Katourokavlas
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.427
- Πόντοι
- 3.665
Nomik by Kimon Motors Bangladesh
Nomik by Kimon Motors Bangladesh
μπορει να εχει κολλησει σε εσενα και να φαινεται ετσι.Ρε αλάνια, ενώ έχω αλλάξει Άβαταρ γιατί σε κριτικές μου έχει κρατήσει το παλιό? ξέρει κανείς? που να το πω να το φτιάξουν?
ωωω ευχαριστώ, Μ αρέσει το φίδι μου!μπορει να εχει κολλησει σε εσενα και να φαινεται ετσι.
δεν φαινεται το παλιο πουθενα![]()
Η Ελένη στο Τροφωνίου 11Λεβεντες υπαρχει καποιο γκρανι στην απογευματινη βαρδια..αν ξερει καποιος ας γραψει.
Οχι δεν είναι εδώΞέρουμε αν δουλεύει η Ιζαμπέλα σήμερα?
Οι μόνες κοπέλες που δεν παίρνουν είναι εντζη συλβια αννιτα.τα φιλλιπιδου ωραία μαγαζιά αλλά τα έχουν χαλάσει με τους πακιστανους .Η Χριστίνα δεν παίρνει. Η Κορίνα μου φαίνεται πως ναι
Για το 65 λέγαμε αλλά γενικά είναι κι άλλες από αυτές που λεςΟι μόνες κοπέλες που δεν παίρνουν είναι εντζη συλβια αννιτα.τα φιλλιπιδου ωραία μαγαζιά αλλά τα έχουν χαλάσει με τους πακιστανους .
Αν λέμε την ίδια είναι φυλης με την πράσινη πόρταΚαλησπερα σε ολα τα παιδιααα του μπου!! Λογω απουσιας στο εξωτερικο πολλα ετη..θα ηθελα να ρωτησω κατι μιας κ φετος το καλοκαιρι ειμαι ελλαδα..!! Παλιααα στο μεταξι στην οδο λεωνιδιου στο πανω οροφο εργαζοταν μια ξανθια κοπελα η Ανιτα...μηπως καποιος γνωριζει αν εργαζεται καπου αυτη η ψυχη..;; ευχαριστω εκ των προτερων.!!!
Αν είναι κ άλλες πρέπει μα γράψεις για να ξέρουμε μην κολλήσουμε αρρώστιεςΓια το 65 λέγαμε αλλά γενικά είναι κι άλλες από αυτές που λες
Τι εννοεις πρασινηη πορτααααα;;;;;Αν λέμε την ίδια είναι φυλης με την πράσινη πόρτα
Όλες αυτές, εκτός της Μπιούτι, παίρνουν τους πάντες!!!Χθες όπως ανέβαινα, η Κορίνα έδιωχνε Πάκι και έναν αρκετά παππού Αλβανό, ο Αλβανός παρεξηγήθηκε, ενώ είχε κατέβει με ανοιχτό πουκάμισο ηλιοκαμμένος, λερωμένα τζίν λες και μόλις σχόλασε από την οικοδομή που έφτιαχνε ασβέστη.
Η Ντιάνα μπανάνα ξερω ότι δεν έφερνε πάκιδες στα Φιλλ.
Η Χριστίνα επίσης δεν παίρνει ούτε η Αννίτα, Μπιούτι νομίζω όχι επίσης.
Βέβαια, αν δεν εχουν δουλειά σίγουρα θα ρίχνουν τα στάνταρτ τους, αλλά αντικειμενικά, πάκι δεν έχω δει ποτέ να μπαίνει δωμάτιο σε αυτους τους οίκους.
Λοιπόν μπροστά μου είδα την Χριστίνα τσέχα σε ερώτηση της τσατσας αν τον θέλει τον (γυφτο) είπε ναι και βγήκε έκανε κανονικό σαλόνι ενώ η μπουτι είπε όχι και δεν βγήκε καν. Επισεις απέναντι ο κυρ Βασίλης έμπασε ένα κινεζο λέγοντας σε ξέρω εσένα κάτσε με κοπέλα την ΡάνιαΗ Χριστίνα δεν παίρνει. Η Κορίνα μου φαίνεται πως ναι
Όλες αυτές, εκτός της Μπιούτι, παίρνουν τους πάντες!!!
Άλλο θέμα το θέατρο που παίζουν...
Έχω δει να διώχνουν shitskins ενώ δουλεύει η Χριστίνα. Μέσα στο δωμάτιο που την ρώτησα μου είπε ότι δεν τους δέχονταιΛοιπόν μπροστά μου είδα την Χριστίνα τσέχα σε ερώτηση της τσατσας αν τον θέλει τον (γυφτο) είπε ναι και βγήκε έκανε κανονικό σαλόνι ενώ η μπουτι είπε όχι και δεν βγήκε καν. Επισεις απέναντι ο κυρ Βασίλης έμπασε ένα κινεζο λέγοντας σε ξέρω εσένα κάτσε με κοπέλα την Ράνια
Έτσι φαίνεται τέλος πάντων ας μην είμαστε ρατσιστές εξάλλου ο καθένας μας μπορεί να έχει το οτιδήποτε απλά λέμε. Αυτές που κάνουν τα ακαποτα να φοβάστε φίλοι μουΈχω δει να διώχνουν shitskins ενώ δουλεύει η Χριστίνα. Μέσα στο δωμάτιο που την ρώτησα μου είπε ότι δεν τους δέχονται
Το ίδιο και στο 84α αλλά αν είναι λίγο πιο άσπροι δεν τους διώχνουν
Λογικά μας διαβάζει. Ας απαντήσει η ίδια αν βρει χρόνο μεταξύ των δωματίωνΑλάνι. Ξέρει κανείς να μας πει τι παίζει σήμερα στο χωμάτιανου 11Α. Δουλεύει η Άννα.Ευχαριστώ.