Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (19 μέλη και 177 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Ειναι και στα αλλα της αλυσιδας στουντελων Βεργας-Εξηκιου γτ μ πε παιζει μπαλα σε 3 σπιτια οταν την ρωτησα,αφου την ζωγραφισα.Μπορει το προγραμμα να την δειχνει στο 7 κατω και να ναι στο 2 πχ οπως εγινε με
Εργάζεται εφέτος παντού με το όνομα Ελένη ή χρησιμοποιεί και άλλο;

Είναι πολύ χοντρή με κοιλιά, πόδια ελέφαντα κ.λ.π;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Για αυτό, επειδή βγάζει πολύ σκυλέ vibe, την τελευταία φορά που την πήρα πριν 5-6 μέρες, την έβαλα στα γόνατα μπροστά στον καθρέπτη και τον έτριβα στην μούρη της, όσο αυτή προσπαθούσε να τον ρουφήξει χωρίς χέρια, στο γαμήσι βόγκαγε σαν τρελή σε σημείο που είχαν έρθει κάτι πιτσιρίκια έξω απο την πόρτα και φωνάζανε "δώσε μωρή", "τρώει καλά η πουτάνα" και άλλες μαλακίες μέχρι που τους έβαλε στην θέση τους η τσατσά.
Εκεί που κόντευα να τελειώσω όμως και ήμουν έτοιμος να τραβηχτώ και να τα ρίξω πάνω της να μάθει, φωνάζει η τσατσά, κάνει ένα φιδίσιο ξεγλίστρημα και φτάνει στην πόρτα σε 0.1" .... με κατάλαβε πως θα έκανα μαλακία η ρουφιάνα (που δεν κάνω σχεδόν ποτέ αλλά αυτή τα θέλει), κυριολεκτικά με το πουλάκι τσιτωμένο και στο χέρι με άφησε, της έχει κάνει ιδιαίτερα η Σάρα και στο παραμύθι και στο χρονικό, μετά πήγα και άδειασα για 2η φορά στην Τάλια δίπλα.
Είμαι 50/50 να μην την ξαναπάρω ποτέ ή να την πάρω μόνο για να της κάνω καφρίλες 1 τελευταία φορά.
Υ.Γ. εκείνη την ημέρα τα σεντόνια στο οίκο ήταν μέσα στην βρώμα, είχαν εμφανή σημάδια κάθε χρώματος ... προσοχή πολύ.
φίλε Μόνικα έχω γαμησει και εγώ...ήμουν σαλόνι και ήρθε και μου δάγκωνε το λαιμό και μου παιζε τον πουτσο μέσα από στο σορτς, μέσα στο δωμάτιο τον κατάπινε όλο, με παρακαλούσε να τη φωνάζω πουτανα, και μου έσπρωχνε τον κωλο να της τον βάλω όσο πιο μέσα...Το Ρουμάνα βγαίνει από το πουτανα τελικά.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Εργάζεται εφέτος παντού με το όνομα Ελένη ή χρησιμοποιεί και άλλο;

Είναι πολύ χοντρή με κοιλιά, πόδια ελέφαντα κ.λ.π;
Κοιτα γενικα χοντρη ειναι,σιγουρα οχι σαν την Κωνσταντινα της ιδιας αλυσιδας.Αλλα για καποιο λογο δεν με χαλασε,μετραει οτι μου αρεσουν οι χοντρουλες γενικα.Οι ρωγες της ειναι λιγο περιεργες σαν να χει κανει λιποαναροφηση απο κει και χουν ξανακολληθει,οκ βυζι παντως μεγαλουτσικο στο υψος του και μαλλον φυσικο αλλα οι ρωγες ειναι καπως αλληθωρες μπορει να ξενερωσουν καποιον.Ποδια νομιζω κομπλε οπως και πατος νορμαλ και επιδερμιδα προσεγμενη.Δεν ξερω παραπανω μου πε πως "εχει" 3 σπιτια που εργαζεται πρωινα ,νομιζω καθε μερα δε θυμαμαι αν μου πε ποια μερα εχει ρεπο αν μου ειπε,παιζει σάητ το οποιο εχει τις βαρδιες παντως αν ψαχτεις.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Σύντομη στοχευμένη είσοδος εις την οικία της οδού Φυλής 65Β, όπου σήμερα δουλεύει η σοκολάτα υγείας Μπέκυ. Αγορά εισιτηρίου και είσοδος στο δωμάτιο (όπου σαν γνήσιος μύστης και γνώστης των οίκων άναψα και το έξτρα λευκό φως για να τη βλέπω καλύτερα - όπως ο κακός ο λύκος :eyebrows:)..
Η σοκολατίνα (μία απ' τις αγαπημένες μου) τελευταία σιγά σιγά βάζει κιλάκια :sad2: και η σκληρή κοιλίτσα της που ως τώρα ήταν γλυκούλα, αργά αργά μεγαλώνει λίγο...
Το δέρμα φυσικά παραμένει άκρως λατρευτό (για μένα), όπως και η καθαριότητά της, και το γλυκό της άρωμα. :smitten:

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Έχουμε κανα καλό συνδιασμό για τριο αυτον τον καιρό που λείπουν μερικές τανες? Για μενα το ιδανικό τρίο πάντως θα ήταν με εμμυ από Λιοσίων και την γνωστη μπαρμπορα. Η μια νεανικια και τερμα καυλα και η μπαρμπορα να μας διδάξει! Έχετε κάτι να προτείνετε κατα προτίμηση 1η βαρδια αλλιώς και 2η. Ευχαριστώ μυστες

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Η πρώην Αγάπη είναι από τα σπιτάκια της Τροφωνίου.
Πλέον δουλεύει στα Βέργας 7 κ Βέργας 2
Είναι γριά, καμμιά 70ριά πλέον κ διαφημίζει ότι γλύφει τα πάντα κ ότι τη χύνεις όπου θες.
Λέει κ ατάκες στο σαλόνι για να πείσει χαχαχα
Για πολύ ιδιαίτερα γούστα...
Καλησπερα Μητσε.....την εχω παρει παλια....αλλα δεν θυμαμαι που....κατι μου λεει στην Καλυμνου οροφος....θυμαμαι με ειχε βαλει στο πισοκολλητο να της χτυπαω την κωλαρα....ψιλοξεπετα αλλα παιχνιδιαρα.
Καλα βολια...!!!!

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Σύντομη στοχευμένη είσοδος εις την οικία της οδού Φυλής 65Β, όπου σήμερα δουλεύει η σοκολάτα υγείας Μπέκυ. Αγορά εισιτηρίου και είσοδος στο δωμάτιο (όπου σαν γνήσιος μύστης και γνώστης των οίκων άναψα και το έξτρα λευκό φως για να τη βλέπω καλύτερα - όπως ο κακός ο λύκος :eyebrows:)..
Η σοκολατίνα (μία απ' τις αγαπημένες μου) τελευταία σιγά σιγά βάζει κιλάκια :sad2: και η σκληρή κοιλίτσα της που ως τώρα ήταν γλυκούλα, αργά αργά μεγαλώνει λίγο...
Το δέρμα φυσικά παραμένει άκρως λατρευτό (για μένα), όπως και η καθαριότητά της, και το γλυκό της άρωμα. :smitten:
Τι υψος εχει περιπου η Μπεκυ?Γτ η Μπιουτη αν και μουναρα για τα γουστα μου ειναι σαν τον Χαγκριντ και γω σαν τον Χαρυ Ποτερ στο πρωτο ετος :(. Τωρα μολις εβλεπα σειρα και ειχε μια κομπαρσα μαυρη χοντρουλα και ελεγα οτι ειναι αυτο που θελω ακριβως ενα chubby αραπακι.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Καλησπερα Μητσε.....την εχω παρει παλια....αλλα δεν θυμαμαι που....κατι μου λεει στην Καλυμνου οροφος....θυμαμαι με ειχε βαλει στο πισοκολλητο να της χτυπαω την κωλαρα....ψιλοξεπετα αλλα παιχνιδιαρα.
Καλα βολια...!!!!
Αυτο ειναι και τωρα λοιπον ,ξεπετα με στυλ και μπολικο κριτζ.Απο τοτε εβαζε τα κλαματα στο γαμησι οτι ποναει?Ηταν τερμα Εθνικος Σταρ στο extra 3 οι αντιδρασεις πονου και καλα στις πουτσιες.

astoxia_ylikou

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Παίδες Ιάσωνος 44 τέρμα δεξιά τώρα έχει μια Αλβανίδα χοντρούλα στα 10 με σπέσιαλ τσιμπούκι . Έχει πάρει κανείς λέει τίποτα ;;;

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.427
Πόντοι
2.591
Ναί, η Σοφία που χθες ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα ενώ το Σάββατο τα πήρε κανονικά στο στόμα, γύρνα πίσω γιαγιά Φωφώκαααα.
Ανακοίνωσε απλό και χθες αλλά δεν ισχύει ή μάλλον όπου θέλει κάνει....

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Έχουμε κανα καλό συνδιασμό για τριο αυτον τον καιρό που λείπουν μερικές τανες? Για μενα το ιδανικό τρίο πάντως θα ήταν με εμμυ από Λιοσίων και την γνωστη μπαρμπορα. Η μια νεανικια και τερμα καυλα και η μπαρμπορα να μας διδάξει! Έχετε κάτι να προτείνετε κατα προτίμηση 1η βαρδια αλλιώς και 2η. Ευχαριστώ μυστες
Πρεπει να συμβιβαστεις αναγκαστικα με αλλο combo Παπαρίνο μεχρι να γυρισουν.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Τι υψος εχει περιπου η Μπεκυ?Γτ η Μπιουτη αν και μουναρα για τα γουστα μου ειναι σαν τον Χαγκριντ και γω σαν τον Χαρυ Ποτερ στο πρωτο ετος :(. Τωρα μολις εβλεπα σειρα και ειχε μια κομπαρσα μαυρη χοντρουλα και ελεγα οτι ειναι αυτο που θελω ακριβως ενα chubby αραπακι.
Γύρω στο 1,60 κάτι είναι μύστη, ίσως 1,63 ξέρω γω χωρίς πορνοτάκουνα. Προς chubby πάει να γίνει, δεν τη λες χοντρούλα ακόμα, αλλά πλέον δεν είναι ούτε "κανονική". Η Μπιούτι είναι πιο ψηλή, θεάρα, εντυπωσιάζει κι ας μην είναι τούμπανο ή τέλεια..
Αν θες κάτι τέτοιο πήγαινε Λεωνίδου 28 σκαλάκια (δεξί, όχι στον όροφο) να βρεις τη Νέσση! :rockon:
Έχει καμπύλες, με σωματότυπο αχλάδι, κωλάρα (με κυτταρίτιδα) και μπούτια, με νορμάλ βυζιά

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.586
Πόντοι
3.491
Μαχαίρι και ήμουν σούπερ άτυχος δεν θα το ειχαν βρει κανονικα. Σου μιλάω ΣΟΒΑΡΑ ότι και αν έχω κάνει στη ζωή μου ούτε κάτι σοβαρό ήταν και ΠΟΤΕ δεν έκανα κακό πρώτος. Το είχα πάνω μου καθαρά για αυτοπροστασία. Στο δικαστήριο δε, για μαχαίρι/αυτοπροστασία είμασταν 8/12. Οκ ο νόμος είναι νόμος, έστω και σε μη πρέπον φόρουμ, ευχαριστώ το δικαστήριο που αποδέχτηκε την εγκάρδια απολογία μου και με αθώωσε. Ναι έχω καθαρό μητρώο. Τώρα έχω πλέον αντί για μαχαίρι tactical pen!
Σωστός ! Εγώ έχω ένα κορεάτικο Kubotan ξύλινο, περασμένο στα κλειδιά μου. Μου το είχε χαρίσει ένας Sensei με την προτροπή να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω.
Αν όμως.... ξέρω πολύ καλά τι και πως.
Επειδή μένω στην ευρύτερη σκληρή περιοχή του κέντρου είμαι πάντα alert.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228
Καλα βολια...!!!!
Είναι παλιά καραβάνα η Αγάπη φιλαράκι.
Για πολλά χρόνια ήταν Τροφωνίου 11. Παλιότερα είχε περάσει από Έλλης, Αλκιβιάδου κ Φωκαίας (αυτά μιλάμε 20τια πριν).

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Σωστός ! Εγώ έχω ένα κορεάτικο Kubotan ξύλινο, περασμένο στα κλειδιά μου. Μου το είχε χαρίσει ένας Sensei με την προτροπή να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω.
Αν όμως.... ξέρω πολύ καλά τι και πως.
Επειδή μένω στην ευρύτερη σκληρή περιοχή του κέντρου είμαι πάντα alert.
Ημουν για χρονια ετσι μεχρι που κατεληξα πως το κλειδι σκετο ειναι πιο χρησιμο tool λογω αμεσοτητας και οτι το σπρευ ειναι το μονο που αξιζει τα ρισκα να σε δεσουν.

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
106
Πόντοι
0
Για αυτό, επειδή βγάζει πολύ σκυλέ vibe, την τελευταία φορά που την πήρα πριν 5-6 μέρες, την έβαλα στα γόνατα μπροστά στον καθρέπτη και τον έτριβα στην μούρη της, όσο αυτή προσπαθούσε να τον ρουφήξει χωρίς χέρια, στο γαμήσι βόγκαγε σαν τρελή σε σημείο που είχαν έρθει κάτι πιτσιρίκια έξω απο την πόρτα και φωνάζανε "δώσε μωρή", "τρώει καλά η πουτάνα" και άλλες μαλακίες μέχρι που τους έβαλε στην θέση τους η τσατσά.
Εκεί που κόντευα να τελειώσω όμως και ήμουν έτοιμος να τραβηχτώ και να τα ρίξω πάνω της να μάθει, φωνάζει η τσατσά, κάνει ένα φιδίσιο ξεγλίστρημα και φτάνει στην πόρτα σε 0.1" .... με κατάλαβε πως θα έκανα μαλακία η ρουφιάνα (που δεν κάνω σχεδόν ποτέ αλλά αυτή τα θέλει), κυριολεκτικά με το πουλάκι τσιτωμένο και στο χέρι με άφησε, της έχει κάνει ιδιαίτερα η Σάρα και στο παραμύθι και στο χρονικό, μετά πήγα και άδειασα για 2η φορά στην Τάλια δίπλα.
Είμαι 50/50 να μην την ξαναπάρω ποτέ ή να την πάρω μόνο για να της κάνω καφρίλες 1 τελευταία φορά.
Υ.Γ. εκείνη την ημέρα τα σεντόνια στο οίκο ήταν μέσα στην βρώμα, είχαν εμφανή σημάδια κάθε χρώματος ... προσοχή πολύ.
Καλησπέρα φιλαράκι μήπως γνωρίζουμε βάρδια για το ρουμανακι??

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Ημουν για χρονια ετσι μεχρι που κατεληξα πως το κλειδι σκετο ειναι πιο χρησιμο tool λογω αμεσοτητας και οτι το σπρευ ειναι το μονο που αξιζει τα ρισκα να σε δεσουν.
ένα tactical pen έχει κλιπ, εύκολα μπορείς να το έχεις στην τσέπη σου και να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτό, όντας γνώστης πολεμικών τεχνών για 20+ χρόνια σε διαβεβαιώνω πως έχει τεράστια γκάμα κινήσεων και δεν πρόκειται να βρεις ποτέ μπελά από αυθάδη αλητάκια με στολή που πολλές φορές είναι και το μόνο αξίας που έχουν στη ζωή τους (στολή) Η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος εξάλλου! Θα ακουστεί σαν διαφήμιση...πάρτε όλοι σήμερα ένα tactical pen και γράψτε μια για πάντα μπάτσους και πεσιματα

Τελευταία τροποποίηση:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
ένα tactical pen έχει κλιπ, εύκολα μπορείς να το έχεις στην τσέπη σου και να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτό, όντας γνωστής πολεμικών τεχνών για 20+ χρόνια σε διαβεβαιώνω πως έχει τεράστια γκάμα κινήσεων και δεν πρόκειται να βρεις ποτέ μπελά από αυθάδη αλητάκια με στολή που πολλές φορές είναι και το μόνο αξίας που έχουν στη ζωή τους (στολή) Η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος εξάλλου! Θα ακουστεί σαν διαφήμιση...πάρτε όλοι σήμερα ένα tactical pen και γράψτε μια για πάντα μπάτσους και πεσιματα
Εχω προσπαθησει να το καταλαβω πολλες φορες αλλα δεν μου βγαινει θελει τεχνικη και εμπειρικοτητα που δεν εχω στο ελαχιστο,εσυ μιλας εχωντας εμπειρια και αυτοματισμους .Το ψεκ με ενα κλιπ στη ζωνη ειναι πιο χρησιμο απεναντι σε καθε πιθανο αντιπαλο με καθε οπλο και υπεραριθμια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom