Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (19 μέλη και 193 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.543
Πόντοι
4.460
Έλλης 3 απόγευμα η μιλφογκίλφω νόστιμη ωραίο σώμα και κρεμαστά μαστάρια δυόμιση προς τρία Κρίστι σε απλό πρόγραμμα,
Διδυμου 27 Τάνια που σχολαει και συνεχίζει η Ελένη από το Αλκαμένους 113 πέρυσι με κωλάρα τροφαντη. Αμφότερες σε ελεύθερο τσιμπούκι αλλά κώλος τον οποίον έδιναν πέρυσι δεν ανακοινώθηκε.
Η Τανια το κωλαντερο της εχει παψει καιρο να το δινει.Παλι καλα που ειναι εδω και βρισκει κανεις κανα τελειωτικο της προκοπης.

sweeper

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
204
Πόντοι
0
Μήπως είσαι εσύ Αλβανός πισωγλεντης και σε δουλεύει η Μπάρμποραρα;
Τι δεν καταλαβαίνεις; Η Μπάρμπορα ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΧΑ!!

Εντάξει το κατάλαβα, δεν χρειάζονται τοσα νεύρα επειδή σου έθιξα την υπάλληλο σου !!!
Έιμαι και παλαιότερο μέλος απο εσένα !!! Δείξε λίγο σεβασμο !!!

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.984
Πόντοι
1.446
Ρε συναγωνιστές τη θεια Ελένη τη ρουφήχτρα από τπ Μεγ Αλεξανδρου 28 είτε στο παραδίπλα τη κουρτίνα δούλευε μετά τα μεσάνυχτα συνήθως. Που ήτανε σχεδόν πάντα λίγο ζαβλακωμένη αλλά άρρωστο τσιμπούκι. Μόνο για αυτήν κατέβαινα μετάξι,τέλος πάντων είχε χαθεί καιρό μάλλον βάραγε λουλακι ,ένας συναγωνιστής είχε αναφέρει ότι την είδε παραδίπλα να έχει πολλά πάρε δώσε με τα πρεζονια.Ξερεις κανεις τι απέγινε ζει χαιρέτησε ;; Τι έγινε ;;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.149
Πόντοι
36.228
Ρε συναγωνιστές τη θεια Ελένη τη ρουφήχτρα από τπ Μεγ Αλεξανδρου 28 είτε στο παραδίπλα τη κουρτίνα δούλευε μετά τα μεσάνυχτα συνήθως. Που ήτανε σχεδόν πάντα λίγο ζαβλακωμένη αλλά άρρωστο τσιμπούκι. Μόνο για αυτήν κατέβαινα μετάξι,τέλος πάντων είχε χαθεί καιρό μάλλον βάραγε λουλακι ,ένας συναγωνιστής είχε αναφέρει ότι την είδε παραδίπλα να έχει πολλά πάρε δώσε με τα πρεζονια.Ξερεις κανεις τι απέγινε ζει χαιρέτησε ;; Τι έγινε ;;
Έχω καιρό να τη δω τη Ρωσοπόντια. Πηγαίνει μάλλον, όποτε ξεμένει από λεφτά...

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.984
Πόντοι
1.446
Έχω καιρό να τη δω τη Ρωσοπόντια. Πηγαίνει μάλλον, όποτε ξεμένει από λεφτά...
Τελευταία φορά που την είδα ήταν σίγουρα πριν 6 μήνες,δε ξανά κατέβηκα μετάξι,αλλά λογικά εάν έχει χωθεί βαθιά είτε δε θα εμφανιστεί ξανά είτε δε θα τη παίρνουν είτε θα είναι σα πτώμα.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.795
Πόντοι
11.096
Εντάξει το κατάλαβα, δεν χρειάζονται τοσα νεύρα επειδή σου έθιξα την υπάλληλο σου !!!
Έιμαι και παλαιότερο μέλος απο εσένα !!! Δείξε λίγο σεβασμο !!!
Παλαιότερος μεν, ανύπαρκτος στην συνεισφορά της ομάδας δε! Είσαι από εκείνους (και δυστυχώς είναι πολλοί) που θέλουν μόνο να συλλέγουν πληροφορίες και όχι να δίνουν. Αδυνατώ να σε σεβαστώ!

8 χρόνια εσύ, 32 μυνήματα, 2 κριτικές, 180 like, άρα μιλάς μια φορά το δίμηνο...

4 χρόνια έχω, 3.500++ μυνήματα, 36 κριτικές, 33.300++ like.

Τέλος συζήτησης.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.149
Πόντοι
36.228
Παλαιότερος μεν, ανύπαρκτος στην συνεισφορά της ομάδας δε! Είσαι από εκείνους (και δυστυχώς είναι πολλοί) που θέλουν μόνο να συλλέγουν πληροφορίες και όχι να δίνουν. Αδυνατώ να σε σεβαστώ!

8 χρόνια εσύ, 32 μυνήματα, 2 κριτικές, 180 like, άρα μιλάς μια φορά το δίμηνο...

Τέλος συζήτησης.
Πώς τον πετσόκοψες έτσι μύστη μου

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.071
Πόντοι
1.326
Σήμερα είχε αρκετές ανατροπές η μέρα όμως τελικά υπήρξε happy ending.
Για άλλες πήγαινα (π.χ. Άννα ή Αλίσα από Χωματιανού αλλά ήταν και τα δύο κλειστά) όμως αφού δεν τις βρήκα έκανα μία τσάρκα.
Στα κεντρικά της Φυλής μία σαλονάρισε με αρκετά προκλητική διάθεση (όχι η Ντιάνα-Μπανάνα μπλιαχ) και με έκανε να φαντασιώνομαι πως άνετα θα την έπαιρνα στο σαλόνι ενώ κοιτάνε οι υπόλοιποι.
Όμως κάτι δεν μου κόλλαγε με τη συγκεκριμένη και έτσι κατέβηκα προς Μεταξουργείο...

Πήγα στα Μαραθώνος τα οποία ήταν γεμάτα φολολατίνες και μόλις βρήκα μία νορμάλ λευκή γυναίκα στην Αχιλλέως πέρασα.
Δεν ρώτησα ούτε όνομα, ούτε εθνικότητα ούτε τίποτα. Η εμφάνιση της δεν με ενθουσίασε, όμως ήθελα επιτέλους να εκτονωθώ.
Περνώντας στο δωμάτιο παρατήρησα πως υπήρχε παράθυρο πίσω από το κουρτινάκι στο οποίο έβλεπες φάτσα φόρα την αυλή των μπουρδέλων της Μαραθώνος.
Αν δεν ήταν αυτό μήνυμα από μία ανώτερη δύναμη τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.
Εννοείται πως άφησα ανοιχτά, όχι εντελώς τέρμα αλλά με ξεκάθαρη οπτική επαφή απ' έξω προκειμένου να ικανοποιήσω τα voyeur βίτσια μου.

Δεν θα γράψω πολλά για τις επιδόσεις, μιας και δεν έχει νόημα, όμως εκεί που το σύμπαν μου έστειλε μήνυμα ήταν όταν έπιασα 2 Πακιστανούς (;) που μας κοίταζαν απέξω, σχεδόν σκύβοντας. Αν τα έγραφε άλλος δεν θα το πίστευα, όμως όποιος γουστάρει τέτοιες φάσεις ας πάει και θα δει πόσο καλή οπτική επαφή υπάρχει.
Δεν έκατσαν πολύ πάντως, φαντάζομαι και οι ίδιοι φοβόντουσαν/ντρέπονταν. Εγώ έχυσα πολύ δυνατά πάντως. Και είμαι ευγνώμων για αυτό.

*Ελπίζω μόνο να μην με τράβηξαν βίντεο, δεν έχω όρεξη να γίνω star στο deep web.

Υ.Γ.: Το δωμάτιο είναι αυτό δεξιά δίπλα από το κουζινάκι.

Συνημμένα

• 1 - Copy.jpg
    1 - Copy.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 27
  • 2 - Copy.jpg
    2 - Copy.jpg
    600,9 KB · Εμφανίσεις: 30

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Γαμησε τα, έχουν καεί όλες οι Λατινες! Βάρανε κάτι 14ωρα μάγκες, 11:00- 01:00..
Δεν ειναι Λατινα.Σλαβα.Καλα καμμενες εργασιακα κ εγκεφαλικα οπως κι εμεις σε αυτη τη χωρα.Αλλα δεν ειναι κ ευκολος τομεας εννοειται.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.149
Πόντοι
36.228
Σήμερα είχε αρκετές ανατροπές η μέρα όμως τελικά υπήρξε happy ending.
Για άλλες πήγαινα (π.χ. Άννα ή Αλίσα από Χωματιανού αλλά ήταν και τα δύο κλειστά) όμως αφού δεν τις βρήκα έκανα μία τσάρκα.
Στα κεντρικά της Φυλής μία σαλονάρισε με αρκετά προκλητική διάθεση (όχι η Ντιάνα-Μπανάνα μπλιαχ) και με έκανε να φαντασιώνομαι πως άνετα θα την έπαιρνα στο σαλόνι ενώ κοιτάνε οι υπόλοιποι.
Όμως κάτι δεν μου κόλλαγε με τη συγκεκριμένη και έτσι κατέβηκα προς Μεταξουργείο...

Πήγα στα Μαραθώνος τα οποία ήταν γεμάτα φολολατίνες και μόλις βρήκα μία νορμάλ λευκή γυναίκα στην Αχιλλέως πέρασα.
Δεν ρώτησα ούτε όνομα, ούτε εθνικότητα ούτε τίποτα. Η εμφάνιση της δεν με ενθουσίασε, όμως ήθελα επιτέλους να εκτονωθώ.
Περνώντας στο δωμάτιο παρατήρησα πως υπήρχε παράθυρο πίσω από το κουρτινάκι στο οποίο έβλεπες φάτσα φόρα την αυλή των μπουρδέλων της Μαραθώνος.
Αν δεν ήταν αυτό μήνυμα από μία ανώτερη δύναμη τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.
Εννοείται πως άφησα ανοιχτά, όχι εντελώς τέρμα αλλά με ξεκάθαρη οπτική επαφή απ' έξω προκειμένου να ικανοποιήσω τα voyeur βίτσια μου.

Δεν θα γράψω πολλά για τις επιδόσεις, μιας και δεν έχει νόημα, όμως εκεί που το σύμπαν μου έστειλε μήνυμα ήταν όταν έπιασα 2 Πακιστανούς (;) που μας κοίταζαν απέξω, σχεδόν σκύβοντας. Αν τα έγραφε άλλος δεν θα το πίστευα, όμως όποιος γουστάρει τέτοιες φάσεις ας πάει και θα δει πόσο καλή οπτική επαφή υπάρχει.
Δεν έκατσαν πολύ πάντως, φαντάζομαι και οι ίδιοι φοβόντουσαν/ντρέπονταν. Εγώ έχυσα πολύ δυνατά πάντως. Και είμαι ευγνώμων για αυτό.

*Ελπίζω μόνο να μην με τράβηξαν βίντεο, δεν έχω όρεξη να γίνω star στο deep web.

Υ.Γ.: Το δωμάτιο είναι αυτό δεξιά δίπλα από το κουζινάκι.
Καλωσήρθες στο κλαμπ των ανοιχτών παραθύρων! Κι εγώ κάνω καλές πράξεις κ δίνω δουλειά:bigdick: στους γείτονες...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Εχω τηλ της,δε το λειτουργει

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.984
Πόντοι
1.446

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.807
Πόντοι
1.336

09/08/25

στις 17:30

Κωνσταντινουπόλεως

1754780622268.png

• 166α: Άννα, Μαρίνα
Παιανιέων
  • 24: Άννα
Αχιλλέως
Μαραθώνος

1754780542287.png

Κολοκυνθούς
  • 38β: 2 χοντρές
Μεγάλου Αλεξάνδρου
  • 25: Τζούλια, Ναόμι. Τσατσά η ξανθιά από Φωκαίας 19

Ιάσονος
  • 44 αριστερά: Σοφία. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί είδα να μπαίνει αφού κατέβηκε από ταξί μία αρκετά νόστιμη καφέ πουτάνα με dreads αλλά δεν την παρουσίασαν όταν μπήκα
  • 27α: Νάταλι
Ζήνωνος
  • 38: Ανοιχτό φως, αλλά κλειστή η κάτω πόρτα
Δεληγιώργη
  • 30: μια ξανθιά χοντρή μιλφ, και ένα τραβέλι. Είχα ξεροχύσει ήδη από τις καλτ και μυστήριες ενέργειες που έβγαζε ο προαύλιος χώρος του μπουρδέλου :skull-and-crossbones::afro: Το είχα τεράστια ανάγκη :wanker:

Φωκαίας
  • 7: Έντζυ. Είπε ότι έκλεισε αλλά παρέμεινε ανοιχτό :confused:
  • 9: Κατερίνα
  • 13 αριστερά: Αλεχάντρα
  • 19: Λίζα
  • 27 πάνω: Λούνα, Τάλια, και άλλη μία
Φιλιππίδου
  • 11α: Ιζαμπέλα, Τζούλια
  • 11β: Ραφαέλα, Μιχαέλα
Αγκύρας
Φυλής
  • 72 κάτω: Έρικα
  • 74 αριστερά: Έμμυ
  • 59 πάνω: 2 λατίνες. Η μία τουλάχιστον μου φάνηκε γνωστή, μάλλον Έμιλυ
  • 59 κάτω: Καμέλια, Εύα κοκκινομάλα λατίνα
  • 65α: Ντιάνα, Κορίνα
  • 65β: Χριστίνα Τσέχα
  • 84α: Ράνια
  • 84β: Μόνικα
  • 86α: Μαρία, Άννα
  • 86β: Καρίνα, και άλλη μία
  • 71β: Λούνα, Βερόνικα, Σανέλ
  • 71α: Κατερίνα, Τίνα
  • 109β: Άννα, Βικτώρια
Σημερινός μου στόχος ήταν κυρίως η Λίζα για να δω τι λέει και αυτή απο ποδολαγνεία. Ήρθε στο δωμάτιο και της είπα ότι δε θέλω σεχ αλλά τα πόδια της, και δέχτηκε με χαρά. Στο δωμάτιο που την είδα καλύτερα, μου φάνηκε λιγότερο μουνάρα απ'ότι στο σαλόνι, π.χ είχε λίγη κοιλιά την οποία δεν είχα προσέξει. Η γυναίκα ήταν κουρασμένη και αυτό φάνηκε και στην συνέχεια

Έβαλε τα πόδια της στο πρόσωπό μου και μύριζα δυνατά. Το αριστερό δεν έλεγε και πολλά, οπότε επικεντρώθηκα στο δεξί που μύριζε πιο πολύ. Της είπα αν μπορεί να τα τρίβει πάνω-κάτω στο πρόσωπο και μετά την ρώτησα αν μπορώ να τα γλείψω όπου δεν έφερε καμία αντίρρηση. Μετά από γλείψιμο 1-2 λεπτών, την έβαλα να με μαλακίσει με τα πόδια της αλλά σύντομα άρχισε να κουράζεται και έκανε αρκετές παύσεις με αποτέλεσμα να μου κόβει και εμένα το χύσιμο. Για να μην την ταλαιπωρώ, και για να χύσω, της είπα να κάτσει δίπλα μου να μου τον παίξει με το χέρι ενώ εγώ ρούφαγα με πάθος τα χυτά βυζιά της, και το χύσιμο δεν άργησε να έρθει

Μαστόρισσα στην ποδολαγνεία δεν τη λες, αλλά έφταιξε και η κούρασή της. Ήταν δεκτική, δεν μου είπε όχι, και μύριζε ωραία. Το μόνο που με χάλασε ήταν τα ψεύτικα βογγητά που έβγαζε αλλά την άφησα, δεν την έκοψα

Πριν φύγει είπα να της θυμίσω ότι κάποτε την είχα ρωτήσει για κατούρημα, μπας και είχε αλλάξει γνώμη

Reuzel: -πιο παλιά σε είχα ρωτήσει αν μπορείς να με κατουρήσεις
Λίζα: -αα, δε μπορώ
Reuzel: -δεν σου αρέσει, ε;
Λίζα: -δεν είναι αυτό, απλά δεν μπορώ, δεν μου βγαίνει... Γεια σου
Reuzel: -γεια!

cigar.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Η Τανια το κωλαντερο της εχει παψει καιρο να το δινει.Παλι καλα που ειναι εδω και βρισκει κανεις κανα τελειωτικο της προκοπης.
Νομίζω ότι με τόσες χαρές που χάρισε το ξεχαρβάλωσε το κωλάντερο της.

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
220
Πόντοι
0

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
220
Πόντοι
0

Δεν ειναι Λατινα.Σλαβα.Καλα καμμενες εργασιακα κ εγκεφαλικα οπως κι εμεις σε αυτη τη χωρα.Αλλα δεν ειναι κ ευκολος τομεας εννοειται.
Σλαβα;
Είναι θετική(σίγουρη) η πληροφορια αυτή;

Τις έχω ακούσει να μιλάνε μεταξύ τους, τσο γρήγορα και τόσο slang που δεν κατάλαβα τίποτα...
Ισπανικά εννοώ, τα οποία κουτσό γνωρίζω, λόγω σχέσης με Λατινοπιπινακι...
Το ακούω όμως..
Στον Χώρο των Ψευδαίσθησεων όλα να συμβούν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom