Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (28 μέλη και 201 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Επισης γαι το 109 οροφος Φυλης,η θεια Ελενη θα αμαχωρησει στις 20 Αυγουστου για διακοπες και με οριζοντα επιστροφης το Νοεμβρη.Οσοι γουσταρετε την εν λογο μεγαλοκοπελα τρεχατε να πιτσιλισετε.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.686
Πόντοι
6.495
Τανια Διδυμου ανοιξε κ ειναι μεστα μουτρα μεσα σημερα,παλι καλα που δεν αρνηθηκε να τσιμπουκωσει τις αιμοροιδες και καυλωσα λιγο απο την αηδια της ισα να χυσω κατι ψιλα.
Τελικά το Δ27 με ποιες παίζει?
Πρωί κλειστό
Απόγευμα Τάνια και Ελένη?
Φωτεινή χάθηκε πάλι?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.385
Πόντοι
36.228

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Πηρα και Καριολινα Φιλιππιδου οροφος τρελιαρικο kinky ζυμαρακι βυζαρες ,ωραια ματια και ακομα καλυτερο μπουκιτσι που σε τελειωνει πανευκολα αν δεν την κοψεις,παιρνει πρωτοβουλιες ειναι καργα ενεργητικη και vocal μιλαει προστυχα και καπως αστεια αλλα ειναι cringe που σε φτιαχνει οχι να σου πεσει,μονη ενσταση τα λακακια στον κωλο που λογω καυλας τα παραβλεπεις.Μαζι ενα γλυκο λατιν Λουνα με πατουρι τουμπανο και φατσουλα γλυκα που σκεφτηκα να της πω να μου την φερει σερι μολις εχυσα αλλα ειπα να κανω βολτα να γεμισουν ταρχιδια λιγο να δω και μερικες αλλες κοπελες.Και καπως ετσι ειδα κατι γλυκα λατονακια Φυλης,ειδα την γκιλφαρα Μυρσινη Αγκυρας αλλα επειδη ειμαι μαλακας επεσα εμφανιση 20 levels , και πηγα στην Τανια που χω ξαναπαει και ειναι sub πουτανα και δε θα με αφηνε ανικανοποιητο ,δεν ειχε καθολου ορεξη ομως σχεδον μου κανε περα τα χερια απο το μαλλι οσο την πασπατευεα.Με ρωτησε τι θελω να κανουμε της ειπα τα παντα για πλακα και μου πε με 20 ευρο θελετε τα παντα δεν γινετε αυτο και κατι τετοια κουφα.Μετα με ρωτησε για καποτα πιπα της ειπα οπως κανεις καλυτερα μου πε με νευρα για να σε ρωταω σημαινει πως κανω και χωρις αφου εισαι καθαρος.Ε βαλε της λεω και γελαγε,δεν καταλαβε πως ειχα σκοπο να την βαλω να μου γλυψει και κωλο.Για φιλια ουτε λογος αλλα δεν εκανα κινηση.Επισης ειχε καπως βαρια ανασα απο hangover με πιτογυρα φαση, πρωτη φορα.Αφου δεν εγλυφε ουτε μπαλες της ειπα να γλυψει πιο κατω ειπε κατι "σικα" και μου καθαρισε τον γκωλο με μαντηλακια σαν μωρο και ρουφηξε περινεο σουφρα να σωσει την επενδυση.Σε καποια φαση κατι εφτυνε δεν ξερω καμια κλωστη που χει κατσει στη ραγαδα χαχα .Τη λυπηθηκα λιγο και της ειπα να τη γαμησω,πηγαδι στα 4 και δεν ξαπλωνε μπροστα να τον φαει και κολλαγε στον πουτσο να μην σπρωχνω,μετα κανονικη με μελατο καυλακι να χανει την τρυπα 0 ηδονικοτητα και το γυρναει μονη σε τσιμπουκι που την εβαλα να γλυφει κωλο ενω τον επαιζα για να χυσω.Σηκωθηκε σχεδον κλαμμενη και φυγε ευγενικη ευχαριστισε αλλα φαινοταν πως δεν ηταν καλα,ηθελα να την ρωτησω τι εχει αλλα λεω αστην γαμησετην ας μην ερχοταν δουλεια να παει πουθενα αλλου ο κοσμος να περασει καλα με κανα ωραιο κοριτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Τελικά το Δ27 με ποιες παίζει?
Πρωί κλειστό
Απόγευμα Τάνια και Ελένη?
Φωτεινή χάθηκε πάλι?
Στο ανεβα κατα τις 13.00 ηταν κλειστο,2 παρα που πηγα ειχε Τανια μονο.Σαββατο που περασα κοντα 21:00 ειχε μονο Ελενη μια χοντρη γκιλφ.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
186
Πόντοι
1
Καμίλα, πιτσιρικά, χαμόγελο κ δεν βιαστηκε..δεν ξέρω αν είναι καιρό αλλά η γκόμενα στο 10ευρω είναι κλοπή..
Είναι ένας φυσικός κωλος με δύο πόδια..
θα παω αυριο απογευματακι να την τσεκαρω...μονο κωλαρες!!

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Ξέρει κάποιος αν σήμερα είναι η Ιζαμπέλα από φιλιπιδου 11? Θέλω κάπου να αδειάσω χώρις μη και μη..

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
220
Πόντοι
0
ΤσιμπουκοΑλαφρωμα μόλις, στην Ζωιτσα στο Ιάσωνος 30, πανω.
Απ ότι κατάλαβα, η βάρδια αρχίζει στις 6, αλλά οι καλοί πελάτες πάνε στις 17:30 και η Ζωή μαζί μιλημενη. Ήρθα 4ος και κατιδρωμενος μενος... Χε χε...
Αυτά έχει η Ζωή... Σου αρπάζει τον Πεο και στον αφήνει μόνο όταν χυσεις!!!
Και ετοιμάζουμε trio happening/Τσιμπουκομαχια για την Κυριακη... Θα ανεβάσω σχετική κριτική....

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.591
Πόντοι
4.646
δεν θα το σχολιάσω το θέμα αυτό παραπάνω φιλτατε συναγωνιστή εχω βιτριολικες δηλώσεις να κάνω. Οτι θέλουν ας κάνουν κρίμα απλά γιατί το δινε καλά η κοπελιά μια φορά κόντεψε να μου μείνει στα χέρια από καυλα.............................................................
Η Βαλέρια ήταν καλή στις αρχές της, τότε που εμφανίστηκε δίπλα στη Νατάσσα (πραγματικό Ιρίνα) του Κολωνού 30.
Έκανε το ίδιο πρόγραμμα αλλά σύντομα έκοψε τα γλωσσόφιλα, οπότε κόπηκε και το παράβολο από
πλευράς μου. :birdman:

Ας κάνει τώρα το αποστειρωμένο πρόγραμμα με το νιούφη άντρα της! :2funny:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.016
Πόντοι
1.326
Αυτή ήταν στο 10ρικο στο Ι46 παλιό. Για εκεί ήταν μια χαρά, για 20ρικο πιστεύω είναι πολλά...

Την είχα πάρει αρκετές φορές στο ι46 πριν 3-4 χρόνια.
Αρκετές φορές δούλευε μαζί με ένα ξερακιανό/στεγνό milf τη Σοφία η οποία ήταν πολύ θερμή στο σεξ και ρομαντική.

Αυτές τις δύο τις είχα πετύχει την ίδια περίοδο και στο 109 ισόγειο. Δηλαδή το πρωί τις έβρισκες Μεταξουργείο και το απόγευμα Φυλής.
Μέχρι και στο Φυλής 86 τις είχα βρει, όπως επίσης το άλλο το σαμιαμίδι την Νέλλη (φόλα και στο 10ρικο, φόλα και στο 20ρικο).
Και την Καρίνα που δούλευε στα ίδια μπουρδέλα την είδα πριν λίγες ημέρες στο Βέργας.
Ιάσονος 109 και 86 είναι σίγουρα αλυσίδα, δεν ξέρω βέβαια αν συμπεριλαμβάνεται και αυτό στη Βέργας ή στην Ιάσονος.

Κάπου έλεος πάντως να ζητάνε αυτές 20 ευρώ. Όσο καλές υπηρεσίες και να έχουν...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.385
Πόντοι
36.228
Την είχα πάρει αρκετές φορές στο ι46 πριν 3-4 χρόνια.
Αρκετές φορές δούλευε μαζί με ένα ξερακιανό/στεγνό milf τη Σοφία η οποία ήταν πολύ θερμή στο σεξ και ρομαντική.

Αυτές τις δύο τις είχα πετύχει την ίδια περίοδο και στο 109 ισόγειο. Δηλαδή το πρωί τις έβρισκες Μεταξουργείο και το απόγευμα Φυλής.
Μέχρι και στο Φυλής 86 τις είχα βρει, όπως επίσης το άλλο το σαμιαμίδι την Νέλλη (φόλα και στο 10ρικο, φόλα και στο 20ρικο).
Και την Καρίνα που δούλευε στα ίδια μπουρδέλα την είδα πριν λίγες ημέρες στο Βέργας.
Ιάσονος 109 και 86 είναι σίγουρα αλυσίδα, δεν ξέρω βέβαια αν συμπεριλαμβάνεται και αυτό στη Βέργας ή στην Ιάσονος.

Κάπου έλεος πάντως να ζητάνε αυτές 20 ευρώ. Όσο καλές υπηρεσίες και να έχουν...
Καρίνα, Νέλλη, Σοφία κτλ δεν είναι με τίποτα για 20€
Παλιά το Ι46 πάνω ήταν συνεργαζόμενο με το Φ109 κάτω.
Τώρα το Ι46 πάνω έκλεισε...

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Μετάξι επιλεκτικά και καταδρομικα.

Ιασ.31 Νάταλι και Νταϊάνα λατινες.
Νάταλι φόλα την ξέρω από ιασ44 (πλύνε χέρια και μόνο νορμάλ σε άβολη θέση ιεραποστολικο
Νταϊάνα ομορφουλα με γυαλάκια αν δεν είναι φόλα εμπειρία

Πέρδικα 1 Γκαμπριέλα και χλοη

Μεγαλεκου 17 μια λατινα καινκαλα καινούργια.

Μεγαλείου 28 α μια ψηλή μελαχρινή με τσατσά νελλη

Κολωνού 47 πάνω Ελένη

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736
Σκηνικό πριν λίγο σε μπουρδέλο.
Ο τσατσός να ωρύεται με πελάτη που δεν έβγαινε ενώ είχε περάσει προ πολλού η ώρα.
Η πουτάνα να κάθεται στην πόρτα και να "προστατεύει" τον πελάτη από τον ωρυόμενο τσα2.
Ήθελα να μείνω να δω τι θα γινόταν στη συνέχεια, αλλά η κότα μέσα μου, μου λέει φύγε τρέχοντας.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, αλλά εγώ έμεινα με την απορία.:cry:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.486
Πόντοι
3.446
Σκηνικό πριν λίγο σε μπουρδέλο.
Ο τσατσός να ωρύεται με πελάτη που δεν έβγαινε ενώ είχε περάσει προ πολλού η ώρα.
Η πουτάνα να κάθεται στην πόρτα και να "προστατεύει" τον πελάτη από τον ωρυόμενο τσα2.
Ήθελα να μείνω να δω τι θα γινόταν στη συνέχεια, αλλά η κότα μέσα μου, μου λέει φύγε τρέχοντας.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, αλλά εγώ έμεινα με την απορία.:cry:
Όταν συμβαίνει κάτι πικάντικο καθόμαστε να δούμε μύστη! :rockon:
Είναι το αλατοπίπερο στο φαγητό που λέγεται bordelo!
Τι έγινε κι αν φας καμιά αδέσποτη δηλαδής; :knuppel::2funny:
Αυτά ζωντανεύουν τις τσάρκες!

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.427
Πόντοι
2.591
Αυτή ήταν στο 10ρικο στο Ι46 παλιό. Για εκεί ήταν μια χαρά, για 20ρικο πιστεύω είναι πολλά...
Θα συμφωνήσω μαζί σου 100%

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Κολωνου 45 πρώτο δεξιά ισαμπελα λατινα
Δεύτερο δεξιά ειλικρινά λατινα τσουπωτες κλασικές δεν μπαίνω χωρίς συστάσεις

Ιασ 44 παλιό αριστερό
Βανέσα latin
Και Μια(σοκολάτα με κοτσιδάκια περπάτημα κάνει καλό ευκαιρία lidl)
Περιμένουμε να βγουν

Ιασ. 44 παλιό δεξί Μαρία

Ιασ.44 νέο ισόγειο και το μόνο ανοικτό από τα νέο νικολ και αλεχανδρα λατίνος καιβοιβδυο η αλεχανδρα πολύ τατουάζ παντού τούμπανο αλλά δεν εμπιστεύομαι

Ιασ. 20 γ Μιχαελα ανατολικου μου φάνηκε μελαχρινή γύρω στα 33 έμπειρο δεν ξέρω...
Ιασ. 20 β καμιλα κωλαράκι λάτιν όπως προείπαν

Ιασ 20 α ελλη και βαλερια

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.865
Πόντοι
10.656
Καρίνα, Νέλλη, Σοφία κτλ δεν είναι με τίποτα για 20€
Παλιά το Ι46 πάνω ήταν συνεργαζόμενο με το Φ109 κάτω.
Τώρα το Ι46 πάνω έκλεισε...
Η κατερινα δεν αξιζει 20 με τιποτα, και στα 10 με τις ωρες της ηταν. Αλλα κυριως λογω εμφανισης.
Η Καρινα στο δεκαρικο ηταν τοπ vfm, ανετα κραταγε φουλ πελατεια και στα 15 κατα τη γνωμη μου.
Βασικα ειναι απο τις μονες πουτανες του δεκαρικου που θα με εκανε να σπασω το εμπαργκο των 15 :coffee:
Στο Ι46 δεν εκλεινε μπουτι. Εχει δουλεια εκει που ειναι τωρα;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.385
Πόντοι
36.228

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.865
Πόντοι
10.656
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom