SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.831
- Πόντοι
- 6.246
Η Γιουλη ειναι ΜΑ21 κ ειναι Λατινα,η Κρινα του Ι46β ειναι ΣλαβαΣλαβα; η Γιούλη εννοεις;
Η Γιουλη ειναι ΜΑ21 κ ειναι Λατινα,η Κρινα του Ι46β ειναι ΣλαβαΣλαβα; η Γιούλη εννοεις;
Καπου μπερδευτηκες μα δε πειραζει εννοειται.Κ οι δυο ειναι καλες για μενα και εξαιρετικης ηλικιας,η Κρινα βγηκε ολογυμνη κ μαρεσε,η Γιουλη με ρουχα κ παλι μαρεσε,ως ποντιος που μιλαει κ Ρωσικα στοχευω τυπου Κρινας,Γιουλη δε ξερω να συννενοηθω αλλα κ τι εγινε δε παω για συζητηση χαχαΣλαβα;
Είναι θετική(σίγουρη) η πληροφορια αυτή;
Τις έχω ακούσει να μιλάνε μεταξύ τους, τσο γρήγορα και τόσο slang που δεν κατάλαβα τίποτα...
Ισπανικά εννοώ, τα οποία κουτσό γνωρίζω, λόγω σχέσης με Λατινοπιπινακι...
Το ακούω όμως..
Στον Χώρο των Ψευδαίσθησεων όλα να συμβούν.
Allrighty!Η Γιουλη ειναι ΜΑ21 κ ειναι Λατινα,η Κρινα του Ι46β ειναι Σλαβα
Οκ!Σιγα τι εκανα,ΠαρακαλωAllrighty!
Sorry και ευχαριστώ...
Η Ειρήνη μύστη μου είναι γλυκειά κ ευγενική, αλλά πλέον κλέβει στο κωλογαμήσι κ δεν αφήνει πολλή ώρα.Ο απολογισμός για μένα το Σ/Κ... Διπλό κωλογαμησι στη γνωστή Ιζαμπελλα Φιλιππίδου και τη Στέλλα την Αλβανή από Φώκαιας. Η ιζα είναι μια πραγματικά αξιοπρόσεκτη παρουσία, όσο για τη Στέλλα μπορεί να κλαίει να χτυπιέται αλλά κάνει πραγματικά βουκΩλικο κωλογαμησι! Θεωρώ πως το έχει πάρει απόφαση ότι από εκεί βγάζει τα πολλά λεφτά...Είναι απόλαυση να της ανοίγεις το τάχα μου στενό κωλαντερο της και μετά από 5δευτερολεπτα να ανοίγει διάπλατα. Αλβανή+κωλος+αλβανική προφορά την ώρα του σοδομισμού = ΞΕΡΟΧΥΝΩ!
Άκουσα χτες κόσμο να μουρμουριζει ότι η Ράνια "διαλέγει" πελάτες στα απλά δωμάτια + ότι ενοχλούν τα μιασαωρα κ βάλε, οκ εγώ δεν έχω θέμα μα το καταλαβαίνω για τον κόσμο. Έχει πάει κανείς τελευταία στην Ειρήνη τη Βουλγάρα? οκ βυζί δεν έχει, αλλά εμένα Μ αρέσει τρελά, έχει άριστο σαλοναρισμα στα μάτια μου, σχεδόν με υπνωτιζει. Αυτή στα 4 να κωλογαμιεται, ΕΠΟΣ! Έχω να την πάρω χρόνια μ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μου κόβονται τα ποδια, μη φάει κάνα στραβωμα και μου φέρει κ αυτή κανά Αλβανο. Ανθούν τα γίδια στα μπουρδέλα.![]()
το πατινι εσυ το πατησες κλοτσια να πεσει;
δεν είμαι τόσο αρχίδιτο πατινι εσυ το πατησες κλοτσια να πεσει;
(και γω ετσι κανω)
Ο απολογισμός για μένα το Σ/Κ... Διπλό κωλογαμησι στη γνωστή Ιζαμπελλα Φιλιππίδου και τη Στέλλα την Αλβανή από Φώκαιας. Η ιζα είναι μια πραγματικά αξιοπρόσεκτη παρουσία, όσο για τη Στέλλα μπορεί να κλαίει να χτυπιέται αλλά κάνει πραγματικά βουκΩλικο κωλογαμησι! Θεωρώ πως το έχει πάρει απόφαση ότι από εκεί βγάζει τα πολλά λεφτά...Είναι απόλαυση να της ανοίγεις το τάχα μου στενό κωλαντερο της και μετά από 5δευτερολεπτα να ανοίγει διάπλατα. Αλβανή+κωλος+αλβανική προφορά την ώρα του σοδομισμού = ΞΕΡΟΧΥΝΩ!
Άκουσα χτες κόσμο να μουρμουριζει ότι η Ράνια "διαλέγει" πελάτες στα απλά δωμάτια + ότι ενοχλούν τα μιασαωρα κ βάλε, οκ εγώ δεν έχω θέμα μα το καταλαβαίνω για τον κόσμο. Έχει πάει κανείς τελευταία στην Ειρήνη τη Βουλγάρα? οκ βυζί δεν έχει, αλλά εμένα Μ αρέσει τρελά, έχει άριστο σαλοναρισμα στα μάτια μου, σχεδόν με υπνωτιζει. Αυτή στα 4 να κωλογαμιεται, ΕΠΟΣ! Έχω να την πάρω χρόνια μ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μου κόβονται τα ποδια, μη φάει κάνα στραβωμα και μου φέρει κ αυτή κανά Αλβανο. Ανθούν τα γίδια στα μπουρδέλα.![]()
Δεληγιώργη
- 30: μια ξανθιά χοντρή μιλφ, και ένα τραβέλι. Είχα ξεροχύσει ήδη από τις καλτ και μυστήριες ενέργειες που έβγαζε ο προαύλιος χώρος του μπουρδέλου
Το είχα τεράστια ανάγκη
Φωκαίας
- 7: Έντζυ. Είπε ότι έκλεισε αλλά παρέμεινε ανοιχτό
Σημερινός μου στόχος ήταν κυρίως η Λίζα για να δω τι λέει και αυτή απο ποδολαγνεία. Ήρθε στο δωμάτιο και της είπα ότι δε θέλω σεχ αλλά τα πόδια της, και δέχτηκε με χαρά. Στο δωμάτιο που την είδα καλύτερα, μου φάνηκε λιγότερο μουνάρα απ'ότι στο σαλόνι, π.χ είχε λίγη κοιλιά την οποία δεν είχα προσέξει. Η γυναίκα ήταν κουρασμένη και αυτό φάνηκε και στην συνέχεια
Έβαλε τα πόδια της στο πρόσωπό μου και μύριζα δυνατά. Το αριστερό δεν έλεγε και πολλά, οπότε επικεντρώθηκα στο δεξί που μύριζε πιο πολύ. Της είπα αν μπορεί να τα τρίβει πάνω-κάτω στο πρόσωπο και μετά την ρώτησα αν μπορώ να τα γλείψω όπου δεν έφερε καμία αντίρρηση. Μετά από γλείψιμο 1-2 λεπτών, την έβαλα να με μαλακίσει με τα πόδια της αλλά σύντομα άρχισε να κουράζεται και έκανε αρκετές παύσεις με αποτέλεσμα να μου κόβει και εμένα το χύσιμο. Για να μην την ταλαιπωρώ, και για να χύσω, της είπα να κάτσει δίπλα μου να μου τον παίξει με το χέρι ενώ εγώ ρούφαγα με πάθος τα χυτά βυζιά της, και το χύσιμο δεν άργησε να έρθει
Μαστόρισσα στην ποδολαγνεία δεν τη λες, αλλά έφταιξε και η κούρασή της. Ήταν δεκτική, δεν μου είπε όχι, και μύριζε ωραία. Το μόνο που με χάλασε ήταν τα ψεύτικα βογγητά που έβγαζε αλλά την άφησα, δεν την έκοψα
Πριν φύγει είπα να της θυμίσω ότι κάποτε την είχα ρωτήσει για κατούρημα, μπας και είχε αλλάξει γνώμη
Reuzel: -πιο παλιά σε είχα ρωτήσει αν μπορείς να με κατουρήσεις
Λίζα: -αα, δε μπορώ
Reuzel: -δεν σου αρέσει, ε;
Λίζα: -δεν είναι αυτό, απλά δεν μπορώ, δεν μου βγαίνει... Γεια σου
Reuzel: -γεια!
![]()
Διδύμου δεν πήγα και το 69 πρέπει να ήταν κλειστό. Εσύ μου φαίνεται έχεις και άλλον λογαριασμό εδώ;Πρόλαβες να πας να σε κατουρήσουν η Βίκυ στο Φυλής 69 ισόγειο και η Φωτεινή στο Διδυμου 27;
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!Διδύμου δεν πήγα και το 69 πρέπει να ήταν κλειστό. Εσύ μου φαίνεται έχεις και άλλον λογαριασμό εδώ;
Έχω την εντύπωση ότι η καινούργια Ραφαέλα στο Φιλιππίδου 11 (όχι αυτή που δούλευε μέχρι και πριν 2 βδομάδες) είναι η φόλα Άννα από το Φυλής 59 και της άλλαξαν το όνομα επειδή είναι φόλα για να μπερδέψουν τον κοσμάκη και να την ξαναπατήσει.χτες πηρα απο φιλιππιδου Ραφαελα,στο σαλοναρισμα με εκανε να περασω,ομορφη παρουσια,ωραιος πατος,με το π μπηκε κ πηγε να μ βαλει σκουφο για πιπα,ριχνει ενα χασμουριτο,καπακι εφαγα φλασια οτι καπου την εχω ξαναπαρει την ξεκολιαρα,φολαρα κ ξενερωσα,πιπα χαλια,απο πανω δεν η8ελε,,στα τεσσερα μετα αλλα βαζει πολυ τζελ,κ μετα κανονικα οπου τελειωσα με το ζορι,μην περασετε ,ειναι φολα
Αυτές οι 2 μοιάζουν πολύ πάντως και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά.Δεν είναι οι ίδιες κοπέλες!
Γενικά, πολλές λατίνες μοιάζουν μεταξύ τους.
πηγα εχθες και μπορω με 100% βεβαιοτητα να επιβεβαιώσω, η ιδια ειναι και τις αλλαξαν σπιτι και ονομα για να την ξαναπατησουμε.Έχω την εντύπωση ότι η καινούργια Ραφαέλα στο Φιλιππίδου 11 (όχι αυτή που δούλευε μέχρι και πριν 2 βδομάδες) είναι η φόλα Άννα από το Φυλής 59 και της άλλαξαν το όνομα επειδή είναι φόλα για να μπερδέψουν τον κοσμάκη και να την ξαναπατήσει.
Πήγα να την πάρω πρόσφατα και επαναλήφθηκε το ίδιο σχεδόν σκηνικό με την Άννα, μόνο που αυτή τη φορά την έδιωξα εγώ.
Αν κάποιος έχει πάρει και τις 2, ας τοποθετηθεί.
Μα είπα και γω, με τέτοια ομοιότητα δεν παίζει να μην είναι η ίδια.πηγα εχθες και μπορω με 100% βεβαιοτητα να επιβεβαιώσω, η ιδια ειναι και τις αλλαξαν σπιτι και ονομα για να την ξαναπατησουμε.
Αυτές οι 2 μοιάζουν πολύ πάντως και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά.
Μα είπα και γω, με τέτοια ομοιότητα δεν παίζει να μην είναι η ίδια.
Ίσως κάνω λάθος μιας κ δεν δοκίμασα Ραφαέλα, αλλά μου φάνηκαν κάποια χαρακτηριστικά διαφορετικά.πηγα εχθες και μπορω με 100% βεβαιοτητα να επιβεβαιώσω, η ιδια ειναι και τις αλλαξαν σπιτι και ονομα για να την ξαναπατησουμε.
σωστος,ειναι η ιδια,κ ελεγα καπου την εχω ξαναπαρει,μακρια,φολαΈχω την εντύπωση ότι η καινούργια Ραφαέλα στο Φιλιππίδου 11 (όχι αυτή που δούλευε μέχρι και πριν 2 βδομάδες) είναι η φόλα Άννα από το Φυλής 59 και της άλλαξαν το όνομα επειδή είναι φόλα για να μπερδέψουν τον κοσμάκη και να την ξαναπατήσει.
Πήγα να την πάρω πρόσφατα και επαναλήφθηκε το ίδιο σχεδόν σκηνικό με την Άννα, μόνο που αυτή τη φορά την έδιωξα εγώ.
Αν κάποιος έχει πάρει και τις 2, ας τοποθετηθεί.