Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (19 μέλη και 144 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
52.786
Πόντοι
36.228
Συνέχεια τσάρκας:ak::ak:

Βέργας 3 Μαριάννα λατίνα κ θεία Όλγα

Βέργας 2 Αλεξάνδρα

Βέργας 7 ισόγειο Κωνσταντίνα Αγρινιώτισσα κ Μόνικα το φωτομοντέλο

Βέργας 7 υπόγα Άννα γυρολόγος κ θεία Ελένη ex-Αγάπη με χυσομαπίδι κ γλυφοκώλι στο μενού. Πέταξε την ατάκα "Θέλεις να πιάσεις τα κουπόνια?" κ έπιανε τα βυζιά της:2funny:Μάλλον πεπόνια εννοούσε :tooth:

Στροφή...

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Σοφία

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Καρίνα λατίνα καστανή καινούρια, με πιασίματα αρμονικά, 2άρια ωραία βυζάκια. Ελεύθερη φλογέρα

Εδώ έγινε η κατάθεση :fuck2::fuck2:

Είναι γλυκό μωρό, κάνει ωραία τσιμπούκα διάρκειας κ τον τρώει δυνατά...

Παρόλαυτα, λόγω απειρίας, τρομάζει όταν χτυπάει πόρτα ή υπηρεσία :knuppel:

Συνέχεια στη κριτική...

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
IMG_20250808_155040.jpg
IMG_20250808_155052.jpg
IMG_20250808_160544.jpg

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βαλέρια λατίνα κοντή με πιασίματα κ ελεύθερη φλογέρα

Πορνοαναμνήσεις από το Μουσείο...
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 23

SirJason

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
10
Like
2.105
Πόντοι
1.191
Αφού όπως λες δεν ήταν γκέι, ίσως να ήθελε να μπει κι αυτός στο δωμάτιο να πάρει μάτι. Βίτσια είναι αυτά, έτσι την έβρισκε. Κρίμα που δεν πέρασες, μπορεί να έβγαζε κανένα βίντεο να σε καμαρώναμε
Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις ΚΑΙ βιντεοσκοπησεις.
Να με ειδοποιήστε μόνο, να είμαι ξυρισμένος, βαμμένος, γυαλισμενος...

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Καλύμνου 48, κάτω Πωλινόσπιτο κλειστό πάνω γκιλφ κοκκινομάλλα Όλγα σε απλό, ευγενική αλλά παρασιτεμένη.
Μαγνησίας 1 η BBW Λάουρα για μισή ώρα ακόμα σε ελεύθερο τσιμπούκι.
Λίγο πιο πριν Αγκύρας 12 Α κλειστό και δίπλα κλασσικά η θρυλική Αντριάννα που όμως πια έχει παραμορφωθεί από το γήρας και τις πλαστικές.
Απέναντι στο Αγκύρας 9 η λεπτή νέα και ωραία Ντάρια σε νορμάλ πρόγραμμα.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.857
Πόντοι
746
Πέρασα με Βαλέρια μαραθωνος 59 τέρμα δεξιά! Μαύρο χάλι μόλις έβγαλε τα ρούχα ήταν σαν τον σουγκλακο! Μούτρα μέχρι το πάτωμα έτοιμη με καπότα για στοματικό και μόλις της είπα χωρίς με έβαλε να πλυθώ! Καλή πιπουλα αλλά μόλις είπαμε να κάτσει στα 4 μου ρθε μια μυρωδιά είχε και τραχύ δέρμα ξενέρωσα απίστευτα!

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Έλλης 3 απόγευμα η μιλφογκίλφω νόστιμη ωραίο σώμα και κρεμαστά μαστάρια δυόμιση προς τρία Κρίστι σε απλό πρόγραμμα,
Διδυμου 27 Τάνια που σχολαει και συνεχίζει η Ελένη από το Αλκαμένους 113 πέρυσι με κωλάρα τροφαντη. Αμφότερες σε ελεύθερο τσιμπούκι αλλά κώλος τον οποίον έδιναν πέρυσι δεν ανακοινώθηκε.

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Στο Περγάμου 27 η γλυκιά πατσούρα Ειρήνη, πάντα καλοδιάθετη και φιλότιμη σε ελεύθερο στοματικό και σε λίγο μια κάποια Ελένη, καινούργια.
Δίπλα στο Αλκαμένους 117 μια αδιάφορη Μάγια με κακόμοιρο και αδιάφορο ύφος σε απλό.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.389
Πόντοι
2.586
Μετά από καιρό βόλτα (λόγω ελεύθερου xρόνου στο κέντρο) μεσημεριανές ώρες στο Μετάξι και μετά από πολύ καιρό κατάθεση κιόλας.
Είδα κάποιες ενημερώσεις και έκανα στοxευμένες επισκέψεις. Πολλά ευxαριστώ στους ρεπόρτερ μας :hi:

Κ30Α, ξεπρόβαλε μία λατίνα πίσω από τα κάγκελα σε ένα μπλε κορμάκι. Καλή εμφάνιση.

Ιασ. 20(Α) στα δύο Ουκρανάκια, καλούτσικη η πιο ανοιxτόxρωμη ψηλή Αλίνα, έτσι κ έτσι η καστανή Βαλέρια.

Ια. 31 πήγα να δω την Ρέα, εμφανίστηκε μία μιλφ++, δεν ξέρω αν ήταν αυτή. Όxι του γούστου μου.

Φεύγοντας πήγα στην πόρτα στον διάδρομο του 31 με μία φωτεινή επιγραφή "24" και εμφανίστηκε μία πολύ καλή μελαxροινή με σπαστά μαλλιά.
Νομίζω Γαβριέλα, πρόστυxο και όμορφο πρόσωπο με ζωγραφισμένο ένα αυτάρεσκο xαμόγελο. Ωραίο σώμα.
Θα σκεφτόμουν να μπω αλλά νομίζω πως είxε διπλής ώρας δωμάτιο ενώ ένας τύπος πλήρωσε στο σαλόνι για το επόμενο.

Πήγα να δω και την Άντζελα στο Περδίκκας 3 αλλά ήταν κλειστό ακόμα το μαγαζί.
Μερικά ακόμα που δεν θυμάμαι και τέλος στο λατινάκι την Γιούλη του ΜΑ 21 που είxα κατά νου.

Μπαίνω, μόλις πήγαινε σε δωμάτιο. Ό,τι έxει γραφτεί, κλασσική λατίνα καυλίτσα, φορούσε κόκκινα εσώρουxο στρινγκ που κολάκευε το πετίτ στρογγυλό κωλαράκι της.
Μου έριξε μία ματιά, σοβαρή και μπήκε στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα xωρίς αναφορά σε φιλιά κτλπ. Νορμάλ σεξ, πίπα, όλες τις στάσεις.

Δεν μου άρεσε η ενέργεια της, λέω θα φάω ξεπέτα/φόλα αλλά τελικά πλήρωσα.
Αναμονή 10', μπαίνει μέσα, κάθεται στη γωνία και ανοίγει αμέσως προφυλακτικό. Της είπα να έρθει κοντά για πασπάτεμα και το έκανε.

Ωραίο κωλαράκι το οποίο τούρλωσε και θώπευσα., ωραία μεγάλη ρώγα (αυτά μου αρέσουν) σε ένα μικρό αλλά όμορφο βυζάκι. Μετά από κανα δυό κουβέντες περάσαμε στην πίπα.
ΟΚ σφιxτή, έκατσε με το πλάι για να μην φάει κανένα δάxτυλο στο μουνάκι της. Έπιανα ρώγα/βυζάκι, κωλαράκι.
Reverse cowgirl, ιεραποστολικό και μετά στα 4 που την καβάλησα κάνοντας δυνατές βαθιές διεισδύσεις.
Έλεγε κάτι ισπανικά δεν καταλάβαινα, είxε xώσει το κεφάλι στο μαξιλάρι και βόγγαγε σιγανά ώσπου ήρθε το τέλος ...και για τους δύο (;). Έκατσε ξαπλωμένη μπρούμυτα κανένα λεπτό, xαμογέλασε, κάτι μου είπε στο τέλος, μετά επαναλάμβανε μία λέξη που δεν καταλάβαινα "camisada".
Λέω να είxε μάθει το "gamisara"; Δεν έκανα κ τίποτα ιδιαίτερο. Τώρα διαβάζω πως σημαίνει "πιάστηκε εξαπίνης", παρασύρθηκε και έxυσε το μωλάκι. :inlove: Τόση πούτσα που τρώει λογικό κάποια στιγμή, κόκκινο το μουνάκι της..

Θα ξαναπήγαινα αν ποτέ γιατί μου αρέσει εμφανισιακά και αυτό μου αρκεί εφόσον στήνεται καλά και έκανε αυτά που της είπα.
Αρκετή δουλειά και όπως είναι λογικό μην περιμένετε και πολλή ζεστασιά αλλά είμαι ικανοποιημένος.
Μπορεί άλλη στιγμή να ήταν ακόμα καλύτερη.

Σε όσους αρέσουν οι νέες, εμφανίσιμες, μοντελέ κοπελίτσες αυτή και η Γαβριέλα (από εμφάνιση) αξίζουν από όσες λίγες είδα.

Τελευταία τροποποίηση:

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Βέργας 2 η γνωστή παλαιότατη πόρνη Νάταλι Τσιαντάκης γκιλφ με πολλά και ατσούμπαλα κιλά σε ελεύθερο στοματικό.
Στα Βέργας 6 πάνω δύο κοπέλες σε απλό η μία νταρντανομούνα ξέχασα το όνομα η άλλη στο δωμάτιο αλλά δεν την είδα γιατί η βρωμογρια τσατσά ήταν όλο ειρωνεία και αφού της είπα ότι δεν πρόκειται να σταυρώσει πελάτη γιατί είναι κακότροπη απεχώρησα και μαζί μου έτερος άγνωστος συναγωνιστής που παρίστατο.
Στο κάτω μια όμορφη κοπέλα η Κατερίνα γύρω στα τριάντα σε απλό.
Στο 7 κάτω η Τίνα, περί τα σαράντα συμπαθής και χαλαρή σε απλό, κι επάνω μια νταρντανομούνα τριαντάρα, Ρωξάνη νομίζω σε απλό και η Έλενα πρώην Αγάπη της Τροφωνίου 11, στα εξήντα με βυζάρες και κοιλούμπα, σε ελεύθερο στοματικό η οποία κι ετιμήθη για να μην πάει χαμένη η τσάρκα μιας και ως παλιός της πελάτης προ δεκαπενταετίας και βάλε ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσα καλά.
Όλες οι ενημερώσεις μου αφορούν την απογευματινή βάρδια κι έγιναν δέκα λεπτά περίπου μετά από κάθε αυτοψία.
Για την Έλενα θα ακολουθήσει σύντομη κριτική.
Καλό απόγευμα σε όλους!

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
220
Πόντοι
0

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Και ξέχασα το Βέργας 3 όπου υπήρχαν δυο κοπέλες αριστερά σε ελεύθερο με εμφανή καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση ,30-40, και δύο δεξιά σε απλό 25-35 μάλλον Λατίνες .
Hasta la Vista.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.187
Πόντοι
7.265
Σε μερικά πριν από λίγο
Μαραθωνος
Δεξιά Βαλέρια νταρντάνα λατίνα

Μεσαίο κάτω Καρίνα ψηλή λατίνα με μαλλιά μέχρι το κωλο. Βυζαρες και κωλαρα. Συναγωνιστής διαπραγματευόταν τον χρόνο που έχει στην διάθεσή του. 10 λεπτά και είπε ότι θα μετράει και ο ίδιος

Επάνω, Στεφανία ανθυπομετρια λατίνα

Κάτω, Σοφία μιλφ με πιασίματα

Φωκαίας
13 κάτω 2 λατίνες η Αλεξάνδρα όμορφη παρουσία και η Ισαβέλλα
13 επάνω Μόνικα και Αλίσα λατίνες
19 Λίζα
27 επάνω Η μουναρα Ταλία και μια μέτρια η Βαλεντίνα

Φυλής

71 ισόγειο η μοντέλα Κατερίνα και άλλη μια λατίνα
71 επάνω. Λούνα Τίνα και ένα άλογο κούρσας. Πολύ όμορφη νεαρή κορμαρα με μικρό στήθος και ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου. Δεν την είχα ξαναδεί.
69 επάνω. Νικόλ και η Εμμυ με τις βυζαρες
69 κάτω Γιάννα κοντή ανθυπομέτρια
65 ισόγειο Κορίνα και Νταϊάνα
84 ανοίγει στις 7 με Ρανια
58 επάνω Εμιλυ μαυρούλα
59 κάτω Εύα και Βάνα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Σύντομη στοχευμένη έρευνα στα πέριξ.. :uzi:

Φ65Β Κορίνα αδύνατο λευκό με καύλα βυζάκι, και Ντιάνα ντολμαδάκι (από Φιλλιπίδου)

Φ65Α Μπιούτι, δεν ανέβηκα να δω, αλλά μου το είπε με attitude η Κορίνα (χωρίς καν να βγει απ' το κουζινάκι), επειδή ξέρει ότι παίρνω πάντα Μπέκυ ή Μπιούτι.. :tickedoff:
Τι να κάνω ρε παιδιά, πειράζει δηλαδή να έχεις συγκεκριμένα γούστα; :rolleyes::birdman::truce:

Φ66Δ Έμμυ, πετίτ Τζαμαϊκανό σοκολατάκι, που τιμήθηκε μιας και ήταν ο σημερινός στόχος..

Για την ακρίβεια αυτή με τίμησε, διότι το μόνο που ήθελα ήταν μια καλή πίπα, και να με καβαλήσει να γαμηθούμε σα ζευγάρι, με πάθος, ένταση, καύλα.. :rockon:
Ύστερα από αρκετή καβάλα, ξάπλωσε πάνω μου σώμα με σώμα και γαμήθηκε πολύ καλά :knockinb: με αναστεναγμούς, βαριές ανάσες, και φιλώντας το λαιμό μου ξανά και ξανά :kiss-mark:
Ταυτόχρονα νιώθαμε και οι δύο τις ρόγες της να αγγίζουν το σώμα μου πάνω κάτω, και πρέπει να την καύλωνε αρκετά αυτό.. :drooling-face:
Εγώ κρατούσα το κωλαράκι της να νιώθω το ρυθμό με τον οποίο κάλπαζε και το χαστούκιζα κάθε τόσο..
Ζόρικο μωρό..

Τελευταία τροποποίηση:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.187
Πόντοι
7.265

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Απογευματινη επιδρομη, προφανως και δεν θυμαμαι σχεδον κανενα ονομα, ΕΞΚΙΟΥΖ ΜΕ

ΜΑ28 υπογειο Ναταλι και Ντιανα οι μιλφαρες, η ουρα των μυστων εφτανε μεχρι την Κολωνου
Περδικκα και ΜΑ οροφος, ο πυργος του σαρουμαν, κλασσικα η τυπισσα με τα πολλα αντιαισθητικα ταττου και αλλη μια ψιλοαδιαφορη, καμια ελπιδα.
Ι31 μια γνωστη καραπλαστικη σαμπρελολατινα σε συνεχομενα δωματια
Ι27 και Ι37Β ερμητικα κλειστα
Ι46 ισογειο μια ημιπαχουλη ημιπρεζου που κλασσικα ειναι εκει και τσακωνεται με ολο τον κοσμο, ισως να ειχε και αλλη κοπελα αλλα δεν εκατσα να μαθω
Ι44Β στα δυο ισογεια (οχι το Ι44 το δεξια το "παλιο") ειχε καποιες ενδιαφερουσες σκουροχρωμες παρουσιες που βρωμαγαν φολα, αν αντιστοιχισετε προηγουμενες ενημερωσεις σιγουρα θα βρειτε τα ονοματα τους, η μια ηταν σιγουρα μουναρα.

Στα δικα μας ομως.
επεστρεψε η Γκαμπριελα στο ΜΑ17 (μαζι με την ξενερωτη Νικολ), ντροπαλη και ναζιαρα οπως παντα, με ξεσηκωνει απιστευτα. Παροτι καθολη τη διαρκεια της συνεδριας προσπαθουσε να με σαγηνευσει για να της περασω δαχτυλιδι και εβγαλε υπεραποδοση στη συζυγικη ορθοδοξη γαμισαρα, μολις την εβαλα τεσσερα την επιασε μια μικρη κλεπτομανια με το στησιμο (μου το εκανε και παλαιοτερα, δεν επεσα απτα συννεφα). Διορθωσα την αποπειρα κανοντας μια παραλλαγη απο "Barbell Curls" με τα κουρασμενα μπρατσα μου και συνεχισα να γαμαω σαν κουνελι μεχρι να χυσω. Με χαλασε το οτι εχει παρει ελαχιστα κιλακια σε μη ερωτικο σημειο (πλαγια της κοιλιας), και το μαλλι της ηταν σκουρο με μικρες ανοιχτοχρωμες ανταυγιες, τουλαχιστον ντεμοντε θα ελεγα :crazy:

Δυστυχως το γυαλι ραγισε, νομιζω δεν θα προχωρησει ο γαμος... Ασε που εχω και υποψιες... Οτι μου τα φοραει :coffee:

Σε προηγουμενη απογευματινη δραση ειχα παρει χωρις ψαξιμο την γεματουλα Σοφια στο Κ48 το δεξια (που συνυπαρχει μαζι με το ξανθο κρουαζιεροπλοιο την Νικολ), σε πολυ καλη ακα πιπα η οποια δυστυχως δεν συνοδευτηκε με αρχιδορουφηγμα, και σε σκληρο γαμησι στα τεσσερα στο οποιο ο κωλος της μοιαζει και ταλαντευεται σαν στρωμα νερου :confused: Πολυ πλατσα πλουτσα η φαση, και σε κανονικες στροφες νομιζεις οτι ακουγονται χαστουκια... Αρκετα χονδρη λοιπον για τα γουστα μου, ξεγελαστηκα στο σαλονι, να ανεφερω οτι τα βυζια της ειναι μακρουλά σαν λουκανικα :confused:

Τελος παντων, αυτα τα ολιγα. Χρωσταω καμια εικοσαρια κριτικες, ισως προσλαβω μια γραμματεα να μου τις γραφει, αν και τα πραγματα μαλλον θα ειναι δυσκολα
1754679464746.png

Καλη τυχη στις τσαρκες σας αλανια

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
561
Πόντοι
96
Βέργας 2 η γνωστή παλαιότατη πόρνη Νάταλι Τσιαντάκης γκιλφ με πολλά και ατσούμπαλα κιλά σε ελεύθερο στοματικό.
Στα Βέργας 6 πάνω δύο κοπέλες σε απλό η μία νταρντανομούνα ξέχασα το όνομα η άλλη στο δωμάτιο αλλά δεν την είδα γιατί η βρωμογρια τσατσά ήταν όλο ειρωνεία και αφού της είπα ότι δεν πρόκειται να σταυρώσει πελάτη γιατί είναι κακότροπη απεχώρησα και μαζί μου έτερος άγνωστος συναγωνιστής που παρίστατο.
Στο κάτω μια όμορφη κοπέλα η Κατερίνα γύρω στα τριάντα σε απλό.
Στο 7 κάτω η Τίνα, περί τα σαράντα συμπαθής και χαλαρή σε απλό, κι επάνω μια νταρντανομούνα τριαντάρα, Ρωξάνη νομίζω σε απλό και η Έλενα πρώην Αγάπη της Τροφωνίου 11, στα εξήντα με βυζάρες και κοιλούμπα, σε ελεύθερο στοματικό η οποία κι ετιμήθη για να μην πάει χαμένη η τσάρκα μιας και ως παλιός της πελάτης προ δεκαπενταετίας και βάλε ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσα καλά.
Όλες οι ενημερώσεις μου αφορούν την απογευματινή βάρδια κι έγιναν δέκα λεπτά περίπου μετά από κάθε αυτοψία.
Για την Έλενα θα ακολουθήσει σύντομη κριτική.
Καλό απόγευμα σε όλους!
Στο 7 κάτω η Τίνα,ειναι 29 οχι 40

MisterGee

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Like
52
Πόντοι
0
Στο Περγάμου 27 η γλυκιά πατσούρα Ειρήνη, πάντα καλοδιάθετη και φιλότιμη σε ελεύθερο στοματικό και σε λίγο μια κάποια Ελένη, καινούργια.
Δίπλα στο Αλκαμένους 117 μια αδιάφορη Μάγια με κακόμοιρο και αδιάφορο ύφος σε απλό.
Η τσατσα ανακοινωσε με κατι εξτρα ο κωλο της Ελενης μπαινει στο μενου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Τι φάση με το Φιλιππίδου 11 κάτω; Όποτε πηγαίνω 3η βάρδια, περιμένουν 20-30 άτομα στο σαλόνι. Τόσος κόσμος μερακλήδες και μαζεύεται για τον τραβελοτσάτσο; Και δε μιλάω μόνο για Παρασκευή-Σάββατο μεσάνυχτα, αλλά και καθημερινές. Δεν καταλαβαίνω πως την παλεύουν να κάθονται στοιβαγμένοι μέσα σε 10 τετραγωνικά.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Τι φάση με το Φιλιππίδου 11 κάτω; Όποτε πηγαίνω 3η βάρδια, περιμένουν 20-30 άτομα στο σαλόνι. Τόσος κόσμος μερακλήδες και μαζεύεται για τον τραβελοτσάτσο; Και δε μιλάω μόνο για Παρασκευή-Σάββατο μεσάνυχτα, αλλά και καθημερινές. Δεν καταλαβαίνω πως την παλεύουν να κάθονται στοιβαγμένοι μέσα σε 10 τετραγωνικά.
Ξέρουμε αν τυχόν έχει φέρει καμιά μαυρούλα; :think: :2funny::rockon:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.035
Πόντοι
441
Είναι σημείο συνάντησης για τα ναυάγια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom