Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (20 μέλη και 258 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.573
Πόντοι
446
Πήρες Νέσση μύστη μου;;
Θέλουμε κριτική! :rockon:

Υγ. Έτσι ακριβώς ήταν και στο Πορνομόλ όταν έκανα έρωτα με τη Μαρία στο δωμάτιο ευθεία στο βάθος.. :zfuck::smitten:
Ναι ρε συ αφου εγραψα χτες την τρομακτικη εμπειρια μου λεπτομερως.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.573
Πόντοι
446
Την είδα σήμερα έχεις δίκιο. Εντωμεταξυ δεν φοράει κάτι να κρύψει τις ατελειες, παρά βγαίνει μόνο με το κυλοτάκι. Αν βάλει κανένα μπεϊμπι ντολ με κάλτσες κάποιος θα μπει. Αν την πετύχω όμως με καμιά άλλη μαζί ίσως την πάρω παρτούζα για δοκιμή.
Είμαι ανώμαλος
Ευκαιρια που δεν την παιρνει κανεις να την παρεις παρθενα τη νυφη.

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
301
Like
35.952
Πόντοι
79.028

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
32
Like
2.607
Πόντοι
2.591
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Βέργας 3 θεία Όλγα κ Μαριάννα λατίνα

Βέργας 2 Αλεξάνδρα

Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει τους ακαποτάκηδες:headbang2:
IMG_20250818_145454.jpg

Στροφή...
Φυλής 71 όροφος Σάρα λατίνα

Φυλής 71 ισόγειο Λούνα λατίνα χοντρή

Φυλής 86 ισόγειο Καρίνα από Ι46

Φυλής 59 ανοιχτή η πόρτα κάτω, αλλά κλειστά κ τα δύο

Φωκαίας 25 όροφος Ρόζα

Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα γυφτοπούλα

Φωκαίας 27 όροφος είπαν πως δεν είχαν κορίτσια, ενώ δουλεύαν κανονικά :birdman: Ταλία, Βαλεντίνα

Από κάτω ήταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κ την περιποιήθηκαν για την συμπεριφορά της :bottom:

Δεν παλεύεται σήμερα, έκλεισα ραντεβού με έσκορτ...

Για μηχανόβιους:tooth:
IMG_20250816_142536.jpg
Αν είναι να δαγκώνει ο σκύλος οκ δε πάω εκεί!!!!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328
Τι ρηξη μητρας τους εχεις κανει ρε Μπαμπολα και σε αποφευγουν ετσι τα κοριτσια,η γατα Βερονικα εμφανιστηκε τουλαχιστον?
Δεν ήταν των κοριτσιών, η καινούρια τσατσά αποφάσισε να δείχνει επιλεκτικά τα κορίτσια :jerking:
Κι όταν ανέβηκε η ιδιοκτησία, έλεγε ψέματα :2funny: Ας πεινάσει...

Γάτα Βερόνικα απούσα...

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
998
Πόντοι
81
Καλά, λίγο πολύ αναμενόμενο είναι καθώς το χρήμα μιλάει και τους βάζουν μέσα, ειδικά στα Λατινοσπιτα.
Στα μόνα σπίτια που σίγουρα δεν τους παίρνουν οι κοπέλες ειναι Φ65 πάνω/κάτω και η Ράνια στο 84 που δεν εχει ανάγκη.
Βασικά ειναι κυρίως η κοπέλα, όχι τόσο ο οίκος.
Στα 65αρια κάποιες παίρνουν γύφτους και άλλους αλλοδαπούς.

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
65
Like
5.610
Πόντοι
7.621
Είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ...πρωτον τώρα που λείπει ο Έλληνας για διακοπές θα βάλουν μέσα οποιονδήποτε
Δεύτερον έχουν ανέβει οι τιμές στα πάντα αλλά τα μπουρδέλα ναι μεν κρατάνε την τιμή αλλά βάζουν μέσα πακιδοαραπια και σου λένε 20€ εμείς δεν το ανεβάσαμε . Και πας και σου λέει η άλλη δεν γλύφεις βυζιά μόνο γκαμας! Άντε ρε στο διαολο

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.399
Πόντοι
28.435
Είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ...πρωτον τώρα που λείπει ο Έλληνας για διακοπές θα βάλουν μέσα οποιονδήποτε
Δεύτερον έχουν ανέβει οι τιμές στα πάντα αλλά τα μπουρδέλα ναι μεν κρατάνε την τιμή αλλά βάζουν μέσα πακιδοαραπια και σου λένε 20€ εμείς δεν το ανεβάσαμε . Και πας και σου λέει η άλλη δεν γλύφεις βυζιά μόνο γκαμας! Άντε ρε στο διαολο
Για αρχή, ο Έλληνας δεν γαμαει τόσο ώστε τα μπουρδέλα να πουν οκ δεν δέχομαι ξένους. Το να ανεβάσουν τις τιμές στα μπουρδέλα θα ναι αυτοκτονικό πιστεύω γιατί καλώς ή κακώς είναι είδος πολυτελείας και "εύκολα" κόβεται αν χρειαστεί. Ο "Πακιστανός" από την άλλη είναι σχεδόν ο τέλειος πελάτης...είναι υπάκουος, θα πάει 1,2,3 φορές θα του πουν πλυσου αρωματίσου και θα το κάνει...επίσης έχει μικρό και βολικό πουλάκι, τελειώνει γρήγορα, είναι σεξουαλικά στερημένος μέχρι να στρώσει ακουμπάει πολύ χρήμα στα μπουρδέλα.

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
65
Like
5.610
Πόντοι
7.621
Για αρχή, ο Έλληνας δεν γαμαει τόσο ώστε τα μπουρδέλα να που οκ δεν δέχομαι ξένους. Το να ανεβάσουν τις τιμές στα μπουρδέλα θα ναι αυτοκτονικό πιστεύω γιατί καλώς ή κακώς είναι είδος πολυτελείας και "εύκολα" κόβεται αν χρειαστεί. Ο "Πακιστανός" από την άλλη είναι σχεδόν ο τέλειος πελάτης...είναι υπάκουος, θα πάει 1,2,3 φορές θα του πουν πλυσου αρωματίσου και θα το κάνει...επίσης έχει μικρό και βολικό πουλάκι, τελειώνει γρήγορα, είναι σεξουαλικά στερημένος μέχρι να στρώσει ακουμπάει πολύ χρήμα στα μπουρδέλα.
Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση μυστη μου που 5:00 το χάραμα βλέπουν το φόρουμ 345 άτομα συμφωνώ με αυτά που λες και ο μόνος λόγος που δεν τους βάζουν μέσα κάποια σπίτια είναι γιατί τσιναμε εμείς και χάνουν εμας από πελάτες ενώ τα πακια είναι οι καλύτεροι πελάτες τους

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
10
Like
13.434
Πόντοι
3.246

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.586
Πόντοι
3.656
Υγ.Αξιζει το βιετναμεζικο εκει στην πλατεια που μαζευει κινεζουλες και τα πιατα κοστιζουν περιπου οσο εναμησι γαμησι στην περιοχη?
Τυπε αν πας Καμπότζη Λάος Βιετνάμ μην ξεχάσεις να γράψεις στην ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο..
:shit:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
48
Like
11.537
Πόντοι
6.246

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
61
Πόντοι
1
Λεβεντες υπαρχει καποιο γκρανι στην απογευματινη βαρδια..αν ξερει καποιος ας γραψει.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.399
Πόντοι
28.435
Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση μυστη μου που 5:00 το χάραμα βλέπουν το φόρουμ 345 άτομα συμφωνώ με αυτά που λες και ο μόνος λόγος που δεν τους βάζουν μέσα κάποια σπίτια είναι γιατί τσιναμε εμείς και χάνουν εμας από πελάτες ενώ τα πακια είναι οι καλύτεροι πελάτες τους
Το τι και ποιος βλέπει από το ποιος πάει και πόσο πάει και πόσα ακουμπάει κτλ είναι πράγματα που διαφέρουν πολύ. Μη σου πω ότι πολλοί απλά διαβάζουν σα να ναι κάποιο βιβλίο να περνάει η ώρα! Έφη αν διαβάζεις δεν ξέρεις πόσο πολύ θα θελα να στο βάλω! :angel:

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.703
Πόντοι
201
Ξέρουμε αν δουλεύει η Ιζαμπέλα σήμερα?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.188
Πόντοι
3.246
Η Χριστίνα δεν παίρνει. Η Κορίνα μου φαίνεται πως ναι
Χθες όπως ανέβαινα, η Κορίνα έδιωχνε Πάκι και έναν αρκετά παππού Αλβανό, ο Αλβανός παρεξηγήθηκε, ενώ είχε κατέβει με ανοιχτό πουκάμισο ηλιοκαμμένος, λερωμένα τζίν λες και μόλις σχόλασε από την οικοδομή που έφτιαχνε ασβέστη.
Η Ντιάνα μπανάνα ξερω ότι δεν έφερνε πάκιδες στα Φιλλ.
Η Χριστίνα επίσης δεν παίρνει ούτε η Αννίτα, Μπιούτι νομίζω όχι επίσης.
Βέβαια, αν δεν εχουν δουλειά σίγουρα θα ρίχνουν τα στάνταρτ τους, αλλά αντικειμενικά, πάκι δεν έχω δει ποτέ να μπαίνει δωμάτιο σε αυτους τους οίκους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom