The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.090
- Πόντοι
- 33.405
κομμωτηριο το εχεις κανει εδω μεσα...
Με ποια έννοια;
κομμωτηριο το εχεις κανει εδω μεσα...
Σας έχω απαντήσει ήδη: μου είναι αδιάφορο το πρόσωπο, με ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Δεν μπορώ να είμαι σαφέστερος.Μα αυτό ακριβώς σας ρωτώ αναφέροντας:
Τα πρόσωπα κάνουν λαθρεμπόριο, δε γίνεται από μόνο του. Ενίοτε τα πρόσωπα μας οδηγούν στην ανακάλυψη του εγκλήματος, ΕΑΝ υπάρχει.Δεν πρεπει πρωτα να ψαξεις αν γινοταν λαθρεμποριο;
κουρευεις τα ανθρωπακια ευγενικα με ποπ μουσικηΜε ποια έννοια;
Σας έχω απαντήσει ήδη: μου είναι αδιάφορο το πρόσωπο, με ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Δεν μπορώ να είμαι σαφέστερος.
κουρευεις τα ανθρωπακια ευγενικα με ποπ μουσικη
Αν το ίδιο πρόσωπο παραδέχθηκε ότι είναι μαλακία, κατά την άποψή του, η δική μου παρέλκει.Μα αν δεν απατώμαι και το ίδιο το πρόσωπο παραδέχτηκε (κατόπιν εορτής, αλλά κάτι είναι κι αυτό διότι μερικοί είναι αμετανόητοι) πως το περιεχόμενο ήταν λάθος ( μαλακία όπως ανέφερε και ο ίδιος).
Σε ένα λάθος περιεχόμενο δεν θα αντιδρούσατε;
Αν το ίδιο πρόσωπο παραδέχθηκε ότι είναι μαλακία, κατά την άποψή του, η δική μου παρέλκει.
Καλά, μην το κάνουμε και μπαμπινιωτικη ανάλυση, αν έγραψα μαλακια, έγραψα μαλακια.
Aυτο ακριβως λεω και εγω. Πρεπει πρωτα να δουμε αν υπαρχει εγκλημα και μετα να αναζητησουμε τον εγκληματια.Τα πρόσωπα κάνουν λαθρεμπόριο, δε γίνεται από μόνο του. Ενίοτε τα πρόσωπα μας οδηγούν στην ανακάλυψη του εγκλήματος, ΕΑΝ υπάρχει.
Αποκλειεται να ηταν ειδικοι αυτοι φιλε..... Στην ελλαδα μπορεις να εισαι οτι δηλωσεις... Δεν φτανει ομως....Η ερωτηση ειναι απλη Κανει ετστω οπτικο ελεγχο ?
Ειδαμε ειδικους να ζωγραφιζουν στα βαγονια με τις λαμαρινες δεξαμενες 25 τονους ευφλεκτων υλικων;
Αρα ο μηχανοδηγος τις ειδε οτι εκει πανω ηταν τα παρανομα εαν υπηρχαν
Καλυτερα να αρχισει η δικη και οι δυο πλευρες να να βγουν στην φορα ολες οι λεπτομερειες που δεν τις ξερουμε και συνεχιζουμε να κανουμε συζητησεις καφενειου
Mα γιατί αυτοί που οργανώνουν επαναστασΑ για το "δωλωφωνω μοιτσωτακι" δεν ψάχνουν να βρουν ΠΟΙΟΙ φόρτωσαν το εμπορικό τρένο να τους καλέσει ο εισαγγελέας άραγε; Τη "μισή Ελλάδα" έχουν πίσω τους, τόσο δύσκολο είναι;Αυτό λέω τόσο καιρό: αν κάποιοι είναι ''μπλεγμένοι'' στο λαθρεμπόριο, είναι συγκεκριμένα άτομα στα δάχτυλα ενός χεριού. Δεν είναι δύσκολο δα να τους ψάξουν λίγο εάν θέλουν.
Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.Κεκαλυμμένα λίγο, αλλά το πάει προς την παραδοχή, με τις γνωστές του επιφυλάξεις βέβαια.
Εντάξει, όταν είδαν ότι δεν τους βγαίνουν τα κυβικομετρα το έριξαν στους 2,5 τόνους, 90% κάτω, δεν το λες και μικρή έκπτωση.Αποκλειεται να ηταν ειδικοι αυτοι φιλε..... Στην ελλαδα μπορεις να εισαι οτι δηλωσεις... Δεν φτανει ομως....
25 τονοι ευφλεκτα υλικα ειναι πολυ, παρα παρα πολυ....
Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.
Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.
ΦΥΓΕ απο αυτο το νημα σου κανει ΚΑΚΟ
συγνώμη δε κρατήθηκα συνεχίστε
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς μπορείς να το εξηγήσεις λίγοΦΥΓΕ απο αυτο το νημα σου κανει ΚΑΚΟ
ΟΧΙ δεν χρειαζεται αλλα ΠΡΕΠΕΙ να αποχωρησειςδεν καταλαβαίνω τι εννοείς μπορείς να το εξηγήσεις λίγο![]()
Ευχαριστώ, σε παρατηρώ τελευταία, η αυτοπεποίθηση σου είναι σε διαπλανητικα επίπεδα.
συγνώμη δε κρατήθηκα συνεχίστε
Και με τι θα παίζω εγώ μετά;ΟΧΙ δεν χρειαζεται αλλα ΠΡΕΠΕΙ να αποχωρησεις
δώσε έστω ένα κάτι μια πληροφορίαΟΧΙ δεν χρειαζεται αλλα ΠΡΕΠΕΙ να αποχωρησεις
σου εχει χαλασει τον ψυχισμο σου,βριζεις....σου εδωσα ΕΝΑ στιγμαδώσε έστω ένα κάτι μια πληροφορία![]()