Όχι ακόμαΚαλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει γυρίσει η φωτεινή από Ιάσωνος 44β ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 26.022
- Πόντοι
- 8.296
αυτό είναι το βιζιτοξενοδοχείοΗ πρωινή καταδρομική στο Μετάξι δεν απέφερε καρπούς.
Ι.1α κλειστό, το β ανοιχτό το γ κλειστό, όπως τα περισσότερα.
Λεωνίδου & Κολωνού στο νέο χοτελ κάποιοι ενοικοι προσπαθούσαν να δουν φευγαλέα πίσω από τα τζάμια προς τα κάτω, τι παίζει .
Έρημο άθλιο βομβαρδισμένο Μετάξι![]()
του glamour
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.534
- Πόντοι
- 5.227
Ρεφαρισμα απο τις φωλες που εφαγα τις προαλλες και στραγγιγμα της αρχοδοσακουλας μου στο φιλοξενο στομα της θειας Βερονικας επι Διδυμου 8 ισογειο,εχθες ημερα Κυριακη.Η ομοσταβλη της Ελενη με τη φρατζα ακομα απουσιαζει διακοπες στο Βλαδιβοστοκ.Η θεια Βερονικα ειναι λιρα 100 ακομα και με σταθερο πελατολογιο που γεμιζει τα δωματια του καταστηματος.Μαζι της το παχουλο πιντσερ σε ρολο μπραβου του μαγαζιου.
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 76.873
- Πόντοι
- 89.328
Πορνοαναμνήσεις από έναν ιστορικό πορνόδρομο, την οδό Ιουλιανού 
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 24
www.bourdela.com
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 24
Παλιά μπουρδέλα /μασάζ/ στούντιο που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 24
θυμηθείτε και γράψτε οδούς και χρονολογίες να φτιάξουμε μια λίστα
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.188
- Πόντοι
- 3.246
Καλά, λίγο πολύ αναμενόμενο είναι καθώς το χρήμα μιλάει και τους βάζουν μέσα, ειδικά στα Λατινοσπιτα.Φίλε μην το βλέπεις έτσι..
Όταν γίνεται κάτι, το πιθανότερο είναι να γίνει συνήθεια..
Δλδ οι πακιστανοί να αρχίσουν πλέον να πηγαίνουν και φυλής..
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό το χειρότερο είναι ότι σε λίγο καιρό αν συνεχιστεί αυτό το χάλι θα μας ξεπεράσουν..
Στα μόνα σπίτια που σίγουρα δεν τους παίρνουν οι κοπέλες ειναι Φ65 πάνω/κάτω και η Ράνια στο 84 που δεν εχει ανάγκη.
Βασικά ειναι κυρίως η κοπέλα, όχι τόσο ο οίκος.
FAT BASTARD
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 1.368
- Πόντοι
- 201
Η Τατι στο Ι1α στην θέση της, με συνεχόμενα δωμάτια. Μέχρι τις 17.00 όποιος προλάβει. Η Σοφία στο Ι44 από το πρωί, με συνεχόμενα δωμάτια και πολλά εικοσάλεπτα. Λίγο φρένο παιδιά. Μην τα πεθάνουμε τα κορίτσια.
Proponitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 220
- Πόντοι
- 0
Και από τις 8:30 παρακλαω πολυ.Ρεφαρισμα απο τις φωλες που εφαγα τις προαλλες και στραγγιγμα της αρχοδοσακουλας μου στο φιλοξενο στομα της θειας Βερονικας επι Διδυμου 8 ισογειο,εχθες ημερα Κυριακη.Η ομοσταβλη της Ελενη με τη φρατζα ακομα απουσιαζει διακοπες στο Βλαδιβοστοκ.Η θεια Βερονικα ειναι λιρα 100 ακομα και με σταθερο πελατολογιο που γεμιζει τα δωματια του καταστηματος.Μαζι της το παχουλο πιντσερ σε ρολο μπραβου του μαγαζιου.
Πριν σκάσεις γραφείο... Σκας Βερο!
Δεν τημ έχω δοκιμάσει τόσο νωρίς, θα γινεται μάχη από τον κόσμο φαντάζομαι...
Η Βερο εντωμεταξύ, πληρώνεις για ΜΙΑ ΏΡΑ; ΜΙΑ ΏΡΑ θα ρουφάει!!!!
Skipper!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.323
- Πόντοι
- 201
Μετά τα δύο γκολάκια στην Manuela από GVip (έχω ανεβάσει κριτική) κατέβηκα για δουλειές κέντρο και πετυχαίνω Τατιάνα από Ιάσωνος 1α μαζί με την τσατσά να προσπαθούν να αποφύγουν τα ζάκια και να ξεκλειδώνουν τον οίκο. Λέω μέσα μου εχθές έσκασα 260 τι ψυχή έχει ένα 10αρικο.... οπότε τελειώνω την δουλειά μου στο κέντρο και πετάγομαι να της ρίξω ένα τεμάχιο... σταθερή milfoαξία της έριξα το τεμάχιο την ψέκασα στο στοματάκι της ..... τα κατάπιε, μου την είπε ότι δεν είναι πολύ γλυκά (το έχω ρίξει στο ψάρι τις τελευταίες μέρες) και έφυγα χαλαρότερος. Βγαίνοντας έξω κλασσικά ένα ζάκι μου ζήτησε ψιλά να φάει κάτι (τρώγεται η πρέζα???) τον απέφυγα διακριτικά, μου έριξε ένα ωραίο μπινελίκι..... τον έγραψα κανονικά στα παπάρια μου και αναχώρησα να συνεχίσω τις υπόλοιπες δουλίτσες μου. Τατιάνα σταθερή αξία του 10άρικου! Ο οίκος αισχρός και εσωτερικά και εξωτερικά! Συμπέρασμα ... όλα είναι στο μυαλό είτε τα δώσεις τα φράγκα σε ένα call girl είτε σε μία πόρνη του Μεταξουργείου το αίσθημα μετά τον ψεκασμό είναι ίδιο.....! Το περιτύλιγμα αλλάζει!
FAT BASTARD
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 1.368
- Πόντοι
- 201
Τι ώρα τις είδες να ξεκινούν?
Proponitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 220
- Πόντοι
- 0
Με 260£ στο Μετάξι: γαμας τις 2 (αν έχει 2), την τσατσά (αν αντέχεις), σου μεγειρευουν γεμιστά, σου πλένουν και σου σιδερωνουν τα ρούχα, οσο είσαι εκει...Μετά τα δύο γκολάκια στην Manuela από GVip (έχω ανεβάσει κριτική) κατέβηκα για δουλειές κέντρο και πετυχαίνω Τατιάνα από Ιάσωνος 1α μαζί με την τσατσά να προσπαθούν να αποφύγουν τα ζάκια και να ξεκλειδώνουν τον οίκο. Λέω μέσα μου εχθές έσκασα 260 τι ψυχή έχει ένα 10αρικο.... οπότε τελειώνω την δουλειά μου στο κέντρο και πετάγομαι να της ρίξω ένα τεμάχιο... σταθερή milfoαξία της έριξα το τεμάχιο την ψέκασα στο στοματάκι της ..... τα κατάπιε, μου την είπε ότι δεν είναι πολύ γλυκά (το έχω ρίξει στο ψάρι τις τελευταίες μέρες) και έφυγα χαλαρότερος. Βγαίνοντας έξω κλασσικά ένα ζάκι μου ζήτησε ψιλά να φάει κάτι (τρώγεται η πρέζα???) τον απέφυγα διακριτικά, μου έριξε ένα ωραίο μπινελίκι..... τον έγραψα κανονικά στα παπάρια μου και αναχώρησα να συνεχίσω τις υπόλοιπες δουλίτσες μου. Τατιάνα σταθερή αξία του 10άρικου! Ο οίκος αισχρός και εσωτερικά και εξωτερικά! Συμπέρασμα ... όλα είναι στο μυαλό είτε τα δώσεις τα φράγκα σε ένα call girl είτε σε μία πόρνη του Μεταξουργείου το αίσθημα μετά τον ψεκασμό είναι ίδιο.....! Το περιτύλιγμα αλλάζει!
Διαγραμμένο μέλος 36857
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.399
- Πόντοι
- 28.435
α ναι? οκ έχω κάνα μήνα να πάω Μετάξι, αλλά εγώ κάθομαι και με πιάνουν αβερτα τσατσαδες, τάνες ότι να ναι + αυτήν/αυτόν? που λες. Είμαι μεγάλη Τσούλα αν με χουφτωνουν κάθομαι, ΑΛΛΑ δεν Μ αρέσει με ΤΙΠΟΤΑ να ναι άντρας ο άλλος...ας είναι τρανς ας είναι ότι σκατα θέλει, να μου βάλει χέρι "άντρας" του το έκοψαΚαθώς τελείωσα τη συνεδρία με τη Γιούλη, πήγα στον νιπτήρα για να πλυθώ.Ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση, πετάχτηκε μέσα – ο τσάτσος που φοράει φορέματα που είναι στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 επάνω . Με κοίταξε και μου είπε βιαστικά: «Μωρό μου, κάνε γρήγορα, έχω πολλούς πελάτες έξω». Το αστείο – ή μάλλον το θλιβερό – είναι πως όταν βγήκα, δεν υπήρχε ούτε ένας πελάτης
Τιπ αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας ή γιουλη δεν κάνει απλο πρόγραμμα
Πρυτανης
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.896
- Πόντοι
- 4.715
Ωραίος.Μετά τα δύο γκολάκια στην Manuela από GVip (έχω ανεβάσει κριτική) κατέβηκα για δουλειές κέντρο και πετυχαίνω Τατιάνα από Ιάσωνος 1α μαζί με την τσατσά να προσπαθούν να αποφύγουν τα ζάκια και να ξεκλειδώνουν τον οίκο. Λέω μέσα μου εχθές έσκασα 260 τι ψυχή έχει ένα 10αρικο.... οπότε τελειώνω την δουλειά μου στο κέντρο και πετάγομαι να της ρίξω ένα τεμάχιο... σταθερή milfoαξία της έριξα το τεμάχιο την ψέκασα στο στοματάκι της ..... τα κατάπιε, μου την είπε ότι δεν είναι πολύ γλυκά (το έχω ρίξει στο ψάρι τις τελευταίες μέρες) και έφυγα χαλαρότερος. Βγαίνοντας έξω κλασσικά ένα ζάκι μου ζήτησε ψιλά να φάει κάτι (τρώγεται η πρέζα???) τον απέφυγα διακριτικά, μου έριξε ένα ωραίο μπινελίκι..... τον έγραψα κανονικά στα παπάρια μου και αναχώρησα να συνεχίσω τις υπόλοιπες δουλίτσες μου. Τατιάνα σταθερή αξία του 10άρικου! Ο οίκος αισχρός και εσωτερικά και εξωτερικά! Συμπέρασμα ... όλα είναι στο μυαλό είτε τα δώσεις τα φράγκα σε ένα call girl είτε σε μία πόρνη του Μεταξουργείου το αίσθημα μετά τον ψεκασμό είναι ίδιο.....! Το περιτύλιγμα αλλάζει!
Άρα άνοιξαν αργότερα. Είχα πάει 08.00 κ ήταν κλειστά
Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.730
- Πόντοι
- 206
Ιζαμπελα δουλεύει ξέρει κανείς?
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 76.873
- Πόντοι
- 89.328
Αυτή την ώρα 

Βέργας 3 θεία Όλγα κ Μαριάννα λατίνα
Βέργας 2 Αλεξάνδρα
Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει τους ακαποτάκηδες
Στροφή...
Φυλής 71 όροφος Σάρα λατίνα
Φυλής 71 ισόγειο Λούνα λατίνα χοντρή
Φυλής 86 ισόγειο Καρίνα από Ι46
Φυλής 59 ανοιχτή η πόρτα κάτω, αλλά κλειστά κ τα δύο
Φωκαίας 25 όροφος Ρόζα
Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα γυφτοπούλα
Φωκαίας 27 όροφος είπαν πως δεν είχαν κορίτσια, ενώ δουλεύαν κανονικά
Ταλία, Βαλεντίνα
Από κάτω ήταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κ την περιποιήθηκαν για την συμπεριφορά της τη τσατσά
Δεν παλεύεται σήμερα, έκλεισα ραντεβού με έσκορτ...
Για μηχανόβιους

Βέργας 2 Αλεξάνδρα

Στροφή...
Φωκαίας 25 όροφος Ρόζα
Φωκαίας 27 όροφος είπαν πως δεν είχαν κορίτσια, ενώ δουλεύαν κανονικά
Από κάτω ήταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κ την περιποιήθηκαν για την συμπεριφορά της τη τσατσά

Για μηχανόβιους

Τελευταία τροποποίηση:
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.573
- Πόντοι
- 446
Τωρα που ειπες για ρουχα θυμηθηκα χτες στο δωματιο που γαμαγα την μαυρη ειχε μια απλωστρα γεματη ρουχα,δεν αποκλειω να ζει εκει περα κιολας.Με 260£ στο Μετάξι: γαμας τις 2 (αν έχει 2), την τσατσά (αν αντέχεις), σου μεγειρευουν γεμιστά, σου πλένουν και σου σιδερωνουν τα ρούχα, οσο είσαι εκει...
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.573
- Πόντοι
- 446
Τι ρηξη μητρας τους εχεις κανει ρε Μπαμπολα και σε αποφευγουν ετσι τα κοριτσια,η γατα Βερονικα εμφανιστηκε τουλαχιστον?Αυτή την ώρα
Βέργας 2 Αλεξάνδρα
![]()
Στροφή...
Φωκαίας 25 όροφος Ρόζα
Φωκαίας 27 όροφος είπαν πως δεν είχαν κορίτσια, ενώ δουλεύαν κανονικάΤαλία, Βαλεντίνα
Από κάτω ήταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κ την περιποιήθηκαν για την συμπεριφορά της
Για μηχανόβιους
![]()
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 301
- Like
- 35.967
- Πόντοι
- 79.028
Την είδα σήμερα έχεις δίκιο. Εντωμεταξυ δεν φοράει κάτι να κρύψει τις ατελειες, παρά βγαίνει μόνο με το κυλοτάκι. Αν βάλει κανένα μπεϊμπι ντολ με κάλτσες κάποιος θα μπει. Αν την πετύχω όμως με καμιά άλλη μαζί ίσως την πάρω παρτούζα για δοκιμή.Η Λίζα είναι πολύ μέτρια οπτικά κ ατσούμπαλη, τουλάχιστον για τα γούστα μου.
Είμαι ανώμαλος
Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 48
- Like
- 11.537
- Πόντοι
- 6.246
Πήρες Νέσση μύστη μου;;Τωρα που ειπες για ρουχα θυμηθηκα χτες στο δωματιο που γαμαγα την μαυρη ειχε μια απλωστρα γεματη ρουχα,δεν αποκλειω να ζει εκει περα κιολας.
Θέλουμε κριτική!

Υγ. Έτσι ακριβώς ήταν και στο Πορνομόλ όταν έκανα έρωτα με τη Μαρία στο δωμάτιο ευθεία στο βάθος..

- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 301
- Like
- 35.967
- Πόντοι
- 79.028
Πέρασα με Σάρα στο Φωκαίας 11Β ισόγειο με πολύ καλές εντυπώσεις. Θα ανεβάσω κριτική
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις