Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (7 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.948
Πόντοι
6.495
Μα αυτό ακριβώς σας ρωτώ αναφέροντας:
Σας έχω απαντήσει ήδη: μου είναι αδιάφορο το πρόσωπο, με ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Δεν μπορώ να είμαι σαφέστερος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν πρεπει πρωτα να ψαξεις αν γινοταν λαθρεμποριο;
Τα πρόσωπα κάνουν λαθρεμπόριο, δε γίνεται από μόνο του. Ενίοτε τα πρόσωπα μας οδηγούν στην ανακάλυψη του εγκλήματος, ΕΑΝ υπάρχει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.091
Πόντοι
33.405
Σας έχω απαντήσει ήδη: μου είναι αδιάφορο το πρόσωπο, με ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Δεν μπορώ να είμαι σαφέστερος.

Μα αν δεν απατώμαι και το ίδιο το πρόσωπο παραδέχτηκε (κατόπιν εορτής, αλλά κάτι είναι κι αυτό διότι μερικοί είναι αμετανόητοι) πως το περιεχόμενο ήταν λάθος ( μαλακία όπως ανέφερε και ο ίδιος).

Σε ένα λάθος περιεχόμενο δεν θα αντιδρούσατε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.091
Πόντοι
33.405
κουρευεις τα ανθρωπακια ευγενικα με ποπ μουσικη

Πάλι καλά να λέτε που παρήλθε η εποχή που τα κούρευα με κονσερβοκούτι και πλέον χρησιμοποιώ πιο ενδεδειγμένα μέσα. :confused:

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.948
Πόντοι
6.495
Μα αν δεν απατώμαι και το ίδιο το πρόσωπο παραδέχτηκε (κατόπιν εορτής, αλλά κάτι είναι κι αυτό διότι μερικοί είναι αμετανόητοι) πως το περιεχόμενο ήταν λάθος ( μαλακία όπως ανέφερε και ο ίδιος).

Σε ένα λάθος περιεχόμενο δεν θα αντιδρούσατε;
Αν το ίδιο πρόσωπο παραδέχθηκε ότι είναι μαλακία, κατά την άποψή του, η δική μου παρέλκει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.091
Πόντοι
33.405
Αν το ίδιο πρόσωπο παραδέχθηκε ότι είναι μαλακία, κατά την άποψή του, η δική μου παρέλκει.

Καλά, μην το κάνουμε και μπαμπινιωτικη ανάλυση :grin:, αν έγραψα μαλακια, έγραψα μαλακια.

Κεκαλυμμένα λίγο, αλλά το πάει προς την παραδοχή, με τις γνωστές του επιφυλάξεις βέβαια.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.027
Πόντοι
21.395
Τα πρόσωπα κάνουν λαθρεμπόριο, δε γίνεται από μόνο του. Ενίοτε τα πρόσωπα μας οδηγούν στην ανακάλυψη του εγκλήματος, ΕΑΝ υπάρχει.
Aυτο ακριβως λεω και εγω. Πρεπει πρωτα να δουμε αν υπαρχει εγκλημα και μετα να αναζητησουμε τον εγκληματια.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.534
Πόντοι
10.446
Η ερωτηση ειναι απλη Κανει ετστω οπτικο ελεγχο ?
Ειδαμε ειδικους να ζωγραφιζουν στα βαγονια με τις λαμαρινες δεξαμενες 25 τονους ευφλεκτων υλικων;
Αρα ο μηχανοδηγος τις ειδε οτι εκει πανω ηταν τα παρανομα εαν υπηρχαν
Καλυτερα να αρχισει η δικη και οι δυο πλευρες να να βγουν στην φορα ολες οι λεπτομερειες που δεν τις ξερουμε και συνεχιζουμε να κανουμε συζητησεις καφενειου
Αποκλειεται να ηταν ειδικοι αυτοι φιλε..... Στην ελλαδα μπορεις να εισαι οτι δηλωσεις... Δεν φτανει ομως....
25 τονοι ευφλεκτα υλικα ειναι πολυ, παρα παρα πολυ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.531
Πόντοι
5.506
Αυτό λέω τόσο καιρό: αν κάποιοι είναι ''μπλεγμένοι'' στο λαθρεμπόριο, είναι συγκεκριμένα άτομα στα δάχτυλα ενός χεριού. Δεν είναι δύσκολο δα να τους ψάξουν λίγο εάν θέλουν.
Mα γιατί αυτοί που οργανώνουν επαναστασΑ για το "δωλωφωνω μοιτσωτακι" δεν ψάχνουν να βρουν ΠΟΙΟΙ φόρτωσαν το εμπορικό τρένο να τους καλέσει ο εισαγγελέας άραγε; Τη "μισή Ελλάδα" έχουν πίσω τους, τόσο δύσκολο είναι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.531
Πόντοι
5.506
Κεκαλυμμένα λίγο, αλλά το πάει προς την παραδοχή, με τις γνωστές του επιφυλάξεις βέβαια.
Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.531
Πόντοι
5.506
Αποκλειεται να ηταν ειδικοι αυτοι φιλε..... Στην ελλαδα μπορεις να εισαι οτι δηλωσεις... Δεν φτανει ομως....
25 τονοι ευφλεκτα υλικα ειναι πολυ, παρα παρα πολυ....
Εντάξει, όταν είδαν ότι δεν τους βγαίνουν τα κυβικομετρα το έριξαν στους 2,5 τόνους, 90% κάτω, δεν το λες και μικρή έκπτωση. :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.091
Πόντοι
33.405
Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Προσωπικά δεν ξεχωρίζω τους πολίτες σε ευφυείς και ηλίθιους, αλλά σε μη κεχαυνωμένους περὶ τὴν πολιτείαν ἢ τὴν πόλιν και σε κεχαυνωμένους. Το συμπέρασμα πάντως είναι το ίδιο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.531
Πόντοι
5.506
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

συγνώμη δε κρατήθηκα συνεχίστε
Ευχαριστώ, σε παρατηρώ τελευταία, η αυτοπεποίθηση σου είναι σε διαπλανητικα επίπεδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΧΙ δεν χρειαζεται αλλα ΠΡΕΠΕΙ να αποχωρησεις
Και με τι θα παίζω εγώ μετά; :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom