Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (5 μέλη και 66 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.657
Πόντοι
3.936
Κατά τη μια. Τελος πάντων η ουσία είναι ότι κάτσαμε ούτε 15 λεπτά ότι αντικρίσαμε ήταν τελείως βρωμερό κ παρακμιακό γεμάτο πακιδες κ κάθε λογής τέτοιους τύπους κυρίως μεθυσμένους να βρίζονται με τσατσαδες κ να τους πετάνε έξω,ειδικά στη μεγάλου αλεξανδρου εκεί στο καφενείο αραζανε τριγύρω καμία 50αρα τέτοιοι.
Αν ειμασταν πραγματικό κράτος κ όχι μπουρελιστ@ν θα πλάκωσαν τα περιπολικά με τους Μπα και θα γινόταν εκκαθάριση κανείς από αυτούς δεν θα είχε χαρτιά. Κλουβεισον, μπαγλαρεισον και όλοι πίσω από εκεί που ήρθαν, στου κουλουρτζη το κατώφλι.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Αν ειμασταν πραγματικό κράτος κ όχι μπουρελιστ@ν θα πλάκωσαν τα περιπολικά με τους Μπα και θα γινόταν εκκαθάριση κανείς από αυτούς δεν θα είχε χαρτιά. Κλουβεισον, μπαγλαρεισον και όλοι πίσω από εκεί που ήρθαν, στου κουλουρτζη το κατώφλι.
Τι να σου πω ρε φίλε,εγώ είδα χθες αρκετά κλειστά πάντως για Σάββατο βράδυ ειδικά τα παραδοσιακά τσιμπουκαδικα μεγ αλεξανδρου κ Κολωνου κλειστά,όσα ήταν ανοιχτά είχανε όπως είπα κάτι τελείως ανάπηρες,παρόλα αυτά όλα τα δωμάτια φουλ μόνο πακιδες παντού στα σπίτια κ στη γύρα, δε κατεβαίνω όπως ανέφερα προηγούμενος άρα δε ξέρω τι γίνεται άλλες μέρες-βραδια.Παντως σ είπα μεθυσμένοι πακι αρκετοί φουλ φωνές κ τσακωμοί με τσατσαδες που τους έδιωχναν επειδή είναι μεθυσμένοι είτε είχαν δικές τους μουσικές στα κινητά,γενικά ήταν χάλια η κατάσταση.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Καλησπερα φιλε Διανο.....μην το μαλωνεις το αγορι...εχει μια γνωμη....
Ειναι σιγουρα Τσεχα...!!!!!
χάρτης-της-Αλβανίας-και-των-γειτονικών-χωρών.jpg
Λοιπόν άκου: Ότι εξυπνάδα και να κοινοποιησεις στα παπαρια μου. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε την αλήθεια πάλι στα παπαρια μου. Ούτε την προμοταρω ούτε τίποτα. Αλίμονο αν η πιο ιστορική εν ενεργεία ιερόδουλη στην Αθήνα είχε ανάγκη το δικό μου σπρωξιμο! Λέω αυτά που ισχύουν, αλλά τον αράπη όσο κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! Δε βγάζω άκρη με εσάς...! Θέλετε να λέτε ότι είναι από τα Τίρανα; Στ'αρχιδια μου κιόλας. Δε θέλετε να με πιστέψετε ούτε εμένα ούτε τον ληξιαρχο @n.smirni76 ; Πάλι στα παπαρια μου και σίγουρα και στα παπαρια του @n.smirni76 !
1000011576.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
μα οι τσέοι τα παίρνουν από παντού, γιατί να τα κάνουν αυτά? και αν τους πάρεις τηλέφωνο έρχονται σε μισή ώρα+ παρόλο που δεν τους πάω μια...ακόμα θυμάμαι το μουνακι τη μπατσίνα σαν την ορορα στο πιο ψηλό να καταλάβετε που μου εφερε νερό στο κρατητήριο του Αγ Παντελεήμονα...Για να μην αδικήσω μεν και η ξανθούλα στο μεταγωγών ήταν κούκλα, ευγενική αν και τυπική σαν τη Ράνια στο αβυζο καπως.Οκ νιώθω τύψεις γιατί μου φέρθηκαν πολύ καλά, αλλά οκ μπάτσοι...πως να το κάνουμε γαμιεστε! Μάριε αλάνι να σαι καλά!

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.128
Πόντοι
4.936
Κατάθεση στην Αμάντα από φυλής 66 β νομίζω. Κορμάρα, Μαρούλα Λατίνα. Τέλειες αναλογίες για μένα. 3αρι βυζί, με κωλαρα όσο όσο και γλυκιά φάτσα. Πίπα με καποτα σε 50αρα πουτσα μέτρια. Άφηνε χαστούκια και γλυψινο στα βυζιά. 2 στάσεις, ιεραποστολικό και στα 4 όπου πονούσε. Κράτησα λίγο γιατί ήμουν φορτωμένος.
Μόνο για όσους είναι φορτωμένοι και γουστάρουν τέτοια σώματα. Αγαπουληδες η μαραθώνια γαμησια δύσκολο με αυτήν.

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.306
Πόντοι
481
Κατάθεση στην Αμάντα από φυλής 66 β νομίζω. Κορμάρα, Μαρούλα Λατίνα. Τέλειες αναλογίες για μένα. 3αρι βυζί, με κωλαρα όσο όσο και γλυκιά φάτσα. Πίπα με καποτα σε 50αρα πουτσα μέτρια. Άφηνε χαστούκια και γλυψινο στα βυζιά. 2 στάσεις, ιεραποστολικό και στα 4 όπου πονούσε. Κράτησα λίγο γιατί ήμουν φορτωμένος.
Μόνο για όσους είναι φορτωμένοι και γουστάρουν τέτοια σώματα. Αγαπουληδες η μαραθώνια γαμησια δύσκολο με αυτήν.
Πόσο μαυρουλα ήταν μύστη? Φάση αφρικανικό μαύρο?

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Λοιπόν άκου: Ότι εξυπνάδα και να κοινοποιησεις στα παπαρια μου. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε την αλήθεια πάλι στα παπαρια μου. Ούτε την προμοταρω ούτε τίποτα. Αλίμονο αν η πιο ιστορική εν ενεργεία ιερόδουλη στην Αθήνα είχε ανάγκη το δικό μου σπρωξιμο! Λέω αυτά που ισχύουν, αλλά τον αράπη όσο κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! Δε βγάζω άκρη με εσάς...! Θέλετε να λέτε ότι είναι από τα Τίρανα; Στ'αρχιδια μου κιόλας. Δε θέλετε να με πιστέψετε ούτε εμένα ούτε τον ληξιαρχο @n.smirni76 ; Πάλι στα παπαρια μου και σίγουρα και στα παπαρια του @n.smirni76
Η απόδειξη ότι η Βαρβάρα είναι Τσέχα είναι πολύ απλή. Της ζητάς να σου τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Τσεχίας, την ηχογραφείς, και παρουσιάζεις εδώ την ηχογράφηση.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σαιιτ.
Μόλις γύρισα από μία μικρή βόλτα. Τί είδα;
Φ 71 πάνω Σανέλ όμορφη με απλό
Φ 71 κάτω τίνα χοντρούλα και η ελληνορουμανα.
Φ 86 πάνω μια κοπέλα δωμάτιο νομίζω Μελίσα; Με ελ στοματικό.
Φ 86 κάτω καρίνα.
Φ 84 πάνω Άννα και Μαρία.
Φ 69α.β φ65 α.β και Φ 84 κάτω ανοιχτά αλλά δεν μπήκα, γιατί μάλλον θα ήταν οι γνωστές.
Φ 74 αριστερά Έμμυ η Ματούλα από το 66.
Φ 74 δεξιά Άννα.
Φ 61 υπόγειο μια λάτιν αδιάφορη.
Φ 59 κάτω Νικόλ νταρντανα κοπέλα.
Φ 59 πάνα δύο λατινες κοπέλες Έμιλυ ομορφούλα με ελ στοματικό και άλλη μία αδιάφορη.
Φ 66δ μια Ρωσίδα χοντρή με μεγάλα μεμε και μια Κολομβία στο δωμάτιο.δεν την είδα.
Φ 54 Κ Φ 56 η Αουρόρα και οι δύο λατινες.
Φώκαιας 27 πάνω 4 λατινες, η μία ή Ταλία η πιο όμορφη, οι άλλες αδιάφορες
Φώκαιας 27 υπόγειο Τζούλια, ομορφούλα νεαρή μελαχρινή, με ωραίο κωλαρακι σε απλό όμως.
Φώκαιας 25 κάτω η Σάρα και η Ντιάνα, πολύ αδυνατη ξανθιά με το ίδιο πρόγραμμα.
Φώκαιας 25 πάνω κλειστό
Φώκαιας 19 Κάρλα και Κατερίνα.
Φώκαιας 13 υπόγειο αλεχανδρα; Λατίνα απλό.
Φώκαιας 13 ισόγειο 2 λατινες Αλίσα και Μόνικα, η μία με ισπανικό και η άλλη με 69. Καλουτσικες
Επίσης Φώκαιας 17 πάνω και κάτω ανοιχτά, δεν μπήκα.
Φιλιππίδου κάτω Τζούλια, όμορφη λατίνα με ωραίο πρόσωπο,ελ στοματικό και η Ιζαμπέλα στο δωμάτιο.
Τελικά δεν πέρασα, αλλά 2-3 κοπέλες μου άρεσαν και θα δοκιμασθούν τις επόμενες μέρες.
Αυτά τα λίγα από μένα, να είστε καλά και να περνάτε καλά.

sendonakias2025

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Όλες οι κριτικές για την Σουζάνα - Φυλής 86Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας. Κύριοι καλημερα, μήπως έχετε δει πουθενά την Σουζάνα την Λατινα με τα σιδεράκια να παίζει κάπου τώρα σε κάνα οίκο γιατί είχα φάει κόλλημα μαζί της το καλοκαίρι του 2023 στο φ86β που την πήρα κάνα 2 φορές αλλά μετά χάθηκε?

• Like
Αντιδράσεις: 968

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.586
Πόντοι
3.491
05.35 εγερτήριο για τα δέοντα . Προετοιμασία για gym και δουλειά.
07.00 άφιξη στο Ι.1α
Μα τι σουρεαλιστική σκηνή ρε παίδες !!!!
Στην είσοδο καθόταν το κορίτσι μας φορώντας ρόμπα, με καφέ στο χέρι και τσιγάρο.
Εκ δεξιών της η Άννα από το Ι.1β όρθια με καφέ και αυτή, μαζί και η τσατσά εξ αριστερών της όρθια και αυτή με καφέ.
Πέρασα καλημερίζοντας τις εργαζόμενες με αέρα παραγωγού του Χόλλυγουντ
Εδωσα το διπλό πορνοπαράβολο για " ικουσι ιβρό ικουσι λιπτά" .

Μέσα έγινε το σώσε.
Αν ταιριάζει εγκεφαλικά ο πελάτης με την εργαζόμενη τότε υπάρχει παράλληλα και ψυχοθεραπεία, αρκεί να γνωρίζεις πως επενδύεις φαντασιωσικά τις συγκεκριμένες στιγμές που προκύπτουν.
Ένα πράγμα που πρόσεξα για πρώτη φορά, ήταν ο κενός εξαερισμός στο ταβάνι του δωματίου .
Ρε μπόσηδες βάλτε το κορίτσι να δουλεύει στο Ι.1β έστω.

Η προπόνηση ️ βγήκε "αέρα" μετά.

Γαμήστε κι επενδύστε συναγωνιστές !
Τα σέβη μου

Συνημμένα

• IMG_20250811_072721.jpg
    IMG_20250811_072721.jpg
    3,5 MB · Εμφανίσεις: 23

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228
07.00 άφιξη στο Ι.1α
Στην είσοδο καθόταν το κορίτσι μας φορώντας ρόμπα, με καφέ στο χέρι και τσιγάρο.
Εκ δεξιών της η Άννα από το Ι.1β όρθια με καφέ και αυτή, μαζί και η τσατσά εξ αριστερών της όρθια και αυτή με καφέ.

Μέσα έγινε το σώσε.
Αν ταιριάζει εγκεφαλικά ο πελάτης με την εργαζόμενη τότε υπάρχει παράλληλα και ψυχοθεραπεία, αρκεί να γνωρίζεις πως επενδύεις φαντασιωσικά τις συγκεκριμένες στιγμές που προκύπτουν.
Ένα πράγμα που πρόσεξα για πρώτη φορά, ήταν ο κενός εξαερισμός στο ταβάνι του δωματίου .

Τα σέβη μου
Ο εξαερισμός του δωματίου στο Ι1α από το αρχείο Μπάμπολα:rockon:

IMG_20250727_132229.jpg

Την καλημέρα μου
:hi:

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.427
Πόντοι
2.591
07.00 άφιξη στο Ι.1α

Μέσα έγινε το σώσε.

Τα σέβη μου
Σαντρα;;;;

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646
μα οι τσέοι τα παίρνουν από παντού, γιατί να τα κάνουν αυτά? και αν τους πάρεις τηλέφωνο έρχονται σε μισή ώρα+ παρόλο που δεν τους πάω μια...ακόμα θυμάμαι το μουνακι τη μπατσίνα σαν την ορορα στο πιο ψηλό να καταλάβετε που μου εφερε νερό στο κρατητήριο του Αγ Παντελεήμονα...Για να μην αδικήσω μεν και η ξανθούλα στο μεταγωγών ήταν κούκλα, ευγενική αν και τυπική σαν τη Ράνια στο αβυζο καπως.Οκ νιώθω τύψεις γιατί μου φέρθηκαν πολύ καλά, αλλά οκ μπάτσοι...πως να το κάνουμε γαμιεστε! Μάριε αλάνι να σαι καλά!
Μύστη, γιατί σε συνέλαβαν? :police:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Μύστη, γιατί σε συνέλαβαν? :police:
Μαχαίρι και ήμουν σούπερ άτυχος δεν θα το ειχαν βρει κανονικα. Σου μιλάω ΣΟΒΑΡΑ ότι και αν έχω κάνει στη ζωή μου ούτε κάτι σοβαρό ήταν και ΠΟΤΕ δεν έκανα κακό πρώτος. Το είχα πάνω μου καθαρά για αυτοπροστασία. Στο δικαστήριο δε, για μαχαίρι/αυτοπροστασία είμασταν 8/12. Οκ ο νόμος είναι νόμος, έστω και σε μη πρέπον φόρουμ, ευχαριστώ το δικαστήριο που αποδέχτηκε την εγκάρδια απολογία μου και με αθώωσε. Ναι έχω καθαρό μητρώο. Τώρα έχω πλέον αντί για μαχαίρι tactical pen!

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Υπερκαλτ σκηνικο μετα νευρικου γελιου και ραντισματος μαπας στην Ελενη-Ελενα που πετυχα μεσημερι στο Βεργας 2,νομιζω καπου εδω τελειωνει το ανωμαλο κεφαλαιο με τις γκιλφ για μενα,ισως ανεβασω κριτικη αν με αφησει το συστημα.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ.
Μόλις γύρισα από βόλτα μεταξι. Πόνεσαν λίγο τα ματάκια μου με αυτά που είδα. Σε όσα μπήκα λοιπόν:
Ι 20β αριαννα, Καμύ ,λατινες απλό κανονικό σώμα.
Ι20α Ουκρανία χάλια.
Ι 20 η Ιζαμπέλα λατίνα με κωλαρα απλό.
Ι 19 Ρωσίδα χοντρη
Λεωνίδου ,28 Βαλεντίνα χοντρή
Ι 32 πρώτο Μαρία 15€
Μ Αλεξάνδρου 31 κάτω Αφροδίτη κοντή λατίνα απλό.
Μ Αλεξάνδρου 22 πάνω Ντιάνα γεματουλα με βυζάρες και Γιούλη ομορφούλα με απλό.
Μ Αλεξάνδρου 17 Γκαμπριέλα με απλό, συμπαθητική.
Μ Αλεξάνδρου 15 Μέλανι, λατίνα νταρντανα απλό.
Κολωνού ,45 2η πόρτα λάτιν κοντή χοντρή απλό.
Κολωνού 45 ευθεία Ιζαμπέλα, λάτιν τσουπωτη απλό.
Ι 44 σκαλάκια καρίνα νεαρή τσουπωτη με μεγάλα μεμε και Ελ στοματικό.
Ι 31 Νταϊάνα κοντοπουτσνο λάτιν απλό
Ι 27 Ναταλία.
Ι 30 υπόγειο όνομα δεν θυμάμαι νταρντανα ξανθιά με Ελ στοματικό. Όχι λατίνα.
Κολωνού 30 2ος όροφος Άννα, χάλια μαύρα.
Κολωνού 30 υπόγειο Αλμα και Νίνα , σε απλό , βλεποντουσαν.
Κολωνού 32 α Λάουρα και Ρόζα , αδύνατες ξανθιές , όχι λάτιν σε απλό.
Κολωνού 32 η Καρολάιν και Λουνα 20€........ Ήταν σε δωμάτιο.
Μαραθώνος 59 κάτω Στεφανυ, χοντρούλα σε απλό.
Τα υπόλοιπα Μαραθώνος κλειστά.
Αυτά είδα και έφυγα σαν κύριος. Κίνηση μέτρια .
Η πιο καλή από εμφάνιση η Γιούλη, την έχω πάρει πριν κάνα μήνα, μέτριες εντυπώσεις .
Καλό βράδυ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom