Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 34
- Like
- 21.780
- Πόντοι
- 7.446
Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην οδό Νικηφόρου Ουρανού για scouting...Τα κλείσανε όλα στο Βαρδάρη μύστη μου
Μόνο στούντιο η Θεσσαλονίκη πια...

Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην οδό Νικηφόρου Ουρανού για scouting...Τα κλείσανε όλα στο Βαρδάρη μύστη μου
Μόνο στούντιο η Θεσσαλονίκη πια...

οι ελληνιδεσ ειναι κοπελεσ τησ εκκλησιας δεν κανοθν τετοια πραγματα.....Αναφέρεσαι προφανώς στις Ελληνίδες φοιτήτριες της Ρουμανίας που όταν εργάζονταν στα μπουρδέλα και στα στούντιο της Αθήνας παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες , αφού γνώριζαν πολύ καλά και την Ρουμανική γλώσσα!
και συ καλό δεκατετραύγουστο να έχεις, μη βγαίνεις στα χιόνια χωρίς αλυσίδες, λευτεριά στους ΠιγκουίνουςΠροσοχή μυστες μου.
Αυτό είναι ενημέρωση και αν ξέρει κάποιος περισότερο, να το αποκαλυψει.
Δεν σπαμαρω.
.........
Τις ευχές μου, καλό Πάσχα, σκεπαστειτε να μην κρυώνετε.
Σιγά μην είναι και φιλανδεζαΤα λέμε χρόνια ότι είναι Τσέχα και άλλοι έλεγαν ότι αν είναι Τσέχα αυτοί είναι εξωγήινοι....και το λέμε άτομα που ξέρουν όχι που υποθέτουν,το καλύτερο παιδί είναι η Μπαρμπορα,καλό βράδυ
Αφού όπως λες δεν ήταν γκέι, ίσως να ήθελε να μπει κι αυτός στο δωμάτιο να πάρει μάτι. Βίτσια είναι αυτά, έτσι την έβρισκε. Κρίμα που δεν πέρασες, μπορεί να έβγαζε κανένα βίντεο να σε καμαρώναμεΠροσοχή μυστες μου.
Αυτό είναι ενημέρωση και αν ξέρει κάποιος περισότερο, να το αποκαλυψει.
Δεν σπαμαρω.
Τετάρτη πρωι, παρκάρω το όχημα στο Wyndham στην Κολωνού. Ο πελατης θα αργήσει λίγο και μου προταθηκε να ανέβω στην πισίνα του ξενοδοχείου. Οοοοχι καριόλη μου. Τέτοια ευκαιρία να σνιφαρω την κατρουλιλα του Μεταξουργείο και θα την αφήσω χαμένη?
Βόλτα βουρ στην Κολωνού για να παρω τα καυλωμενα, λαϊκά vides...
Στα πρώτα δέκα μέτρα της Κολωνού, νομίζω 48αρια, τύπος ο οποίος κοιτάζει το κινητό του, με τσεκάρει επίμονα. Δεν έμοιαζε για γκέουλας. Κοιτάζω το μπουρδελακι και ο τυπος μου πεταει: "Φίλε εδώ είναι η Πάολα, την ξέρεις? Μπες να σε κεράσω εγώ, να τη χυσεις στα βυζιά".
_ Φιλαράκι, δεν έχω χρόνο ευχαριστώ.
Τι επιθετικό μάρκετινγκ ήταν αυτό ρε μάγκες? Την Πάολα, δεν την ήξερα. Ο τύπος, δεν ήταν γκέι. Τι φάση?
Προχωράω και ξανακάνω μεταβολή. Αυτός εκεί. Πέρασαν 2-3 , ούτε που τους μίλησε. Τι γίνεται? Κραχτης? Αποκλείεται.
Πλησιάζω, μπαίνω στον οίκο. Με έχει φάει η περιέργεια. Βγαίνει η Πάολα και είναι γαμάτη για τα γουστα μου. Νταρντανα, παλευκη, μπουτάρες, κωλάρα, μακριά κατάμαυρα μαλλιά και πρασινα μάτια. Program ελευθερο στοματικό.
Αναμονή και άλλων Περσών, μπαρμπαδων και λοιπών.
Ο τύπος, μέσα στο σαλονακι, μου ξαναγνεφει να περασω. Δωρεάν!
Φέυγω γιατί ο πελατηε είναι έτοιμος για "σφαξιμο" και δεν σηκώνει καθυστερα.
Άγνωστο παρεμεινε τι παιζοταν εκεί.
Το γεγονός έλαβε χώρα την Τρίτη 10:30 - 11:00.
Αν κάποιο λαγωνικό ξέρει περισότερο ας διαφωτίσει.
Τις ευχές μου, καλό Πάσχα, σκεπαστειτε να μην κρυώνετε.
Φ59 όροφος πρωινές ώρες.Καλημέρα. Η Τζέσικα η "Θεσσαλονικιά" την έχει πάρει καθόλου το μάτι σας ?
αμα εβγαζε βιδεο καλα θα ηταν.Αφού όπως λες δεν ήταν γκέι, ίσως να ήθελε να μπει κι αυτός στο δωμάτιο να πάρει μάτι. Βίτσια είναι αυτά, έτσι την έβρισκε. Κρίμα που δεν πέρασες, μπορεί να έβγαζε κανένα βίντεο να σε καμαρώναμε
ευτυχως που υπαρχουν πουτανες, ποιος ξερει που θα εφταναν στην "κανονικη" ζωηαμα εβγαζε βιδεο καλα θα ηταν.
Μην εκλεινε ξαφνικα τα φωτα και εβγαζε το παντελονι, και γινοταν καμια μονομαχια εκ
που θα έφταναν στην κανονική ζωή: κληρικοί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, υπεύθυνοι μαγαζιωναμα εβγαζε βιδεο καλα θα ηταν.
Μην εκλεινε ξαφνικα τα φωτα και εβγαζε το παντελονι, και γινοταν καμια μονομαχια εκει μεσα
τι ανθρωποι ειναι αυτοι ρε πουστη και κυκλοφορουν ελευθεροιευτυχως που υπαρχουν πουτανες, ποιος ξερει που θα εφταναν στην "κανονικη" ζωη
Ξερεις αμα ειναι αυριο κ ισχυει μεχρι τις 5;;γιατι μενω μακρια κ θα κατεβω μην ξενιτευτω αδικα..αν μπορεις να βοηθησεις κ ξερεις...1α , ισόγειο
Δεν έχει μιλφ κ γκράννυ στα μπουρδέλαΚαλημέρα σε όλους...
Παίζει κανένα αξιογάμητο μιλφ η και γκρανι τώρα το πρωί σε κάποιο σπιτάκι?

Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις ΚΑΙ βιντεοσκοπησεις.Αφού όπως λες δεν ήταν γκέι, ίσως να ήθελε να μπει κι αυτός στο δωμάτιο να πάρει μάτι. Βίτσια είναι αυτά, έτσι την έβρισκε. Κρίμα που δεν πέρασες, μπορεί να έβγαζε κανένα βίντεο να σε καμαρώναμε
Όντως επέστρεψε;Φ59 όροφος πρωινές ώρες.