George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.155
- Πόντοι
- 1.056
Αυτη δεν ειναι η αφρικανα ; Η μαυρη με την κωλαρα?Προτείνω πάντως Νέσση!!undefined
Αυτη δεν ειναι η αφρικανα ; Η μαυρη με την κωλαρα?Προτείνω πάντως Νέσση!!undefined
ΝαιΑυτη δεν ειναι η αφρικανα ; Η μαυρη με την κωλαρα?
Ποια είναι η Ντιάννα μπανάνα; Η γνωστή από τη Ρουμανία;Συνοπτικά
Φυλης 65β>Ντιάννα μπανάνα και Μπιούτη
Κάτι τέτοιο, ήταν και στα Φιλιππίδου, πάντα με επιθετικό σαλόνι και πιάσιμο χαμηλά..Ποια είναι η Ντιάννα μπανάνα; Η γνωστή από τη Ρουμανία;
Τότε δε λέμε για την ίδια. Όλες οι κριτικές για την Ντιάνα - Φυλής 65Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία ΒικτωρίαςΚάτι τέτοιο, ήταν και στα Φιλιππίδου, πάντα με επιθετικό σαλόνι και πιάσιμο χαμηλά..
Όταν λες έξτρα πχ τι παίζει.Αν δεχθούν, μόνο οι γκίλφάρες στο Κολωνού 47 (Ειρήνη, Άννα, Μαρία, Ελένη).
Εναλλακτικά, κάποια λατίνα με έξτρα λεφτά...
Οι λατίνες είναι φιλοχρήματες κ συνήθως ανοιχτές στο να κάνουν έξτρα με "φιλοδωρήματα"Όταν λες έξτρα πχ τι παίζει.
Έχω για φετίχ πολύ εκείνη την Ντάρια από Κολωνού 30
1α , ισόγειοΗ Τατιάνα από Ιάσωνος 1 είναι στο ισόγειο ή στον όροφο?
Θα γελάσω όταν κάποιος κάποτε της μιλήσει τσέχικα κι αυτή θα κοιτάζει τους τοίχους. Όπως κάποτε οι ρομουνες που το έπαιζαν σπανιολες κι όταν τους μιλούσες ισπανικά κοιτούσαν τους τοίχους.Ναι τύπε, η Μπάρμπορα έχει κάνει μετεκπαίδευση στραγγίσματος αρχιδιώνστην Ακαδημία της Πράγας, μιας και κατάγεται από την Τσεχία...
![]()
Νομίζω ότι είναι Βουλγάρα, αν και δεν έχω δει διαβατήριο.Θα γελάσω όταν κάποιος κάποτε της μιλήσει τσέχικα κι αυτή θα κοιτάζει τους τοίχους. Όπως κάποτε οι ρομουνες που το έπαιζαν σπανιολες κι όταν τους μιλούσες ισπανικά κοιτούσαν τους τοίχους.
Γνωστός ο τύπος από τα μοντελάδικα. Δεν θα επεκταθώ, αλλά σίγουρα είναι από τα πιο εύκολα λεφτάΧθες λίγο μετά τις 23:00 κατάθεση σε Ίντζι (ή Έντζι, δεν ξέρω εγώ Ίντζι το ακούω). Είναι στανταράκι για σίγουρη απόλαυση εδώ και πάνω από 6μηνο, έχουμε καλή χημεία και περνάμε καλά. Τρελιάρα κι έχει όρεξη για σεξ, σε απλό πρόγραμμα μόνο δυστυχώς. Αλλά ρε μάγκες, μου το πε η κοπελιά κι είπα να το ρωτήσω, ήταν ένας τύπος χθες από τις 14:00 εκεί πέρα που ξεκίνησε τη βάρδιά της και δεν έλεγε να φύγει ακόμη και στις 23:30 που έφευγα εγώ. Οπότε είχε πρακτικά μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο και στο άλλο καθόταν αυτός ο τύπος, που την έπαιρνε κάθε 2ο δωμάτιο για 10-20 λεπτά. Το κουλό δεν είναι μόνο πόσες ώρες κάθισε, αλλά το ότι καθόταν και μιλούσε απλά χωρίς να κάνει σεξ, μιλούσε για τις γκόμενές του λέει και τις ερωτικές του περιπέτειες. Και σας ερωτώ κύριοι, είναι κάποιος συνάδελφος από εδώ μέσα; Δεν κρίνω βέβαια, έχω απλά περιέργεια να μάθω τι βίτσιο είναι αυτό. Δε λέω, καλή η Ίντζι, αλλά αν ήταν να κάθομαι να μιλάω απλά σε μια γυμνή τύπισσα δεν ξέρω αν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Γαμάτο τυπάκι μεν, έχω κάνει πιο ωραίες κουβέντες με άλλες κοπέλες του χώρου δε. Με πρόχειρους υπολογισμούς αν την έπαιρνε 20 λεπτά κάθε ώρα, και κάθισε 10 ώρες, είναι 400€. Ίσως υπερβάλλω, ίσως να έκανε διαλείμματα δε ξέρω, αλλά για μπουρδέλο στη Φυλής δεν αξίζει κατ'εμέ… 40€ την ώρα βρίσκεις και ψυχολόγο να σε ακούει…
Σωστά!Κάτι τέτοιο, ήταν και στα Φιλιππίδου, πάντα με επιθετικό σαλόνι και πιάσιμο χαμηλά..
Κοντά έπεσα βροΟκ!
Άλλο χρώμα το πράσινο κ άλλο το σκούρο κυπαρισσί.
Για να γίνει αυτό που θέλεις πρέπει να έχεις πάει μαζί της τουλάχιστον 3 φορές προηγουμένως, να σε γουστάρει σαν άντρα, και να της δώσεις προκαταβολικά 20 ευρώ ως δώρο (πληροφορία από φίλο).Όταν λες έξτρα πχ τι παίζει.
Έχω για φετίχ πολύ εκείνη την Ντάρια από Κολωνού 30
Και μόνο απλό πρόγραμμα δεν κάνει σε αυτούς που Αυτή Γουστάρει βέβαια....Έιτζι λέγεται, ωραίο μωρό
Δεν υπάρχει ωραία γυναίκα πουτάνα που να κάνει υπεραπλό πρόγραμμα σε όσους πελάτες γουστάρει ιδιαίτερα!Και μόνο απλό πρόγραμμα δεν κάνει σε αυτούς που Αυτή Γουστάρει βέβαια....
![]()
Μήπως ήταν κοκακιας?Χθες λίγο μετά τις 23:00 κατάθεση σε Ίντζι (ή Έντζι, δεν ξέρω εγώ Ίντζι το ακούω). Είναι στανταράκι για σίγουρη απόλαυση εδώ και πάνω από 6μηνο, έχουμε καλή χημεία και περνάμε καλά. Τρελιάρα κι έχει όρεξη για σεξ, σε απλό πρόγραμμα μόνο δυστυχώς. Αλλά ρε μάγκες, μου το πε η κοπελιά κι είπα να το ρωτήσω, ήταν ένας τύπος χθες από τις 14:00 εκεί πέρα που ξεκίνησε τη βάρδιά της και δεν έλεγε να φύγει ακόμη και στις 23:30 που έφευγα εγώ. Οπότε είχε πρακτικά μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο και στο άλλο καθόταν αυτός ο τύπος, που την έπαιρνε κάθε 2ο δωμάτιο για 10-20 λεπτά. Το κουλό δεν είναι μόνο πόσες ώρες κάθισε, αλλά το ότι καθόταν και μιλούσε απλά χωρίς να κάνει σεξ, μιλούσε για τις γκόμενές του λέει και τις ερωτικές του περιπέτειες. Και σας ερωτώ κύριοι, είναι κάποιος συνάδελφος από εδώ μέσα; Δεν κρίνω βέβαια, έχω απλά περιέργεια να μάθω τι βίτσιο είναι αυτό. Δε λέω, καλή η Ίντζι, αλλά αν ήταν να κάθομαι να μιλάω απλά σε μια γυμνή τύπισσα δεν ξέρω αν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Γαμάτο τυπάκι μεν, έχω κάνει πιο ωραίες κουβέντες με άλλες κοπέλες του χώρου δε. Με πρόχειρους υπολογισμούς αν την έπαιρνε 20 λεπτά κάθε ώρα, και κάθισε 10 ώρες, είναι 400€. Ίσως υπερβάλλω, ίσως να έκανε διαλείμματα δε ξέρω, αλλά για μπουρδέλο στη Φυλής δεν αξίζει κατ'εμέ… 40€ την ώρα βρίσκεις και ψυχολόγο να σε ακούει…
σε επιβεβαιώνω και εγώ, για Βουλγάρα την κάνω την Μπάρμπορα, δεν την έχω ρωτήσει face to face για να μη χαλάστεί, μα το επίθετο της είναι Βουλγαρικό! Είμαι σχεδόν βέβαιος. Επίσης στο άλλο που έχεις δίκιο...ελάχιστες από τις εκδιδόμενες στην Ελλάδα είναι Ρωσίδες, κυρίως είναι Μολδαβές, βασικά σ' εμάς η Μολδαβία εξάγει πουτάνες! Και αν διαβάσεις για Μολδαβία/Μολδαβούς/Μολδαβές...πλέμπα, ευτυχώς για αυτές υπάρχει το Μετάξι!Νομίζω ότι είναι Βουλγάρα, αν και δεν έχω δει διαβατήριο.
Πουλάει παραμύθι ότι κατάγεται από υπαρκτό μέρος της Τσεχίας,
αλλά οι μύστες δεν μασάμε ταραμά.
Μιας που πιάσαμε την κουβέντα για καταγωγές, η γνωστή Άννα-Ιλόνα είχε Μολδαβικό διαβατήριο.
Παρόλα αυτά δήλωνε καταγωγή από Ρωσσία...![]()