρθιος κ.λ.π
εχεις μεγάλη ευθύνη και εσύ!

Σχέση ..οπου η γυναικα να θέλει/απαιτεί να κάτσει γυμνή πανω στον Αντρα ...και να πάει στον αυτόματο, ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΣ ΣΧΕΣΗ.
αδερφέ ΟΥΤΕ με τις πουτάνες δεν τα κάνουμε αυτά!
διάβασε παντού έστω και εδώ..
φιλιά, χάδια, γλυψίματα, γλωσσόφιλα, μασσαζ, κ.λ.π/κ.λ.π
αν η ''δικιά σου'' δεν εχει χρόνο/είναι καριερίστρια/ είναι ''αρσενική γκόμενα'' .....
τα πράγματα είναι απλά, ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΟΥ.
Αλλάζεις απλα ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Κι όμως είναι πολλές έτσι σήμερα. Ειδικά οι κάτω των 30.....

Ακόμα και στο σεξ θεωρούν ότι επειδή όλοι έξω τις κοιτάζουν, τους πατάνε like και ότι είναι "θεογκόμενες" ότι επιβάλλεται αυτός που είναι δίπλα τους να είναι με το κατάρτι πάνω συνέχεια ειδικά όταν θέλουν αυτές...... Αν ο άλλος δεν είναι αρχίζουν τα προβλήματα..........
Βέβαια τέτοιες γυναίκες ούτε να φτιάξουν έναν άντρα δεν ξέρουν......... Πολλές είναι και αστερίες στο σεξ απλά ανοίγουν πόδια και κοιτάζουν.....
Πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει φυσικά και ο σύντροφος σε αυτό που δεν ξέρει να βάζει όρια....

Ο φίλος εδώ καλή ώρα πρέπει να της την πει (ισως και να το τελειώσει) και όχι να κάθεται να αναρωτιέται γιατί δεν του σηκώνεται το πουλάκι του κάθε φορά που έρχεται κοντά του εκείνη.....

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.369
Πόντοι
2.306
Η λεγάμενη , όχι μόνο έχει πολλά θέματα , αλλά κατάφερε στο τέλος να σε πείσει ότι τα θέματα τα έχεις εσύ . Πρόκειται για κλασική περίπτωση βλάβης , η οποία προκύπτει , όταν ο άνδρας δεν στέλνει με συνοπτικές διαδικασίες την προβληματική γκόμενα από την αρχή , και όταν αυτό το μπάχαλο το βαπτίζει ως σχέση
Μήπως πήγε σε κάνα σεμινάριο από την σωρεία "δυναμικών" γυναικών που κυκλοφορούν;

Τύπε πόσο χρονών είσαι / είστε;

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.404
Πόντοι
456
Noμίζω οι περισσότεροι ρίχνετε τη μπάλα στην εξέδρα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το θέμα της συγκεκριμένης και δυστυχώς μεγάλου μέρους της νεότερη γενιάς γυναικών είναι ο συνδυασμός ανασφάλειας και επίδρασης σοσιαλ μύδια.
Χρήζει κοινωνιολογικής αναλύσεως δηλαδή...
Τη σήμερον όλα κινούνται με ρυθμούς σουάπ απ και σκρολ ντάουν, η εικόνα είναι πλέον Κυρίαρχη και το περιεχόμενο περιορίζεται σε έτοιμα πλύνε-βάλε δεγαμινιώτικα κουότς ως συνοδεία του στόρυ.
πέφτουν τα λάηκς και οι καρδούλες βροχή γιατί είναι τζάμπα...ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, φουσκώνουν τα μυαλά.
"μου αξίζει" σου λέει "ο άλλος που είναι 6 πόδια+ (1,82+), είναι στο 3% οικονομικά, είναι φέτες και πάντα όρθιος.
Οι φίλες μου μου λένε πόσο ωραία είμαι, η φώτο μου με μισό κώλο στην παραλία πήρε 1000 καρδούλες....μου στέλνουν 200 λίγουρες στα ντι εμ... ε λοιπόν, φτάνει που υπάρχω για να χύνουν για πάρτη μου. μόλις πάρω την πόζα μου ρχονται τα "μουνάρα μου μας τον έκανες πέτρα"....αυτός γιατί δεν αντιδρά έτσι.
Εικόνα είναι όλο...δεν υπάρχουν μυρωδιές, ήχοι, φαντασίωση, αφή... με εικόνα, έτσι δε λειτουργεί η φάση; "

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046

Γυναικα ειναι ρε φιλε τι περιμενες να κανει;; οταν ζητας εσυ δεν θελει και οταν δεν ζητας, θελει αυτη.
Αντε βγαλε ακρη μ αυτες.
Μαλλον εχεις ξενερωσει αρκετα με την φαση και για αυτο εχεις θεματακια.

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.499
Πόντοι
6.495
Noμίζω οι περισσότεροι ρίχνετε τη μπάλα στην εξέδρα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το θέμα της συγκεκριμένης και δυστυχώς μεγάλου μέρους της νεότερη γενιάς γυναικών είναι ο συνδυασμός ανασφάλειας και επίδρασης σοσιαλ μύδια.
Χρήζει κοινωνιολογικής αναλύσεως δηλαδή...
Τη σήμερον όλα κινούνται με ρυθμούς σουάπ απ και σκρολ ντάουν, η εικόνα είναι πλέον Κυρίαρχη και το περιεχόμενο περιορίζεται σε έτοιμα πλύνε-βάλε δεγαμινιώτικα κουότς ως συνοδεία του στόρυ.
πέφτουν τα λάηκς και οι καρδούλες βροχή γιατί είναι τζάμπα...ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, φουσκώνουν τα μυαλά.
"μου αξίζει" σου λέει "ο άλλος που είναι 6 πόδια+ (1,82+), είναι στο 3% οικονομικά, είναι φέτες και πάντα όρθιος.
Οι φίλες μου μου λένε πόσο ωραία είμαι, η φώτο μου με μισό κώλο στην παραλία πήρε 1000 καρδούλες....μου στέλνουν 200 λίγουρες στα ντι εμ... ε λοιπόν, φτάνει που υπάρχω για να χύνουν για πάρτη μου. μόλις πάρω την πόζα μου ρχονται τα "μουνάρα μου μας τον έκανες πέτρα"....αυτός γιατί δεν αντιδρά έτσι.
Εικόνα είναι όλο...δεν υπάρχουν μυρωδιές, ήχοι, φαντασίωση, αφή... με εικόνα, έτσι δε λειτουργεί η φάση; "
αδερφέ όντως είναι έτσι , αλλά η γυναίκα που έχει μυαλό (όσο και μουνάρα να είναι)
γνωρίζει ότι ..
αν ''απλωθεί'' σε 1.000 αντρες , θα την γαμήσουν τουλάχιστον 1 φορά και οι 1.000
2 η φορά το 85/90%
3η φορά λιγότεροι
.......
.......

100η φορά το 10/15%
τουτέστιν αδερφέ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΑΝΑΙ και όσα likes να πάρει....ο ΑΝΤΡΑΣ /ΣΥΝΤρΟΦΟΣ ΤΗΣ θα την βαρεθεί !
αν κάθεται και σαν το ξυλάγκουρο στο γαμήσι, όπως λες και σύ...ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
παίκτη νομίζω ότι το άγχος για το ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα είναι που σου δημιουργεί πρόβλημα. Αν η γυναίκα δε δείχνει κατανόηση πρέπει να το συζητήσετε. Εξήγησέ της ότι δεν είσαι ανίκανος, αλλά η συμπεριφορά της σε ριχνει ψυχολογικά.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom