Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (10 μέλη και 214 επισκέπτες)

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
521
Πόντοι
21
Η Χριστίνα δεν παίρνει. Η Κορίνα μου φαίνεται πως ναι
Οι μόνες κοπέλες που δεν παίρνουν είναι εντζη συλβια αννιτα.τα φιλλιπιδου ωραία μαγαζιά αλλά τα έχουν χαλάσει με τους πακιστανους .

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Οι μόνες κοπέλες που δεν παίρνουν είναι εντζη συλβια αννιτα.τα φιλλιπιδου ωραία μαγαζιά αλλά τα έχουν χαλάσει με τους πακιστανους .
Για το 65 λέγαμε αλλά γενικά είναι κι άλλες από αυτές που λες

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
521
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολα τα παιδιααα του μπου!! Λογω απουσιας στο εξωτερικο πολλα ετη..θα ηθελα να ρωτησω κατι μιας κ φετος το καλοκαιρι ειμαι ελλαδα..!! Παλιααα στο μεταξι στην οδο λεωνιδιου στο πανω οροφο εργαζοταν μια ξανθια κοπελα η Ανιτα...μηπως καποιος γνωριζει αν εργαζεται καπου αυτη η ψυχη..;; ευχαριστω εκ των προτερων.!!!
Αν λέμε την ίδια είναι φυλης με την πράσινη πόρτα

Gamisi_Dynato

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια κοπέλα στη Φωκαίας η Αθηνά η Πειραιώτισσα. Γνωρίζουμε που δουλεύει τώρα;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.104
Πόντοι
35.948
Χθες όπως ανέβαινα, η Κορίνα έδιωχνε Πάκι και έναν αρκετά παππού Αλβανό, ο Αλβανός παρεξηγήθηκε, ενώ είχε κατέβει με ανοιχτό πουκάμισο ηλιοκαμμένος, λερωμένα τζίν λες και μόλις σχόλασε από την οικοδομή που έφτιαχνε ασβέστη.
Η Ντιάνα μπανάνα ξερω ότι δεν έφερνε πάκιδες στα Φιλλ.
Η Χριστίνα επίσης δεν παίρνει ούτε η Αννίτα, Μπιούτι νομίζω όχι επίσης.
Βέβαια, αν δεν εχουν δουλειά σίγουρα θα ρίχνουν τα στάνταρτ τους, αλλά αντικειμενικά, πάκι δεν έχω δει ποτέ να μπαίνει δωμάτιο σε αυτους τους οίκους.
Όλες αυτές, εκτός της Μπιούτι, παίρνουν τους πάντες!!!
Άλλο θέμα το θέατρο που παίζουν...

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
181
Πόντοι
0
Η Χριστίνα δεν παίρνει. Η Κορίνα μου φαίνεται πως ναι
Λοιπόν μπροστά μου είδα την Χριστίνα τσέχα σε ερώτηση της τσατσας αν τον θέλει τον (γυφτο) είπε ναι και βγήκε έκανε κανονικό σαλόνι ενώ η μπουτι είπε όχι και δεν βγήκε καν. Επισεις απέναντι ο κυρ Βασίλης έμπασε ένα κινεζο λέγοντας σε ξέρω εσένα κάτσε με κοπέλα την Ράνια

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Λοιπόν μπροστά μου είδα την Χριστίνα τσέχα σε ερώτηση της τσατσας αν τον θέλει τον (γυφτο) είπε ναι και βγήκε έκανε κανονικό σαλόνι ενώ η μπουτι είπε όχι και δεν βγήκε καν. Επισεις απέναντι ο κυρ Βασίλης έμπασε ένα κινεζο λέγοντας σε ξέρω εσένα κάτσε με κοπέλα την Ράνια
Έχω δει να διώχνουν shitskins ενώ δουλεύει η Χριστίνα. Μέσα στο δωμάτιο που την ρώτησα μου είπε ότι δεν τους δέχονται

Το ίδιο και στο 84α αλλά αν είναι λίγο πιο άσπροι δεν τους διώχνουν

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
181
Πόντοι
0
Έχω δει να διώχνουν shitskins ενώ δουλεύει η Χριστίνα. Μέσα στο δωμάτιο που την ρώτησα μου είπε ότι δεν τους δέχονται

Το ίδιο και στο 84α αλλά αν είναι λίγο πιο άσπροι δεν τους διώχνουν
Έτσι φαίνεται τέλος πάντων ας μην είμαστε ρατσιστές εξάλλου ο καθένας μας μπορεί να έχει το οτιδήποτε απλά λέμε. Αυτές που κάνουν τα ακαποτα να φοβάστε φίλοι μου

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Sakis500

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Αλάνι. Ξέρει κανείς να μας πει τι παίζει σήμερα στο χωμάτιανου 11Α. Δουλεύει η Άννα.Ευχαριστώ.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Αλάνι. Ξέρει κανείς να μας πει τι παίζει σήμερα στο χωμάτιανου 11Α. Δουλεύει η Άννα.Ευχαριστώ.
Λογικά μας διαβάζει. Ας απαντήσει η ίδια αν βρει χρόνο μεταξύ των δωματίων

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.383
Πόντοι
4.460
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Σύντομη τσάρκα πριν από άλλη έξοδο, όπου ελέγχθηκαν και εθεάθησαν:

Φιλ11Α Τζούλια σοκολατένια τσοντοφατσάρα, ψηλή με ωραία πιασίματα και (πιθανότατα ψεύτικες) στητές βυζούμπες, και Ραφαέλα σχετικά πετίτ, αδύνατο λατινοειδές με ωραίες αναλογίες και γαμάτο κωλί

Εδώ επέστρεψε επιτέλους και η γνωστή καλοσυνάτη υπηρεσία, που με ξέρει και μου είπε τα νέα της..

Φ65Α ανεβαίνοντας άκουσα Χριστίνα Τσεχαλβανή ("γεια σας.. Τι κάνετε; Καλά είσαστε; Ποιος θέλει να περάσει μαζί μου; Πάμε να περάσουμε όμορφα;")
Φ65Β Ντιάνα ζουμερό ντολμαδάκι με προκλητικό επιθετικό σαλονάρισμα - βάζοντας το πόδι της πάνω μου, έκανε λίγο άκρη το στρινγκ για να δω το λίγων ημερών ξυρισμένο μουνάκι της :embarrased::confused:

Φωκ27Β (ή Γ, ας αποφασίσουν..) όροφος μαρμαρίνα, Ταλία σκουρόχρωμη Κολομβιανή πανέμορφη θεά με αφάνα, που τιμήθηκε πάλι, αυτή τη φορά με μέτριες-προς-καλές εντυπώσεις..
"ανοίγει" η κοπέλα πλέον... If you know you know...

Φ66Δ Έμμυ Τζαμαϊκανό σοκολατάκι γάλακτος, πολύ χαμογελαστό μόλις με είδε.. :smitten: Μιας και μ' έχει μάθει καλά.. :zfuck:
Ωστόσο η βόλτα έπρεπε να συνεχιστεί προς άλλες κατευθύνσεις..

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
Το τι και ποιος βλέπει από το ποιος πάει και πόσο πάει και πόσα ακουμπάει κτλ είναι πράγματα που διαφέρουν πολύ. Μη σου πω ότι πολλοί απλά διαβάζουν σα να ναι κάποιο βιβλίο να περνάει η ώρα! Έφη αν διαβάζεις δεν ξέρεις πόσο πολύ θα θελα να στο βάλω! :angel:
Απόψε έμαθα ότι με διαβάζουν στο καφενείο ενός χωριού! Χαιρετισμούς σε όλους! :hi:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Φωκ27Β (ή Γ, ας αποφασίσουν..) όροφος μαρμαρίνα, Ταλία σκουρόχρωμη Κολομβιανή πανέμορφη θεά με αφάνα
"ανοίγει" η κοπέλα πλέον... If you know you know...
και Βαλεντίνα αδιάφορο λατινοπιθηκάκι με νορμάλ πιασιματάκια, και φάτσα a là Λούνα (Φιλ11), απ' τα βάθη της ζούγκλας της Κολομβίας...

Special φωτογράφιση από τον Σοκολατολάτρη,
το δωμάτιο της Thalia,
όπως δήλωσε η ίδια...
20250818_184922(1).jpg

:smitten::smitten::smitten:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.110
Πόντοι
3.246
Απόψε έμαθα ότι με διαβάζουν στο καφενείο ενός χωριού! Χαιρετισμούς σε όλους! :hi:
χαιρετισμούς στα αλάνια
που έφαγαν τα επιδόματα
του οπεκεπε στα ρωσιδάδικα
και στις αμστελ :rockon:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.383
Πόντοι
4.460
Ειπα να παω να πιτσιλισω δευτερη βαρδια αλλα.....Σελεστ στο Φωκ27 ειχε 3 δωματια και 5 αναμονη στο σαλονι.Χωματιανου 11 ισογα η Αννουλα,μαζευε ολο το χαρτι με 3 δωματια και 2 συναγωνιστες αναμονη.Στο Φυλης 86 ισογειο η συμπαθεις τσατσα ηθελε να μου ριξει παπα με την Νελλη το πετιτ στυλιαρι (απο Φυλης 109 ισογ.) και μια αχαρη Καρινα απο τη Μολδαβια.Γελασα παντως με την ψυχη μου με τα οσα ελεγε η τσατσα και βγηκε η Νελλη το καημενο να σαλοναρει σαν την Μαγδαληνη την Μεγαλη Παρασκευη.Εταζε η τσατσα παπαδες και το Νελλακι παρακαλαγε να μη περασεις μαζι της.Κριμας,με τετοιο μπανικο κορμακι αν ηταν πιο προσχαρη και δοτικη θα καθαριζε πολλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom