Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (2 μέλη και 112 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Τρίτο και φαρμακερό, στην Ντιάνα μπανάνα, μπορεί να έχει χαλάσει σε εμφάνιση και λιγο σε υπηρεσίες αλλα το αξίζει σαν χαρακτήρας για εμένα, για τα καλα γαμήσια που μου έκανε στο παρελθόν και ας μην τα θυμάται εκείνη, χαχαχαχ.

Γενικά, λοιπόν αρκετές κοπέλες και ειναι κάμποσα κλειστά, αν θες κατι θα βρεις, αλλιώς αν είστε ψιψιψώνηδες και κοκοψες μην κατεβείτε καν.
Όχι ρε συ με τη Ντιάνα Μπανάνα.
Αυτή βαριέμαι κ που τη βλέπω:tired:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.309
Πόντοι
6.246
Πώς να χτυπάει πόρτες και να φωνάζει αφού όλη την βάρδια σχεδόν την βγάζει έξω από τον οίκο
Έλα ντε.. :2funny:
Και δεν ξέρουμε γιατί... Άραγε ψάχνει πελάτες....για πάρτη του; :effemine::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειναι μαυρη και χοντρη οποτε εκλεισε ειναι δικη μου,εσυ στα μοντελακια σου.Ισως δοκιμαστει και αποψε παντως.
Να πας, και να ανεβάσεις κριτική! :rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.085
Πόντοι
10.656
Και δεν ξέρουμε γιατί... Άραγε ψάχνει πελάτες....για πάρτη του; :effemine::2funny:
μου ζαλιζει τα αρχιδια συνεχεια, ειναι να μην μπεις μια φορα και μετα σε θυμαται :2funny:
Ειχα παρει την ουκρανεζα την χριστινα μερικες φορες, και ελεγε στους συναγωνιστες σε γεματο σαλονι (οπως πληρωνα για να μπω στο δωματιο)
"Να οριστε, αυτος εδω ξερει να γαμαει, οχι σαν και εσας τους μικροτσουτσουνους" και κατι τετοια

ειναι μορφη ο πουστης

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Μήτσο να σου πω ρε παίχτη τελικά όντως η Λατίνα που γάμησες στο Βέργας είναι η Στεφανυ/Μιμή από Μετάξι/Λιοσίων?
Μύστη μου έχω την αίσθηση πως είναι άλλη κοπέλα!
Βέβαια, με τόσες λατίνες που βλέπω καθημερινά, μπορεί κ να μπερδεύτηκα.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.459
Πόντοι
446
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να πας, και να ανεβάσεις κριτική! :rockon:
Ενας με μπλουζακι κοριτσιου του δημοτικου και μαλλι Ματίας Αλμέϊδα ειναι αυτος?

Αν ναι τοτε τον εβλεπα στη γωνια και οπως ντυνομουν να φυγω φωναζε μια αντρικη φωνη σε καποιους αντε στο καλο εμεις δεν παρακαλαμε κανεναν.

Τι κριτικη να γραψω θα τα πω εδω,σαν crackwhore απο την Αϊτη σε γκαγκστερική b movie των 70's μονο για το παλμαρε αποκρουστικων πραξεων.Καποτα σε πεσμενο μοριο εγω ορθιος μισο λεπτο πιπα.Δεν εβγαλε κορμακι πραγμα που με βαλε σε υποψιες ,με το ζορι της εβγαλα τα βυζια και καταλαβα γιατι τα χε μεσα κρυμενα...Γονατα μονο ακουμπησαν κρεβατι απο την αηδια και λογικο να μου μαλακωσει σε καποια φαση ,τοτε ειδα την καποτα να μην ειναι στη βαση ,επαθα λιγο,και της ειπα να βγαλει να τον παιξω και οπως στραβοεχυνα μου σφηνωσε λιγο χαρτι να μην τα κανω λιμπα και φυγε ενω πιτσιλαγα ακομα.Γελαγα αλλα οχι με αυτην,με μενα και το κατορθωμα μου.Μονο πατος στα 4 αξιζε αλλα στο ημιφως αρχισα να φοβαμαι λιγο που δεν εβγαζε ρουχα γτ κατι ειχε στην πλατη και δεν ξερω αν ηταν σημαδι απο σουτιεν ή κατι αλλο.Η αλλη η πολυ χοντρουλα κατι χλαπακιαζε αλλα φαινοταν πιο γλυκουλα και καλυτερη επιλογη.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.459
Πόντοι
446
Καπακια μπηκα σε μερικα ραντομ και οπου δεν εβγαιναν αμεσως την εκανα.Εκτος απο ενα ιασωνος 40+ μονος αριθμος που δεν εγραφε αλλα ειχε ζωγραφιστη πορτα.Εκει λοιπον περιμενα κανα λεπτο και δε βγηκαν ποτε αλλα εμαθα σπουδαια πραγματα πως ο δικος της(τανα η τσα) γαμαει μια Αλβανεζα που παιζει να ναι η ......απο το ...... και ο αδερφος της μια αλλη Αλβανεζα.Με τη γνωση συμμαχο μου μπηκα μονο κολ47 για να δω Ζανα,τσα εβρισε εμενα και κατι επενδυτες πως ολη μερα γυρναμε δεν παιζει να μην την ξερουμε και λεγαμε με εναν Περση τι βλαμενη ειναι αυτη.Βαριομουν να περιμενω να δω και ειχα χυσει στραβα + καλες κριτικες μπηκα δωματιο πριν την δω μην την προλαβει κανεις.Τυπικο σλαβικο γκιλφ δεν ηθελε πειραγματα στο ορθιο ,δεν ηθελε πιασιμο απο τα μαλλια αλλα εκανε τα δικα της πουτσορουφιχτικα και εγλυφε εναλλαξ μπαλλες και μπουτια.Την εστησα στα 4 πολυ ωραιος αφρατος πατος αλλα ημουν 15-20 λεπτα κακοχυμενος και δεν ειχε κεφια ο πουτσος ,ιεραποσυολικο αλλα κατι ειχε στο αριστερο μπουτι ψηλα σαν μπαλακι και ταυτοχρονα μου ειπε πως τελειωνει χρονος και εχει αρχισει να μου πεφτει και χτυπησε η ξινη τσα,εβγαλα καποτα ξαπλωσα τον επαιξα λιγο και της τα δωσα "καταπιονα".Εχω την εντυπωση πως στο 20 ρικο ισως ειναι λιγο πιο δεκτικη αλλα δεν εδινα 20 για γκραννυ πλεον.Ευγενικη παντως και δεν μαφησε αχυστο.

Συμπερασμα,καλη η δοκιμη του 10 ρικου κρεατος αλλα δεν ειμαι γω για τετοια ειμαι γλυκουλης.Χιλιες φορες να πηγαινα τσαρκα στους υποψηφιους στοχους του 20 ρικου και να ριχνα εναν αξιοπρεπη σαν ανθρωπος.Αυτα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.085
Πόντοι
10.656
Συμπερασμα,καλη η δοκιμη του 10 ρικου κρεατος αλλα δεν ειμαι γω για τετοια ειμαι γλυκουλης.Χιλιες φορες να πηγαινα τσαρκα στους υποψηφιους στοχους του 20 ρικου και να ριχνα εναν αξιοπρεπη σαν ανθρωπος.Αυτα.
καλα μεταξυ μας, μπηκες και συ στα τελειως σκουπιδιαρικα της περιοχης...

δοκιμασε εροτικ πριζον, θεια φωτεινη οταν γυρισει, μα28 υπογειο, ι20 μεσημεροαπογευμα, τατιανα πυραυλο, και καμια δεκαρια ακομα που δεν θα στις δωσω στο πιατο.... και ελα πες μας παλι εντυπωσεις... τοσες ενημερωσεις εχει το νημα, ασε τα κασκαντεριλικια και πηγαινε στα σιγουρα...

ασφαλη συμπερασματα με 2 ραντομ ασχημες;

airbus350

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
0
Καθώς τελείωσα τη συνεδρία με τη Γιούλη, πήγα στον νιπτήρα για να πλυθώ.Ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση, πετάχτηκε μέσα – ο τσάτσος που φοράει φορέματα που είναι στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 επάνω . Με κοίταξε και μου είπε βιαστικά: «Μωρό μου, κάνε γρήγορα, έχω πολλούς πελάτες έξω». Το αστείο – ή μάλλον το θλιβερό – είναι πως όταν βγήκα, δεν υπήρχε ούτε ένας πελάτης

Τιπ αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας ή γιουλη δεν κάνει απλο πρόγραμμα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.085
Πόντοι
10.656
Καθώς τελείωσα τη συνεδρία με τη Γιούλη, πήγα στον νιπτήρα για να πλυθώ.Ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση, πετάχτηκε μέσα – ο τσάτσος που φοράει φορέματα που είναι στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 επάνω . Με κοίταξε και μου είπε βιαστικά: «Μωρό μου, κάνε γρήγορα, έχω πολλούς πελάτες έξω». Το αστείο – ή μάλλον το θλιβερό – είναι πως όταν βγήκα, δεν υπήρχε ούτε ένας πελάτης

ειχαμε προειδοποιησει:tooth: την ιδια παπαρια λεει σε ολους ο ερμαφροδιτος ντιγκινταγκας

Τιπ αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας ή γιουλη δεν κάνει απλο πρόγραμμα
καμια :coffee:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.459
Πόντοι
446
καλα μεταξυ μας, μπηκες και συ στα τελειως σκουπιδιαρικα της περιοχης...

δοκιμασε εροτικ πριζον, θεια φωτεινη οταν γυρισει, μα28 υπογειο, ι20 μεσημεροαπογευμα, τατιανα πυραυλο, και καμια δεκαρια ακομα που δεν θα στις δωσω στο πιατο.... και ελα πες μας παλι εντυπωσεις... τοσες ενημερωσεις εχει το νημα, ασε τα κασκαντεριλικια και πηγαινε στα σιγουρα...

ασφαλη συμπερασματα με 2 ραντομ ασχημες;
Καλα δε το λες οτι πηγα και εντελως στα τυφλα ,ειχα διαβασει για χοντροκωλαρες που ηθελα οπως και οτι ειναι για μερακληδες ,και δε με νοιαζει τοσο η εμφανιση οσο το mood και η καθαριοτητα.Μπορει να σου φαινεται αστειο που σιχαινομαι να ακουμπησω στα κρεβατια και την βγαζω στο ορθιο αλλα εχεις μια μακρα καριερα πιθανον απο εφηβικα χρονια σε συνθηκες που συνανταω πρωτη φορα.Τεσπα για το bucket list επρεπε να παω μια φορα μετάξι,δεν αποκλειω τιποτα και ειμαι σιγουρος πως εχει και ομορφα κοριτσια αλλα για την ωρα δεν κολλαει η ολη φαση στα αμεσα γουστα μου.

Υγ.Αξιζει το βιετναμεζικο εκει στην πλατεια που μαζευει κινεζουλες και τα πιατα κοστιζουν περιπου οσο εναμησι γαμησι στην περιοχη?

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
148
Like
27.184
Πόντοι
28.786
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο μεταξουργειο καπου στις 22:30-22:45..κατεληξα στο Περδικας 1 οροφος οπου ηταν η πετιτ Αλβανιδα Γκαμπριελα μαζι με την Λατινα την Λουνα...Διαλεξα Γκαμπριελα...πριν μπω δωματιο μαζι της ειχε να παει σε ενα αλλο στο πρωτο αριστερα οπως μπαινουμε στο σαλονι, εγω καθομουν στον παγκο ακριβως διπλα απο την πορτα του δωματιου που θα πηγαινε....μπαινει λοιπον και αμεσως ξανανοιγει την πορτα και λεει στον τσατσο Σαρουμαν που ηταν ακριβως απεναντι..."ελα θες να βοηθησεις? Κοιτα εδω..." ημουνα και εγω διπλα αναγκαστικά εβλεπα και εγω και ηταν ενας τυπας ξαπλωμενος με ελαφρυ μουσι τελειως κατακαυλωμενος και χαμογελαστος.....Ρε Dmtrsxx μπας και ησουν εσυ??? Συνηθιζεις να μπαινεις στα δωματια και να σε βρισκουν οι κοπελες με το κονταρι ορθιο....Τελος παντων εκανε και το μπανιστηρι του ο Σαρουμαν, μετα εγω μπηκα στο παραδιπλα δωματιο, ηρθε μετα απο λιγο η Γκαμπριελα....πλεον τωρα ειναι μελαχρινη με καποιες ανταυγιες και οχι ξανθια οπως πριν μερικους μηνες...Παραμενει σταθερη αξια...οταν τελειωσαμε σχολιασα και τον συναγωνιστη που ηταν πριν "Μα καλα πως μπορουν καποιοι και μπαινουν στο δωματιο με την πουτσα ηδη καυλωμενη? Εγω χρειαζομαι λιγο χρονο για να φτιαχτω" και απαντησε η Γκαπριελα "Εεε ο καθενας ειναι διαφορετικος".....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.085
Πόντοι
10.656
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο μεταξουργειο καπου στις 22:30-22:45..κατεληξα στο Περδικας 1 οροφος οπου ηταν η πετιτ Αλβανιδα Γκαμπριελα μαζι με την Λατινα την Λουνα...Διαλεξα Γκαμπριελα...πριν μπω δωματιο μαζι της ειχε να παει σε ενα αλλο στο πρωτο αριστερα οπως μπαινουμε στο σαλονι, εγω καθομουν στον παγκο ακριβως διπλα απο την πορτα του δωματιου που θα πηγαινε....μπαινει λοιπον και αμεσως ξανανοιγει την πορτα και λεει στον τσατσο Σαρουμαν που ηταν ακριβως απεναντι..."ελα θες να βοηθησεις? Κοιτα εδω..." ημουνα και εγω διπλα αναγκαστικά εβλεπα και εγω και ηταν ενας τυπας ξαπλωμενος με ελαφρυ μουσι τελειως κατακαυλωμενος και χαμογελαστος.....Ρε Dmtrsxx μπας και ησουν εσυ??? Συνηθιζεις να μπαινεις στα δωματια και να σε βρισκουν οι κοπελες με το κονταρι ορθιο....Τελος παντων εκανε και το μπανιστηρι του ο Σαρουμαν, μετα εγω μπηκα στο παραδιπλα δωματιο, ηρθε μετα απο λιγο η Γκαμπριελα....πλεον τωρα ειναι μελαχρινη με καποιες ανταυγιες και οχι ξανθια οπως πριν μερικους μηνες...Παραμενει σταθερη αξια...οταν τελειωσαμε σχολιασα και τον συναγωνιστη που ηταν πριν "Μα καλα πως μπορουν καποιοι και μπαινουν στο δωματιο με την πουτσα ηδη καυλωμενη? Εγω χρειαζομαι λιγο χρονο για να φτιαχτω" και απαντησε η Γκαπριελα "Εεε ο καθενας ειναι διαφορετικος".....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
αμα ξερεις οτι θα περασεις καλα (με κοπελα που γνωριζεις/στανταρακι κτλ), σου σηκωνεται χωρις καν να τον ακουμπησεις.
Ετσι με εκανε η Καρινα, και καποιες αλλες θερμες παρουσιες, ειδικα τις πρωινες βαρδιες που η τεστοστερονη βαραει κοκκινο.
Εμπαινε μεσα και ελεγε "ου λα λα", ημουν με κατοσταρα ετοιμη. Δεν χαιδευα τον πουτσο μου για να μην ξεροχυσω (προσπερματικα) στην πιπα και την σταματησει νωρις :tooth:

Λεμε οτι οι γυναικες ειναι "εγκεφαλικες", αλλα αυτες και στο mood να μην ειναι, ανοιγουν ποδια και αραζουν.
Ο αντρας που ειναι οντως εγκεφαλικος, αν δεν μπει στο mood, σεξ δεν γινεται.

Υγ.Αξιζει το βιετναμεζικο εκει στην πλατεια που μαζευει κινεζουλες και τα πιατα κοστιζουν περιπου οσο εναμησι γαμησι στην περιοχη?
δεν ξερω φιλε αυτα τα περιεργα ασιατικα της περιοχης εγω δεν τα εμπιστευομαι :shit: :tooth:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.459
Πόντοι
446
αμα ξερεις οτι θα περασεις καλα (με κοπελα που γνωριζεις/στανταρακι κτλ), σου σηκωνεται χωρις καν να τον ακουμπησεις.
Ετσι με εκανε η Καρινα, και καποιες αλλες θερμες παρουσιες, ειδικα τις πρωινες βαρδιες που η τεστοστερονη βαραει κοκκινο.
Εμπαινε μεσα και ελεγε "ου λα λα", ημουν με κατοσταρα ετοιμη. Δεν χαιδευα τον πουτσο μου για να μην ξεροχυσω (προσπερματικα) στην πιπα και την σταματησει νωρις :tooth:

Λεμε οτι οι γυναικες ειναι "εγκεφαλικες", αλλα αυτες και στο mood να μην ειναι, ανοιγουν ποδια και αραζουν.
Ο αντρας που ειναι οντως εγκεφαλικος, αν δεν μπει στο mood, σεξ δεν γινεται.

δεν ξερω φιλε αυτα τα περιεργα ασιατικα της περιοχης εγω δεν τα εμπιστευομαι :shit: :tooth:
Δεν ειναι απο τα αντεργκραου στεκια των Ασιατων που μυριζουν καπως και τρων μονο Πακηδες και endgame μπουρδελιαρηδες , κυριλε μαγαζι με τοπ ριβιους αρκετα τσιμπημενες τιμες για περιοχη αλλα τι να το κανεις οταν χορταινεις με πιτογυρα στη μιση τιμη.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.085
Πόντοι
10.656
Η νταρια στο κ30 εχει επιστρεψει καυλωμενη απο τις διακοπες της.
Οταν καυλαντιζεις με εμποδιο τα καγκελα σου βγαινουν αγρια συναισθηματα, jail fetish κτλ. εννοειται το εισιτηριο βγηκε αυτοματα απο την τσεπη, παντα αυτοματα βγαινει, ο πουτσος ελεγχει το νευρικο συστημα οχι το μυαλο. Τωρα το τι εγινε μεσα............... τι να σας πω και γω ο καψερος ρε μαγκεεες :tooth: :truce:

Δεν ξερω πως ηταν παλια (δεν θυμαμαι καν αν την ειχα ξαναπαρει πριν το 2025), δεν ξερω πως ειναι οταν δεν εχει ορεξη... αλλα οτι και να γραψω θα φανω προμοτορας. Αφου ο ΚΑΥΛΑΡΟΣ δεν με αφηνει σε ησυχια, ενα τριμηνο τωρα (πανω κατω) την εχω παρει οριακα διψηφιο αριθμο, και μου πεταει τα ματια εξω. Η πορνοσυνειδηση μου δεν μου επιτρεπει να μην την προτεινω ανεπιφυλακτα ασχετως αποδοσης, με τετοια κορμαρα.

Οσοι ειστε τακτικοι πελατες της, εμφανιστειτε να συζητησουμε 2-3 λεπτομερειες κατ' ιδιαν, πριν δημοσιευσω κριτικη δηλαδη :coffee:
Καληνυχτα και καλα γαμήσα στους βρυκολακες

ΥΓ αν καποιος εχει δει την Μονικα την πετιτ καστανοκοκκινομαλλα απτο Περδικκα/ΜΑ οροφος στην τριτη βαρδια, ας ενημερωσει. Εχω να την παρω απο Μαιο νομιζω, και εκτοτε ηταν ελαχιστες οι μεταμεσονυκτιες μου αναζητησεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.338
Πόντοι
31.618
Πέρασα με καμία 25 άρια κοπέλες από το Μεταξουργείο τον τελευταίο καιρό να δεν έγραψα κριτικές
Ας με σηνχορεσει το κοινό του bou μα έχω κουραστεί να γράφω πια.ας αναλάβει οι νεότερη γενιά
Αλοστε τι να γράψεις,όλες διεκπεραίωση κάνουν ίδιος οι λατινες που έχουν καταστρέψει το χορο οπός τον θυμομασταν προ δεκαετίας.καλα δασκαλεμενες ελάχιστο στοματικό και ξεπετα ολικής.καποιες στα 15 ευρώ το παλεύουν λίγο παραπάνω.
Εξερεση αποτελεί η μηχαελα στο Ιάσωνος 20 που έβαλε ψυχή στο πιδημα,ίσος να ειμουν απλά τυχερός .
Πόρνες από Κολομβία και πελάτες από Πακιστάν.δυο λαοί από άλλες υπηρους συναντιούνται στην Ελλάδα για να γαμιθουν,είναι λίγο αστείο.
Αυτό το μέρος είχε κάποτε κάποια αξία.
Δυστυχώς οθουμασαι σε ποιο ακριβές λύσεις για να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας και κάποια ηδονή που έχουμε ανάγκη σαν άνθρωποι.
Αν και φανατικός των μπουρδελων θα ατραφω στις λαδοκορες και τις βίζιτες.
Καλλίτερα τρία γαμισια το μήνα παρά αυτή η κοροϊδία και η ψυχική φθορά

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.341
Πόντοι
7.621
μου ζαλιζει τα αρχιδια συνεχεια, ειναι να μην μπεις μια φορα και μετα σε θυμαται :2funny:
Ειχα παρει την ουκρανεζα την χριστινα μερικες φορες, και ελεγε στους συναγωνιστες σε γεματο σαλονι (οπως πληρωνα για να μπω στο δωματιο)
"Να οριστε, αυτος εδω ξερει να γαμαει, οχι σαν και εσας τους μικροτσουτσουνους" και κατι τετοια

ειναι μορφη ο πουστης
Μοοοοονοο αυτος είναι καλό παιδί !! Χαχαχαχαχ

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.620
Πόντοι
1.056
μεσα αυγουστου, ποσες πιθανοτητες εχουν οι Ελληνες/λευκοι να εχουν ξεχυθει σε νησια, παραλιες και εξοχικα, και ποσες οι πακιστανοι/εγχρωμοι;
Φίλε μην το βλέπεις έτσι..

Όταν γίνεται κάτι, το πιθανότερο είναι να γίνει συνήθεια..

Δλδ οι πακιστανοί να αρχίσουν πλέον να πηγαίνουν και φυλής..

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό το χειρότερο είναι ότι σε λίγο καιρό αν συνεχιστεί αυτό το χάλι θα μας ξεπεράσουν..

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
155
Πόντοι
6
Καλα προφανώς, απλά δεν ειχα ξαναδεί τετοια διαφορα.

Λοιπόν, πήρα Τζούλια Φιλλ11 κάτω , μαζί της το πετίτ Ραφαέλα που είχε 2 Πάκιδες αναμονή.
Απρόσμενα καλή για Λατίνα και ο κώλος πέτρα, ποιό πριν είχα αδειάσει και αλλού οπότε άργησα, η κοπέλα δεν τσινισε, τον εγλυφε τον έπαιζε, μια χαρά .
Επιβεβαιωνω για Τζουλια. Φιλικη , σφιχτομουνα και μιλαει λιγα Ελληνικα

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.816
Πόντοι
4.715
Η πρωινή καταδρομική στο Μετάξι δεν απέφερε καρπούς.
Ι.1α κλειστό, το β ανοιχτό το γ κλειστό, όπως τα περισσότερα.
Λεωνίδου & Κολωνού στο νέο χοτελ κάποιοι ενοικοι προσπαθούσαν να δουν φευγαλέα πίσω από τα τζάμια προς τα κάτω, τι παίζει .

Έρημο άθλιο βομβαρδισμένο Μετάξι ☠️

Συνημμένα

• Screenshot_2025-08-18-10-56-36-426_com.google.android.apps.maps~2.jpg
    Screenshot_2025-08-18-10-56-36-426_com.google.android.apps.maps~2.jpg
    336,5 KB · Εμφανίσεις: 27
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom