Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (23 μέλη και 216 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Στα 65αρια κάποιες παίρνουν γύφτους και άλλους αλλοδαπούς.
Είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ...πρωτον τώρα που λείπει ο Έλληνας για διακοπές θα βάλουν μέσα οποιονδήποτε
Δεύτερον έχουν ανέβει οι τιμές στα πάντα αλλά τα μπουρδέλα ναι μεν κρατάνε την τιμή αλλά βάζουν μέσα πακιδοαραπια και σου λένε 20€ εμείς δεν το ανεβάσαμε . Και πας και σου λέει η άλλη δεν γλύφεις βυζιά μόνο γκαμας! Άντε ρε στο διαολο

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ...πρωτον τώρα που λείπει ο Έλληνας για διακοπές θα βάλουν μέσα οποιονδήποτε
Δεύτερον έχουν ανέβει οι τιμές στα πάντα αλλά τα μπουρδέλα ναι μεν κρατάνε την τιμή αλλά βάζουν μέσα πακιδοαραπια και σου λένε 20€ εμείς δεν το ανεβάσαμε . Και πας και σου λέει η άλλη δεν γλύφεις βυζιά μόνο γκαμας! Άντε ρε στο διαολο
Για αρχή, ο Έλληνας δεν γαμαει τόσο ώστε τα μπουρδέλα να πουν οκ δεν δέχομαι ξένους. Το να ανεβάσουν τις τιμές στα μπουρδέλα θα ναι αυτοκτονικό πιστεύω γιατί καλώς ή κακώς είναι είδος πολυτελείας και "εύκολα" κόβεται αν χρειαστεί. Ο "Πακιστανός" από την άλλη είναι σχεδόν ο τέλειος πελάτης...είναι υπάκουος, θα πάει 1,2,3 φορές θα του πουν πλυσου αρωματίσου και θα το κάνει...επίσης έχει μικρό και βολικό πουλάκι, τελειώνει γρήγορα, είναι σεξουαλικά στερημένος μέχρι να στρώσει ακουμπάει πολύ χρήμα στα μπουρδέλα.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Για αρχή, ο Έλληνας δεν γαμαει τόσο ώστε τα μπουρδέλα να που οκ δεν δέχομαι ξένους. Το να ανεβάσουν τις τιμές στα μπουρδέλα θα ναι αυτοκτονικό πιστεύω γιατί καλώς ή κακώς είναι είδος πολυτελείας και "εύκολα" κόβεται αν χρειαστεί. Ο "Πακιστανός" από την άλλη είναι σχεδόν ο τέλειος πελάτης...είναι υπάκουος, θα πάει 1,2,3 φορές θα του πουν πλυσου αρωματίσου και θα το κάνει...επίσης έχει μικρό και βολικό πουλάκι, τελειώνει γρήγορα, είναι σεξουαλικά στερημένος μέχρι να στρώσει ακουμπάει πολύ χρήμα στα μπουρδέλα.
Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση μυστη μου που 5:00 το χάραμα βλέπουν το φόρουμ 345 άτομα συμφωνώ με αυτά που λες και ο μόνος λόγος που δεν τους βάζουν μέσα κάποια σπίτια είναι γιατί τσιναμε εμείς και χάνουν εμας από πελάτες ενώ τα πακια είναι οι καλύτεροι πελάτες τους

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656
Υγ.Αξιζει το βιετναμεζικο εκει στην πλατεια που μαζευει κινεζουλες και τα πιατα κοστιζουν περιπου οσο εναμησι γαμησι στην περιοχη?
Τυπε αν πας Καμπότζη Λάος Βιετνάμ μην ξεχάσεις να γράψεις στην ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο..
:shit:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
50
Πόντοι
1
Λεβεντες υπαρχει καποιο γκρανι στην απογευματινη βαρδια..αν ξερει καποιος ας γραψει.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.450
Πόντοι
35.948
Λεβεντες υπαρχει καποιο γκρανι στην απογευματινη βαρδια..αν ξερει καποιος ας γραψει.
Η-γιαγιά-στην-κάλπη.jpg

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση μυστη μου που 5:00 το χάραμα βλέπουν το φόρουμ 345 άτομα συμφωνώ με αυτά που λες και ο μόνος λόγος που δεν τους βάζουν μέσα κάποια σπίτια είναι γιατί τσιναμε εμείς και χάνουν εμας από πελάτες ενώ τα πακια είναι οι καλύτεροι πελάτες τους
Το τι και ποιος βλέπει από το ποιος πάει και πόσο πάει και πόσα ακουμπάει κτλ είναι πράγματα που διαφέρουν πολύ. Μη σου πω ότι πολλοί απλά διαβάζουν σα να ναι κάποιο βιβλίο να περνάει η ώρα! Έφη αν διαβάζεις δεν ξέρεις πόσο πολύ θα θελα να στο βάλω! :angel:

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.606
Πόντοι
201
Ξέρουμε αν δουλεύει η Ιζαμπέλα σήμερα?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.256
Πόντοι
3.246
Στα 65αρια κάποιες παίρνουν γύφτους και άλλους αλλοδαπούς.
Η Χριστίνα δεν παίρνει. Η Κορίνα μου φαίνεται πως ναι
Χθες όπως ανέβαινα, η Κορίνα έδιωχνε Πάκι και έναν αρκετά παππού Αλβανό, ο Αλβανός παρεξηγήθηκε, ενώ είχε κατέβει με ανοιχτό πουκάμισο ηλιοκαμμένος, λερωμένα τζίν λες και μόλις σχόλασε από την οικοδομή που έφτιαχνε ασβέστη.
Η Ντιάνα μπανάνα ξερω ότι δεν έφερνε πάκιδες στα Φιλλ.
Η Χριστίνα επίσης δεν παίρνει ούτε η Αννίτα, Μπιούτι νομίζω όχι επίσης.
Βέβαια, αν δεν εχουν δουλειά σίγουρα θα ρίχνουν τα στάνταρτ τους, αλλά αντικειμενικά, πάκι δεν έχω δει ποτέ να μπαίνει δωμάτιο σε αυτους τους οίκους.

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
338
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολα τα παιδιααα του μπου!! Λογω απουσιας στο εξωτερικο πολλα ετη..θα ηθελα να ρωτησω κατι μιας κ φετος το καλοκαιρι ειμαι ελλαδα..!! Παλιααα στο μεταξι στην οδο λεωνιδιου στο πανω οροφο εργαζοταν μια ξανθια κοπελα η Ανιτα...μηπως καποιος γνωριζει αν εργαζεται καπου αυτη η ψυχη..;; ευχαριστω εκ των προτερων.!!!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.179
Πόντοι
26.435
Ρε αλάνια, ενώ έχω αλλάξει Άβαταρ γιατί σε κριτικές μου έχει κρατήσει το παλιό? ξέρει κανείς? που να το πω να το φτιάξουν?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Ρε αλάνια, ενώ έχω αλλάξει Άβαταρ γιατί σε κριτικές μου έχει κρατήσει το παλιό? ξέρει κανείς? που να το πω να το φτιάξουν?
μπορει να εχει κολλησει σε εσενα και να φαινεται ετσι.
δεν φαινεται το παλιο πουθενα :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom