You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 380K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.024
- Πόντοι
- 6.256
πιο πολύ το αντίθετο συμβαίνει να ξέρειςΣας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ρε κοράκια και σας γράφει στα παπάρια του πλέον.
λίγοι άνθρωποι αντέχουν τόση ξεφτίλα όση μοιράζει αυτή η σέκτα
σκούπισε τα λαθροφλόκια που είσαι ποτισμένος μωρή κοκότα των τσοντοσινεμά, ψαλιδόκωλεΠοιά εξειδικευμένα νομικά ρε τύπε. Έχεις κανένα ξεραμμένο κακάδι στο ρουθούνι και πιέζει τον εγκέφαλό σου; Ξεκάθαρα είπαν από τον Άρειο Πάγο ότι η Danny Trejo δεν έχει καταθέσει αίτημα εκταφής την ώρα που ο πελάτης της κάνει απεργία πείνας.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου του Αρείου Πάγου
Τις τελευταίες ημέρες γονείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, ζητούν από τον Άρειο Πάγο (θέτοντας ταυτόχρονα και ερωτήματα), να πάρει, μεταξύ άλλων, θέση αναφορικά με τις αιτήσεις εκταφής των νεκρών, τις οποίες υπέβαλαν, καθώς και να προβεί σε ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο - Αναρμόδιος ο Άρειος Πάγος για την εκταφή θυμάτων των Τεμπών - Κάποιοι προσπαθούν να καθυστερήσουν τη δίκη | Liberal.gr
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 207
- Like
- 27.307
- Πόντοι
- 34.518
Δεν έχω άποψη τύπε.Εντάξει τυπε...
Σε μερικούς αρέσει να τους γαμανε..δεν κρίνω
Μαλάκα πάνε κάνε μια μαγνητική στο κεφάλι να κοιταχτείς. Διάβασες την πρώτη παράγραφο από αυτό που ανέβασες;σκούπισε τα λαθροφλόκια που είσαι ποτισμένος μωρή κοκότα των τσοντοσινεμά, ψαλιδόκωλε
Η ανακοίνωση του εκπροσώπου του Αρείου Πάγου
Τις τελευταίες ημέρες γονείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, ζητούν από τον Άρειο Πάγο (θέτοντας ταυτόχρονα και ερωτήματα), να πάρει, μεταξύ άλλων, θέση αναφορικά με τις αιτήσεις εκταφής των νεκρών, τις οποίες υπέβαλαν, καθώς και να προβεί σε ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο - Αναρμόδιος ο Άρειος Πάγος για την εκταφή θυμάτων των Τεμπών - Κάποιοι προσπαθούν να καθυστερήσουν τη δίκη | Liberal.gr
πλημμύρισες χύσια βλάκα στα τσοντοσινεμά,Δεν έχω άποψη τύπε.
Μαλάκα πάνε κάνε μια μαγνητική στο κεφάλι να κοιταχτείς. Διάβασες την πρώτη παράγραφο από αυτό που ανέβασες;
τη δήλωση του εκπροσώπου σου έβαλα
Από μελιτζάνες πως τα πας ?

κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 42.868
- Πόντοι
- 19.795
Εδω πηγανε να δωροδοκησουν τον Χιο για να μην βγαζει τσιριδες: Κουληηηηηηηηηη, ρε Κουληηηηηηη.πιο πολύ το αντίθετο συμβαίνει να ξέρεις
λίγοι άνθρωποι αντέχουν τόση ξεφτίλα όση μοιράζει αυτή η σέκτα
Ποιον;;; Τον τρελο- Χιο και τον κανανε μαγκα και ηρωα.
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 207
- Like
- 27.307
- Πόντοι
- 34.518
πλημμύρισες χύσια βλάκα στα τσοντοσινεμά,
τη δήλωση του εκπροσώπου σου έβαλα
Από μελιτζάνες πως τα πας ?![]()
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.167
- Πόντοι
- 5.506
Πόσο σιχαμένα είσαστε ρε?
Σας έφτιαξε ο μουλος σε αυτό το θέμα βγάλτε το σκασμό τουλάχιστον
Κωλογλυφτες
Κωλογλυφτες
Κωλογλυφτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κωλογλυφτες
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 207
- Like
- 27.307
- Πόντοι
- 34.518
Εσένα σε θεωρώ αρκετά εξυπνότερο για να πιστεύεις ότι ο Ρούτσι κάνει απεργία πείνας. Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.Ναι γιατί αυτός που κάθεται 1 βδομάδα τώρα έξω από τη βουλή και δεν τρώει αυτό είχε ξεχάσει
να βάλει το δικηγόρο του να κάνει αίτημα εκταφής....και έλεγαν όλοι ''ρε τι ξεχάσαμε να δεις..."
που το πιο πιθανό είναι ότι δεν αφήνουν να γίνει εκταφή επειδή για επικοινωνιακούς λόγους παρέδωσαν άχυρα αντί για γενετικό υλικό.
Και τώρα δε θέλουν να γίνει εκταφή για να μην τους το πιστώσουν και αυτό μαζί με όλα τα άλλα.
Ακόμα και στον μεσαίωνα τους νεκρούς τους σέβονταν οι περισσότεροι πολιτισμοί...αυτοί εδώ οι ανεκδιήγητοι για το πολιτικό κόστος αφήνουν έναν άνθρωπο να πεθάνει από την πείνα σε κοινή θέα.
Τώρα τους έπιασε η τυπολατρεία...ο μητσοτάκης που για κάθε τι βγαίνει και κάνει παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη δεν μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει ''κάντε το" ενώ όταν έβγαζε πόρισμα ποιος είναι ένοχος και όταν έδινε εντολές στον άρειο πάγο ή όταν διόριζαν τον εφέτη δεν ήταν τόσο τυπολάτρες.
Ρε δε πα να γαμηθούν πατόκορφα???
Τον κάνει ότι θέλει η τρελοΖωή τον άνθρωπο και δεν τον βοηθάει κανείς. Πραγματικά κρίμα.
νταξ ,τι κάνει νιάου νιάου ,σε καταλάβαμε κίναιδεκάνω τσιμπούκια σε πάκια , είμαι μιά περήφανη λοατΚούλα
στην Δικαιοσύνη μπλέκουνε τα μπούτια τους οι διορισμένοι από τον Κούλη
όπως τότε στην συνέντευξη που ο κολλητός της Ντόρας ομολόγησε για ύποπτα ευρήματα
Τελευταία τροποποίηση:
Εσένα σε θεωρώ αρκετά εξυπνότερο για να πιστεύεις ότι ο Ρούτσι κάνει απεργία πείνας. Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.
Τον κάνει ότι θέλει η τρελοΖωή τον άνθρωπο και δεν τον βοηθάει κανείς. Πραγματικά κρίμα.
Συρε γαμησου ρε ψοφιμι
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.024
- Πόντοι
- 6.256
γιατί αυτοί είναι καλύτεροι νομίζεις?Εδω πηγανε να δωροδοκησουν τον Χιο για να μην βγαζει τσιριδες: Κουληηηηηηηηηη, ρε Κουληηηηηηη.
Ποιον;;; Τον τρελο- Χιο και τον κανανε μαγκα και ηρωα.
ο άδωνης με τσιρίδες έγινε αντιπρόεδρος και λύνει και δένει....φαντάσου τι παίζει από πίσω...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2025.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις τελευταίες ημέρες γονείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, ζητούν
από τον Άρειο Πάγο (θέτοντας ταυτόχρονα και ερωτήματα), να πάρει, μεταξύ άλλων,
θέση αναφορικά με τις αιτήσεις εκταφής των νεκρών, τις οποίες υπέβαλαν, καθώς και
να προβεί σε ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
υπάρχει στο λινκ το pdf
Αίτημα εκταφής έχει κατατεθεί αλλά δηλώνεται από ΑΠ αναρμοδιότητα
Εισαγγελία Αρείου Πάγου για εκταφή νεκρών: «Εφόσον κατατεθεί αίτημα, θα εξεταστεί άμεσα»
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2025.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις τελευταίες ημέρες γονείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, ζητούν
από τον Άρειο Πάγο (θέτοντας ταυτόχρονα και ερωτήματα), να πάρει, μεταξύ άλλων,
θέση αναφορικά με τις αιτήσεις εκταφής των νεκρών, τις οποίες υπέβαλαν, καθώς και
να προβεί σε ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
υπάρχει στο λινκ το pdf
Αίτημα εκταφής έχει κατατεθεί αλλά δηλώνεται από ΑΠ αναρμοδιότητα
Εισαγγελία Αρείου Πάγου για εκταφή νεκρών: «Εφόσον κατατεθεί αίτημα, θα εξεταστεί άμεσα»
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.024
- Πόντοι
- 6.256
Αυτά είναι κουτσομπολίστικα δεν έχουν καμία αξία...που ακριβώς το βασίζεις? έτσι μπορείς να πεις τα πάντα...ότι η τρελοΖωή βάζει και το ισραήλ να βομβαρδίζει την παλαιστίνη για να έχει αυτή να φωνάζει στη βουλή.Εσένα σε θεωρώ αρκετά εξυπνότερο για να πιστεύεις ότι ο Ρούτσι κάνει απεργία πείνας. Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.
ότι θες μπορείς να πεις και να "πιστέψεις" αν δεν τα βασίζεις πουθενά.
Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι δεν ζητάνε κάτι παράλογο ούτε κάτι παράνομο....και είναι πολύ μικρόψυχο να λες για έναν άνθρωπο που πέθανε το παιδί του ότι παίζει θέατρο επειδή του είπε η κωσταντοπούλου.
Για κάποιο λόγο σου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις έναν απλό άνθρωπο αλλά πιστεύεις πολύ εύκολα τους πολιτικούς που έχουν κάθε λόγο να σε δουλέψουν επειδή έχουν χεσμένη τη φωλιά τους. Αυτό είναι το πραγματικό κρίμα.
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 207
- Like
- 27.307
- Πόντοι
- 34.518
Ρε τύπε η Ζωή πολιτικός δεν είναι; Δεν εμπίπτει στους πολιτικούς που "πιστεύω" εγώ επειδή δεν βολεύει; Δεν το έχουμε δει το παραμύθι με τις απεργίες πείνας ξανά στο παρελθόν; Πρώτη φορά θα είναι; Εδώ ο Κουφοντίνας έκανε 60φεύγα μέρες απεργία για να τον βγάλουν αλλά ξέχασε να πεθάνει και το θέμα ατόνησε.Αυτά είναι κουτσομπολίστικα δεν έχουν καμία αξία...που ακριβώς το βασίζεις? έτσι μπορείς να πεις τα πάντα...ότι η τρελοΖωή βάζει και το ισραήλ να βομβαρδίζει την παλαιστίνη για να έχει αυτή να φωνάζει στη βουλή.
ότι θες μπορείς να πεις και να "πιστέψεις" αν δεν τα βασίζεις πουθενά.
Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι δεν ζητάνε κάτι παράλογο ούτε κάτι παράνομο....και είναι πολύ μικρόψυχο να λες για έναν άνθρωπο που πέθανε το παιδί του ότι παίζει θέατρο επειδή του είπε η κωσταντοπούλου.
Για κάποιο λόγο σου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις έναν απλό άνθρωπο αλλά πιστεύεις πολύ εύκολα τους πολιτικούς που έχουν κάθε λόγο να σε δουλέψουν επειδή έχουν χεσμένη τη φωλιά τους. Αυτό είναι το πραγματικό κρίμα.
Θέλεις να μου πεις ότι η Ζωή σαν δικηγόρος δεν ξέρει ποιός είναι αρμόδιος να εξετάσει αίτηση εκταφής για να την καταθέσει εκεί που πρέπει και να εξεταστεί άμεσα; Αλλά δεν θέλει εκταφή, να ανοίξει ξανά η δικογραφία θέλει για να μην ξεκινήσει η δίκη.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.729
- Πόντοι
- 3.846
Αυτό που ξέρω είναι ότι αν ένα πτώμα είνια βαριά παραμορφωμένο η κηδεία γίνεται με κλειστό φέρετρο για να μην τρομάζει ο κόσμος.
Πώς όμως έγινε η ταυτοποίηση του πτώματος αν δεν πήγαν οι γονείς του; Άρα το είδαν το παιδί τους.
Επίσης δεν ξέρω αν τόσο καιρό μετά οι τοξικολογικές θα είχαν κάποιο νόημα.
Δεν τα βάζω με τον πατέρα, ο άνθρωπος με αυτό που έπαθε έχει τέτοιο ψυχολογικό σοκ που θα στρεφόταν οπουδήποτε. Ούτε κομματόσκυλο είναι, ούτε αποστολή έχει.
Πώς όμως έγινε η ταυτοποίηση του πτώματος αν δεν πήγαν οι γονείς του; Άρα το είδαν το παιδί τους.
Επίσης δεν ξέρω αν τόσο καιρό μετά οι τοξικολογικές θα είχαν κάποιο νόημα.
Δεν τα βάζω με τον πατέρα, ο άνθρωπος με αυτό που έπαθε έχει τέτοιο ψυχολογικό σοκ που θα στρεφόταν οπουδήποτε. Ούτε κομματόσκυλο είναι, ούτε αποστολή έχει.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.024
- Πόντοι
- 6.256
Για όλα η απάντηση σου είναι ''η ζωή αυτό και η ζωή το άλλο'' στα αρχίδια μου την γράφω εγώ αυτή και όλους τους βουλευτές.Ρε τύπε η Ζωή πολιτικός δεν είναι; Δεν εμπίπτει στους πολιτικούς που "πιστεύω" εγώ επειδή δεν βολεύει; Δεν το έχουμε δει το παραμύθι με τις απεργίες πείνας ξανά στο παρελθόν; Πρώτη φορά θα είναι; Εδώ ο Κουφοντίνας έκανε 60φεύγα μέρες απεργία για να τον βγάλουν αλλά ξέχασε να πεθάνει και το θέμα ατόνησε.
Θέλεις να μου πεις ότι η Ζωή σαν δικηγόρος δεν ξέρει ποιός είναι αρμόδιος να εξετάσει αίτηση εκταφής για να την καταθέσει εκεί που πρέπει και να εξεταστεί άμεσα; Αλλά δεν θέλει εκταφή, να ανοίξει ξανά η δικογραφία θέλει για να μην ξεκινήσει η δίκη.
αν κάποιον πιστέψω θα είναι σίγουρα τον άνθρωπο που κάνει απεργία πείνας παρά τα τομάρια της βουλής.
ποιος σου είπε ότι δεν έχουν κάνει αίτημα??? όχι μόνο ένας αλλά δεκάδες γονείς έχουν κάνει αίτημα και η αρμόδια δικαιοσύνη δεν το προχωράει να γίνει εκταφή.
εσύ βάζεις μπροστά τη ζωή για να δικαιολογήσεις τα στρεβλά που πιστεύεις. Αν δεν ήταν η ζωή??? θα είχε δίκιο να κάνει απεργία πείνας?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 339
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις