πέρασα κατά τις 14:30-15:00 και ήταν κλειστόΠερασε κανεις σήμερα από Φ59 το πανω να δουμε αν όντως επέστρεψε στα ρδελα η Τζέσικα η ψηλή με τις "πιπαρες " ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Μπορεί να του αρέσει το στυλΜε όλο το συμπάθειο, αλλά περιμένεις να κάνεις "γλυκό έρωτα" στη Φυλής ή το Μεταξουργείο;;![]()
"Βρήκα τον έρωτα στο βούρκο"

Μπορεί να του αρέσει το στυλ
"Βρήκα τον έρωτα στο βούρκο"
![]()
Εδώ κάποιοι λένε ότι ψάχνοντας στο Μεταξουργείο έχουν βρει ακόμα και διαμάντια!
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.428
- Πόντοι
- 2.846
Εάν λες τη ψηλή μελαχρινή γύφτο Βουλγαρα με άπταιστα ελληνικά ,είχε να εμφανιστεί 2 και περίπου χρόνια,θυμάμαι ήταν όντως πολύ καλή στις πίπες αλλά μετά από ένα διάστημα άρχισε να τις κάνει με λάστιχο με πρόφαση κάτι έχει στο λαιμο της και δε θέλει είτε είναι άρρωστη με πόνους κτλπ κάτι τέτοια παπατζιλικια έλεγε τέλος πάντων.Εαν θυμάμαι καλά αναφέρθηκε ότι είχε αναβαθμιστεί σε στούντιο είτε call girl χωρίς όμως να είμαι σίγουρος γιαυτο.Περασε κανεις σήμερα από Φ59 το πανω να δουμε αν όντως επέστρεψε στα ρδελα η Τζέσικα η ψηλή με τις "πιπαρες " ??
Τέλος πάντων η ουσία είναι εάν επέστρεψε και τη βάρδια είναι,οποίος ξέρει εάν μας πει.
BadHabitGoodHeart
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2022
- Like
- 368
- Πόντοι
- 20
Μα αφού η Ράνια είπε ότι με αγαπάειΜε όλο το συμπάθειο, αλλά περιμένεις να κάνεις "γλυκό έρωτα" στη Φυλής ή το Μεταξουργείο;;![]()
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.489
- Πόντοι
- 6.495
Ώπα παιχταρά μου, δεν το ήξερα!!!Μα αφού η Ράνια είπε ότι με αγαπάει
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.428
- Πόντοι
- 2.846
Χθες βράδυ κατά τη μια βρισκόμασταν εκεί κοντά με έναν φίλο συναγωνιστή είπαμε να πάμε μια γυρα από μετάξι,είχα να πατήσω χρονια για γύρα ειδικά κ βράδυ κιόλας,πήγαινα όταν ήθελα μόνο για Ελένη τσιμπουκομηχανή κ Άντζελα Κολωνου στη πρωινή για μπουκι.Τελος πάντων η ουσία είναι ότι κάτσαμε ούτε 15 λεπτά ότι αντικρίσαμε ήταν τελείως βρωμερό κ παρακμιακό γεμάτο πακιδες κ κάθε λογής τέτοιους τύπους κυρίως μεθυσμένους να βρίζονται με τσατσαδες κ να τους πετάνε έξω,ειδικά στη μεγάλου αλεξανδρου εκεί στο καφενείο αραζανε τριγύρω καμία 50αρα τέτοιοι.Σε ότι αφορά το επίπεδο κοριτσιών λίγο μεγ αλεξανδρου Κολωνου κάτι στραβές είδαμε κ ανάπηρες,σκεφτείτε η καλύτερη ήταν η γνωστή γριά ντασα στην Ιασωνος αρχή αρχή.
Άλλη μια φορά θυμήθηκα τους πολλούς λόγους που δε πατάω μετάξι.
Άλλη μια φορά θυμήθηκα τους πολλούς λόγους που δε πατάω μετάξι.
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 32.518
- Πόντοι
- 4.936
Ξέρει κανείς αν είναι σήμερα η Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11; Μην πάμε τσάμπα...
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.599
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα φιλε Διανο.....μην το μαλωνεις το αγορι...εχει μια γνωμη....Μήπως είσαι εσύ Αλβανός πισωγλεντης και σε δουλεύει η Μπάρμποραρα;
Τι δεν καταλαβαίνεις; Η Μπάρμπορα ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΧΑ!!
Ειναι σιγουρα Τσεχα...!!!!!
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.595
- Πόντοι
- 26.435
ποιος θέλει χέσιμο να τον χέσω εγώ με τιμή σοκ 30€!Πώς προέκυψαν τα 50€;Όχι
Μόνοαλλά δε φτάσαμε καν στην τιμή
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.708
- Πόντοι
- 3.936
Ακόμη να πας στην Ψιτάλλεια για μπανάκια εσύ; να ευχαριστήθεις λύματα. Πρόσεχε όμως -είδες τι έπαθε ο Αλβανός στην κρητη- πνίγηκε μέσα στα λύματα. Άρα προσοχή και ρεγουλα λοιπόν μην πέσεις με τα μούτρα.Το κατάλαβαόχι, μόνοΔεν είναι αυτό όμως.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.708
- Πόντοι
- 3.936
Αν ειμασταν πραγματικό κράτος κ όχι μπουρελιστ@ν θα πλάκωσαν τα περιπολικά με τους Μπα και θα γινόταν εκκαθάριση κανείς από αυτούς δεν θα είχε χαρτιά. Κλουβεισον, μπαγλαρεισον και όλοι πίσω από εκεί που ήρθαν, στου κουλουρτζη το κατώφλι.Κατά τη μια. Τελος πάντων η ουσία είναι ότι κάτσαμε ούτε 15 λεπτά ότι αντικρίσαμε ήταν τελείως βρωμερό κ παρακμιακό γεμάτο πακιδες κ κάθε λογής τέτοιους τύπους κυρίως μεθυσμένους να βρίζονται με τσατσαδες κ να τους πετάνε έξω,ειδικά στη μεγάλου αλεξανδρου εκεί στο καφενείο αραζανε τριγύρω καμία 50αρα τέτοιοι.
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.428
- Πόντοι
- 2.846
Τι να σου πω ρε φίλε,εγώ είδα χθες αρκετά κλειστά πάντως για Σάββατο βράδυ ειδικά τα παραδοσιακά τσιμπουκαδικα μεγ αλεξανδρου κ Κολωνου κλειστά,όσα ήταν ανοιχτά είχανε όπως είπα κάτι τελείως ανάπηρες,παρόλα αυτά όλα τα δωμάτια φουλ μόνο πακιδες παντού στα σπίτια κ στη γύρα, δε κατεβαίνω όπως ανέφερα προηγούμενος άρα δε ξέρω τι γίνεται άλλες μέρες-βραδια.Παντως σ είπα μεθυσμένοι πακι αρκετοί φουλ φωνές κ τσακωμοί με τσατσαδες που τους έδιωχναν επειδή είναι μεθυσμένοι είτε είχαν δικές τους μουσικές στα κινητά,γενικά ήταν χάλια η κατάσταση.Αν ειμασταν πραγματικό κράτος κ όχι μπουρελιστ@ν θα πλάκωσαν τα περιπολικά με τους Μπα και θα γινόταν εκκαθάριση κανείς από αυτούς δεν θα είχε χαρτιά. Κλουβεισον, μπαγλαρεισον και όλοι πίσω από εκεί που ήρθαν, στου κουλουρτζη το κατώφλι.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 34.894
- Πόντοι
- 11.096
Λοιπόν άκου: Ότι εξυπνάδα και να κοινοποιησεις στα παπαρια μου. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε την αλήθεια πάλι στα παπαρια μου. Ούτε την προμοταρω ούτε τίποτα. Αλίμονο αν η πιο ιστορική εν ενεργεία ιερόδουλη στην Αθήνα είχε ανάγκη το δικό μου σπρωξιμο! Λέω αυτά που ισχύουν, αλλά τον αράπη όσο κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! Δε βγάζω άκρη με εσάς...! Θέλετε να λέτε ότι είναι από τα Τίρανα; Στ'αρχιδια μου κιόλας. Δε θέλετε να με πιστέψετε ούτε εμένα ούτε τον ληξιαρχο @n.smirni76 ; Πάλι στα παπαρια μου και σίγουρα και στα παπαρια του @n.smirni76 !Καλησπερα φιλε Διανο.....μην το μαλωνεις το αγορι...εχει μια γνωμη....
Ειναι σιγουρα Τσεχα...!!!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση:
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.595
- Πόντοι
- 26.435
μα οι τσέοι τα παίρνουν από παντού, γιατί να τα κάνουν αυτά? και αν τους πάρεις τηλέφωνο έρχονται σε μισή ώρα+ παρόλο που δεν τους πάω μια...ακόμα θυμάμαι το μουνακι τη μπατσίνα σαν την ορορα στο πιο ψηλό να καταλάβετε που μου εφερε νερό στο κρατητήριο του Αγ Παντελεήμονα...Για να μην αδικήσω μεν και η ξανθούλα στο μεταγωγών ήταν κούκλα, ευγενική αν και τυπική σαν τη Ράνια στο αβυζο καπως.Οκ νιώθω τύψεις γιατί μου φέρθηκαν πολύ καλά, αλλά οκ μπάτσοι...πως να το κάνουμε γαμιεστε! Μάριε αλάνι να σαι καλά!Αν ειμασταν πραγματικό κράτος κ όχι μπουρελιστ@ν θα πλάκωσαν τα περιπολικά με τους Μπα και θα γινόταν εκκαθάριση κανείς από αυτούς δεν θα είχε χαρτιά. Κλουβεισον, μπαγλαρεισον και όλοι πίσω από εκεί που ήρθαν, στου κουλουρτζη το κατώφλι.
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 32.518
- Πόντοι
- 4.936
Κατάθεση στην Αμάντα από φυλής 66 β νομίζω. Κορμάρα, Μαρούλα Λατίνα. Τέλειες αναλογίες για μένα. 3αρι βυζί, με κωλαρα όσο όσο και γλυκιά φάτσα. Πίπα με καποτα σε 50αρα πουτσα μέτρια. Άφηνε χαστούκια και γλυψινο στα βυζιά. 2 στάσεις, ιεραποστολικό και στα 4 όπου πονούσε. Κράτησα λίγο γιατί ήμουν φορτωμένος.
Μόνο για όσους είναι φορτωμένοι και γουστάρουν τέτοια σώματα. Αγαπουληδες η μαραθώνια γαμησια δύσκολο με αυτήν.
Μόνο για όσους είναι φορτωμένοι και γουστάρουν τέτοια σώματα. Αγαπουληδες η μαραθώνια γαμησια δύσκολο με αυτήν.
Julio José Iglesias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.313
- Πόντοι
- 496
Πόσο μαυρουλα ήταν μύστη? Φάση αφρικανικό μαύρο?Κατάθεση στην Αμάντα από φυλής 66 β νομίζω. Κορμάρα, Μαρούλα Λατίνα. Τέλειες αναλογίες για μένα. 3αρι βυζί, με κωλαρα όσο όσο και γλυκιά φάτσα. Πίπα με καποτα σε 50αρα πουτσα μέτρια. Άφηνε χαστούκια και γλυψινο στα βυζιά. 2 στάσεις, ιεραποστολικό και στα 4 όπου πονούσε. Κράτησα λίγο γιατί ήμουν φορτωμένος.
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 32.518
- Πόντοι
- 4.936
Κάπως έτσι λίγο πιο σκούροΠόσο μαυρουλα ήταν μύστη? Φάση αφρικανικό μαύρο?
Η απόδειξη ότι η Βαρβάρα είναι Τσέχα είναι πολύ απλή. Της ζητάς να σου τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Τσεχίας, την ηχογραφείς, και παρουσιάζεις εδώ την ηχογράφηση.Λοιπόν άκου: Ότι εξυπνάδα και να κοινοποιησεις στα παπαρια μου. Αν δεν θέλετε να αποδεχτείτε την αλήθεια πάλι στα παπαρια μου. Ούτε την προμοταρω ούτε τίποτα. Αλίμονο αν η πιο ιστορική εν ενεργεία ιερόδουλη στην Αθήνα είχε ανάγκη το δικό μου σπρωξιμο! Λέω αυτά που ισχύουν, αλλά τον αράπη όσο κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! Δε βγάζω άκρη με εσάς...! Θέλετε να λέτε ότι είναι από τα Τίρανα; Στ'αρχιδια μου κιόλας. Δε θέλετε να με πιστέψετε ούτε εμένα ούτε τον ληξιαρχο @n.smirni76 ; Πάλι στα παπαρια μου και σίγουρα και στα παπαρια του @n.smirni76
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σαιιτ.
Μόλις γύρισα από μία μικρή βόλτα. Τί είδα;
Φ 71 πάνω Σανέλ όμορφη με απλό
Φ 71 κάτω τίνα χοντρούλα και η ελληνορουμανα.
Φ 86 πάνω μια κοπέλα δωμάτιο νομίζω Μελίσα; Με ελ στοματικό.
Φ 86 κάτω καρίνα.
Φ 84 πάνω Άννα και Μαρία.
Φ 69α.β φ65 α.β και Φ 84 κάτω ανοιχτά αλλά δεν μπήκα, γιατί μάλλον θα ήταν οι γνωστές.
Φ 74 αριστερά Έμμυ η Ματούλα από το 66.
Φ 74 δεξιά Άννα.
Φ 61 υπόγειο μια λάτιν αδιάφορη.
Φ 59 κάτω Νικόλ νταρντανα κοπέλα.
Φ 59 πάνα δύο λατινες κοπέλες Έμιλυ ομορφούλα με ελ στοματικό και άλλη μία αδιάφορη.
Φ 66δ μια Ρωσίδα χοντρή με μεγάλα μεμε και μια Κολομβία στο δωμάτιο.δεν την είδα.
Φ 54 Κ Φ 56 η Αουρόρα και οι δύο λατινες.
Φώκαιας 27 πάνω 4 λατινες, η μία ή Ταλία η πιο όμορφη, οι άλλες αδιάφορες
Φώκαιας 27 υπόγειο Τζούλια, ομορφούλα νεαρή μελαχρινή, με ωραίο κωλαρακι σε απλό όμως.
Φώκαιας 25 κάτω η Σάρα και η Ντιάνα, πολύ αδυνατη ξανθιά με το ίδιο πρόγραμμα.
Φώκαιας 25 πάνω κλειστό
Φώκαιας 19 Κάρλα και Κατερίνα.
Φώκαιας 13 υπόγειο αλεχανδρα; Λατίνα απλό.
Φώκαιας 13 ισόγειο 2 λατινες Αλίσα και Μόνικα, η μία με ισπανικό και η άλλη με 69. Καλουτσικες
Επίσης Φώκαιας 17 πάνω και κάτω ανοιχτά, δεν μπήκα.
Φιλιππίδου κάτω Τζούλια, όμορφη λατίνα με ωραίο πρόσωπο,ελ στοματικό και η Ιζαμπέλα στο δωμάτιο.
Τελικά δεν πέρασα, αλλά 2-3 κοπέλες μου άρεσαν και θα δοκιμασθούν τις επόμενες μέρες.
Αυτά τα λίγα από μένα, να είστε καλά και να περνάτε καλά.
Μόλις γύρισα από μία μικρή βόλτα. Τί είδα;
Φ 71 πάνω Σανέλ όμορφη με απλό
Φ 71 κάτω τίνα χοντρούλα και η ελληνορουμανα.
Φ 86 πάνω μια κοπέλα δωμάτιο νομίζω Μελίσα; Με ελ στοματικό.
Φ 86 κάτω καρίνα.
Φ 84 πάνω Άννα και Μαρία.
Φ 69α.β φ65 α.β και Φ 84 κάτω ανοιχτά αλλά δεν μπήκα, γιατί μάλλον θα ήταν οι γνωστές.
Φ 74 αριστερά Έμμυ η Ματούλα από το 66.
Φ 74 δεξιά Άννα.
Φ 61 υπόγειο μια λάτιν αδιάφορη.
Φ 59 κάτω Νικόλ νταρντανα κοπέλα.
Φ 59 πάνα δύο λατινες κοπέλες Έμιλυ ομορφούλα με ελ στοματικό και άλλη μία αδιάφορη.
Φ 66δ μια Ρωσίδα χοντρή με μεγάλα μεμε και μια Κολομβία στο δωμάτιο.δεν την είδα.
Φ 54 Κ Φ 56 η Αουρόρα και οι δύο λατινες.
Φώκαιας 27 πάνω 4 λατινες, η μία ή Ταλία η πιο όμορφη, οι άλλες αδιάφορες
Φώκαιας 27 υπόγειο Τζούλια, ομορφούλα νεαρή μελαχρινή, με ωραίο κωλαρακι σε απλό όμως.
Φώκαιας 25 κάτω η Σάρα και η Ντιάνα, πολύ αδυνατη ξανθιά με το ίδιο πρόγραμμα.
Φώκαιας 25 πάνω κλειστό
Φώκαιας 19 Κάρλα και Κατερίνα.
Φώκαιας 13 υπόγειο αλεχανδρα; Λατίνα απλό.
Φώκαιας 13 ισόγειο 2 λατινες Αλίσα και Μόνικα, η μία με ισπανικό και η άλλη με 69. Καλουτσικες
Επίσης Φώκαιας 17 πάνω και κάτω ανοιχτά, δεν μπήκα.
Φιλιππίδου κάτω Τζούλια, όμορφη λατίνα με ωραίο πρόσωπο,ελ στοματικό και η Ιζαμπέλα στο δωμάτιο.
Τελικά δεν πέρασα, αλλά 2-3 κοπέλες μου άρεσαν και θα δοκιμασθούν τις επόμενες μέρες.
Αυτά τα λίγα από μένα, να είστε καλά και να περνάτε καλά.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις