Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.283
- Πόντοι
- 4.646
ένα ωραίο φαγάδικο αιγυπτιακό νομίζω "Σάρα" λέγεταιΠαιδία παίζει τίποτα καλό στην Δεληγιώργη;
ένα ωραίο φαγάδικο αιγυπτιακό νομίζω "Σάρα" λέγεταιΠαιδία παίζει τίποτα καλό στην Δεληγιώργη;
γαμηστερο πιλαφι με λαχανικα και σταφιδες και αρα πολυ φτηνοένα ωραίο φαγάδικο αιγυπτιακό νομίζω "Σάρα" λέγεται
Καπάκι ποστ στην ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο..γαμηστερο πιλαφι με λαχανικα και σταφιδες και αρα πολυ φτηνο
Καλησπερα Pap......δεν μου ειχε βαλει ποτε τα κλαματα...ισα-ισα...που ημουνα συνεσταλμενος , ησυχος και ηθελε αγριαδα....αγνωσται αι βουλαι του Κυριου.....Αυτο ειναι και τωρα λοιπον ,ξεπετα με στυλ και μπολικο κριτζ.Απο τοτε εβαζε τα κλαματα στο γαμησι οτι ποναει?Ηταν τερμα Εθνικος Σταρ στο extra 3 οι αντιδρασεις πονου και καλα στις πουτσιες.
Το φαντάστηκα! Βέβαια, η κοπέλα δεν είναι καθόλου σοβαρή!σωστός!
δεν θα το σχολιάσω το θέμα αυτό παραπάνω φιλτατε συναγωνιστή εχω βιτριολικες δηλώσεις να κάνω. Οτι θέλουν ας κάνουν κρίμα απλά γιατί το δινε καλά η κοπελιά μια φορά κόντεψε να μου μείνει στα χέρια από καυλα. Λείπουν τα καλά πουτανακια από τη γύρα. Μινι ενημέρωση αυτή την ώρα Λιοσίων τα στουντιελα ανοιχτά, Βέργας ανοιχτά, τα άλλα τρυγυρω οχι! Η πιάτσα στο τρίγωνο ψοφια, Βερανζέρου όλο σκατιλα. Επίσης στη Λιοσίων κοντά στο πάρκο Πλ Αττικής δίπλα στο βουλκανιζατέρ έχει ένα με νύχια μαλλιά κτλ "cherry girls" και έχει μέσα κάτι καλά μαυριδερά λίγο ξεκωλα...δεν βάζουν και τίποτα άλλο στο μενού...Το φαντάστηκα! Βέβαια, η κοπέλα δεν είναι καθόλου σοβαρή!
Αντί να κοιτάξει να βρει κάποιον σοβαρό πελάτη να της ρίξει έναν αχνιστό ΑΚΑ κρεμπιέ,
δέχτηκε το χύσι του γκριζομάλλη νιούφη.
Δεν πειράζει, καλή λεφτεριά!![]()
Βγάζεις μια πίκρα,αλλά για κάτσε και σκέψου λίγο τα πράγματα με το πάνω κεφάλι.δεν θα το σχολιάσω το θέμα αυτό παραπάνω φιλτατε συναγωνιστή εχω βιτριολικες δηλώσεις να κάνω. Οτι θέλουν ας κάνουν κρίμα απλά γιατί το δινε καλά η κοπελιά μια φορά κόντεψε να μου μείνει στα χέρια από καυλα. Λείπουν τα καλά πουτανακια από τη γύρα.
πικρία? Αν κοιτάξεις δε ποτέ δεν είπα ότι κόλλησα σ' αυτή τη συγκεκριμένη κοπέλα. Την είχα πάρει 3-4 φορες. Αξία στον εαυτό μας δίνουμε εμεις! Αν καποια είναι του δεκαρικου είναι δικο της θέμα και δε φταίει ότι πάει με πολλούς άντρες. Εγώ είμαι πλέον σε φάση που εύκολα θα πω μια καλή κουβέντα όταν πρέπει,αλλά και πιο εύκολα θα κραξω για να διασκεδάζω μα και να προφυλάξω αλλους. Για μένα ο καιρός που τις έβλεπα με πιο συμπάθεια έχει περάσει, αντίθετα επειδή μου την έχουν κάνει κάνα δυο φορές και δεν αντέδρασα και επειδή είμαι άνθρωπος με γνώσεις και γνωριμίες...αν μου την ξανακάνουν...θα τους/τις κάνω να πάνε στο ένα πόδι μέχρι τη χώρα τους.Βγάζεις μια πίκρα,αλλά για κάτσε και σκέψου λίγο τα πράγματα με το πάνω κεφάλι.
Ήθελες μπλεξίματα,σχέση,σπιτωμα με μια κοπέλα του 10αρικου?
Για να σοβαρευτούμε λίγο.
αντίθετα να σοβαρευτεί ο κάθε ένας που έχει οίκο ανοχής και τον έχει βρώμικο, δίχως άδεια, δίχως αποδείξεις που βγάζει ένα σκασμό μαύρα λεφτά και έχει τσατσαδες μέσα στην αγένεια, κοπέλες που φολιάζουν αβερτα, που χτυπάνε πόρτες στο εφταλεπτο, που κάνουν ένα σωρό πονηριές να φάνε λεφτά, που έχουν σημειωθεί μέχρι και κλοπές μέσα σε οίκους και που μπαίνουν μ ένα σκασμό ψεύτικα προφίλ για τον οποιονδήποτε λόγο μέχρι που γράφουν και αποτυχημένες κριτικές.Για να σοβαρευτούμε λίγο.
Τύπε μου φαίνεται έχεις φάει πόρτα από κάποιο σπίτι που ήσουν τακτικός επενδυτής και πηγαίνεις τώρα και σου λένε ότι είναι κλεισμένη σε 3ωρο πρόγραμμα χαχααντίθετα να σοβαρευτεί ο κάθε ένας που έχει οίκο ανοχής και τον έχει βρώμικο, δίχως άδεια, δίχως αποδείξεις που βγάζει ένα σκασμό μαύρα λεφτά και έχει τσατσαδες μέσα στην αγένεια, κοπέλες που φολιάζουν αβερτα, που χτυπάνε πόρτες στο εφταλεπτο, που κάνουν ένα σωρό πονηριές να φάνε λεφτά, που έχουν σημειωθεί μέχρι και κλοπές μέσα σε οίκους και που μπαίνουν μ ένα σκασμό ψεύτικα προφίλ για τον οποιονδήποτε λόγο μέχρι που γράφουν και αποτυχημένες κριτικές.
22:00Καλησπέρα παιδιά..ξέρουμε τι ώρα ξεκινάει η δεύτερη βάρδια;
τύπε, την άλλη φορά τυχαία θα πάω με 4-5 φίλους, ή θα πάρω το 100 και θα διαλέξω ένα από τα πολλά που μπορεί να κλείσει για λίγο ένα μπουρδέλο! χαχα!Τύπε μου φαίνεται έχεις φάει πόρτα από κάποιο σπίτι που ήσουν τακτικός επενδυτής και πηγαίνεις τώρα και σου λένε ότι είναι κλεισμένη σε 3ωρο πρόγραμμα χαχα
Αντι για τριτη πηγαινε 2η Κατερινα στο Βεργας 6.Ευχαριστώ παίχτη μου ! Κάποια άλλη πρόταση, θεία με σπέσιαλ τσιμπουκακι 3 η βάρδια ;;;;
Αυτή ήταν στο 10ρικο στο Ι46 παλιό. Για εκεί ήταν μια χαρά, για 20ρικο πιστεύω είναι πολλά...Αντι για τριτη πηγαινε 2η Κατερινα στο Βεργας 6.
Αυτες τις μερες που οι απουσιες ειναι πολλες ,ειναι απο τα πολυ τιμια εικοσαρικα.Ρουφαει παπαρι υποδειγματικα.
Συμφωνώ. Μια φορα την πήρα και δεν τρελάθηκα κιόλαςΑυτή ήταν στο 10ρικο στο Ι46 παλιό. Για εκεί ήταν μια χαρά, για 20ρικο πιστεύω είναι πολλά...