Σήμερα είχε αρκετές ανατροπές η μέρα όμως τελικά υπήρξε happy ending.
Για άλλες πήγαινα (π.χ. Άννα ή Αλίσα από Χωματιανού αλλά ήταν και τα δύο κλειστά) όμως αφού δεν τις βρήκα έκανα μία τσάρκα.
Στα κεντρικά της Φυλής μία σαλονάρισε με αρκετά προκλητική διάθεση (όχι η Ντιάνα-Μπανάνα μπλιαχ) και με έκανε να φαντασιώνομαι πως άνετα θα την έπαιρνα στο σαλόνι ενώ κοιτάνε οι υπόλοιποι.
Όμως κάτι δεν μου κόλλαγε με τη συγκεκριμένη και έτσι κατέβηκα προς
Μεταξουργείο...
Πήγα στα Μαραθώνος τα οποία ήταν γεμάτα φολολατίνες και μόλις βρήκα μία νορμάλ λευκή γυναίκα στην Αχιλλέως πέρασα.
Δεν ρώτησα ούτε όνομα, ούτε εθνικότητα ούτε τίποτα. Η εμφάνιση της δεν με ενθουσίασε, όμως ήθελα επιτέλους να εκτονωθώ.
Περνώντας στο δωμάτιο παρατήρησα πως υπήρχε παράθυρο πίσω από το κουρτινάκι στο οποίο έβλεπες φάτσα φόρα την αυλή των μπουρδέλων της Μαραθώνος.
Αν δεν ήταν αυτό μήνυμα από μία ανώτερη δύναμη τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.
Εννοείται πως άφησα ανοιχτά, όχι εντελώς τέρμα αλλά με ξεκάθαρη οπτική επαφή απ' έξω προκειμένου να ικανοποιήσω τα voyeur βίτσια μου.
Δεν θα γράψω πολλά για τις επιδόσεις, μιας και δεν έχει νόημα, όμως εκεί που το σύμπαν μου έστειλε μήνυμα ήταν όταν έπιασα 2 Πακιστανούς (;) που μας κοίταζαν απέξω, σχεδόν σκύβοντας. Αν τα έγραφε άλλος δεν θα το πίστευα, όμως όποιος γουστάρει τέτοιες φάσεις ας πάει και θα δει πόσο καλή οπτική επαφή υπάρχει.
Δεν έκατσαν πολύ πάντως, φαντάζομαι και οι ίδιοι φοβόντουσαν/ντρέπονταν. Εγώ έχυσα πολύ δυνατά πάντως. Και είμαι ευγνώμων για αυτό.
*Ελπίζω μόνο να μην με τράβηξαν βίντεο, δεν έχω όρεξη να γίνω star στο deep web.
Υ.Γ.: Το δωμάτιο είναι αυτό δεξιά δίπλα από το κουζινάκι.